Poetry in motion/Oh Carol





Mysdag på skolan JUE!

Dom som ville fick komma på skolan idag och jobba med balklänningarna och de gjorde de flesta, men jag tog sovmorgon iaf :) Det var värsta mysdagen, vi fick fika och lunch av Annika (lärarn) eftersom det inte serverades lunch idag och så då alla var ledig! Det var snällt av Annika tycker jag :)



”Den Beste Sykkel” <3

Jag har fått en cykel av min pappa och den är så himla vacker! I LOVE IT!
Den är från 60-70 talet och är knappt använd! *Sjunger* Du är det finaste jag vet.

Det finns kvar orginallås och cykellampa! Är den inte charmig så säg?



Lite info:
DBS är en norsk kvalitetscykel som funnits på den svenska marknaden i över 50 år.
DBS betyder ”Den Beste Sykkel” och har varit marknadsledare i Norge ända sedan starten 1932.


Fynda på barnavdelningen

Idag har jag varit ganska fin igen :) Och i och med det så fick jag med mig mannen hem också ;) Mamma kom in till stan så vi fick åka bil hem, åkte på lillänge och där fyndade jag ett par skor :) Kostade 99:- på barnavdelningen på skopunkten! Storlek 35 ;) Fanns fan inte ens 36 på vuxen så jag vart irriterad.. Men nu har jag ett par vita tygskor äntligen :)
När vi kom hem så åt vi hamburgare och sen gick jag och Alex och la oss :P Slumrade till en stund men nu blir det Roomservice :)


Syr och syr på min klänning

Håller på med balklänningen, det går jättesakta för jag är så jävla seg och lat ska ni veta :) men våran klass ska hit imorgon fast vi egentligen är ledig så jag tar ju igen det iaf. Vi kommer vara ensamma på skolan ;D COOLT! haha..

Näe, nu ska jag fortsätta och se om det blir nåt vettigt :)

All by my self?


Vill ni göra mig glad eller?

Köp dessa till mig då ;)



De finns på H&M

Kom & gör mig kär & galen

Sitter och tråkar, har precis ätit min underbara baconröra och det var så gott så jag är jävligt sugen på matlådan jag gjorde också ;) Haha! Längtar tills pappsen kommer hem så jag ska få mig en kärringcykel (Nu tror ni att jag vill ha en bara för att blondinbella precis köpt en cykel) Men det finns fler i världen som gillar cyklar vettni ;) En kärringcykel med korg har jag velat ha jättelänge faktiskt! Dom är så vackra! Dock ska dom inte se ut som bilden under utom dom ska vara gamla och gärna lite rostig! Tycker jag iaf.



Ojdå jag råkade handla



Men jag gillare :)

Nu ska jag dejta John blund

Får se om han nappar eller inte... Sov så gott så hörs vi imorgon.

Cam är coolt som fan

Speciellt då den äger! Haha, iaf så var jag
väldigt fin i håret just nu och det var det
jag försökte visa ;D Bara så ni vet!


Det börjar iaf växa fram ett PM sakta men säkert men det kommer iaf bli klart ikväll vilket är väldigt lämpligt då det ska redovisas imorgon haha, aja Nu ska jag fortsätta och beundra mitt hår ;D







Moa är sötast i världen

Ja, ni ser ju själva!


Effektiv dag idag :)

Idag har jag varit duktig, stannade kvar länge på Historian vilket varit längesen (Vi har haft grupparbete och välja själv då vi ska jobba) Men idag så satt vi kvar och snackade massor om 60 talet och nu går det faktiskt framåt :) KUL! Därför kom jag hem så sent idag vilket var länge sen!, kommer inte ens ihåg när jag åkte kvart över 4 bussen sist.

Idag blir det PM och att göra klart Natur läxan, sen är jag nöjd och får kryssa två saker på listan! Imorgon blir det något annat men det känns bättre med plugget nu iaf, och det är bra!

Smååå lätta moln


När plugget skapar ångest



GE MIG!
från gina tricot

Fan fan fan fan fan fan

Jag kommer inte på något att skriva mitt pm om, jag blir galen och stressad :( inge kul alls! Ska ju vara klart tills på Tisdag...

Nu är jag hemma igen :)

Nu är jag hemma, fick grillat då jag kom hem så jag är överlycklig :D Har rotat fram lite jackor under trappen också men inte de jag letade efter men dom var najs ändå :) Kan ta kort sen, men nu ska jag skriva ett PM om jag hittar på nåt bra att skriva om :)

Jag måste faktiskt

Hylla Karitas våg, jag var jätteorolig idag då jag ställde mig på den (jag har VRÄKT I MIG MAT dom senaste dagarna) Men ändå vägde jag 59.4 kg! Lycka lycka lycka, jag tror jag ska ta med mig den hem :) Vågarna hemma hittar jag inte ens.. Fast om jag nu inte väger mig på ett halvår så kommer jag ju alltid väga 59.4, Det är ju så det funkar ;) ELLER HUR?


Drömskolan - Tummen upp



Här är ännu en sak jag önskar mig till Student/Födelsedags present :) Den handlar om drömmar och varför vi drömmer! Det var den HÄR tjejen som tipsade om boken i sin blogg och den verkar jättebra :)

Det rasar det rasar...

Fan vad det rasar besökare, jag blir lite ledsen i ögat men när jag kommer hem igen ska det bli ändring på det! Idag ska jag ju hem, men jag vet inte vilken tid, jag har alltså ingen aning om när Karita och Nöffrar kommer hem! Och det går inte så mycket trafik till min lilla by heller så det blir troligtvis att jag är hemma nio :) Eller fem för tusan (Kollar tågtiderna) Aja, det beror på syster :) Men iaf, idag blir det bara att röja undan lite som vi stökat till och gå ut med sopor och slappa! Och såklart gå ut med hunden.., ingen jobbig dag!

Men jag har ångest över mina läxor, men det brukar ordna sig annars får jag offra mitt VG:et som jag vill ha i svenska, eftersom jag inte gjort något på PM:et som ska redovisas på tisdag! Iofs går det ganska fort då man väl satt sig men jag har ju inte ens kommit på ett ämne.. Aja, HA EN BRA DAG!

I don't want to wait



Låg och kollade på family guy och han skulle få uppdraget av döden att döda Dawsons creek gänget :P iaf så kom den här låten upp och jag gillar den!

Nu har jag varit på Monki

WEEHO!, det var en jävla tur att jag inte tog med mig kortet kan jag ju säga :)
För annars hade jag tex köpt detta!


Det är vackert vääder

Nu har vi nyss varit ute med hunden och köpt glass :) Fan vad fint det är ute nu! Och det är bara april än, WOOHOOOO! Idag blir det bara mys med killen så ni får ha det så bra:)

Finfint! Jag gillare



Allt är från H&M utom tröjan som är från Monki :)

Lycklig är hunden :)

Tänk om man kunde få sånt välkomnande varenda dag! Hunden vart så lycklig då jag kom hem och han sprang som en tok :) SÖT PANCHITO! <3  Har varit hos Alex ett tag och ätit tacos och nu är han på fest och jag gick hit för att vara med hunden, vill ju inte lämna honom ensam hela kvällen heller! Så nu ska han och jag äta och bli feta, för det gillar vi :) Kolla på film och så, bara mys! Jag vet att bloggen är tråkigare än vanligt just nu så jag ber om ursäkt..

iaf så öppnade Monki i östersund idag :) Har inte varit in än men jag antar att om jag går dit så blir jag pank :) Så det är lika bra att låta bli! Skulle till exempel köpt dessa:



Näe, nu blir det daimglass och film :)

Har varit på promenad

Nu har jag kommit hem :) Var in en stund och hämtade hunden sen så drog jag och Martina till badhusparken och åt glass :) det var mysigt! Idag har det gått bra både på uf och på samhällen, Arl:en var dock jobbig men nu är det helg och ingen är gladare än jag :)

det kommer bli jättetråkig bloggning framöver då jag mest är uppdagen och inte är hemma, har inga bilder eller så här om jag inte tar några med mobilen och lägger in men men..

Men svik mig inte för då blir jag ledsen!

DET BRINNER!

Eller det gjorde iaf, nåra lägenheter här ifrån! Man får reda på det genom att frugan ringer och säger att det brinner hos oss, så kollar man ut så ser man ett stort rökmoln! Vi tog djuren och sprang ut och har varit ute i ungefär två timmar, det gick ganska fort ändå! Och nu är vi inne igen.. Och nu vet man ju hur lilla Karolina reagerar i såna här situationer, det verkar inte lovande! Höll på att grina nästan då jag inte fick upp dörren.. Men det är väl inte så konstigt att man blir stressad, vi fick ju liksom inte så mycket information heller så det var bara att gissa sig fram och ta det säkra framför det osäkra.



Nu ska iaf jag och Alexander bada och försöka slappna av efter en stressad kväll

Det står om branden HÄR och HÄR

Hos Karita just nu

Nu är jag hemma hos karita och myser med alexander, kollar på filmen liar liar :)

Har sytt på balklänningen idag, det går väligt sakta framåt eftersom att det är så himla svårt att få till vecken, men när jag väl får till det så kommer det bli bra :) Titta bara här nedanför! (alla gula pluttar är nålar)



Näe nu ska jag fortsätta mysa med Alexander!

Jag har tappat stjärnglansen

Vart sen till skolan idag, men det skiter jag i för jag hade ändå varit elak om jag varit där! Så nu har jag packat och så för att spendera helgen i stan!

En tragisk händelse har hänt nu på morgonen också! Jag tappade stjärnglansen! BOKSTAVLIGT! Haha, jag har haft ett tandsmycke på tanden sen sexan och imorse ramlade den av, min fina stjärna.. Jag märkte det av att jag såg den i handfatet, så nu är min tand alldeles ensam, som om att dom gjort slut. Numera ligger den på skåpet i badrummet..



Näe, nu ska jag till skolan och se till att balklänningen blir gjord :)

Underbarare låt!



Jagheterintesune.blogg.se la ut denna låten igår och jag älskar den så himla mycket!
Lyssna och säg vad ni tycker :)

Hej hej hemskt mycket hej

Sitter nu mera hos Alex, han spelar, JÄTTEROLIGT! Gick inge bra idag att sy idag så nu är jag elak :) Det gillar vi! Jag och frugan ska på kebab baren och äta nachos om ett tag, och jag har längtat hela dagen :) Sen blir det som sagt dansshow som vi ska se :) Just för att vi har sytt klänningarna som dom har på sig, ska bli jätteroligt att kolla på :) Så det blir sent ikväll och jag kommer hem till min lilla by vid elva tiden ungefär.. Så vi kommer höras mer imorgon :)

Ha en bra kväll! <3

Nu har jag varit duktig

Nu har det också skrivits nästan en hel uppsats helt spontant :) Frugan började snacka om den och då satte jag igång, hade skrivit nästan en sida innan men jag började om och herre gud vad mycket bättre det blev, syster har också hjälpt mig lite, läst igenom och så! Hon är så himla bra på skolarbeten! Som att ha en lärare att kolla på den innan man lämnar in och säger vad som är bra och vad som är dåligt! PERFEKT!

Har precis duschat och nu ska jag krypa till kojs, imorgon blir det en sen kväll som sagt och jag kommer troligtvis vara i staden till 22.10, kommer inte bli mycket bloggande! MEN! SVIK MIG INTE FÖR DET! För då blir jag sadface faktiskt.




Säg att jag är duktig!

Det går sakta men säkert!

Jag sa ju att jag skulle plugga, det gör jag också men det går VÄLDIGT sakta ;) Borde egentligen ta mig tiden idag då jag imorgon ska på dansshow och i övermorgon kommer jag stanna hos karita för att vara hundvakt till söndag :) Så är läget. Så det blir en stadshelg för mig, BOKA! Jag kan ju faktiskt ta med mig plugget dit också, om jag vill! ;D

Omodern musiksmak?

Frågade mamma lite vad hennes favorit musik var och så vidare och sen frågade jag vad hon lyssnade på när hon var ung, svaret blev:

Mamma - Ja samma som du ungefär
Karolina - Jaha? Vad menar du?
Mamma -  Ja att du är omodern!


Haha, så jag lyssnar på omodern musik ;) Bla denna! Men jag har en sån blandad musiksmak som man kan ha! Allt från Slipknot till Smurfarna och från Beethoven till Beach boys! JÄTTEBLANDAT! Så det så :)


Bloglovin, göre ba göre!

bloglovin

varför inte lägga till mig på bloglovin? lätt att se då jag uppdaterar :)

Klipp klipp i det gyllene håret

Ska klippa mig den första maj! Vette tusan om jag ska göra några förändringar då balen är den tjugonde :) Men jag vill egentligen ha lite förändring! Anledningen till att jag kommer klippa mig innan är ju för det finns en tant som kommer till mammas jobb och klipper tanterna där, och då brukar jag snika in och få mig en billig klippning :) Inte mer än 200 tar hon betalt. PERFEKT!


Fläta fläta fläta fläta

Nu har jag tagit och köpt mig en fläta att ha i håret på balen, den är fin!
Fick en massa nya läxor idag, så jag är less, som tur är så utgår massa lektioner framöver! Nu är det inte länge kvar tills man slipper skiten :) Försöker också ignorera att jag kommer vara arbetslös resten av livet och bara fira att man är fri!

Näe, nu ska jag plugga så jag inte skjuter upp det till sista sekund :)

Hårbandet är iaf från glitter och kostar 129 kronor, TUMMEN UPP!





Dipp och grönsaker

Ärlig är jag inte om jag inte nämner chipsen också! Men dom är ju nyttiga ;) ELLER HUR JENNIE?
Solchips är nyttiga, för det har jag bestämt! jättebra, grönsaksstavar dipp och chips! Och lite citronsaft, redo för en gråtattack

:)

Åldersgräns på att sola solarium?

Rätt eller fel?

Helt rätt tycker jag, för vissa verkar ju inte kunna behärska sig när det gäller att sola, många vet nog vilken jag möjligtvis skulle kunna tänka på :)

Lyssnade på radion under middagen och då diskuterades detta och det var så roligt,

Tjejen: Varför inte bara förbjuda det helt? eller ska man dö då man fyller 18?
Så jävla klockrent! (vet inte om det var precis så hon sa men ni fattar)

Men det är ju sant, när man fyller arton så får man dricka, snusa, röka osv, allt är farligt för hälsan! Så då man fyller arton så ska man dö helt enkelt! Tur man är förståndig och inte dricker, inte snusar, SKULLE ALDRIG falla mig in att röka och jag har aldrig solat solarium.

Sägs också att man aldrig skulle godkänt solarium om man visste det som man vet om dom idag, samma med alkohol osv. Vi lever i en farlig värld, tänk er en värld utan allt det här, (Karolina drömmer sig bort i sin fantasivärld där allting är precis som hon vill ha det).......

Kattpiss schampoo?

Det var rea på schampoo och balsam på H&M idag, så jag slog till och köpte Herbal essences rose schampoo och balsam till priset av en, det var najs!! Doftade ljuvligt i flaskan :) Håller på att bli galen på Schampoot vi har hemma för det luktar kattpiss, helt sjukt att ett schampoo kan lukta så udda!

TIPS: Ett hårtips, för att få håret lika vackert som mitt ;) Skämt och sido! Byt Schampoo varje gång ni köper nytt, det gör håret gott! (Det har till och med E-type sagt) ;D


Älskar dessa brillor




Finns på Lindex för 50 lappen! Dock hittade jag dom inte här i östersund så jag vart väldigt sadface, men jag får köpa dom som finns på bikbok för en hundring istället.

Snygg är jag idag

Jag var riktigt snygg idag om jag får säga det själv, enbart nya kläder nästan :)
Iofs är jeansjackan mammas gamla men den är ju ny för mig ;D Och superfin är den! Träffade Jennie på busstorget och hon roade mig innan och på bussen! Det var najs!
Spegeln är skitig och jag tror det är därför min mun inte syns, OM NI VILLE VETA!
Nu ska jag äta kladdkaka och bara vara bäst (:
Och jag gillar att hela texten är osammanhängande! JA JA


Kom igen folket!

bloglovin

Jag har hittat mig

Precis såhär vill jag se ut!



Heta glasögon

Titta vad jag hittade då jag kikade in på herrarnas på H&M! Är dom inte underbara? ;D
När jag blir rik igen ska dom lätt införskaffas :)



Mer önskningar



Student/Födelsedagspresenter!

Plattång och skinnjacka läggs till på listan :)

Jackan är från ellos

Förlåt mig gud då jag syndat

Men dom låg där så vackra i frysen, och ouppätna, dom var ouppskattade! Och jag skattade upp dom lite genom att äta dom, straffa mig inte för hårt då jag älskar julen och inte vill förstöra dess traditioner. Jag var bara ledsen och behövde tröst, precis som bullarna!



I don't wanna buried

Ramones - Pet Semetary



Jag ska vara ärlig, min dag har sugit, precis som den igår. Och jag är sämst på grammatik, men jag bryr mig inte! Så nu vet ni det också! Men det viktigaste ni ska veta är att Doctor snuggles är på sexfest, och han gillar både människor och djur!

A total eclipse of the heart



And I need you now tonight
And I need you more than ever
And if youll only hold me tight
Well be holding on forever

Once upon a time I was falling in love
But now Im only falling apart


Karolina är hemma igen

Men har huvudvärk pga anledning! Så tyck lite synd om mig! Iaf så roade fylleskallarna (Min syster och kille med kompisar) Mig väligt mycket inatt! Så det var ju iaf tur :)

Nu ska jag göra frukost och vila bort huvudvärken! ;)

Vad säger ni om Svennebanan?


Östersuuuuuuuuuuuund!

Nu åker jag snart in till staden, är inne till sju ungefär!

Då säger vi så!

Pärlor åt svin






Så här vill jag se ut idag



Tröja - Gina tricot
Tights - Bik bok
Brillor - Bik bok
Väska - H&M
Örhängen - H&M

Kom igen nudååå!

bloglovin


Nu tycker jag att ni ska se till att jag blir glad imorgon då jag kikar in här :)
Ska nu gå och tvätta av masken och lägga mig, hoppas då på en bättre dag imorgon ;)

Godnatt ♥

Jag är en bitterfitta just nu

Har så jävla tråkigt och dumma Alex är på krogen och det gör knappast saken bättre. Elak är jag också!
Haha, det här klippet talar för mina känslor JUST NU!


Så ska det låta!

Saying something stupid


Have you ever seen the rain


Here you come again

Kom igen sköningar ;D Gör mig glad!

bloglovin


Nu blir det så ska det låta!

Sånt som får mig att bli alldeles glad i magen

  • Söta underbara kattungar som nyss öppnat ögonen
  • Ledig morgon med massa sol så man kan gå ut halvnaken och äta frukost på bron
  • Då pojkvännen kommer och överraskar en :)
  • Skolavslutningar, Den blomstertid nu kommer och jämtlandssången
  • När det är supervarmt i sjön då man hoppar i och ligger där i timmar
  • Låtar som är somriga och som man kan helt utantill
  • En fnitterkväll med en massa tjejer
  • Sovmorgon så man kan ta den senare bussen till skolan
  • En grillmiddag med hela familjen och sällskapsspel
  • Nyklippt gräs som doftar ljuvligt
  • Att få gå på torr asfalt på våren och sedan sopade gator

Det var några saker som jag kom på nu :)





Vad blir ni glad av? :)

Så ska det låta

Blev en tråkdag för mig idag, har skrivit liite på en av samhälle "uppsatserna" Men jag tycker bara att jag snackar i nattmössan :) Men jag kan ju iaf försöka på ett vg och då får det nog bli en nattmösse uppsats :) Bättre kan jag inte.

Ska iaf kolla på så ska det låta ikväll, det enda bestämda. Är lite sur på mig själv att jag inte kom på saker mamma skulle handla innan hon handlade ;D Så typiskt mig att komma på tusen saker efteråt!


Jag är nästan söt idag i alla fall

Tips på blogg !

Tänkte tipsa er om en blogg som jag fullkomligt älskar :) Denna tjej heter Moa och om man är lite nedstämd och behöver muntras upp så ska ni läsa hennes blogg :) Helt underbar! LÄS DEN HÄR!



Kanske ska göra detta någon gång emellanåt?

Moa slänger kyssar

Moa och Katrine har varit här, och gud vad jag älskar det barnet!
Kolla bara vad hennes underbara moster har lärt henne ;)


Åh vilken underbar låt


Nu är jag hemma igen

Skön dag :) Köpte mig en dream matte mousse och nöjd och pank är jag :) Pankare än vanligt, för jag har 11 kronor på kontot och 25 löst ;D Känner mig riktigt rik faktiskt :) Jag har 400 till balen också, men dom ska ju som sagt till balen :)

Så är läget :) Nu ska jag läsa en massa bloggar och bara njuta av livet, Puss på er sköningar!

Första gången ;)


Idag har jag plattat håret för första gången i mitt liv ;) Sug på den ni! Haha, men då har jag ju bäst kvalite på mitt hår därefter ;) Kanske ska åka in till staden idag, behöver en ny Dream matte mousse då min gamla är strax slut, tror jag haft den i ett halvår ;) Jag sminkar mig så fruktansvärt mycket! :)









Godmorgon godmorgon

Nu är jag uppe! Var på tiden tyckte ja :)



Allt är från Gina tricot

Promeri promera

Promenerade gjorde Pernilla, Jesper och jag! :) Var skönt att få komma ut lite och vara sådär störd som jag vet att jag kan vara utan att någon hatar mig (tror jag ju iaf) Fast lite hat fick jag på promenaden men det var från ett annat håll :)




Gammal bild på mig och Pernilla :)

Åh ljuvaa Sextiotal

Jag har kommit fram till att jag föddes på fel årtionde! Sextiotalet är underbart, och där vill jag leva och där vill jag bo! Med mina hippies och peacemärken och bara sjunga skitbra musik!

rallybrudar filmen gillades av mig iaf förresten :) Se den!


Rallybrudar

Nu ska jag och syster kolla på den här filmen :)

 

RALLYBRUDAR



The party is in you

Nu har vi varit och hämtat Ilmar på dagis och han var lite gnällig i början men nu går det fin fint :) Jag och Karita har provat balfrillan men det vart inte så superbra! Jag vet inte riktigt om det passar som balfrill men idag får jag vara fin med en fläta i håret iaf :) Får se om vi hittar på något annat till balen eller om vi övar mera!



Studentpresenter





Här kan ni hitta några av grejerna:

Smycken
H&M
Bling bling musen

Kom inte på något mer just nu :)

Havregrynsgröt är bra

Havregrynsgröt har jag bestämt att jag ska äta till frukost, TOPPEN! Och nu så ska jag göra ett litet kollage på vad jag vill ha i studentpresent/födelsedagspresent? då jag fick en frågan om det igår :)



Knäckebröd med grönt

Nu ska jag och Karita göra fika :) För mig blir det nog knäckemackor med grönsaker på! Så himmelskt gott, och nyttigt :) Och jag har ju faktiskt ätit Kebab idag så jag får variera lite :P Haha..

sedan blir det nog film och en dejt med John blund!
Vi hörs imorgon :)



bild från google

Moa är vackrast

Har varit ute och gått med det kära barnet och Katrine och Karita! Var skönt :)
Sen var vi hos Katrine en stund och myste och nu är vi hemma igen :) det är underbart väder!



Skräpmat är bra mat

ELLER HUR?

Nu drar vi till Pilgrimen.

Från jeans till shorts



Vart skitsnyggt ju, och som pricken över i:et så används en scarf som skärp :) Jag gillar det iaf!


Kom igen råå!

bloglovin

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag klippa i byxan :)

NÄMEN TJENARE!

Idag kommer systeryster hit och håller mig sällskap :) Och idag ska jag troligtvis göra det här:

  • Klippa sönder mina jeans så det blir shorts
  • Prova balfrisyr om Karita orkar
  • Gå ut med hunden och sjunga falskt
  • Plugga (troligtvis inte för jag är för lat)

Popcorn och aromat

Nu blir det popcorn med aromat på och en film :) Vi hörs imorgon!

Pusspå

Våren är älskad

Fan vad skönt, har varit på två promenader idag och båda utan jacka, det var bara att gå ut och man frös inte :) Hur underbart är inte det då?

Var och lämnade av Alex vid tåget och då togs bilden :) Så mysigt.



Promenad i finvädret!

Nu har vi precis varit ute med smulan och sedan ätit middag, så himla skönt ute så man blir så glad! Och luften är underbar! Jag älskar när det doftar friskt! och snön smälter fort så snart kan jag använda alla nya kläder som jag har på lager ;D hehe! aja, jag har inget vettigt att säga :)

Såhär söt var Gustav här om dagen i min myströja!





Frukost på sängen

Fick jag av min Alexander :) Det var mysigt! Nu sitter jag här och svarar på lite kommentarer och funderar på att göra en sån där lista på bloggar som jag gillar att läsa :) Och det blir nog en sådan lista ikväll!

Igår blev det inte bara rulltårta utan det blev en hel buffe ;D haha! Vi är feta i själen <3 Gott var det iaf!
Här kommer en fet bild ;)



Det var sjukt gott att doppa mackorna i tacosås iaf :P (Tacosås kan man ha till allt) ;)

Rulltårta!

Nu har jag nyss bakat rulltårta och jag sitter vid datorn i Alex knä som försöker få mig att inte kunna skriva :P Han hatar nämligen då jag bloggar den lilla onda mannen ;) Därför blir det så lite bloggande då han är här :)

Men nu ska vi fika min goda chokladrulltårta och ha det gött :)



(Inte min tårta på bilden)


Jag lever

Om ni ville veta! Och Lejonkungen var lika underbar som då man var liten ;D



Elton John - Can you feel the love tonight

Som två stockar

Haha då barnen hade åkt så la jag och Alex oss och sov som stockar, haha! Fönstret var helöppet men ändå skitvarmt, min mamma kan det där med att elda hon :)

Nu ska jag nog göra något gott och sätta på den underbara filmen Lejonkungen :) Var så sjukt länge sen man såg den och jag fullkomligt älskade den då jag var liten :) Lejonkungen, Pippi på de sju haven och Bikermice ;) GREJER DET!





Barnvakt

Gustav fick komma iaf, och sov över! Det var mysigt fast den lilla krabaten bara tjatar om tvspelet hela tiden. Fick mig en liten överraskning vid midnatt också! :) Min Alexander kom in och pussade på mig, och jätteledsen var jag för att han hade lurat mig totalt :`)  Så nu är även min älskling här och
idag har även Gustavs lillebror Ilmar hittat hit!, Mina tokkusiner!
Idag har vi spelat tv spel, varit ute och gått i finvädret och lekt lite, påskharen hade även gömt påskägg i vardagsrummet :) Det var ju väldans trevligt, lite orättvis var han ju dock ;) För det var bara Gustav och Ilmar som fick ägg!





Och ja, jag tycker snowjoggings är fruktansvärt hett ;)

Gustav

Lilla Gustav ringde nyss och var så ledsen över att han inte kunde komma hit, men mamma har haft feber och inte mått bra så det är dumt att han kommer idag. Han ska iaf få komma och leka med mig imorgon söt trollet där :)
Får se vad vi hittar på då!


Sötkusin!



Dagens

Dagens vill ha: Skooooooor
Dagens klädsel: Jeans, linne, tröja, sjal
Dagens frisyr: Svans
Dagens händelse: Moas slängkyssar
Dagens låt: Good times are gone forever
Dagens planer: Tare luuuugnt
Dagens saknad: Du..
Dagens dummaste: Vem vet
Dagens sjuka: Fortfarande ont i fötterna
Dagens drog: Shopping
Dagens roligaste: MuppKatrine i bilen
Dagens favorit: Min klänning <3
Dagens köp: KLÄNNING, bh och tights
Dagens godis: Choklad
Dagens humör: Ovanligt glad faktiskt, har slutat bry mig en stund
Dagens ord: MmmmmSMACK

NU JÄVLAR

Så har jag en riktig klänning äntligen :) Nu är det bara skor som fattas, men funderar på att ha vanliga tygskor, man ska ju faktiskt gå i dom hela dagen och jag har ju fortfarande ont i fötterna sen jag hade klackar i förrgår så :P

Köpte en bh, (som det finns bild på några inlägg ner) Och ett par jeansleggings som jag inte orkar ta kort på och inte fanns på hemsidan, men dom är iaf från gina tricot och en studentklänning :)



Vad tycker ni? :)



Ikea

Katrine frågade för ett tag sen om jag skulle med till Ikea och det är såklart jag gör det :) kanske hinner in en sväng på birsta för att kolla på en studentklänning också :) Tycker att ni ska hålla tummarna för att jag hittar en! Skönt att få göra något och inte bara sitta och glo också! TÅPPEN! Hörs senare :)



Hur?

Hur får man bättre självförtroende?

Good times

Gick till farbror Tobbes loppis och fick en ram och ett par örhängen av Pappa för 30 pengar :) Najs tycker jag! Fick mig också ett fint påskägg :) Tack pappa!

Den här låten tycker jag är najs! (Katrine tipsade mig)


Godmorgon

Eller? Jag har iaf sovit till nu och fy fan vad skönt det var :) Dubbelt så mycket sömn som jag brukar, gick ju och la mig direkt när jag kom hem igår :) Och nu är jag öm i fötterna, Karolina gick ju omkring med klack hela dagen igår :)



Undra om man ska äta frukost eller vänta till middan?

Ingen blogg

Imorgon blir det troligtvis ingen blogg, men jag hoppas ni inte lämnar mig för det. Ska stanna kvar i stan efter skolan och reda ut lite saker. Det behövs verkligen.

Men nu ska jag tvätta av sminket och knyta mig.

Godnatt. ♥

Fan också

lipsill...

Smulan


 
Smulan min största glädje genom alla dessa dar
Fick jag bestämma så skulle du alltid finnas kvar

Alltid lika glad och viftandes på svansen
När andra små djurliv kommer blir du skamsen

Du lägger dig i leran men ändån lika glad
Fast då tycker mor att du behöver dig ett bad

Gammal i kroppen men valpsinnet är förevigt i dig
Min bästa vän och livskamrat, du är odödlig för mig

Smulan min största glädje genom alla dessa dar
Fick jag bestämma så skulle du alltid finnas kvar









Gick fort

Nu var det klart :) Kände mig sjukt duktig så nu tycker jag att ni ska berömma mig! Dock skiter jag i om den blev dålig eller inte, för jag suger på allt som ska ner i text på papper! Huvudsaken är att jag får godkänt, och får jag vg så har jag tur! Tror ändå att det mesta hänger på nationella om jag kan höja mig eller inte och det är ju redan gjort så. Fast jag har ju PMet kvar också! Där får jag göra bra ifrån mig ;) På lovet blir det detta plugg:

  • VG religion
  • Historia 60 talet
  • Processbeskrivningar
  • Samhälle VG
  • PM svenska
Nu ska jag ta med mig den älskade tanten och promenera! Hörs senare.


Plugg och luft

Nu ska jag sätta mig och skriva bokrecensionen :) För att sedan gå ut på en promenad, vore sjukt najs, men det blir om det inte hinner bli mörkt innan. Plugg går före kroppen ;) haha!

Tror iaf att jag snart ska dra på mammas jobb och göra min solariumsdebut :)

Stan imorgon?

Undrar om jag ska antasta staden igen och köpa första bästa vita klänning och de underbara skorna som jag tittat på och enbart älskar. Om man har så vackra skor så måste man väl lära sig att gå i dom?


Kikade nu in på lindex hemsida och hittade den här bhn, någon som har den och kan säga vad de tycker?

Ska nog in och pröva den imorgon, får liksom ett så mycket större utbud med klänningar om man kan ha utan axelband.

Panik!

Jag har fan kollat överallt snart, JAG HITTAR INGEN STUDENTKLÄNNING! Jag vill banka huvudet i väggen och grina. Jag vill ju vara fin på studenten ju....

Hemma!

Fyfan vad värk jag har! Har nu fixat en annan baldejt iaf, det blir bra det :) Och eftersom vi slutade klockan tolv så satte sig jag och Carro och sydde lite tills bussen gick :) Kändes bra.., så nu behöver jag inte stressa lika mycket imorgon eftersom danstjejerna kommer och hämtar klänningarna då :)



Nu blir det plugg (Som jag sagt i flera dagar nu)

Godnatt!

Nu ska Karolina natta med den värmda riskudden på magen :) Tänk om man ändå kunde fått slippa värken... Och barnen i biafra svälter.

  bloglovin

Herrarna i hagen

Haha, är jag galen då jag älskar den här låten? :P


Prenumenera

Follow Hapiface

Ge min blogg en chans :)

Tabletter.

Nämnde i tidigare inlägg att jag satt i halsen, det var en förbannad värktablett som vägrade glida ner i halsen och lindra mensvärken min, det tyckte jag var sjukt elakt av den.

Jag vart lite ledsen



Jeansjacka

Jag fyndade ju i förrådet i helgen och fläcken som var på jackan försvann i tvätten :) Det var najs!
Här kommer en bild på mammas jacka som hon hade i sina ungdomsdar!



SKITDAG!

Mensvärk, bråk, sätta i halsen och ingen baldejt....

Godnatt.

Disneyklassiker

Nu blir det Snövit och NYTTIGT fika, för denna slanka dam ;D


Bra betyg?

På lovet ska jag fixa det här och plugga upp mig till fler vgn! Har chans att få det i fyra ämnen till, men jag sätter mig inte ner och gör det. Så nu får ni peppa mig här!

  • Uppgift i religion
  • Bra bokrecension på svenskan
  • Samhälle 2 uppgifter
  • Anstränga mig på Naturen

Ska också se till att göra Historian och Processbeskrivningar :)

Hippiegirl

Såhär såg jag ut i lördags!


Glatt överraskad!

Åkte helt random till Karita igår för att överraska Alexander lite, så jag pussade lite på honom igår och umgicks med syster med bihang. Idag skulle jag bada i deras badkar (Måste ta chansen då man har ett tillgängligt badkar) Såg vågen bredvid toaletten och övervägde att ställa mig på den, hade en gissning på att väga mellan 65-67 kilo, då jag inte vägt mig på EVIGHETER för att slippa bli mer deprimerad än vad jag varit. Jag står spänt och väntar på siffrorna och det står 59,5 KILO! Fatta vad glad jag blev! Jag är inte ens över den gränsen jag hade satt förut :) Just nu känns det som om att jag är en helt ny människa och det är helt sjukt. Glad är jag iaf. Glatt överraskad :)

Har iaf letat upp mammas snygga jeans jacka i helgen också, dock var det en ful fläck på den som oroade mig, men nu är den tvättat med vanisch och det ser just nu väldigt lovande ut! Den är så himla snygg, då jag extra mycket gillar uttvättad jeans så den är jätte ljus :) Precis som den jackan! UNDERBAR! Ni kan få en bild på den imorgon då den är torr :)

Nu blev det ett jobbigt inlägg med bara text men det får ni stå ut med :)

Mums på tröjan

Den här var väl underbar! Har länge funderat på att köpa nåt randigt och den här föll mig perfekt in i smaken, förutom att det är trekvarts ärm men kan kapa ärmarna kanske :) Den är från Lindex och kostar 149:- Skulle vara perfekt till mina chinos och en najs jeansjacka!
Dock lär ju mina "fina" stora bröst pajja hela tröjan.


Pain på mig.

Det gör ont bakom mitt öra och neråt mot nacken, Skitömt och lite svullet, varför? Aja, huvudet ramlar väl av, lika bra det så slipper jag oroa mig över allting.

Tog det lugnt ett tag som jag sa och sen lagade jag mat till Nöffrar och Karita (Min älskade köttfärssås) Och sen följde jag med dom ner till brors jobb och retade dom medans dom mekade med bilen. Tyckte att jag var väldigt effektiv.

Karita fick sin sena födelsedagspresent av Pappa, lagomt avundsjuk blev jag då han samlat på hela serien med mat från hela världen som varit med expressen ett tag. Jag hade velat haft dessert boken och julboken såklart! Men men, får beställa hem egna helt enkelt.



Nu blir det bara att lata sig, försöka slippa ångest känslan och bara vara. Det skulle jag behöva i flera månader.

Tired of me

Usch usch, nu ska jag gå och lägga mig och vila, rensa tankarna lite och bara få slappna av. Jag är så trött, så oändligt trött. Blir nog någon slags plugg i helgen, vet dock inte vilket. Får se vad jag orkar. Äh, jag orkar inte ens skriva blogg.

Blä

Studentklänning?

Här är iaf en bild på överdelen av klänningen.


Jag vet inte ja.


Glimten i ögat

Nu är jag hemma och har ätit middag :) Fick åka bil hem idag och det var skönt, sprang till Karita och hämtade klänningen och mammas spel :) Dock vart jag LITE besviken på klänningen, för den var inte i det materialet som jag trodde, men den var ganska fin på med lite ändringar. Kan fixa bild senare :)

Köpte lite kex och ost på vägen hem, MUMS! Digestive olive och gräslök bonjour :)
Näe nu ska jag bara slappa, så trött i huvudet och behöver lite avslappning.


Frufrufru <3

Frugan är här och myser, vi har det supertrevligt och därför blev jag bloggsnål idag :) Så är det.



Min alldeles egna tjej <3

RSS 2.0