I'm not the one to party with

Satt och läste i min lilla bok och så kom det fram ett stycke som jag inte kunde sagt bättre själv, det lyder såhär: Jag får klaustrofobi, jag är less på människorna, alkoholen som är ett obligatoriskt inslag i varje händelse som ska höja sig över vardagen. Det är som om ingen vet hur de skulle bära sig åt för att fira en högtid utan alkohol som sällskap.


Lätt för mig att hålla med om som inte dricker alkohol gärna.


Men egentligen så tror jag att världen vore en sån vackrare plats utan den drycken.


Kommentarer
Postat av: JuliaD

hehe det är lugnt :P det var bra jag kom vem det var från :D hihi.. på tal om det där med alkohol meningen. jag går barn och fritid och idag snackade vi om barn som kommer från hem med alkoholiserade föräldrar. risken för dessa barn är att dom själva blir det som stora för det är ärftligt. sen de är ju svårt för dom att inte se alkohol i vardagen då ju. imed att det är så vandligt som det framkom i texten. oj vilket sidospår det blev men hoppas du fata vad jag menade :)

2009-03-09 @ 23:31:23
URL: http://juliadagbok.blogg.se/
Postat av: Emma

Behöver du hjälp med att komma till rätta med ditt plugg? Eller vill du läsa en intervju med en känd storbloggare? Eller bara hitta en ny bra blogg? Då ska du kika in min "We all got a story to tell" http://eeemma.blogg.se



Har även en frågestund i bloggen som är i full rulle, så passa på att släng in en fråga, för att få en vink om vem jag är, när du ändå är i gång!



Ciao!

2009-03-10 @ 01:12:43
URL: http://eeemma.blogg.se/
Postat av: izza

hejsan och godmorgon :)

du får ha en bra dag

kram

2009-03-10 @ 07:30:01
URL: http://hhallonsaft.blogg.se/
Postat av: BElla

Ha en bra dag!

2009-03-10 @ 07:57:48
URL: http://bellablogg.blogg.se/
Postat av: karita

Det är antagligen sant

2009-03-10 @ 11:17:18
URL: http://bombos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0