Djävla djävulsknölar

Brunflo hälsocentral klockan 10.45 och snälla Jennie skjutsar mig, sen blir det hem till mamma och tycka synd om sig själv! Just nu sitter jag och funderar över hur jag ska få ner det lilla p-pillret.

Livrädd liten tjej

Sitter här och väntar och väntar på att klockan ska bli 8. Måste ringa en läkare, ska prova Landsom först och hoppas jag får komma dit så blir det inte så tjorvigt att åka. Problemet mitt är ju såklart en halsmandel, men det är inte samma problem som det brukar vara för det brukar bara vara stor och vitfläckig, nu är den näst intill svart och det skrämmer mig som fan. Vaknade av skitont i halsen, tänkte att jag inte skulle kolla på den för jag brukar bli så jävla rädd men så tänkte jag att det aldrig brukar vara så farligt som det känns och så är den SVART??

Varför kan jag inte bara få vara frisk ett tag?

Ungefär den här färgen är halsmandeln min, MYS!


Utsliten liten tjej

Imorse vaknade jag bredvid världens finaste, och jag ville så jävla gärna ligga kvar för fan vad mysig han är!! Var ju dock tvungen att gå på skolan och köra min första dag i köket! Jag har fan varit duktig! var på skolan fem i sju, trodde jag hade tagit fel på tiden för det var så tyst och jag såg inte en enda själ, sen dök dom upp lite här och var! och Olle kom, sjukt jävla glad blev jag för det för annars hade jag fått vara helt jävla ensam! dagen började ganska skönt och lugnt förutom att en klasskompis svimmade under genomgången, fan vad stressad jag blev då för jag visste ju hur nervös jag var och trodde att jag lika gärna också kunde svimma men jag höll mig vaken! Hela dagen gick bra fast vi drog lite ut på tiden då vi är små nybörjare, vi vet ju inte vart någonting finns eller hur det funkar i köket, men nu vet vi någolunda! Skulle egentligen träffa Moa efter skolan och vart lite ledsen över att jag inte hann det. Men vi får ta och hitta på något en annan dag! efter imorgon så har jag ju typ lov så! :)

Efter skolan var det bara att raska hem och äta middag och sedan dra på Body Combat, så nu har jag inga krafter kvar i kroppen och jag lär sova ganska gott inatt! Men kul var det :)


Tycker att resten av min H&M beställning ska komma snart


att bli blint förälskad i Karolina

en stad i blom
när karolina kom
och satte tiden ur led
hon vände allt upp och ned

himlen var evig
och full av astronauter
när Karolina kom
när Karolina kom

att springa hem förtrollad av Karolina
var det enklaste jag gjort nån gång

allt stod i blom
när Karolina kom
i sin finaste kjol
jag höll andan och log

och solen var evig
som sångerna på radion
men det är längesen nu
ljusår från nu

att bli blint förälskad i Karolina
var det enklaste jag varit med om

kom Karolina
Karolina na na
kom Karolina
jag blundar

att komma hem förtrollad av Karolina
var det enklaste jag varit med om

en stad i blom
när Karolina kom
när Karolina kom
Karolina kom!

LÅTEN

Råkade köpa mig ett par skor igår

men det var rea och alla skor jag har här i stan läcker fan in!


(bilden är länkad till personen som tog den)

Words dont come easy to me

Finner inga ord som kan beskriva hur jag känner för dig

Du är underbar

Tack


Careless whisper

Idag är en sån där halvdan dag. Den var varken bra eller dålig. Bara som en i mängden som man gärna glömmer bort, är less på både mig själv och andra. Mest less på verkligheten, lite en sån där dag då man tänker för mycket på saker som man inte ens ska bry sig i liksom, som man inte har en chans att göra någonting åt. Hade velat åka hem i helgen men det blir det ingenting av, har inte råd och så ska jag träna på lördag, jag måste. Har gått och blivit rund om magen och det gillar jag inte. Småäter gör jag hela tiden också så jag skulle kunna starta ett slagsmål med mig själv men vad hjälper det. Skitsamma.


A whole life so lonely, and then you come and ease the pain

Idag tog jag med mig syster på Parelle, insåg att sminket jag vill ha lär ju finnas där eftersom kicks aldrig får in det, och rätt hade jag och nöjd är jag nu :) Nu är jag jätte jätte jätte pank! Har 25 kr på kontot och thats it! Har också insett att nästa vecka ska vi börja i köket på skolan. Lite smått läskigt sådär, då är det ju på riktigt liksom, och så börjar vi klockan 7 de veckorna. Lite jobbigt men det ska nog gå fint :)

Ikväll ska jag få somna i världens finastes famn, det allra bästa jag vet :) Puss ♥


Jag skulle aldrig ha gjort det

 

Man ska inte väga sig, man ska kolla i spegeln.

Hade jag inte vägt mig så hade jag varit nöjd...


De va gött

Jag och syster gick ut i finvädret och svängde förbi badhusparken, där fanns det kolbullar! Det var en lång kö, men jag klagar inte för det var så värt det :)




För två månader sen sov jag hos Joel första gången


Hoppas han står ut med mig en stund till :)

In the middle of the pouring rain


Grattis på den stora dagen!



Grattis på 30 års dagen kära syster yster! Du lyser upp min värld!

Sjuker

Jag mår skit, är hur jävla förkyld som helst. Det bara kom som en smäll på käften.


De ä bar å åk - i helvete heller

Har haft en förjävlig dag rent ut sagt! Först så drömde jag att massa chip chopper skulle döda mig och en av dom sköt mig i magen! Den enda braiga var att jag vaknade bredvid prinsen, sen kollade man ut genom fönstret och det snöade.... Jag som var så himla glad över att det skulle bli vår.. Sen då man kom till skolan så skulle vi gå till Milko för ett studiebesök som var svintråkigt. Efter lunchen så hittar jag inte mina nycklar, jag bryter ihop totalt och jag har lipat inför halva klassen och letat som en jävla tok... Lyckat Lina! Sen efter grupp två kommer tillbaka från deras studiebesök så visar det sig att Alexander har haft nycklarna hela tiden, han hade alltså tagit dom av mig i smyg och sen inte kunde yttra sig om det. Vi fick även gå i skolan mycket längre än vanligt och eftersom jag lipade då vi skulle göra instuderingsfrågorna så fick vi sitta lite till. Sen blev det att springa till Body balance men vi hann dit iaf.. Men nu så har jag jätteont i halsen och är alldeles utsliten efter denna piss dag! Fy farao.

Det var en idiot som kollade på nyheterna

Nyheterna på H&M alltså, och där fann jag denna.
Den kom till på beställningen min direkt! Superfin jue :)
Kostar 149:-


Du behöver inte ändra nåt, bara stanna kvar precis som du är

 

 


Sol, skinnjacka och piggelin

En underbar dag! Vaknade bredvid finaste finaste Joel, gick till skolan i solen och invigde nya skinnjackan, slapp och skön skoldag, slutade tidigt, köpte nytt lypsyl och ansiktskräm och ansiktstvätt, gick hem, drog med syrran på Willys och pantade burkar och köpte en piggelin och gick sen hem igen :) Underbart!

Efter jag gått igenom alla bloggar jag följer (som börjar bli alldeles på tok för många nu) så ska jag göra köttfärssås till mig och syster och sen blir det att slappa i soffan efter en skön dag :) Imorgon blir det sovmorgon, Body Balance och hamburgare! Så det blir troligtvis en lika bra dag :) ♥ Puss





Lyxgym utan dess like

Kom precis hem ifrån golds, alla maskiner var typ upptagna så jag och madde cyklade! Dåligt härligt det var att cykla då man kunde titta på Simpsons samtidigt, det var nästan overkligt lyxigt för mig som är ovan i alla fall :) På Torsdag blir det att prova på Body Balance!

Innan gymet så skulle jag köpa sminket som jag väntat evigheter på att få köpa. Förra veckan var det ju slut och det skulle ha kommit in tills idag, men då var det såklart slut på lagret också där dom beställer ifrån så jag måste minst vänta en vecka till och sminket som jag har nu är slut som fan. Inte för att jag inte kan gå utan men man känner sig mycket finare med och då blir man gladare och så är det bara. Jag vill ju vara fin och glad ju! Men jag har ju inget val än att vänta för jag vill ju ha det där förbannade dyra och super braiga sminket...

Celebrate the summer

Längtar som stryk efter sommaren nu! Jag var så jävla glad idag då jag fick skutta omkring på lite asfalt! Saknar frugan gör jag också! Tyckte det var lite roligt att det var en tjej som frågade om jag var från ström idag, men icke var det jag. Troligtvis var det frugis hon menade eftersom att alla säger att vi är så lika :)

Känner att jag bara saknar och längtar en massa nu! Framförallt efter ett eget liv, för en gångs skull i min livstid så vill jag faktiskt bli stor nu! Jag vill bo i mitt eget hem, tjäna mina egna pengar och pussa på min Joel varje dag! det är allt jag begär :) ♥ Puss


Nu jävlar ska det bli folk av mig med

Nu har jag köpt mig ett gymkort och ett par skor :) dock blev det lite dyrare än planerat. Men det gör inget, blir snålt i två veckor :) Blev ett par fina adidas skor! Så nu är jag nöjd och nästa månad blir det riktigt snygga träningskläder som ska inhandlas ;)



En rolig grej bara

1. Sätt din musik på mp3/musikspelare på datorn/spotify på blanda/shuffle.
2. Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
3. Använd låttiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte!


1. Hur mår du i dag?
Oh Mandy

2. Kommer du någonsin att gifta dig?
If I had a million dollars

3. Hur uppfattar dina vänner dig?
Somebody's me

4. Kommer du någonsin att få barn?
Never   haha

5. Vilken låt beskriver ditt liv?
If I used to love you Ain't nothing like I'm, I'm loving you now


6. Vilken låt passar bäst in på den du håller kär?
Her morning elegance

7. Vad ska du göra för att lyckas i livet?
Dear catastrophe waitress (HAHA)

8. Vad är det bästa med dina vänner?
Thank you for loving me (aaw)

9. Hur kommer denna natt att bli?
Ännu glöder solen

10. Vilken låt beskriver ditt utseende bäst?
Diana ??

11. Vilken låt beskriver din personlighet bäst?
Eiffeltornet

12. Vilken låt beskriver dina föräldrar?
Can't take my eyes off of you ??

13. Vad kommer du att jobba med i framtiden?
Better

14. Vilken låt kommer att spelas på din begravning?
Summerbreeze

15. Hur är du i sängen?
Judy min vän

16. Kommer du att få ett lyckligt liv?
Will you still love me tomorrow

17. Vilken låt beskriver din bästa vän?
Mälarö kyrka

18. Vad kommer att hända i helgen?
Heaven

19. Har du någon talang?
My cool

20. Hur var din skoltid?
Tears in heaven

21. Hur kommer du att dö?
Oh Carol


Allt var ju helt ologiskt?

50 things about me

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du:
Bruuuuna
2. hur lång är du: 160 säger vi
3. vilken hårfärg har du: Brunt
4. långt eller kort hår: Långt
5. piercingar i ansiktet: Nixpix
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Jag är nöjd, älskar bruna ögon
7. hur lång skulle du vilja vara: Skulle inte skada med 10 cm till
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Den är fin som den är
9. vill du ha kort eller långt hår: Långt! Men kort ibland?
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: Jag vill fan ha i mittensnoken! Som en tjur!


Senaste du
11. åt:
Godis
12. drack: Mjölk!
13. du fick sms av och vad de stod: Ok från mamma :P
15. sa: Ha ett bra liv
16. kramade: Joel ♥
17. kysste: Joel ♥
19. du spydde: Hmmmm minns inte, kanske då jag fick äckelmedicinen som jag spydde som en idiot av?
20. du skrattade: Idag, åt sötprinsen min :)


kärlek
21. är du singel:
NEJDU ♥
22. när någon säger din första kärlek vad tänker du då: Bobbo I guess
23. gillar du någon just nu ?: Joel ♥
24. är detta ett seriöst förhållande?: Det hoppas jag verkligen
25. vill du vara singel: Nejnejnej
26. vill du gifta dig: Jag har inte bestämt mig. Jag vill ha festen, själva löftena är jag inte så sugen på då jag fått för mig att man tar död på skiten då man gifter sig. Men jag vet inte.
27. nuvarande Pojk/Flickvänn: Joel finaste Persson ♥
28. vad är de bästa med din kille/tjej?: Han får mig att skratta och må så jävla superbra så det är inte klokt!
29. vill du ha barn med honom/henne?: Har inte planerat så långt ja!
30. hur länge har ni varit tillsammans?: avrundat 2 månader enligt mig :)
31. någon du tycker är snygg?: Men dah! JOEL


vänskap
32. dom som vet mest om dig:
Bra fråga, Jennie?
33. den vän som du har känt längst: Vet inte
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: En allra bästa.
35. någon du saknar att umgås med: Många fina!
36. en av dina bästa killkompisar: Hmm är väl Olle nu då?
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Jennie ♥
38. den du har mest minnen med: Många
39. bra vänner du inte träffar ofta: Träffar ingen ofta :(
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Tror jag inte, jag märker direkt om det är nåt lurt på en person.


övrigt
41. musik: Allt
42. sport: Lalalala
43. galen eller lugn: They call me crazy
44. har du någon gång hört att du sjunger bra?: Joel tycker jag sjunger skitfint ;)
45. dricker du alkohol: Det är inte ofta.
46. har du hört att du borde bli modell: Näe och tur är väl det att jag har mer än skinn på kroppen!
50. vad tänker du på just nu: Att jag behöver köpa träningsskor


Jag har hicka... hick hick


Överrasknings kalas för syster yster




Tro det eller ej men nu är det på riktigt

Nu är det dags, jag ska ta tag i mig själv och min kropp ska inte behöva få lida för att jag är latast i världen. Nej nu är det slut på det. Nu ska jag också orka göra nåt. Inte bli anfådd av ingenting. Nu ska jag också må bra!


I never thought that dreams came true


Får man ta hunden med sig upp i himlen?

Vaknade av ett supergulligt sms från Joel ♥ och jätteglad blev jag för det, en himla bra start på dagen liksom! Sen så har jag bara klivit upp och borstat söt Smulan. Fan vad hon lossar hår, men nu är hon jättefin :) Nu ska jag se om jag hittar mig någon frukost och sen blir det att hoppa in i duschen! Längtar till kvällen då prinsen kommer också ♥ Puss



love is the word

Fick gå på kiosken om det skulle bli middag, jag tog mig en kycklingsallad faktiskt. Var inte ens sugen på tjockismat. Sen så kom älskade älskade Moa ♥ Vi lekte lite med kex och med lego och hon var allmänt söt som vanligt. Åh herre min je så söt hon var. En stund innan dom skulle gå som springer hon till mig och säger: Moste ja älska dig. Det värmde i hela hela hjärtat mitt.

Ikväll blir de att dricka cola och mysa i min alldeles egna fina fina säng i mitt alldeles egna fina fina rum. Det enda som fattas är min alldeles egna fina fina Joel ♥ Puss


Borta bra men hemma bäst

Är hemma i Pilis och kände direkt då jag klev innanför dörren vad underbart skönt det var att få komma hem! Att få bestämma själv och sitta vid min älskade alldeles egna dator :) Då jag öppnade dörren till mitt rum så kom en doft av vanilj! Älskar att stänga dörren och låta doftljusen göra sitt medans man är borta. Nu ska jag gå ner och mysa lite med söt Smulan och sen bara njuta av att få vara hemma en stund! ♥ Puss


Det finns för mycket sånger om kärlek och för lite sånger om mat



Om någon känner sig sugen att bjuda lilla Lina på sushi så är denne välkommen att träda fram. ♥ puss

Sådärja, nu är jag färdigpluggad..

.. och hoppas därmed att jag kan allt till provet imorgon! Men just nu så känns det i alla fall så! Tycker ni ska önska mig lycka till  :)




Petit four


Oj så chockad jag blev



Nämen? Finns det så många nyfikna jävlar, det visste jag inte :) Jag lovar er att det ändå inte finns något intressant att hitta där så var inte ledsen!
men om ni så gärna vill in så kan ni ju fråga lite snällt om lösen ;)

and I think to my self

 


It's alright with me as long as you are by my side

Somnade i Joels famn igår då vi låg och kollade på Léon, gud så mysigt det var. Underbara karl!
Idag var skolan dryyg, kändes onödigt att gå dit faktiskt fast vi drog fram soffan så vi hade det skönt då vi fick lyssna på allt prat i alla fall, annars brukar jag alltid få träsmak i röven av de hårda stolarna! (Som dessutom inte ens är utav trä) Vi var förbi på Gamla Teatern igen och ganska sugen är man ju på att jobba på hotell, känns mycket mer varierande och mysigt än bara en resturang. Får väl se vart man ska praktisera så kanske man slinker in en fot nånstans om man har tur! Blöt om föttrena blev man också då man tar ut våren i förväg, men vafan. Det är sommar snart :)

Texter jag skulle kunna tänka mig att tatuera

If you ain't laughing, you ain't living.

Enjoy this moment for this moment is your life

I'ts the little things that makes life big

Be grateful for what you have, not regretful for what you haven’t.

Better to be happy than wise.

All seasons are beautiful for the person who carries happiness within.

Sometimes your joy is the source of your smile, and sometimes your smile can be the source of your joy.

A smile will gain you ten more years of life

I am what I am and, you know, I'm a very lucky girl.

Den som inte låter verkligheten störa sina drömmar är vis.

Lyckan smiter in genom en dörr man inte visste att man lämnat på glänt

MIN SYSTER!??!? där fick jag saft i näsan..


Detta är värdelöst och fantastiskt



Att jag inte fick en baotastor nalle i julklapp, det var ju fakknist en av de få saker jag önskade mig!
Varför ska bara barn få ha mysiga gosedjur att krama på?

 

Fantastiskt är att jag har ju min Joel att krama och pussa på ♥

 


Jag vill ha ett näbbdjur

 

Gulligulligull!

Näe men seriöst, det måste vara det mest udda djuret här i världen, eller kommer ni på nåt som är konstigare?


Ge mig sommar, ge mig sommar.


Snygga byxor, speciellt på snygga Hanna!




Kolla in hennes blogg http://westmanshanna.blogg.se/

Fet är jag idag också

 

Önskar att jag också kunna finna motivation för att börja träna, inte för att jag är för fet utan för att jag skulle må

bra av att röra lite på mig för en gångs skull i mitt liv.


Jo jag är nog lite bitter

Jag hade planerat att köpa smink och en kavaj och sjukt nöjd var jag över att jag skulle det. Kavajen fanns inte i min storlek i färgen jag ville ha och sminket fanns inte över huvud taget. Så jag och Madde gick och tjockade oss på tehuset istället. Den rosa kavajen var det jag ville ha i svart. Var tvungen att lägga upp bild på den där mjukisdressen också då den såg sjuuuukt mysig ut! Från Bikbok.


I only want to be with you


Girl, you'll be A woman soon

Jag och Madde ska gå på stan och idag inhandlas nog dyrsminket! Mitt är slut så nu kan jag inte vela nå längre hehe. Ska unna mig det och sen ska jag snåla!


Though I may not look like much, I'm yours


Saknar sol, värme och sommaren



Bilder från bulgarien 2007

Det kan aldrig kännas bättre än såhär

Jag tycker om när du tar på mig


Aliquando et insanire iucundum est

Aliquando et insanire iucundum est skulle jag kunna tatuera in! Det betyder: Ibland är det skönt att vara galen, tycker det passar litegranna! Egoina ska ha det som väggtext och jag tyckte det var en mycket bra utvald mening!

Den vill hem till mig sa den.


En glad i magen låt


I'm gonna be the girl who wakes up next to you


Something about the way you look tonight

Idag har vi nördat servering hela dagen på skolan! och efter så fikade jag och Olle lite medans vi väntade på att få komma till en liten röd och göra våran skoluppgift. Snälla Olle har bjudit mig på fika två gånger den här veckan så jag får se till att bjuda tillbaka framöver! :)
Synd var att jag inte kunde åka och gratta min kära Moa på två års dagen idag. Jag hoppas det inte kommer märka henne för allt framtid för jag köpte ju en prinsent i alla fall och så får jag åka hem och pussa på henne snarast möjligt!! Pälskar det lilla trollet gör jag!





Mina älsklingar är här nu <3


RSS 2.0