Vad tycker ni om den här då?


kan vi inte vara nära bara en minut

Idag ska jag och älskling ut och äta (Det är jag som bjuder för en gångs skull FÖR JAG HAR PENGAR) , sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Vi planerar inte, vi tar det som det kommer och vi kommer äga världen ikväll, rocka röven av svenska folket eller något liknande! Jag ska tamefan inte ha tråkigt ikväll i alla fall.

Dessa fina följde också med från kvällsshoppingen.


Detta fann jag på kvällshoppingen

Denna fyndade jag på kvällshoppingen, fick ju 20 % rabatt bara därför. Från Vero moda. Visst är den söt?




Varje fredag så är det samma jävla sak

Jag hatar fredagar, för de är de dagarna jag inser hur jävla ensam jag är. Om Joel är på jobbet så har jag ingen alls, ingen har tid eller ork med mig. Sitter alltid ensam och får panik och vet inte vart jag ska ta vägen på fredagar. Fredagar fredagar fredagar. Jag vet inte längre hur jag ska hantera människor, jag vet inte hur man skaffar vänner. Alla blir bara rädd för mig, är jag för mycket? Mjo, jag är en sån där människa som folk kallar speciell men dom egentligen menar störd. Jag vill inte vara ensam mer.

Vill du ligga med mig då?


En helmysig solig dag på Jamtli

Dagen spenderades som sagt på mysiga Jamtli, klappa kalv, hoppa i hö och gunga stod på schemat mest, och att göra ett paradis kollage. Riktigt bra dag. Älskar att umgås med familjen, jag är ju riktigt familjekär jag! Om inte jag och Joel skulle ut och äta imorgon så hade jag följt med hem, men jag och Joel får ju sällan kvalitetstid nuförtiden då han har ett skitjobb som alltid ringer och stör dom små stunderna han skulle varit ledig. (Inge less alls) Plus att han ALLTID jobbar fredagkvällar, det suger pung. Här får ni i alla fall tre bilder från dagen. Nu tänkte jag städa undan lite (mycket) och sen vette tusan vad jag ska hitta på? Kanske dra ut och leka lite med kameran.








Här är den söta klänningen jag köpte

Här är klänningen jag inhandlade på H&M igår, den gick loss på 149 kronor och sitter som en smäck. Hur söt som helst på. Vad tycker ni?

 


Idag är tanken att jag ska på Jamtli

Igår frågade syster Katrine om jag skulle med på Jamtli, såklart jag ska det tänkte jag! Kul att få träffa mina underbara syskonbarn! De är absolut det bästa jag vet, mina små änglar! Så idag är det där jag befinner mig! (Om inte jöbbe ringt in mig förstås då detta är ett tidsinställt inlägg)


Har man små fötter får man skor för små pengar

Nu gick det äntligen att ladda upp bilderna, visst är de fina? Kostade endast 129 enkronor. Då man inte har råd med äkta så får man nöja sig med de här och det gör jag så gärna! Roligt också att jag var tvungen att ta en sån liten storlek ;) Har man små fötter så får man skor för små pengar. Så är det bara. :)




Såhär såg jag ut dagen till ära

Jag och Joel cyklade till Ica Maxi och köpte lite nödvändigheter som ost, mjölk och ett par skor! Jag ska visa er fyndet lite senare, just nu krånglar allt så det skiter sigmed bilderna. Köpte mig en klänning på stan också! Väldigt söt och blommig. Men som vanligt då man tänkt spendera pengar så hittar man ingenting att spendera det på. Men ett par skor och en klänning får jag vara nöjd med så länge :) Medans vi cyklade så sjön jag på "Vi cyklar runt i världen, vi spelar på gator och torg" Har ni hört den? :P Bilderna blev knas kvalle nu men eftersom photoshop är stört på den här datorn så fick jag förminska och spara om dom i paint och då blir det GRYMT ;)


Idag ska jag handla upp alla mina pengar

Har precis diskat och gjort "frukost" till mig och älsklingen! Vi sov meeeeega länge idag men det var riktigt riktigt skönt :) Så nu ska vi fika och sen tänkte jag ge mig en ordentlig rengöring och sen ge mig ut på stan för att handla upp min fina löön! Iaf typ en femtondel av den! :) DEN VAR JU SÅ STOR :D Fasen vad man känner att man varit duktig då man har så mycket pengar på kontot! Jag gillart!


Här är min älskade sommarklänning

Jag har snackat om förut att jag har 2 perfekta klänningar, (Nu har jag ju tre) Men två är det fåglar på och den tredje är denna! Visst är den fin? Kommer från Bikbok och går loss på 3 hundralappar. Köpte den för ett bra tag sen och som vanligt så använder jag inte nya kläder i första taget ;) Men i Söndags invigdes den och jag är kär!! Visst är den fin? (Ni kan ju ignorera min sepiga pose)

 


Hej hej, hemskt mycket hej

Idag har det varit en solig dag med jobb! Fick till och med beröm på jobbet idag så då var jag riktigt nöjd då jag gick hem :) Svettig och skitig! Har precis beställt lite tikeismink också! Fast bara prover så jag vet vad jag ska ha för något och om jag gillar det :) Måste ju prova nåt annat nån gång :)

 


Jag fick denna underbara fina av Joel

En stund efter att jag kom hem så kutate Joel in med busigt flin och med någonting bakom ryggen! Fram dök det upp ett guldigt paket och inuti fanns denna fina klänningen. Helt random dessutom. Även om min söta kille är en klumpig tidsoptimist så är han världsbäst! Han vill alltid att mitt lilla hjärta ska vara glatt. Tack kära du!

 


Livet fick plötsligt ingen mening

Jag har väntat hela kvällen, tjusningen med kvällar är att jag får se big brother. Men då man slår på tv11 så är det helt svart. Jag får panik, jag känner mig naken. Exposed. JAG ÄR RÄDD! Jag upptäcker sakta att mitt stora beroende är Big brother och jag börjar gråta. Nu ska jag gå och ta på mig en vit krama mig själv tröja och vagga mig till sömns. Så här ska det inte vara, jag vill ju bara se på tv! (Inget överdrivet inlägg jag lovar)



Påskfest hos världens bästa bror

Bilderna är av sämre kvalle för att jag inte orkar spara om dom för webbeeeen

 

 


















På påskfesten fanns våran egna kärring

Igår var det påskfest hos min bästa bror och karina! Dom är de bästa värdarna EVER! Det är alltid najs att vara hos dom. Kul var festen också, dock blev man ju lite seg och trött fort då det börjades så tidigt! Här kommer det iaf en bild på påskkärringen som var där! En riktigt söt en kärring. Imorgon efter jobbet kommer det fler bilder.

 


Äggfrukost med sol ute på altanen


Lite fler bilder från vårat kalasande

Här kommer det lite fler bilder sen i Torsdags. Vi spelade galenpanna därav de fina huvudbonaderna ;) Det var jag som var fotograf så därför finns det bara egobilder på mig.













Idag blir det att fara hem till Pilgrimstad

Idag ska jag och syrran åka hem till Pilgrimstad! Det ska bli riktigt härligt faktiskt. Det är få saker som är så bra som att få vara hemma. Borta bra, men hemma bäst! Och än så länge så är faktiskt Pilis hemma. Nu ska jag ta tag och lägga tvätten i lådor och garderob för att sedan duscha och packa ner mig i Pilisväskan! Sen bär det av med den förbannade bussen. Jag hatar att åka buss, man mår illa och det är alltid någon som irriterar mig! Men men så kan det gå!

I Torsdags hade jag för en gångs skull kalas i lägenheten. Vi (Jennie, Karita och jag) drack lite jordgubbsdrinkar och spelade spel! Senare kom André och Joel och gjorde oss sällskap! Riktigt roligt var det, senare bar det av för att titta på E-type på Olearys, man fick se han i 10 minuter och sen var han klar. Men vi kom ju in ganska sent också men ändå! Som vanligt hatar jag fulla människor och vakter så jag började storböla och skrika på folk! Haha måste ju varit ganska komiskt att titta på mig i alla fall.

Såhär söt var jag då vi spelade galenpanna:



Hihi jag vann en lite rolig tävling

En annorlunda och skojig bloggtävling!

Idag kommer Jennie, idag kommer Jennie!

Idag ska vi glömma alla bekymmer, äta jävligt god mat, ragga på E-type och dansa järnet!

 


Ett fullständigt onödigt och tragiskt inlägg

Klockan nio ska jag vara hos jobbcoachen på gruppmöte. Får lite smått panik över att jag inte har något sommarjobb, jag hatar att vara jag i såna här stunder för om jag hade varit en modigare och tuffare människa så hade det inte varit några problem. Men jag är ju inte det, jag är rädd för det mesta och allt. Jag törs inte ens ringa människor jag känner så hur ska jag då våga ringa främlingar. Hjärtklappningar och ångest är vad det skapar. Jag försöker ändra mig, men ni förstår inte hur jävla svårt det är. Alltid har man kunnat stå i bakgrunden, alltid har någon annan löst saker åt mig. Nu måste jag bli stor, det ger mig ännu mer ångest. När går rädslan över? Hur många gånger måste man göra saker man är livrädd för? Och varför är jag ens rädd över huvudtaget? Vad är det värsta som kan hända? Jo dom säger nej, fast egentligen är det ännu värre om dom säger ja. För då känner jag mig som en bluff, som om att dom ska komma på hur dålig jag är då jag jobbar, då dom får se vem jag är. Jag vill inte misslyckas. Jag är nog rädd för att misslyckas.

Förresten så ska jag berätta en hemlis

Om man är sugen att ligga med Joel Kinnaman så är det ingen idé, jag hade sex med honom i förrgår natt (Tror jag det var) och det var inte en sådan höjdare som man skulle kunna tro. Här har man stora förhoppningar och så blir det en flopp! Jag är besviken. Sen att detta var en helt galen dröm är en helt annan sak. Men han kan ju vara en bra människa för det (som mamma skulle ha sagt) PUSS PÅRE JOEL! Jag gillarej ändå!


Söt sommarväska som råka följa med hem


Ett sött armband jag gjorde i helgen

Det här fina armband gjorde jag med Moa i helgen. Jag älskar att pyssla och leka med barnen för då får man en bra anledning till att göra det ;)

Gjorde ett sött litet armband till min fina söta Moa också! Med hennes favoritfärger (Gul och rosa) Dock har jag inget kort på det.

 


Jäääklar vad häftigt tidningsställ

Gud vilket snyggt tidningsställ, jag är helt förälskad. Det vill jag ha i mitt framtida perfekta hem. Synd dom var lite dyra, men dom är säkert sååååå värd det. De finns att köpa här, där har jag också lånat bilderna. JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL OCKSÅ HAA!



JÄIJ jag är en lycklig liten tjej

Har så länge suktat efter en sån här fin halsring som alla har, men då jag har så tjock hals så fick jag försöka förtränga min längtan. Men jag hittade idag en sida med en vidare halsring till oss med grova halsar! Dessutom så kostade den bara 45 kr! JÄIJ! Längtar tills den finns hos mig!


Min vän Jennie har spelat in en video

Min UNDERBARA vän Jennie har spelat in en video till er!
Visst är hon himla duktig? Hon ska faktiskt sjunga på mitt bröllop :) (STOLT)

 

Nerå, skämt åsido. Det där är inte min vän Jennie, för hon kan sjunga, på riktigt :)

I LOVE HER! Och hon ska på riktigt sjunga på mitt bröllop, om hon vill förstås :)


JAAAA, jag behövde en glad nyhet nu :)

Jag mår inte så jättebra just nu, jag blir så himla arg då jag inte förstår saker. Jag andades så hårt tillslut att jag fick ont i bröstet och sen somnade jag en stund då fina Joel lagt ett täcke över mig. Blir så less på mitt starka bergochdalbane humör ibland. Men nu då jag vaknade upp igen så var jag in på Emmas blogg och såg att jag vunnit det superfina armbandet! Guuud så glad jag blev :) Jag valde det sommarfräscha aprikosa armbandet och jag tycker det är så himla fint! TACK EMMA!!


Påskharen kom lite tidigt i år

Påskharen Lina gömde lite påskägg för Moa och Maja!



Dom letade som små tokar



Tillslut hittades äggen



Då mumsades det




Lördagdslyx är mannagrynsgröt till frukost

Här sitter jag och lyssnar på nostalgimusik och har precis ätit mannagrynsgröt till frukost! Det är riktig lördagslyx det :) Har redan hunnit vara ute och gått och gömt påskägg till tjejerna, dom var hur söta som helst då dom letade. Jag har tagit fina kort på dom som ni ska få se sen :) Mina favorittjejer!!

En nyhet är också att min älsklings Joel har blivit morbror till en liten pojke, var riktigt överraskande att han ringde och berättade det då det egentligen skulle vara två veckor kvar tills den lille skulle komma ut! Så grattis till Desirée och Tomas som blev föräldrar igår :)


Alltså kolla håret jag hade förut

Varför klippte jag av mig allt det här fina håret? Jag längtar tills det växer ut till denna längd igen. Fast egentligen, det bästa med långt hår är alla komplimanger man får ;) Annars så är det rätt så svettigt och jobbigt att ha det utsläppt! Men FAN vad fint det är. Tur är det iaf att rebecca fixade till min frisyr så jag är snygg i håret fast det inte är lika långt :)


Blommor i färger, blommor i gult.

Nu ska jag ge mig ut på staden en sväng och sen klockan två så bär det av till min fina mamma! Har saknat henne och Pilgrimstad massor. Tar med mig kameran och hoppas på att jag tar med den ut en sväng och leker. Jag måste börja lära mig den NU!

DEN VILL JAAAG HAA!!! MAMMA!?!!

 

Kan ingen åka till Trollhättan och hämta denna fina åt mig då?


Jag har tittat på alla klipp och gråtit

Har suttit hur länge som helst nu och tittat på alla klipp och lyssnat på låten på repeat!
Det är en så vacker historia att hela hjärtat spricker ju. Jag finner inte ord. Lyssna, titta och gråt!


Har köpt världens häftigaste halsband

Det är så häftigt att jag nästan blir blind av att titta på det.

Ser fram emot att få hem det!

 


Fasen vad förbannad jag blir

Sara har nu tydligen hånglat med Basshunter i huset och det är värsta kalabaliken för det, men då Martin hade sex med Minella OCH hånglade med Annie så var det ingen som brydde sig. Varför är tjejer alltid slampor då dom gör fel och killar kommer undan med det? Det är inte okej. Big brother riktar det ju till och med också så då rubriken är "Saras svek mot Martin" Jag anser i alla fall att det är Martin som är assfacet och Sara har all rätt att göra precis vad hon vill efter det Martin gjorde. Det ska bli kul att få se nästa program.

Åhnej, varför blir jag kär i den dyra väskan?

För er som tänker att jag redan har en ny väska så har jag lämnat tillbaka den, den var inte perfekt. Men det är den här! Precis som jag vill ha, lång axelrem då man inte vill bära den och små handtag för då man vill bära den. Svart och snygg! FAN. Den kostar 800 kr och finns på indiska. Jag tycker den ska kosta 200 kr, helst 10 kr.


Igår åt vi glass i den mysiga solen

Joel överraskade och hämtade mig på jobbet, då vi kom hem så gick vi ner till badhusparken och åt smarrig mjukglass och myste. Karita kom också förbi och då gick vi och köpte sallad till middag och satt på stortorget och åt den! Dock var det något pucko som köpte sallad till en hel familj så nu är hon pank. Aja, läääängtar tills nästa lön :)


JAAAAAAAAA! Tack tack tack tack!

Då Erik kom för att hämta Kira så fick jag mig en nyckel på köpet, och inte vilken nyckel som helst! UTAN NYCKELN TILL MIN FINA FINA CYKEL :) Nu står den här utanför och väntar på att jag ska gå ut och pussa på den! Det ska jag göra snart :) Efter jobbet idag eller kanske imorgon så ska jag provcykla vägen till lillgården så jag vet hur lång tid det tar och vilken väg som är bäst :) Men nu snart så ska jag gå och köpa ett extra lås till min kära! Man kan aldrig vara nog rädd om saker man älskar :)

Jag saknar dig min kärlek och livskamrat

Jag behöver dig för att få vardagen att fungera, att få hullet på magen att försvinna och för att plånboken ska må bättre! Jag behöver dig för att vara glad varje dag, för att ha någonting vackert att titta på och för att kunna cykla och sjunga! Diggiloo diggiley alla tittar på mig då jag cyklar på min DBS!


Hur många har problem med statistiken?

Undrar bara hur många det är som har problem med blogg.se statistik! Min har iaf varit på den sjunde april väldigt många dagar nu och det är ganska störigt... KANSKE NI KAN TA OCH FIXA DET? Vad tycker ni om min förnyade design då? :)

Riktigt kul med klädbytardag

Idag har jag varit på klädbytardag och det var riktigt roligt, man lämnar in fem plagg och sen får man gå och välja fem nya. Skitskojjigt. Jag fann mig ett par perfekta jeans som jag är himla nöjd med. Dom var underbart mjuka och kändes inte alls som jeans så därför kanske jag kan använda dom ;) Brukar ju inte använda jeans just för att dom är så obekväma. Då jag gick till klädbytar stället så såg jag ut såhär iaf!

 


Ser ni någon skillnad på lilla mig?

 

Inte bästa bilden men det är så svårt att ta kort på sig själv med systemis tycker jag :) Ser ni någon skillnad?


Gillar denna låten med denna damen

LYSSNA FÖRFASEN!

 


Jag tänder ett ljus för dig idag min vän ♥

Min fina underbara mamma skrev på facebook idag att det var ett halvår sedan våran älskade vän gick ifrån oss. Saknar henne så det gör ont i hela kroppen. Hon var verkligen världens finaste och mysigaste hund. Min bästa vän.

Jag saknar dig.




Hon har den underbara fina klänningen

Såg precis att söta Ingrid har denna underbara skapelse i sin garderob, jag är inte avis...nejnej inte alls :)

Den är ju bara så himla fin att man nästan får ont i magen!

 


Hur fin är inte den här dååå?

250:- Monki


Här tror man en sak men det är en annan

Är hundvakt till min syster och hennes killes hund! För att slippa vara ensam i Pilgrimstad så fick jag ha henne i stan! (Dock så lämnar ju ändå Joel mig så det spelade ingen roll) Kira är en blandning mellan Amstaff och Pitbull och många påstår att det är farliga hundar.

UPPDATERING: Tydligen så är Kira en blandning mellan amerikansk och engelsk staffordshireterrier

Jag trodde ju i alla fall att folk skulle bli rädd för mig då jag har en sån häftig mördarhund, men folket har nog genomskådat mig och Kira! Då vi skulle gå ut och gå så ropar någon hallå bakom mig, trodde ju knappast att det var till mig men det var det! Efter det andra hallået så tittar jag bakåt och så frågar han om det är en amstaff och berättar att han har en tyckte hon var så fin och lugn. Några meter senare kommer en tant fram och hälsar och ger henne en godis och berättar att hon älskar hundar!

Jag och Kira är som sagt genomskådade, vi är mysflickor båda två!




Hur många lingon finns det i världen

Ska på bio med kusin vitamin! Det blir hur många lingon finns det i världen :) så det ska bli riktigt trevligt! Håller på att laga mat nu, har blivit lite sena middagar senaste tiden. Skärpning på mig och Joel!

Idag har det dessutom jobbats i tre hela timmar! Ibland känns det lite fånigt att åka dit en så kort stund men ändå är det alltid lika skönt att få åka hem ;) Jag hade dessutom turen att Joel kom och hämtade mig, så kunde vi stanna vid tavelbäcken och lämna in min t3a för påskrivning. Känns skönt att få det gjort också! Efter det åkte vi till onoff och Joel inhandlade sig en dator. Den var iaf en stationär fast liten och söt!

Här kommer en bild på Jonnas söta lilla flicka Maja!


Fan vad kvinnan har smak och är vacker

Kenza är ju typ världens snyggaste kvinna och de här byxorna blev jag helt kär i! Dock om man skulle köpa likadana så skulle man ju se ut som en inklämd pruttkudde i dom! Jag vill se ut som henne. Dumma underbara vackra kvinna! :) Kenza


Tävlar om ett sommarsnyggt armband

Emma tävlar ut ett superfint armband, själv tycker jag att färgen aprikos är det finaste så det önskar jag att vinna :) Vill ni också vara med och tävla? Klicka på bilden så kommer ni till tävlingen i Emmas blogg ;) Jag hoppas att det är jag som har turen att vinna ett!

 


Kan inte bestämma mig om jag ska ha den

Köpte denna fina väskan i lördags också, men kan inte bestämma mig om jag ska ha den. Jag har så svårt för väskor men på sommaren måste man ha en för då har man inga feta fickor att ha alla grejerna i! Om jag ska ha kvar den ska jag iaf köpa en kedja så jag kan ha den som en sån där väska som man hänger över sig. Så jag kan välja. Men jag vet inte.

 


Världens sötaste strumpor må jag säga

Är dom inte för söta? Älskar saker med fina mönster eller en söt liten spetskant. Dom kommer vara underbara att ha till en fin klänning och låta dem sticka upp från ett par snygga skor! De är köpta på cubus och kostar tillsammans 59:- kr om jag inte minns allt för fel.

 


Världens finaste påskägg finns på indiska

Ett sånt här fint ägg vill jag få fyllt med godsaker i påsk iaf! Kanske goda werthers orginal skulle fylla dessa ypperligt!

 


Nu ska jag dofta underbar Kokosnöt

Ååh äntligen shoppade jag loss på bodyshop! Jag är ju helt förälskad i Kokosnöt doften! Hoppas verkligen att jag inte tappar bort läppbalsamet, jag har ju så himla lätt att tappa bort såna, pannband, vantar och sjalar! Tror nästan jag borde limma fast det på nånting haha. Eller ALLTID ha det i min nya väska ;) hiho! Ni får se den sen.

 


Jag har världens bästa arbetskompis

Det var någon söt liten tjej som tyckte jag skulle skriva om henne ;) Det roliga är att jag tänkte på det då jag åkte med bussen hem idag, jag tänkte på hur förjävla go och underbar hon är och att hon borde få bli hyllad i min blogg! Synd bara att hon hann be om det innan det blev av för det hade ju varit roligare då :) Snygg är hon också, fast hon inte fattar det själv :) Helt enkelt en helt otrolig människa! Som dessutom fixade jobb till mig! TACK SARA BÄSTASTE JONSSON för att du är så bra! Jag tror dessutom att Nova tycker du är bästa fröken ;) PUSS

Ååh den frippen vill ju jag ha

Hittade precis bästa frisyren som jag vill ha, har dock för kort lugg än så länge (VARFÖR SKULLE JAG KLIPPA DEN DÅ???) hatar mina infall, för dom gör inget lyckat direkt, först klippte jag av mitt 75 centimeter hår (MINST) och sen klipper jag kort lugg på det. Växer ju aldrig ut känns det som (Fast mitt hår växer som ogräs) i alla fall jämfört med andra. Aja, så kan det gå då man är less, nästa gång tänker jag inte göra tvärtemot vad alla andra säger bara för att jag hatar att gå med strömmen ;)

 


Såna här fina byxor vill jag ha

249:- Gina Tricot

 


RSS 2.0