Nu: Halv åtta hos mig och mys!

Jag är väldigt tråkig idag känner jag, finner inte direkt någon inspiration :) är dessutom ett fruktansvärt mensbarn så ni vill nog ändå inte ha med mig att göra :) Nu ska jag titta på halv åtta hos mig och snart blir det lax, potatis och hollandaiesås! mums.

 


En fin och somrig topp från H&M

 

 


Alla ska sova för nu är det natt

Försökte lägga mig i normal tid men vad hjälpte det? Inte så mycket, ibland skulle det vara sjukt bra om man kunde se på tv från sängen, men det går ju inte här hemma hos Joel. Funderar på om jag ska lägga mig i soffan och försöka sova med tvn på eller om jag ska läsa bok i sängen? Vad jag gjorde får ni veta imorgon ;) ÅÅÅH SÅ SPÄNNANDE!!! Haha..

 

Godnattsång som Ninten brukar sjunga för sina fina barn

 

Viktor får stå för bild idag, han är söt!


De här böckerna vill jag ha

Digital fotografi - Scott Kelby

Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg! Paketutgåva 3 delar

520 kr för alla tre böckerna hos adlibris


Blev precis klar med Jennys design

Har suttit hela eftermiddagen och designat Jennys blogg, riktigt bra blev det tycker jag! Hoppas verkligen hon är riktigt nöjd :) Det är så kul att känna hur jag utvecklas inom designandet också, och det är lättast att utvecklas då det är andra som ska ha design än då man designar åt sig själv.

 

Klicka på bilden för att se hela designen och komma till hennes blogg


Polaren Per är kärlekskrank

Nä nu får det vara nog med de här dagarna! Hatar att bara sova och sen inte göra ett skit. Det känns helt enkelt inge bra! Idag ska jag iaf designa en blogg åt Jenny, ska bli roligt att få experimentera lite!


See the world spinning 'round.


But nobody wants to know him

Har haft en underbar dag :) Var länge sen jag mådde så jävla bra och skrattade så mycket som idag! Det behövde jag :) Dock har det blivit lite mycket mat :P Men det tar jag igen på måndag ;) som varje måndag! Har också upptäckt idag att jag suger på dansmatta. Aldrig mer alltså..haha.

 


Ett tips på en rolig komedi

Haha jag älskade den här filmen, det var en typisk sån här film man får lite ångest av för att allt går åt helvete för nån! Samtidigt som att den är så fruktansvärt rolig. Jag kanske har dålig humor, jag vet inte. Men se den :)


Ganska stolt över mig själv

Har varit en perfekt dag hittills (Förutom att vi sov för länge). Har gått lite på stan, träffat sötmoa med familj och fick tips om ett ställe som sökte personal! Så jag gick direkt till Bibilioteket och skrev ut Cv samt personligt brev och gick och lämnade :) Blev skitstolt över mig själv för jag är ju ganska blyg och varit så rädd för att lämna cv! Men nu så :) Ska be Karita skriva ut fler så kan jag dela ut på fler ställen :) Duktig tjej!

Hittade världens sötaste hatt på H&M också! Den måste jag ha :)


Vad ska jag göra ikväll då?

Jag är typ världens tråkigaste, jag är nog en enda människan som aldrig planerar helgen. Så nu sitter jag här igen och har inte ett skit att göra.

Ska jag dansa fågeldansen? Gå ut med en tändare och smälta snö? Måla hela världen åt lilla mamma? Ringa heta linjen? Dra på krogen? Videoblogga? Lära mig jonglera? Komma på en affärsidé och starta företag? Möblera om i lägenheten? Slicka mig själv på armbågen? Spela betapet?

 


Låt mig presentera Klas-Göran

Jag ska fylla honom med kärlek och pengar ♥


Jag vill ha en sparbössa

Ska nog skaffa mig en sparbössa som jag kan stoppa alla mina överblivna pengar i!

Det är så himla lätt att dom försvinner annars! De här är från Åhlens och kostar 59:- styck. Fina.

 


hatt och halsband från Indiska

199:- för hatten och 129:- för halsbandet!

Helt underbara

 



Love and other drugs

Karita och Jonna kom hit och skulle vänta innan bion deras började, och jag hade sån himla tur att jag fick följa med och fina Kusin vitamin betalade! Gud så glad jag blev. Filmen var mysig, och romantisk. Därav gillade inte Karita den ;) haha. Men om ni inte sett den, så gör det :)

 


Är på jakt efter en doft

 

Har varit på åhlens och luktat lite (jaaa halleluja jag känner lite doft) provade christina aguilera by night, får känna hur den tar sig på mig, en annan dag ska jag prova beyonce heat, det luktar jättegott och jag hoppas den passar mig. Det är ju det som är så svårt med parfymer, man måste ju verkligen prova om det känns rätt, iaf jag.


Joel vill ha rosa gardiner


Ge mig tips och idéer

Bustiers, jag vill så gärna kunna ha en snygg bustier och ett stort slappt linne så den syns sådär snyggt. Jag har ganska stora bröst så det är omöjligt för mig att hitta en sådan, och om jag skulle göra det så skulle den ju inte sitta på samma sätt. Men någonstans har jag läst att man ska sluta koncentrera sig på allt som man skulle vilja passa och istället koncentrera sig på kläder som klär sin egen kropp bäst! Det låter väldigt vettigt. Men man blir ju lätt blind då man så gärna vill se ut på ett visst sätt. Så jag tänkte faktiskt ber er om hjälp, ge mig lite tips till en tjej som har större bröst, vad som passar oss bäst utan att se bimboaktig ut! För det är det sista jag vill! Vill ni hjälpa mig eller låter jag bara dum när jag frågar? Jag finner liksom ingen inspiration till mig själv..




Fina gardiner från åhlens

Köpte mig ett par gardiner för de sista pengarna, är ju 20% rabatt på hemtextil på åhlens nu så jag var tvungen att passa på då jag redan bestämt mig för att ha dom! Så nu har jag 4 kr på kontot i 2 veckor framöver.. Känns ju sådär. Men iofs, om jag inte har några pengar så kan jag ju inte göra mig av med dom heller, och då blir det bara två veckor emellan pengarna nästa gång :) Man får ju se det från den ljusa sidan.


H&M home, vårigt och blommigt

Så söt liten kollektion som finns i H&M home. Blommigt och vårigt. Hade jag haft en egen lägenhet med egen inredning så hade nog det mesta sett ut såhär. Speciellt i köket! Där ska det vara färgglatt och blommigt. Stekpannorna ska också vara blommiga. Det är det ultimata.

 

Löpare 99:- Korgar 99:- Kökshandduk 49.50:-

 

 


Min favoritplats i Östersund

En av mina favoritplatser är här, men det är kvällstid! (Eller på sommaren på dagen är det ganska mysigt också men då är man inte ensam) På kvällen tänder de lamporna och det blir hur mysigt som helst, nån gång ska jag visa er hur det ser ut på kvällen också. Ibland fantiserar jag om att Joel har ordnat och fixat en vacker mörk sensommarkväll med en middag där nere. Massa röda rosor, levande ljus, en privat servitris, massa ljusslingor omkring och ett sött litet tvåmansbord. I mitt huvud så är det där han kommer fria! Så otroligt romantiskt det skulle vara.


Att få känna sig som en tjej

Jag älskar såna där stunder då man får känna sig extra tjejig, kolla på vänner, sex and the city, läsa tjejtidningar/böcker, ta hand om nagarna, göra inpackning i håret, lägga ansiktsmask och bara allmänt må bra. Då är jag en lycklig tjej, fast just nu blir det bara tjejtidning, men det är inte så bara det heller :)

 


Hur efterbliven får man bli?

Fick precis reda på att jag fått brev från försäkringskassan, arbetsförmedlingen hade nämligen skickat iväg mina papper utan att skriva på dom. Det var ju jävligt smart. Som om jag inte har det tillräckligt knapert ändå utan nu ska jag få vänta 2 veckor till ifrån imorgon på att mina pengar ska få komma. Ska fan gå ner dit imorgon och be dom skriva på så jag får se det med mina egna ögon. Det roliga var att jag fick ju gå ner och ändra eftersom jag bytt program och då lovade han att han skulle fixa att de skulle skriva på personligen. Tydligt de. Thank you very much.

Kärlek i den vackra vintersolen

Jag låter bilderna tala för sig själv.


å herre gud, jag ser ljuset!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig lite, sen så jävlar ska jag ta mig ut! Jag ser att solen skiner så jag får nog helt enkelt ta med mig kameran och se om jag lyckas ta några fina kort! Det är ju liksom slut på lagret så det behövs ju faktiskt fyllas på :) Jag hoppas ni får en fin Tisdag!

En bild på mig och Madde sen vi var i Stockholm får ni njuta av så länge!



Ny, fin och fräsch design

Knåpade ihop en ny design i ren tristess igår, gillar ni den? Har också lagt till en fin bloglovin ikon i menyn, så jag tycker att ni ska klicka in er på den och lägga till mig på bloglovin ;)

Börja känna mig frisk nu igen (ifall ni ville veta) Dock så har jag ännu inte fått tillbaka smaksinnet...(det har varit borta sen åttonde december) Jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka helt snart, annars blir jag nog sinnessjuk!




Längtar efter sommaren nu

Gud vad jag längtar efter sol och asfalt nu! Det här svinhala snöslasket är inte så himla roligt :) Hoppas det blir vår fort i år!

 

 


Halv åtta hos mig i Östersund

Jättekul då man får se att det är min gamla lärare från gymnasiet som ska vara med i halv åtta hos mig den här veckan då dom är i Östersund :)

Det ska bli jättekul att få se någon som man känner igen i programmet :) Hoppas hon vinner!

 

Ingrids meny:
Förrätt:
Sparris och breasola med parmesan, tryffelmajonäs och rostade pinjenötter.

Varmrätt:
Marulk och potatismos med västerbottensost. Serveras med smörstekta kantareller, rödvinssås och ruccolasallad.

Efterrätt:

Cheesecake med passionsfrukt. Serveras med rårörda smultron.

 

bild: Halv åtta hos mig. Säsong VI. Episod 9. Ingrid i Östersund. Foto: TV4


Svärmors goda frozen cheesecake

Några av er som frågat efter receptet så jag hoppas det är okej med svärmor att jag lägger ut det här, men annars får hon skylla på Joel för att det är han som godkände det ;) Men nu får ni alla fina ta del av det underbara receptet! Men jag måste varna er! Det är beroendeframkallande ;)




Frozen cheesecake:

3 ägg
200 g Philadelphiaost
2dl socker
3dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
4 (eller efter smak) st digestive kex

Gör såhär:
1. Vispa äggvitorna hårt.
2. Blanda äggulorna med philadephiaosten och sockret till en krämig smet.
3. Vispa grädden med vaniljsockret.
4. Blanda alltsammans försiktigt.
5. Krossa digestive kexen fint och strö hälften i botten på en hög pajform, häll i smeten och strö över resten av kexen över.
6. Ställ formen i frysen och låt stå minst 4tim eller över natten.
Tag fram formen ca 15 minuter före servering.

Serveras med bär eller frukt.

Lycka till :)

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om denna underbar t-shirt hos KanDeeDrawings, den och många andra fina kläderfinns att köpa i webshopen också! Hoppas på tur och att man får vinna :)


Vänner och sex and the city

Skulle vilja ha de här två boxarna! Båda är perfekt att titta på då man har tråkigt eller vill känna sig tjejig och ska mysa :) Älskar att titta på bra serier och ha hemma spa eller göra mysfika och så vidare! Så de här två boxarna önskar jag mig tills jag fyller år, dock är det ju 5 månader tills dess ;) men det är ju bra att vara ute i tid :P

 

Båda boxarna finns tex hos Ginza för 1.295 samt 649 kr!

 


Frozen cheesecake åt älskling

Bakade ju en frozen cheezecake åt älskling i present, och det blev perfekt! Har fått det underbara receptet från svärmor och det är jag väldigt tacksam över :) Snart kommer syster min hit och vi ska svulla dunder "frukost" och kolla på massa skit på teven! En riktig söndag med andra ord!

 


Glöm inte att rösta idag med!

Man kan rösta en gång per dag så sätt igång och rösta på mig nudå :)

Rösta --->HÄR<---


Hungry for your love

I'm hungry for your love


På lördagar får man äta godis

Joel ägde mig hårt på bowlingen, som tur var så var jag inte lika dålig förlorare som jag brukar vara ;) jag kan bli sjukt förbannad men jag kunde inte annat än att skratta åt mig själv för hur dålig jag var :P Men det var roligt iaf! Nu ska jag och Joel mysa ner och i soffan och äta ur paradisasken! Ha en underbar Lördag :) Och glöm inte att rösta på mig imorgon också ;)

 


Jag i min fina halsduk

Var på prästgatan 12 och fikade, dealen var att om Joel bjöd på lunch så skulle han få titta på fotboll med gott samvete ;) synd bara att lunchen var slut (är alltid en fantastisk sopplunch där) så vi åt pannkaka istället! Nu ska jag sätta mig och måla naglarna och göra mig vacker inför ikväll! Då ska vi fira våran årsdag eftersom Joel jobbade igår :) Det blir discobowling och sedan middag på sammurai! Superb! Glöm inte att rösta på mig nudå ;) Ni kan dessutom rösta en gång till imorgon!


En av finalisterna hos Lilija

Jag är en av finalisterna hos Lilija, så nu tycker jag tametusan att ni ska rösta på mig :) Det skulle göra mig HUUUUR glad som helst!
Så gå nu in --->HÄR<--- och rösta på mig mina kära läsare :)
Man röstar i pollen som finns i menyn och ni kan rösta en gång om dagen och tävlingen avslutas på söndag! PUSS PÅ ER!!




Ett linne och ett halsband

Snygga va? Linnet borde matchas med ett par svarta jeans eller en pennkjol!

Halsbandet kan man nog ha till allting ;) Mums tycker jag, vad säger ni?

 


Rosor och choklad gör hjärtat glad

Detta kom älsklingen hem med inatt då han kom hem från jobbet, han är så söt min lilla romantiker!

härlig kvalle blev det då man laddade upp bilden också!


Ett par underbara pistolörhängen

Tävlar om ett par pistolörhängen från SmyckenByAnnaNovembersaras blogg :)


Snygga byxor från H&M


Okej jag måste också lägga ut den

LOOVE ♥


Ett helt fantastiskt år med dig

För ett år sedan idag hade vi bestämt att jag skulle komma hem till dig och kramas, för en gångs skull så gick du med på mina planer och jag var hur lycklig som helst. Tror jag skulle vara där klockan 7 om jag inte minns fel, men jag kom liiite senare bara för att! Jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig då Joel var en lite komplicerad man, men jag hade ju bestämt mig att det var han jag skulle ha hur lång tid det än skulle ta! Och tillslut så gick det ju, när jag kom in så fick jag en kram direkt, jag kom ihåg hur varm jag blev i hela kroppen för jag trodde inte alls att jag hade lyckats så långt som jag gjort :)

 

Vi bara låg i soffan, tittade på tv och var sådär gulligt pinsamma som man är då man är betuttad! Visste inte vad man vågade göra och inte, men massa kyssar blev det!

 

Efter att jag sagt att jag kanske skulle gå hem så han fick sova så fick jag svaret: Du får ju sova över om du vill.

 

Det gjorde jag ♥

 


Ska mysa och bli frisk ikväll

...Det är i alla fall vad jag hade tänkt! Joel jobbar ju så jag tänkte nog sätta på Titanic och gråta lite och äta lite tacochips. Har gett upp nu med nyttigheterna när jag är sjuk, för de får mig att må illa när jag är såhär i halsen och mitt huvud inte hänger med! Åt fil med havregryn till frukost och ville kräkas! Så det får bli chips och Joels vitlöksdip så ska jag tametusan bli frisk sen. Jag gillar ju inte ens vitlök! Ska också göra i ordning en liten hemlis till älsklingen min :)

Sen får jag ta nya tag med Beach 2011 då jag är frisk igen!





Håller du i mig, håller jag i dig!

Är inte alls friskare idag, nu är jag täppt, har världens tyngsta huvud och är äcklig i halsen. Jag måste bli frisk tills imorgon jö, då har jag och Joel tillbringat ett helt underbart år tillsammans ♥ Helt otroligt är det. Tänk att den svårflirtade mannen tillslut gav sig ;)

 

Här får ni också ta del av min favoritbild på systersonen min! Är han inte för söööt? Haha han ser livrädd ut :)

 


Sjukt snyggt med tatuerat ben

Bilden är länkad


Idag är jag definitivt sjuker

Varm, ont i halsen och ont i öronen! Som tur är så har jag inga svarta bölder i halsen iaf, så jag får ju se det från den ljusa sidan. Har fått lite vettigt gjort, slängt i en tvätt och städat köket. Nu mår jag som en avskuren hälsena eller nåt annat vidrigt.. Ska lägga mig i soffan och dricka te och slava lite med Joel tror jag!

Haha snygg biiiiiild


Sneak peak på mitt rum hos mor

Tänkte visa mitt rum ordentligt, dock så såg bilderna inte så prinsessiga ut som jag hade velat ;) hihi. Sängen står på olika sätt i bilderna, för jag tänkte att jag skulle visa hur tanken var att det skulle se ut från början! Jag hade ju alltså sängen snett över rummet från början, men jag tog bort min möbel som jag gjort och gjorde om. Jag gjorde inte om för att jag ville, utan för att jag fått problem att sova där. Har bara sovit i sängen en gång sen jag gjorde om så jag vet inte riktigt än om det funka för de gjorde inte det då. Börjar nästan tro att det hänt något hemskt i det där rummet för jag har ALDRIG haft problem med att sova, och det är bara där? Knasigt.

 


Mor Katrine med sonen Viktor


211 dagar kvar till Rhodos!


Har du med dig musen idag?

En gång så slog Moa mig (med bus i ögat) och med hennes längd så träffade hon (ni vet vart) Då fick jag ur mig meningen: Du slog mig på musen! Det glömde ALDRIG Moa, hon har tjatat om min "mus" väldigt mycket och tycker det är sjukt roligt att hoppa på mig och säga HIHIHI JAG SLOG DIG PÅ MUSEN! En dag sa jag att jag inte hade med mig musen, det godtog hon och det var inge mer med det.

Nästa gång jag kommer dit så frågar Moa: Har du med dig musen idag? (HAHA)
Allt blir så fruktansvärt roligt när dom egentligen inte förstår vad dom talar om!



Nu ska jag kika på denna

och drömma om Grekland ♥


Skallebank och jättepank

Har ont i huvudet, familjen Katrine slängde nog på mig lite sjuka iaf! Men men, då kanske jag kan få vara ynklig en liten liten stund! Ibland är det faktiskt skönt. Har dessutom sjuk träningsvärk i hela kroppen, speciellt rumpan och låren :) det är inge kul att resa sig upp eller sätta sig ner, eller gå, eller nåt annat heller som innehåller rörelse. Haha.

Är så jävla pank och har sjuk ångest över det, jag vill ju vara söt och romantisk men det är svårt då jag redan ligger back på kontot!  Har heller aldrig råd att unna mig något roligt, jag vill klippa mig, hälsa på både jennie och frugan, och så vill jag ju såklart följa med till Vemdalen med familjen Joel och åka skidor! (Någon som har några slalomskidor och pjäxor att låna ut till en 160 cm lång tjej med minifötter?) Fan också, måste allt kosta pengar? Jag har iaf min kamera och min Greklandresa klar!

Men nu får jag inte göra någonting i ett halvår för att lyckas spara ihop nya pengar! Jag älskar ju att spara så jag kan inte låta bli heller.. Men då man bara får 3000 i månaden så räcker det inte så långt. Aja, imorgon ska jag hitta en miljon på gatan!

Kanske ska sälja lite designer? Ingen som är sugen på en ny? :)

Om det ändå vore så underbart

Det var en gång en familj som sålde oss ett hus (SKITBILLIGT) 10 kr kostade det!


De som sålde huset ville bara sälja det till mig och Joel för de tyckte vi var så otroligt fantastiska. Efter några dagar sen vi flyttat in i huset så hittar vi denna sedelbunten på vinden och ett brev, i brevet står det såhär: Eftersom ni verkar vara världens sötaste par så får ni de här pengarna, vi har nämligen ingen nytta av dom.

 

Sen bakade jag chokladsnittar så att vi kunde fira!

 


Sen så fick jag jobb på ett lyxhotell! Jag är lite allt i allo och står i receptionen, inreder rummen, smakar av maten, provar vårat spa och är allmänt trevlig! Det är dessutom massa kändisar som vill bo på det hotellet så jag har träffat Johnny Depp, Adam Sandler, kungen och andra coola och ocoola människor!

Hujedamig vad bra sagt Clara

"Jag älskar som bekant att rita, sy, pilla, baka, pyssla, fixa, skriva och dutta. Det mesta kan jag inte utan hittar på när jag gör det. Som med tecknandet till exempel. Det är inte så noga det där med perspektiv. Det är roligast att rita när man struntar i sånt. Bara tecknar alla gubbar man känner för. Och det är roligast att sy när man struntar i att sicksacka. Det är roligast att laga mat på en höft och det är roligast att sminka sig lite hur som helst istället för som man ”ska” göra. Speciellt när man inte kan något annat. Hur ska man annars lära sig?

Jag minns en stackare i min klass som satt ett helt år med sin teckning i bilden. Ritade ett streck och suddade. Ritade ett nytt och suddade igen. Hon var duktig men tavlan blev aldrig färdig och hon fick också med nöd och näppe godkänt. Jag kan vara likadan och därför ritar jag alltid med tusch direkt. Så att jag inte kan sudda och ångra mig. Vad är det som gör att vi människor är så ängsliga att vi ibland slutar utvecklas helt? Innan vi ens har börjat se något resultat slänger vi novellen/tröjan/teckningen/mattetalet/uppsatsen i papperskorgen. Istället för att köra på i 180 och i alla fall få ett resultat. Någonting att utvärdera och lära sig av?"

Det här ska jag ta åt mig och ta till mig! Tack Clara

 



Istället för en svart rygg

Jag skulle faktiskt behöva skaffa mig en ny sportbh, denna fina är från H&M. Den jag har nu är svart och då jag har på mig den och svettas så blir också min rygg svart. Den färgar alltså av sig av någon j*kla anledning, och då man vanligtvis svettas då man har en sportbh på sig så blir det ju lite problematiskt ;) Vill ju inte gå omkring med en svart rygg hela dagarna. Näe, denna fina lila sport behån vill jag ha, någon som lyssnar på min bön? Flaskan behöver jag som en bonus ;)

Idag fyller min kära fruga 21 år!

Grattis på födelsedagen underbara du! Jag hoppas verkligen du har en underbar födelsedag där uppe i vackra norrland! Jag måste verkligen ta mitt pick och pack och hälsa på dig i Umeå! Som sagt så önskar jag dig en underbar dag, MASSA KÄRLEK TILL DIG! ♥ (Skriv grattis till henne vettja - här ---> FRUGAN)

 

 

 


En helg i Pilgrimstad står på schemat

Idag blir det att följa med syster yster Katrine hem till fina Pilgrimstad! Tar med mig min fina Canon och hoppas på att jag får till några fina kort. Kanske ni äntligen får se mitt rum där hemma ;) När jag städat det vill säga. Jag har planerat att läsa, dricka te, bada badkar, lukta gott och kramas med Moa! Dessutom så hoppas jag på att himlen blir sådär vackert rosa igen så jag kan ta kort på den nu ;) men det lär det ju aldrig bli nu då jag har en bra kamera :) Dock lär det ju inte bli någon bloggning då vi ännu inte fått dit något internet. HELT STÖÖÖÖRT!

 


Jäklar vad förbannat perfekt

Bilden är länkad till källan

Vilket fint ställe att tatuera någonting på! Helt fantastiskt sött tycker jag! Där vill jag också ha en :)


Mys med John Travolta

Idag stod det skinksås och spagetti på menyn och det var jag som var kocken! Medans vi åt så startade vi Grease filmen och myste innan Joel skulle fara på jobbet. Efter det så kom Josefine och tittade på en shopaholics bekännekser med mig och vi käkade morotsstavar! ÅH vad jag längtar till Lördag, men jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska äta för gott då? Det finns ju så mycket, men jag tror det blir en riktigt fet och god kladdkaka! Det kommer jag ha förtjänat då :)

 


Funderar på att rätta till huvet

Funderar på att klippa mig, eller funderar och funderar. Jag behöver verkligen det. Jag vill absolut inte klippa det kortare igen så ni behöver inte oroa er ;) Men jag vill klippa upp det, få lite volym och lite fina vågor som jag får då. Nu är allt i samma längd och då blir inte mitt hår lika coolt. Ne, nästa månad läggs nog pengarna på en ny haircut! Lite uppklippt och lite snelugg tror jag hårt på! Sen ska jag inte klippa mig alls innan Grekland ♥





Joel lagade mat åt oss

Älskling lagade jättegod middag åt oss, det blev älgfärsbiffar, potatis och morötter med gräddsås samt lingon! Blev superdupergott! Behövdes verkligen en fin middag efter promenaden kände jag, började känna mig lite dissy.. Måste börja äta bättre. Det räcker inte med en klen frukost en hel dag :)





Promenads funderingarna idag

De landade på chicken race. Det är ju nämligen så att så fort man är bland mycket folk så blir det automatiskt chicken race, speciellt då man är ute och går! Då man möter en människa som går exakt i samma promenads linje som en själv och vägrar vika sig. Jag funderar mycket på vad som skulle hända om man själv vägrade, för det känns ALLTID som om att om man inte flyttar på sig så kör dom rakt över en. Är det jag som är vek eller är alla andra bulldozers?

Iaf så var jag ute och gick i 40 minuter, skönt och svettigt! Svettigt blir det iofs alltid om man rör på sig i mina feta jacka! Men då känns det iaf som om man har ansträngt sig ;) Har dessutom gjort 20 armhävningar (På knä) och 40 situps. Jag är nog trots allt en väldigt vek människa, det är nog därför det alltid är jag som viker mig i chicken race.

Det var iaf mysigt att gå till Frösön och tillbaka, gångbron tycker jag är go och det är fint då det börjar bli mörkt och man får se östersund tända alla sina lampor! Nu ska jag DUSCHA!

Planerna för denna dagen

Jag tänkte röja upp i denna svinstian och sen tänkte jag gå ut och gå! Tänkte bara gå till frösön fram och tillbaka, tycker det är så tråkigt att gå ut och gå här på vintern. Det är mycket mysigare i Pilgrimstad tycker jag. Men ut måste jag, jag håller ju på inför beach 2011. Har gjort en tabell till och med hehe! Och med ett riktigt mål så borde det ju fungera tycker jag. Men nu: Diska, plocka undan, fluffa kuddarna, bädda sängen och plocka undan annat allmänt skit! Det blir roligare att komma tillbaka från promenaden om det är fint här :) Puss på er!

Diggar musik och är glad i magen


With canon you can

Jag älskar den! Jag har bara tagit några kort på random saker men det är ju en sådan stor skillnad jämfört med vad man tagit kort med förut. När jag lär mig denna underbara kamera så kommer fotona bli helt fantastiska! Speciellt då vi far till grekland, tänk så vackra kort jag kommer kunna att ta där! Jag ska sitta fast i min kamera nu, den ska alltid hänga kring min hals och alltid finnas till hands då det finns något att ta kort på! Sen ska jag komma på en superduperfin logga jag kan ha på alla mina kort så ingen kan stjäla dom, för jag kommer faktiskt bli så bra att folk kommer vilja göra det ;) Nu ska jag och min canon mysa framför teven.


Inte ett perfekt kort men det var ett utav de första med min nya kärlek

Det är något fel på mig

Det känns som om jag opererat läpparna eller nåt! Dom känns svullen men det syns inte. Däremot så är de alldeles röda, inte så det syns heller om man inte drar upp läppen, det ser liksom ut som att någon ritat med en knallröd penna på kanten där läpparna möts. Det är skitsvårt att beskriva. Men det är mindre coolt iaf!

Jag vill ha, jag vill ha!


You are my sunshine

Har funderat i flera timmar nu och kommit på en sak jag skulle kunna tatuera. Det är den där texten, det är på arabiska just för att jag tycker det är fruktansvärt vackert. Det står You are my sunshine, det är för Smulan. Det är våran låt and she's my sunshine. Jag saknar henne otroligt mycket.

Det skulle vara sjukt snyggt att ha det vid nyckelbenet. Typ såhär:


Finns massor av fint i ellos





Gardinpar 398:-
Hänglykta 179:-
Ljushållare 129:-
Påslakanset 199:-

En massa pirr i stora magen

Nu är kameran beställd, jag är en massa pengar fattigare så jag hoppas verkligen jag blir nöjd då den kommer fram. Just nu är jag nästan lite darrig för att jag gjort av med så mycket pengar. Men så blir jag alltid. Men om det kostar så smakar det sägs det ju :)

 

Har varit hemma i Pilis och busat med Moa idag, hon var lika söt som alltid, likaså hennes lillebror. Tydligen så ska vi inte få något bredband hem till pilis förrän den sjuttonde januari. DET ÄR HELT SJUKT! Vi beställde bredbandet den sjätte November. Jag förstår verkligen inte vad det är som tar sån tid? Aja skitsamma jag kan ju surfa här hemma hos Joel, men ändå! Har också varit hos svärmor och ätit middag, underbar älggryta och kladdkaka till efterrätt! Nöjd tjej är jag alltså. Joel var ju och hämtade skotern också så förhoppningsvis så får jag åka med lite här framöver :)


Hur tusan ska jag hinna?

Fåglar faller från himmelen och snart dör vi. Hur tusan ska jag hinna göra allt? Jag ska tametusan börja med att beställa min kamera, om vi ska dö så spelar det ju ändå ingen roll att den är dyr, eller hur?

Sen ska jag skriva en lista på saker jag vill göra innan jorden går under. Vafasen, jag vill ju skaffa hus, barn, hund och volvo. Jag vill resa jorden runt och ta kort på alla fina platser och sen vill jag göra massor av tavlor av dom korten och sätta upp i mitt fina hus. Jag vill åka dubbeldäckarbuss utan tak med en såndär snubbe som berättar om byggnader, jag vill prova äta råbiff, jag vill se pyramiderna och sfinxen, jag vill lära mig åka slalom, jag vill lära mig dansa salsa, jag vill dyka och titta på färgglada fiskar osv osv... Hur tusan ska man hinna med allting?, och det största problemet, hur ska man ha råd med allting? Hade man varit säker på att den verkligen går under så hade man ju kunnat råna en bank och lekt så länge det vara. Men det blir ju mindre kul att tillbringa undergången ensam i fängelset, då sitter jag hellre i Joels famn. Fasen också.

Måste den gå under då jag är så himla ung? Den kan väl gå under då jag är klar med livet iaf, fast då får ju mina barn lida istället. Ursäkta där uppe, skulle det gå att ställa in jordens undergång?

Mys med Jennie igår

Gick på stan med snyggJennie igår! Vi gick och fikade på prästgatan 12, mitt favoritfik! Det är lugnt, fint och alldeles perfekt för mig! Och dessutom är det god lunch och gott fika :) Hon shoppade ett par heta jeans och en jättefin skjorta! Och dessutom så fick jag en snygg mössa av min kära vän ;) Slänger in en bild, var längesen ni fick se min vackra nuna!




Don't step on it.. it makes you cry

Jävlar, Katrine hade rätt. Det är jag som blivit smällfet. MEN mat är ju så gott.

 


Så var året Tvåtusentio




1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Sett Ozzy live i globen!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja jag tycker jag blivit en bättre människa, och det var löftet

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jajamensan, både syster min och barndomsvännen Pernilla

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja min bästa vän sen tolv år tillbaka, Smulan ♥

5. Vilka länder besökte du?
Inget tyvärr.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Mera pengar och mera resor!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Tjugoförsta Januari, då jag vann min kärlek.

8. Vad var din största framgång 2010?
Jag skaffade mig ett jobb och jag skötte mig otroligt bra där, dock så var jag ingen hejare på telefonförsäljning då jag är för snäll.

9. Största misstaget?
Att jag gick en yrkesutbildning (Kök, servering, lättare barkunskap) Då jag visste att jag inte ville jobba inom det och det visade sig förstöra mina chanser att få gå serviceutbildningen jag vill gå.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har varit sjuk hela tiden på olika sätt. Önskar att 2011 blir ett friskt år.

11. Bästa köpet?
Min skinnjacka!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Då jag vann mannen jag väntat länge på :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Shakira - waka waka, Travie McCoy - Billionaire

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit tillfällen i akt

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Latat mig

18. Hur tillbringade du julen?
Med min fina familj hos bror.

Blev du kär i år?
Jag var kär innan 2010 började men vann kärleken 21a januari 2010

20. Hur många one night stands?
Aldrig haft kommer aldrig att ha

21. Favoritprogram på TV?
Halv åtta hos mig

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Det är onödigt att hata.

23. Bästa boken du läste i år?
Shopaholic böckerna (också de enda jag läst) ;)

24. Största musikaliska upptäckten?
Jag vet inte, har lyssnat alldeles för lite på musik faktiskt.

25. Något du önskade dig och fick?
Jessica Simpsons fancy parfym

26. Något du önskade dig men inte fick?
En system kamera, men den ska jag köpa själv strax.

27. Årets bästa film?
Jag har ingen aning

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Åt tårta :)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag vore lite mer framåt

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Oversize och bekvämt!


31. Vad fick dig att må bra?
Joel och familjen!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Mattias Andreasson i vanlig ordning.

33. Vem saknade du?
Smulan.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Olle kanske!

Om man får komma på i efterhand

Får man komma på nyårslöften i efterhand? I sånna fall så vill jag lova att jag inte ska vara lika rädd för allting 2011. Jag ska bli stor, jag ska uppleva saker och jag ska ha roligt!

RSS 2.0