Lite bilder från systersonens dop










Min syster har inte lika bra stil som jag


Min fina, söta och underbara klänning

Här får ni en bild på min kära klänning när jag har den på, synd så vart inte kortet nå bra, jag tog det fort som fasen innan det var dags att åka på dop. Men där är den iaf, jag älskar den så mycket och inte ens döden kommer skilja oss åt, jag ska begravas i den!

 


Skallebank och ont i fejtmagen!

Ne usch, skallebank har jag och ont i magen har jag. Tvätta ska jag och försöka hitta nån mat, saknar dessutom att få vara med min finkille. Blir ju inte så mycket av det sociala för oss då han går då jag kommer hem och inte innan. Lite roligare än så hade det ju kunnat vara. Men jag får vara glad över att vi hinner dela säng på natten, även om jag sover som en sten då han kommer hem från jöbbe!

Men vad ska man äta idag då? Det är ju inte lika roligt att laga mat åt sig själv, jag förstår mamma och Joel nu. Joel äter oftast skräpmat då jag är borta och mamma äter väl ingenting! Meeeeeeeeeeeeeeeeen, helst av allt skulle jag vilja att dalwhinnies skulle bjuda in mig på middag, men hur trooligt är det liksom.

Imorgon blir det jobb igen, och på Fredag. Hoppas lite (ganska mycket) att jag får vara ledig på Torsdag! Skulle behöva det, jag hinner ju inte ens shoppa upp mina pengar så som det är nu ;)

Börjar kanske bli en liten sjuk tjej

Vet inte men det känns som att jag börjar bli lite sjuk, slem i halsen och täppt i näsan! Men jag VILL INTE! Jag ska jobba, jag ska tjäna pengar! Det är så FRUKTANSVÄRT ROLIGT! Så mycket pengar som jag kommer få nästa månad har jag aldrig fått förut! (eller fått och fått, TJÄNAT) Då blir man lite stolt över sig själv :)

Har inget vettigt att säga, ska lägga ut lite bilder från min favoritsystersons dop senare då jag får lite tid över :) Han var så himla duktig och skvätte i vattnet ;) Sötfisen min! Men som sagt, jag har inget vettigt att säga så jag återkommer då jag har det ;) (Eller ja, säger väl inte så ofta nåt vettigt)

Ja men halluleja, då vill jag leva!


  • När jag får 1400 kr i lön för bara två dagar, ja då vill jag leva!
  • När det är helg imorgon, ja då vill jag leva!
  • Då jag slutat seeeent och det finns en färdig matlåda i kylen, ja då vill jag leva!
  • När jag får ta av mig alla kläderna och hoppa i soffan, ja då vill jag leva!
  • Då jag ser bilden här ovanför och lyssnar på majslåten, JA DÅ VILL JAG LEVA!

Jag saknar min fina svarta mössa

Jäklar alltså att jag tappade bort min fina mössa i fjällen, om jag tror rätt så ligger den på hotellet eller i baren. Eller iaf gjorde, men feg som man är så vågade man inte fråga efter den! Jag saknar den littegranna ju! Imåra blir det i alla fall jobb igen, och på fredag. Ser inte fram emot det så hur mycket som helst då det var en ganska jobbig dag idag, men det är bara att ta nya tag och räkna till tio då man blir galen :) Var ju helt utmattad då jag kom hem idag och la mig på soffan i Joels famn och sov! DET VAR SKÖÖNT!


Tänk om man kunde ha på sig detta

Allt är från H&M

 


Det är för oss solen går opp

Solen skiner! I like it, ska idag ge ut mitt nummer till fler förskolor i beordran från Jobbcoachen! Får väl se om jag överlever eller om jag dör på kuppen! Gillar inte att göra såna här saker. DET ÄR LÄSKIGT! Vad ska man säga? Vem ska man prata med? Vad ska man ta med? Ne usch.

 


Om ni skulle ha lite pengar över

Så kan ni ju alltid ge mig ett bodyshop set med doften coconut! Mmmm I love!

 


Blev kär i denna låten igår på dagis


Det finns en smurf i oss alla

Jag ska simma ifrån mitt fett alla vackra dagar! JAG SÄGER BARA EN SAK: Halluleja Halluleja!

Jag ska gå ifrån en sån här:



Till en sån här:




Bara så ni vet!

Om ni lämnade mig nu

Jag ber om ursäkt för att jag är världens tråkigaste bloggare just nu (dessutom hatar jag när folk ber om ursäkt för att dom är det så gör jag det själv) Men det blir så lätt så då jag jobbar på dagarna och försöker motionera, finns liksom ingen ork eller inspiration kvar. Fast mest tror jag bara att jag är i en bloggsvacka! Who gives a shit? Inte vet jag! Men jag tänker på er mina söta och om jag är ledig på riktigt imorgon så ska jag nog ta kort på mina fina 3 klänningar och visa hur de ser ut på :) Puss!

Det här är vad jag kallar lyx

Såhär lyxigt hade jag det förrförra helgen! Mmm jag älskar ost!


Hittade en charm bild på söt Moa


Lyssnar på musik och kollar på bilder

Här sitter man hemma i Pilis och lyssnar på gammal musik och tittar på gamla bilder! Ganska roligt faktiskt. Man har ju typ en miljon fjortisbilder på sig själv bland annat. Här är nog några av de äldsta bilderna, då de är tagna med Cam. Dock så vet jag inte från vilka år de är men den första bilder tror jag att jag är typ 13 år och den där jag har långt hår på är jag nog 15. Svårt att veta då datumen inte står på dom.


Grattis på födslodagen Ninten!

Grattis på födelsedagen min söta stora syster! Hoppas du är nöjd med din dag och att hyllningsinlägget duger ;) Puss påre!


Fasen idag har jag varit duktig med

Jobbade 3 och en halv timme och efter jobbet så gick jag hem! Kändes så sjukt långt och jag var tvungen att pausa på ixo house och en busskur ;) men jag gick hela vägen och efter det har jag gått på stan! Så jag tror tametusan jag gått minst en mil idag! Så nu ska jag tvinga Joel att ge mig helkroppsmassage tror jag :P Skulle verkligen behövas! Hungrig är jag också! Men snart får jag köttfärsås och pasta :)

SÄG ATT JAG ÄR DUKTIG FÖR ANNARS SÅ SLÅR JAG ER!

Världens bästa och underbaraste Jennie

Har umgått med Jennie idag, fasen vad jag gillar den tjejen. Känns som att jag hyllat henne otroligt mycket idag men det är hon värd :P Vi har gått på stan och myst lite på thörners! Hon bjöd mig på te och ett nagellack :) TACK TACK! Hon köpte också en jacka och två klänningar som var hur fina som helst! Hoppas hon tar kort och visar i bloggen ;) Var även in på bodyshop och då fick vi prov på coconut bodybutter! I LOVE!!! Ge mig den i födelsedagspresent ;) Cocos är nice!

 

 


Jag måste nog gå och lägga mig nu

Jag är tröööött! Alldeles sliten, skönt att känna att man verkligen gjort något på dagen. Ska iväg och jobba några timmar imorgon också, 3. Känns så tokigt att bara hoppa in så korta stunder men samtidigt mycket skönt :) Efter jobbet så ska jag krama på fina underbara Jennie, som jag saknat henne! Nu går jag nog och lägger mig, får hoppa big brother idag och se reprisen imorgon. Det visas för seeent!

Fasen vad duktig jag varit nu

Har varit ute och gått och sprungit litegrann i 5 kilometer och efter det har jag gjort armhävningar, bengrunksimojslyft och benpress med Joel på :P hahaha. Så nu är jag riktigt stolt över mig själv och ganska slut! Nu blir det duschen och efter den så ska jag smälla i mig lax och hemmagjord mos med massa sallad! Det är nog min favoritmat! Men man får inte glömma såsen ;) Men idag får det dock bli mindre än vanligt :(


Nu ska jag iväg och jobba en stund

Ska iväg och jobba nu strax, blir 3 timmar och en kvart! Alldeles lagom tycker jag ;) Senare ska jag ut och röra på fläsket så det försvinner!


Vi är bara tragiska och stela i Sverige

Man går förbi stortorget och hör hög musik och ser massor av människor dansa kring en eld! Det första jag tänkte var att dom offrar haha! Det var ju en komisk tanke. Då jag kom hem så sökte jag upp vad som hände och det är tydligen Persier och Kurder som firar nyår och de gör dem med dans och brasa! Det är en tusenårig persisk tradition där man hyllar våren, freden och mänskligheten. Jag gillar det, jag tycker att de dem skrivit i denna artikeln är så tragiskt sant också. Dom vill gärna att vi svenskar ska vara med och fira med dem, men svenskar är stela och dansar bara om de är fulla. Jag önskar att vi vore lite mer öppen och ja? Vad heter motsatsen till stel? Vi måste skärpa oss och sluta tro att man inte kan ha roligt utan alkohol, det blir ju vad man gör det till och utländska människor verkar kunna släppa loss mycket mer utan den onda drycken! Se bara på Spanien och Indien (nu tolkar jag iofs bara sånt jag sett på film men ändå), de dansar och har massor av fester och är glada! Mer sånt åt Sverige!

En helt lagom och underbar dag

Jobbat fyra timmar, varit på möte med jobbcoachen, köpte världens finaste klänning (Jag har två av världens finaste klänningar nu så det är bäst att det blir varmare fortare!) Och snart ska vi iväg och storhandla :) bara massa godsaker som lax, avokado och grönsaker! JAG SKA BLI MAGER om jag så måste svälta mig själv! Nerå men sen jag har sagt att jag ska börja må bättre så har jag gått upp 2 kilo och mår absolut inte bättre. Så jag måste ta det på allvar för annars failar jag igen. (ne jag vill inte vara ett magert monster) Jag vill ju bara må bra och inte känna mig såhär som jag gör nu. Men det börjar verkligen bli bättre, att jobba ibland och komma ut på dagarna gör ju stoooor skillnad! Bara jag ändrar lite på kosten så ska det nog bli superb tror jag. Fan jag vill inte ha en sån där blogg som handlar om vikt.. Men det gör den inte heller egentligen, jag vill ju bara må bra!

Efter denna storhandlingen är jag så pank att man kan klassa mig som en luffare, men med den klänningen så är det värt det och jag har bara några få grejer kvar på måste ha listan innan sommaren :P  Världen finaste klänning, Tikei smink, ziperall, och en väska.


Jag har syndat, jag är synden!

Jag åt två muffinsar på mötet med länsförsäkringar, det blev ju inget jobbcoach möte då jag fick reda på i sista sekund att jag skulle på ett annat obligatoriskt möte! Helgalet. Blir möte med jobbcoachen imorgon istället efter jobbet ;) HÄRLIGT! Iaf så var det dumt av mig att smälla i mig muffins, det är till Lördagar. SÅ GE MIG SMISK! Eller peppa mig att NÄSTA GÅNG LINA då låter du bli!

Jag är numera kär i denna fina


Solen värmer trots den onda blåsten

Åh så skönt det var att komma ut! Det är nog det bästa sättet man kan börja dagen på, iaf då det är soligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig i ordning inför mötet med jobbcoachen!


Skönt att kliva upp i tid med ett leende

Jag har precis ätit frukost och ska snart ge mig ut på sjön med finaste Josefine! Man känner sig som en helt annan människa då man kliver upp i tid på morgon! Efter promenaden så ska jag göra mig vacker för att göra några ärenden på stan, ska lämna tillbaka min sportbh som fick mig att sluta andas och hämta ett papper jag ska fylla i innan jag ska till jobbcoachen klockan 14:00. Känns som en bra dag!


Tydligen blåser det massor på isen, så vi får gå nån annanstans.

 

 


Blå är den färg som kärleken ger

YES! Nu finns det faktiskt en snygg bikini på H&M som jag tror skulle funka på mig, då det bara är knytning där bak så kan man köpa en stoor så kuporna passar och knyta hårt där bak :) Hoppas det sitter bra, kommer matcha grekland vackert också! Men jag måste nog ta ett lån för att köpa den då jag inte ligger så bra till. Överdelen kostar 149:- och underdelen 99:- Baddräkten är ju också ganska het och kostar 199:-


Joel har en himla fin röv!


Gör det som får dig att må bra

Nu ska jag och syrran ut och gå en sväng! Jag behöver verkligen tänka på hälsan och sluta smälla i mig massa dumheter och sluta sitta inne och sura hela dagarna! Nu ska det bli ändring på det! JAPP på en Söndag, vägrar vänta tills på Måndag! Jag ska bara gå på toa och klä på mig så ska jag gå till syster och smiska henne! Förresten, hjälper ni till och peppar mig nudå? Jag behöver verkligen det! Ge mig gärna tips på hälsosam mat och saker man kan tänka på så man håller sig från dumheterna :) Kram på er!

 


Näe fyfasen vad jag vill krekas

Blöö jag mår illa! När jag somnar med kläder på och inte där jag ska så mår jag illa då jag vaknar! Vill för fasen kräkas! Näe, nu ska jag kläe aev mäjj (på göteborska om ni inte ser det) och dejta john blund! Förhoppningsvis kommer min andra man hem snart och gör mig sällskap! FAN vad fin man jag har för övrigt, ville bara att ni skulle veta det! Jag är galet kär i honom och det pirrar fortfarande i magen då jag spanar in my sexy man! I LOVE HIM!

 


Det blev en svart ziperall

Det blev tillslut en svart, tyckte det var lite tråkigt men jag ville inte ha en likadan som nån av systrarna mina!

Helst av allt hade jag velat ha en randig rosa, men det fanns ju inte! Vill ni också ha en ziperall så kika in här vettja, lite billigare än en one piece!

 


Lina har en jävla sjuk beslutsångest

Fasen vad svårt det är att bestämma vilken färg, Katrine har valt blårandig och Karita rosa, så det lutar åt att jag väljer svart! Det är ju faktiskt roligare om vi har olika! Och då kommer jag se smalare ut ;) haha eller nåt. Den ljusgrå går ju liksom inte då den kommer bli megaskitig. Har haft ett par mjukisbyxor i samma färg och dom ser ut som hell nu då jag använt dom mycket! Och dressen ska jag ju använda jämt ;) Det blir nog kanske svart! Men då kan man inte ha den hos mamma eller Karita för då är den inte svart längre. FAN VAD SVÅRT!

 


Vilken färg vill jag ha då? Inte vet jag!


Denna ska beställas snarast, men jag kan inte bestämma mig vilken jag ska ha? HJÄLP!

The beautiful Lion dress, I love it!

Klänningen kommer från Bikbok och kostar 299:-


Det är i fjällen man mår som bäst

Såhär fint har jag bott Måndag-Torsdag, helt underbart! Bastu fanns det också. Riktigt härligt och jag överlevde dessutom slalomen, synd bara att Joel skulle skrämma mig och ta upp mig i en röd backe då jag åkt två gånger bara. Det var riktigt roligt förutom att det ilade i fötterna ibland, riktigt obehagligt! Tack Annica och Seved för att jag fick följa med er, det var riktigt mysigt! Ja jag gillar orden riktigt tydligen ;)


Fyndat på Gregoriemarknaden

8 par strumpor, 3 goda ostar och den godaste polkagrisen i världen! Jag gillare, nu ska jag bara försöka tvinga Joel att köpa en vitlökssalami, för det har jag inga pengar över till och den var sjuuukt god! Också en bild på fina Moa som åker karusell! Älskade syskonbarn!




Sudda sudda sudda bort din sura min


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen!

Imorgon far vi (Jag och Joel) till Björnriket och ska ha några underbara dagar där med Joels mamma, Seved och Tilda! Synd som attan att inte Malin följer med då jag sett fram emot att få vara med henne :) Vi får ta det en annan gång helt enkelt! Men det ska bli riktigt skönt att komma bort och bara få vara! Tror nästan att jag ska stänga av telefonen och ha en paus från bloggen, och bara umgås och njuta! Jag har aldrig åkt bort till fjällen mer än en dag med skolan i de unga åren, och det var ju himla längesen sist! Skidor är hyrda och plogning i backen är planerad ;) Har inte bestämt mig om folk får skratta åt mig eller inte! haha. Vi kommer hem senast på torsdag i alla fall :) Ha det bra allihopa, för det ska jag!

Såhär vill jag kunna klä mig nu

En gammal bild som jag hittade på datorn men ååh så jag vill ha dessa kläder nu och inte frysa! Men med bara strumpbyxor blir det nog mycket kallt! Men det känns som att snart är det möjligt :) Och kängorna mina saknas otroligt mycket! SNART SNART SNART!


Moa tackar joel för örhängena


Jag och Moa har tatuerat oss


Hade det varit mitt vardagsrum

Så hade det sett ut såhär:


Allt är från rusta

Grattis på födelsedagen min fina tjej

Grattis på födelsedagen underbara Moa! Hoppas din mamma läser det här för dig! Moster älskar dig huur mycket som helst och kommer hem i helgen och pussar sönder dig! <3 Saknar ju min busiga lilla Moa och jag hoppas du får en fin födelsedag!

 


Video killed the radio star

På bild är världens finaste cardigan med turturduvor på! Finns på H&M för 200 kr, visst är den otroligt fin? Älskar som sagt mönstrena med turturduvor!

På andra bilden är pojkvännen som spelar tvspel och är nörd! Det syns på ansiktsytrycket ;)

 





Mitt nya jobb som känd

Alla vill ha mig! haha nerå, men idag har jag i alla fall varit på tavelbäcksskolan, det var väldigt rörigt med lite äldre barn som kan ha svårt att lyssna på en söt liten vikarie! Men det var riktigt roligt att få höra dem öva på deras uppträdande och leka på eftermiddagen! Imorgon och på Fredag blir det att jobba på Lillgården igen :) då blir det 9:00-17:30 pass! Så får lite sovmorgon där då :) Ska ta med mig solglasögon för jag blir ju bländad ute i det fina vädret! Synd bara att jag inte kan åka hem imorgon och gratta min underbara systerdotter men det får bli i helgen istället!


Här väntar man gärna på John blund

De här fina sängkläderna finns på åhlens, jag tycker dom är hur fina som helst! Påslakanen kostar 129:- och örngotten 49:- förutom mitten påslakanet som kostar 399:- och örngottet 99:-. Jag älskar blommor och fina färger, och jag älskar framförallt sängkläder ;) det skulle jag kunna köpa hur många som helst! Det är så underbart att bädda om i fina rena sängkläder som luktar gott! Jag gillart!

 


Nu är det kört för min del

Haha, nejdå men det känns som att allt går himla fort, det är nya människor som ringer varje dag och ska ha en hit och dit :) Det är väldigt förvirrande och jobbigt med alla papper som ska fyllas i överallt så jag får pengar för det jag jobbar! Men kul är det att man har något att göra och jag tror att jag kommer uppskatta denna helgen otroligt mycket ;)

Imorgon blir det alltså jobb igen men på ett annat ställe och med äldre barn, vet ju inte riktigt vad dom kallar det nu för tiden så jag blir förvirrad! Men då jag var liten så hette det förskola, men det kallar dom dagis nu också? Förvirrad blir jag! Dagis är dagis och förskola är förskola, varför ändra på något som fungerar ;)

Nu ska jag gå och inhandla mig ett par tights tror jag, eftersom mina gamla svarta har gått sönder och det är vääääääääldigt skönt att INTE ha jeans på sig då man ska springa runt och jaga barn hela dagarna och dessutom har mensvärk! Jag borde ju inte ens få köpa jeans, för jag använder dom inte, det är obekvämt!

Aja, nu ska jag lägga mig i soffan och slappa, eller först går jag nog till H&M och sen lägger jag mig i soffan! Jaapp, så blire!

Jag vill bara krama den söta vovven!


Världens sötaste lilla sy set

Hur sött är inte det här lilla sysetet då? Finns på åhlens och kostar ca 40 kr. Joel köpte det till mig då jag skulle sy ihop vingarna och han tyckte det passade mig ;) Rosa och yttepyttelitet! Är dessutom perfekt att ta med sig i handväskan utifall oturen skulle vara framme och något skulle gå sönder så kan man laga det lätt och fort direkt!

 


RSS 2.0