Det här är mitt mål

Såhär vill jag se ut (Dock omöjligt då jag fick missfoster till bröst som inte ens skulle krympa om jag vägde 12 kilo) På bilden är fina Angelica.

 


Kära Familj, Bambi är min vän

De här påslakanseten vill jag verkligen ha! Vill ha två så jag kan ha dom i min framtida dubbelsäng. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA! JAG VILL VERKLIGEN!!!!! 500 kr blir det sammanlagt. Kära familj! Tvinga min far att köpa dessa till mig i julklapp. Katrine kan lägga till det i sin H&M beställning och så får jag det på julafton! Om pappa tycker det är för dyrt så kan mamma köpa ett och pappa ett. Jag behöver inge mer än de här sängkläderna. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!


Min önskelista

Dörrmatta från H&M home 179:- | Tvättkorg i korgliknande material i ljus färg | Parfym från Make up store "Your Valentine" 395:- | Kalender från märket letts 129-139:-  Brödbox från ljuvali 589:- | Tidningsställ från åhlens 399:- | Fårskinn från åhlens 699:- (Går bra med ett från ikea också 229:-) | Kuddfodral från H&M home 79:-           Necessär från Marys house 99:-


Den sista renen blev min ♥

Ja ja jag vet att det bara är oktober, men dom som känner mig vet hur julgalen jag är! Och jag längtar så mycket att jag inte kunde låta bli att göra ett litet julkollage! Alla grejerna kommer från Åhlens. Jag var nyss där och köpte sista renfällen :) UNDERBART!

 


Har Joel Kinnaman tema ikväll

Kikade nyss på Hanna med h där kinnaman är med! Googlade efter lite filmer han är med i ;) Nu ska jag nog se snabba cash, gillar ju tjenare kungen ganska myyyycke men det var inte så längesen jag såg den! När Joel är med kan vi ta Johan Falk filmerna, har ju redan sett två nu :) (Har inte sett dom innan) Man är ju lite efter sådär!
Mina absoluta favoritmän heter Joel! Det är ju alldeles perfekt! ;D


Om ni undrar vad jag vill ha i julklapp


Typ allt härifrån: http://flliikkanskreativasida.blogspot.com/

Det trodde jag inte

Trodde aldrig jag skulle träna frivilligt då jag är ett mensbarn! Men tänk att jag gick till gymmet vid åtta och gick av mig 300 kalorier, DET ÄR OTROLIGT för att vara jag. Stolt tjej nu! Det roliga var att anledningen till att jag gick dit var för att jag ville duscha, och det är ju mer värt att duscha om man förtjänar det med mycket svett ;D Efter duschen ska jag dricka te! Sen ska jag soooova, är ledig imorgon! Tänker också förbli det! Tänker också bli FÖRBANNAD om ventilationssnubbarna kommer på min lediga dag! FÖR FAN VAD DOM FÖR LIV! Och jag gillar inte att dom kommer klockan åtta på morgon. Fel att dom kommer dagen efter dom var här som dom sa? konstiga är dom.


old picture

Varför?

Jag vill för en gångs skull kunna känna att när jag mår dåligt så har jag någon att ringa, att om jag har något riktigt roligt att berätta så kan jag ringa denne! När jag hittar något som är SÅ DEN personen så måste jag köpa det till denne som en random present. Jag vill känna känslan att ha någon vid min sida. Någon som jag VET kommer stå bredvid mig då jag lovar de finaste saker till Joel. Jag vet inte vem du är, jag vet inte ens om jag kommer ha någon jag vill ha bredvid mig den dagen. Varför? Finns det ingen i hela världen som passar mig som vän? Finns det ingen som står ut med mig tillräckligt mycket? Är jag bitchig, elak, konstig, ful, störig eller vad är det?

Varför har jag alltid känt mig så fucking jävla utanför?

Jag vilar under himmelen i höst på min planet.



Min favorithöstbild som jag tagit.                                                                                                        Jag sjunger för mig själv, fastän jag vet att sånt kan kallas ensamhet

Just precis nu är jag nöjd igen

Nu har jag helg, jag är bokad på luktärtan HELA vecka 43 och 44! Det är så underbart! Att få veta :) kommer bli rik nästa månad också :) Himla bra! Och ikväll är det idol och bästa Amanda Fondell är först i starten! Hon kommer dessutom sjunga Jolene, som jag tror kommer passa henne utmärkt! Puss på livet en stund ;D




Jobba, träna, jobba, träna

Känns som att jag inte gör nåt annat! Och jag tyckte att jag blev så pigg, jag tror det har slagit om! Somnade nyss på soffan och sov en stund. Skönt och dumt! Imorgon blir det jobb till klockan tolv. SEN ÄRE HELG! WEEIII! Har tränat idag såklart, 290 kalorier gång på band och 45 såna där man gör med benen för att träna magen. JAG VILL ATT DET SKA KÄNNAS, varför känns det inte magen vad jag än gör? Kan man ens göra fel? Jag fattar inte. Min blogg är inte roligare än såhär just nu, men det får ni leva med :)


Duktig deppiga tjej!

Kanske man får mer motivation när man mår dåligt? Eller, fast det känns som att det där dåliga sitter längre in, jag är liksom glad på ytan fast saker tynger mig. Det blev i alla fall 250 kalorier på gångband, 3*15 på mage, rygg, bröst, ben. Borde kört skulderblad också kom jag på nu i efterhand, annars får man stygg hållning, det har min storasyster sagt :) Men men, efter en gång tror jag inte jag blir så jävla skev. Plus att det var Malin som bestämde ;) Går jag inte av imorgon så blir jag förvånad!


Nånting vackert när allt känns piss

 

Såhär tjusigt har Beata det hos sig, jag är avis. Jag vill också ha det fint.


Tji fick jag!

Tji fick jag för att jag var nöjd en stund! Nu är jag inte alls nöjd.

Man glömmer att man trivs med livet ibland

Jag trivs. Har inget vettigt att säga. Livet flyter på, träningen har blivit lite dålig nu när jag varit sjuk, men imorgon ska jag tametusan iväg! Hur täppt jag än är. Jag har inte tid att vara förkyld. Jag tappar liksom allt då det inte blir som jag tänkt. Om jag fuskar pyttelite så fortsätter jag sen. DET MÅSTE JAG sluta med. Ska på Luktis imorgon, det är jag tacksam över! Så jävla tacksam för mycket, för världens finaste kille, att jag får jobba, att jag får bo i stan, tacksam för mycket!


Sådärja nu är jag på gång!

Har bokat Body Balance, Core och Zumba till nästa vecka! Det får också bli nån dag på gymmet då jag går på bandet! Jag börjar bli bra på det nu :P haha. Skulle dock underlätta om man hade nån bra musik att lyssna på. Men men, man kan inte få allt här i livet! Så den här veckan kör jag stenhårt! Hoppas på att förkylningen inte känns alls imorgon så jag kan fullfölja min träningsplan. Sen så blir det mindre portioner middag och pytte kvällsfika! En hårdbrödmacka med te typ! Yummy! Ikväll har jag syndat (fan för mig) Men jag ska tamefan under 70 kg till vecka fyrtiotres invägning! Annars vette tusan! (en liten målbild, dom där byxorna ska bli baggy igen!)



Everything i own

Sov med denna mysiga kissen inatt! För en gångs skull så stannade han hos mig hela natten. Jag ansträngde mig som tusan för att han inte skulle gå För det gör han nämligen om man rör sig för mycket. Det har gjort mig gott att få vara hos min favvismammis lite. Jag trivs här. Här får jag plats.


I don't feel so good

Jääävlar då, förkylningen blir bara värre och värre! Jag har inte tid att vara sjuk, jag ska bli smal och snärt och göra karriär! Eller nåt sånt ;D Åååh vet inte om jag ska på zumba idag, skippade träningen igår och jag tror det var ett smart val. Dock var det inte ens mitt val, Joel hade för en gångs skull börjat tvätta utan smisk och mina kläder var i tvätten! Och eftersom jag är fet så finns det inga andra jag kan ha. Typ Joels Jeans? Nejtack. Men ska jag skippa Zumban också? Har väntat hur länge som helst på att få träna med Sara men alltid är det nåt ivägen. Hmm.. Söta fina Joel vill skjutsa mig till Pilis iaf fast hans bil gått sönder! Så han lånar Farfars. Men grejen var ju att han skulle byta däck i Gällö och då tänkte jag följa till Pilis. Vi får se! Jag vill skiiiitgärna åka hem!!

Har i alla fall äntligen börjat känna mig smalare (Jag vet att jag inte får väga mig varje dag Karita) men jag måste ju se vad som funkar ;) Idag vägde jag 70.2 Weehooo! Så nu vet jag. HUR SVÅRT DET ÄN ÄR, så är det värt att göra mycket mindre portioner middag och pytte kvällsfika! Det gör susen. Sen får jag äta massa frukost och lunch :) Aja, vi får se vad som blir av Zumban, mår ju inte så bra. Och då kan jag åka till Pilis tidigare! :)


If it makes you happy

Vaknade upp imorse och tyckte att jag har det faktiskt ganska bra (Kan ha varit för att jag kände mig smal, haha) men hur som haver så ska jag till mysluktis imorgon! TRIVS! Ska även dit på måndag och tisdag nästa vecka :) Blir träning imorgon efter jöbbe och på lördag! SEN PILIS ♥ Blir dock typ efter tre då det är zumba klockan två! VIKTIGT! Längtar så efter Pilis, det är där man kan koppla av! kanske tar jag med mig massor av frukt och blockchoklad som Lördagsgodis! Frukt doppad i choklad är NAJS! Sen ska jag bara slappa och titta på mysfilm på min mini tv! Så som det ska vara! Men måste nog rensa mitt rum helt först. Det har som blivit ganska bortglömt och blir värre och värre för varje gång jag är där. Kanske tar med mig lite sängkläder och doftljus till stan sen. Så jag kan mysa här också! Lika bra att jag gör så jag trivs här för vi stannar nog här ett tag :)

 


Sådärja, blev till och med 220 kalorier

Hejja Lina friskt humör! Det är hon som susen gör! Hejja hejja hejja! Gick på löpbandet i en halvtimme och det blev 220 kalorier. Skööönt, sprang typ en minut av den halvtimmen också ;) men det är inte lika roligt helt enkelt! Sen så tar det minst lika mycket att gå fort :) Gjorde 70 situps också, men Karita tror jag gör fel för att jag klarade det :( snyft! Jag som var så stolt. Sketasamma. Gick igenom H&M på vägen hem också... det var dumt. Dom har fått in många fina tröjor! En piggare och argare Lina är jag. Jag trodde man skulle bli glad av att träna, men det kanske tar lite tid? ;D NU blire lunch! grillad kyckling och sallad. MUUUUUMSSSS!!!!!!


JÄIJ! En dag ledigt

Blev ledig idag, guuuud så skönt! Jag ska snart ställa mig och göra ny müsli och sen ska jag ge mig iväg på gymmet ;) Skälla på dom lite för att inlogget jag fick inte fungerar. JAG VILL KUNNA BOKA PASS! Har också vägt mig och mätt mig. Samma mått fast ett kilo tyngre. Fan också. Blir 200 kalorier till idag! Kanske ska kika om det finns nån tvättid också. Nåt jag måste göra är att gå på H&M och köpa mig ett par byxor, då tightsen bara går sönder och byxorna inte går på så är det svårt att klä sig. hittade ett par igår som bara kostade 100 kr så jag ska prova dom :) (Ååh jag älskar mitt hår och min fina tröja!, se bild)

 


Nu känns det bättre!

Det blev 200 kalorier löpband. Fast jag gick fort istället för att springa den här gången och det gick mycket bättre och brände mer så det fortsätter jag med! Och så körde jag lite bröst, rygg, mage typ. Nu funkar kortet också så nu ska jag boka massa pass :D JIPPI!




update: SÅKLART FUNKAR INTE INLOGGET JAG FICK................................

Idag känns allting hopplöst

Fan vad jag inte ville kliva upp idag då. Har ingen motivation alls. Träningen går dåligt och jag blir som vanligt bara fetare vad jag än gör. Jag börjar bli sjuk! Jag har ingen lust att jobba idag. Jag vill åka hem till min mamma och ta det lugnt en vecka bara. Allt känns lättare där av nån anledning. Jag gillar ju Pilis.

 


Jag fundulerar och funderar

Har varit och fikat på pause med födelsedagsbarnet Josefine. Det var urmysigt. Har varit på världens bästa luktis idag också! Fasen vad jag trivs där. Där vill jag alltid jobba! Imorgon börjar jag lite senare så då ska jag ta mig en springtur innan jobbet tror jag. Behöver det efter att ha fikat idag ;) Vill att kortet ska börja fungera så jag kan boka pass! Då blir det på riktigt. Dock känns det som jag börjar bli sjuk, blir ju lätt så då barnen nyser en i ansiktet kan jag tänka. Men jag har inte råd att bli sjuk. Jag är ju bokad till höger och vänster och dubbelt. Ordbajs som vanligt. (en av mina höstbilder nedan)

 


Går det bra med en gräsand?

åååh jag hoppas att ingen ringer imorgon. Det är så skönt att ha lång helg ;) Plus att jag vill springa skiten ur mig på löpbandet imorgon. Har ätit choklad ikväll! FYYYY DET FICK JAG INTE! Det var Lördag igår, inte idag. Hoppas kortet funkar också. Har ju tagit mer än en vecka nu och det funkade inte igår. Hmm.. För feg för att klaga också. Jag vill ju kunna boka pass på nätet ju! Aja, ordbajs som vanligt..Tjaaaarå!

 

- Jag vill ha kalkon eller anka!

- Jaja, jag får väl ge mig ut och jaga då, går det bra med en gräsand?

 


Har varit ute och tagit höstbilder

Har varit ute och tagit lite höstbilder. Det blev några fina. Men ni får se dom lite eftersom ;) Imorgon blir det inget jobb vad jag vet, men jag lär väl bli väckt antar jag ;) Om jag inte blir det så ska jag på gymmet! Sen ska jag till Josefine och äta bullar för hon fyller år imorgon :)


En Joel och Lina dag

Har en mysdag med älskling. Var så längesen vi verkligen fick vara med varandra på riktigt så nu tänkte vi att det fan ska vara en Joel och Lina dag. Vi har börjat med att strosa runt på stan, shoppa lite, fika lite, sen köpte vi finchoklad på Telegott. Nu är vi hemma och kramas och klockan sex så blir det middag på Lilla Siam. Underbart ♥

Ikväll ska vi jag tända ljus för min saknade Smulis och kramas till en bra film.

 


Kan du se mig ifrån himlen?


OH MY GOD, I'm in love with her

 

 

 

Slötittade på idol och så kommer denna kvinnan upp. OH MY FUCKING GOD VAD JAG MÄRKER ATT JAG MISSAT NÅT! Nu måste jag ju börja följa idol bara för det. JAG ÄLSKAR HENNE! ALLT! LOOKEN, RÖÖÖSTEN OJOJOJ! Det här är so my taste!

 

Slänger med två andra underbara klipp med henne ♥

 

 

 


Dumt att ta cykeln idag

Idag cyklade jag till jobbet, det var ju typ det dummaste jag kunde hitta på. Man kanske måste börja kika lite på vädret ändå för att i alla fall ha en susning om hur det kommer bli. Har också varit på core ikväll och skrattat åt mig själv för att jag är värdelös. Svagare människa får man ju leta efter. Varför gjorde han där uppe det så fucking jävla svårt för mig att skaffa muskler och kondition. Jag suger. Jag kommer aldrig bli stark. Nu blev det bara klagomål, men fan vilken vecka. Jag blir ju hjärntvättad. Jag gör det fan bra. Det gör jag!

Har dessutom hittat en ny fucking jävla perfekt lägenhet, (dock så ligger den lite långt bort) men den är i alla fall nära Sara! Ååh, jag borde inte få gå in på hemnet. Bajs på mig. Jag behöver helg.


Tycker den här bilden beskriver mig just nu (vicke är dock söt)


Två söta bilder på fyra söta människor


Bästa famnen i världen

Idag bölade jag i Joels famn så fort jag kom innanför dörren. Han har den bästa famnen att gråta i! Det har han verkligen. Man känner all kärlek och styrka han vill ge i kramen. När man gråter som ett barn är det bästa att få bli omkramad som ett. Tack!

Hehe ett gammalt tidningsurklipp

Mammas jobbarkompis (dessutom min fd svärmor) hade hittat detta tidningsurklipp på mig sen jag gick i högstadiet och skickat in det i mammas skåp. Riktigt roligt att få se. Jag minns att jag inte alls visste vem den där Tobias Fredriksson var men alla andra visste så man fick ju låtsas ;) (Har aldrig varit speciellt intresserad av idrott) Tror jag har hans autograf nånstans också :P Minns inte alls att jag var med i tidningen.


En närmare titt på finaste kängorna

Just nu är jag på jobbet och smiskar barn! (JAG SKOJAR BARA, om det skulle vara någon som inte förstod det) Här får ni en närmare titt på mina favoritskor!


Jag är himla bra på att sikta

Missade mitt fejs då jag skulle ta kort på outfiten min i helgen. Borde nog öva lite mer på att sikta kameran ;) Här är i alla fall en bild på min tjusiga tröja som kommer från Lindex. JAG ÄLSKAR DEN! Myströjor och sjalar är nog min grej det! Även lite tjuvkik på mina finaste kängor i hela världen! ÄLSKAR DOM OCKSÅ! Dessutom är dom svinvarma. Perfekt! Kommer från din sko. Köpte dom då det var kvällsöppet och massa rea :) Det gillar vi!


Det kommer bli en hård vecka

Nu äter jag frukost för att sedan bege mig på gymmet ;) Jajamen! NU JÄVLAR!

Imorse vägde jag 70,4 kg, tänk att jag gick ner ett kilo bara av att bli medlem i gymmet, det är inte så pjåkigt ;)
Måtten på kroppen min är: Bröst: 96cm Midja: 91cm Stuss: 106 cm lår: 65cm och Arm: 32cm

Efter gymmet så ska jag duscha och jag och Joel ska på myslunch! Sen så fort Karita slutat så ska jag göra ett viktigt ärende och sen åker vi och storhandlar! Behövde verkligen denna dagen, vi har inte haft mat på 2 veckor bara för att jag jobbat så mycket och vi inte hunnit storhandla :) Nu ska kylen och frysen fyllas med mat! Och vi ska köpa så liite kolhydrater som möjligt! Jag tar nog inte bort det helt..än i alla fall. Men tror inte jag gör det alls heller. Tänk då kring jul, då kommer jag gå upp 20 kg bara för att jag äter kolhydrater igen :P Julen är helig och då bantar man inte!!!

Snygga inspirerande kvinna



Bilden är länkad till hennes blogg

RSS 2.0