Känner ni igen den här?

(Lyssna på refrängen)

 


FAN FAN FAN FANF ANFANFNA

JAG HITTAR INTE MIN NYCKEL! Jag har inte råd att tappa bort nyckeln, och jag har inte tid heller. Hur ska jag ta mig ut med Kira? Jag kan inte ens gå UT OCH LETA FÖR DEN DÄR JÄVLA GRINDJÄVELN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu fick hon kissa på innergården, tog ett bra tag innan hon förstod att vi inte tog oss ut, kanske mitt lipsilliga jag fick henne att förstå. FÖRLÅT KIRA. Men jag kan inte göra nåt. Jag hittar den inte och jag måste ha tappat den då vi var ute och gick förra gången. Bra att tappa bort en nyckel på en fredag, nu kommer nån ond jävel plocka upp den och göra nå dumheter med den. Knappast ge den till polisen eller nåt. Nån full idiot kastar väl den i sjön. Jag hatar allt, jag har inte råd! Förlåt att jag inte är så jävla glad och TACKSAM HELA TIDEN! MAN MÅSTE VÄL FÅ BLI ARG? Näerå! Så jävla glad är jag.

Imorgon blir det detta

 

4 portioner

3 dl vispgrädde
1-2 dl keso
vanilpulver el vaniljarom
ev. sötning efter smak (sukrin, stevia etc)
Blandade bär
Mandelflisor

Vispa grädden med vanilj och ev sötning. Konsistensen ska vara fast men inte grynig. Rör ner keso och servera i glas med bär och mandel!

 

 

Bild och recept är länkad till källan om du klickar på bilden


Undra när jag kommer i de här igen?

ååh jag blir galen då jag inte får väga mig, jag är så rädd att jag skulle råka äta fel och gå upp igen så jag vill hålla koll hela dagen. Speciellt då jag jobbar och äter på skolan. (FAN ALLT HAR JU KOLHYDRATER) och man vill ju inte fucka upp barnen så man måste ju äta. Idag åt jag korvstroganoff med kanelkeso, (inte så gött). Har sån lust att göra fetaste koppen med varm choklad också, men jag törs inte. Får det bli mitt lördagsgodis istället kanske? åååwhe.

 


Det här blev man ju lagomt sugen på


I think bad thoughts

OJ vad läskigt, var massa besökare inne igår bara för att jag la ut en sån hemsk bild. Men av alla människor så sa ingen något elakt som jag var beredd på. Så det var ju bra, iofs sa ingen nånting alls men ändå. Idag har det varit sviiiiinkallt. Jobbigt att ha ett sånt jobb man må vara ute i då! Första rasten var galen, jag hade så jäkla mycket kläder men ändå frös jag. Inte om föteran dock och det är bra, gillar mina power stövlar!


Hejja Lina friskt humör

Nästa riktiga fuskdag på alla hjärtans dag? Då kör vi tills dess, ska be Joel att gömma vågen också, funkar mycket bättre utan den och jag kan ju tydligen inte låta bli att väga mig 5 gånger om dagen om den står i badrummet (minst).


Den tar jag gärna emot


Ifall jag skulle ha missat liksom


Jag gillar den här bilden

Känns dock som lite dubbelmoral då jag försöker gå ner i vikt och lägger upp den här hehe, men jag vill knappast bli sådär smal. Marilyn Monroe är ju vackraste kvinnan genom tiderna och hon var Hon var 167 cm lång och vägde (ca) 67 kg. Dock tror jag att kläderna var mer anpassade då :) Vackra klänningar och tjusiga baddräkter. Inge inskärande jeans som puttade ut bullmagen.

 

 

Jag borde rama in den där baddräktsbilden på henne, så att man får ett sunt tänk och kommer ihåg hur riktiga människor ser ut. Många såna bilder borde man ha hemma. Speciellt då jag har barn :)

 

Bilderna är länkade till därifrån jag tog dom


Dagen börjar ypperligt perfekt

Jag har fuskvägt mig en gång den här veckan (Fast jag inte fick för Josefine som numera är min coach) ;) och då blev jag besviken, MEN IDAG blev jag tamefan inte besviken! 66,5 KILO! Det här är så roligt!!! Nu förtjänar jag våran tvåårs middag :) Det blir lammet på dahlwhinnies förstås ;) Till efterätt ska jag ta tryffeltårta :) MUMS!


Två år med dig

Idag har jag spenderat två fantastiska år med dig. Tiden har flugit förbi precis som den gör då man har roligt. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och jag hoppas att jag får spendera resten av alla mina år med dig. Du är det finaste jag har.


Rosor


Dom här vill jag ha

 

Bilderna är länkade


Mycket fint från H&M


Det här saknas i mitt hem


Your Valentine Perfume - Ja tack

Vill ha vill ha vill ha vill ha. Blir dock inget av då jag handlat upp alla mina pengar!

Finns på Make up store

 


Afrodans, mensvärk och grekfunderingar

Har sån mensvärk att jag nästan avlider. Värre än nånsin. Lär ha idiotisk träningsvärk imåra också efter dagens afrodans. Kräktes nästan av blandningen. Men det är kul med afro, synd man är så efterbliven bara. Motorik som en flodhäst ungefär. Beslutsångest har jag också. Hur ska jag kunna bestämma vad jag vill göra för mina pengar?




Love me like you used to


En Grekisk gudinna

Lite sugen är man ju.


Perfekt för mitt tålamod.

I Tisdags den tredje Januari började jag med lchf och vägde 70, 7 kilo. Idag vägde jag 67,4 kilo. JAG GILLARE. Nu är det stora frågan, ska jag åka till Grekland igen i Maj?


Jag ser något som jag gillar

Hittade den här bilden på Evas blogg, älskaaaar inredningen. Perfekt stylat.


Vad jag saknar mest?


Insåg en bra sak

GUBBJUCK! Jag kan ju äta GUBBJUCK! (Ja det är ett tokigt namn på en maträtt men det var en snubbe som lärt oss det) Det är stekt äggröra med kryddor och ketchup! Jag vet att man inte får äta ketchup men jag tog inte mer än en matsked av den ketchupen som har mindre socker. Så jag räknade ut att det bara blev 3 kolhydrater då. PERFEKT! GOTTTTT!

Våran nya hylla i köket

I like it! Synd att väggen har så ful färg bara :)


Världens sötaste klänning

 


Var ute och gick i finvädret

Då gymmet tydligen öppnar 14.15 på Söndagar så fick jag och Sara gå ut på promenad istället. Det där gymmet gör aldrig som jag vill. Men på Torsdag blir det tamefan afrodans i alla fall! Gick en sväng på H&M också och fann världens finaste klänning. JAG ÄLSKAR DEN! Jag köpte den dock i för liten storlek ;) med flit! Jag har ju gått ner 2 kg nu sen i Tisdags. Det känns ganska bra faktiskt, men det är som sagt fortfarande vätska så snart får vi se hur lchf funkar efter vätskan är borta :) SPÄNNANDE! Hoppas det går lika fort ;) Iaf minst hälften så fort. Det är kul då det händer nåt och det är perfekt för flickor som jag som har NOLL tålamod.


Rea på ur och penn

var på Ur och penn och köpte två par örhängen för typ 50 kr. Då fick man Kenny Starfighter filmen på köpet! JAG ÄLSKAR KENNY STARFIGHTER! Så jag blev megaglad :) Nu ska jag till syster och träffa familjen och vinka henne adjö! Imorgon far hon till Thailand en månad. Inte ett dug avis....Jag fick katten ;)


En tjusig lchf frukost

Oopsies med smör, brie och grönsaker! Den enda frukosten hittills jag har gillar då det gäller lchf ;) Men jag ska tänja på tyglarna lite har jag märkt, så ska börja med fil och nötter på morgonen. Men går ner har jag redan gjort. Men först säger dom är vatten, but I don't care. Det som tog mig flera veckor på gymmet har tagit mig några dagar och då har jag fått vara mätt :) Superb

 


Den tredje dagen på lchf

Idag är det tredje dagen på lchf, (även fast jag fuskade igår med popcorn till bion). Jag tycker det är sviiiintråkig mat och jag vill typ kräkas av allt. Jag antar att det är effektivt för att bli smal ;) haha. Näe men jag antar att man kanske vänjer sig, jag är ju ganska rejält sockerberoende och det är där det sitter. Jag tycker allt smakar ägg och ost. Så mycket gillar jag inte ägg och ost har jag märkt! Men jag ska fixa det här! Saknar pannacottan vi gjorde på nyår! MUMS

 


Planerna för 2012 ska finnas i den här

Köpte igår en ny tjusig kalender. Mindre än jag hade tänkt mig men den var ju så himlans fin!

 


Dagens middag blev sallad med kyckling

Gjorde nog världens godaste middag idag. Kyckling stekt i ugn med sallad gjord av: Ruccola, babyspenat, isbergssallad, gurka, paprika, tomat, avokado och rödlök. Sen gjorde jag en sås med creme fraiche, vitlök, svartpeppar, citron och majonnäs. Till detta var det knaperstekt bacon. Mina smaklökar dansade salsa! MUMS så gott det var. Annars då? Jo just nu vill jag äta en chokladtårta. Men det får jag inte förrän den tjugoförsta januari. Får se om jag klarar att vara utan socker och kolhydrater tills dess.

 


nyårsnatten tvåtusenelva


Sylvia's mother says Sylvia's busy


RSS 2.0