Det här spelet skulle man haft


En av anledningarna till att jag inte läser nyheter

JAG HATAR VÄRLDEN, JAG HATAR MÄNNISKOR! Dom är så jävla onda så jag skäms över att jag också är en människa. Hur fan kan man göra så?


Hoppsansa nu blir jag glad


Fick lite slantar över efter Göteborg.

Det betyder att jag ska ta och klippa mig, hur var det nu, skulle jag klippa av mig allt hår?


Pink är alldeles alldeles underbar!


Ett halvår med min fina fina pojkvän ♥





Grattis på födelsedagen min älskade och söte vän :)


Jul på liseberg, dit vill jag!


All that you need, is in your soul.


Ibland så har man riktigt tur

Jag har jättelänge velat ha en jumpsuit, eftersom receptet på p-pillren ännu inte kommit in så fick jag ett paket i kris ändå eftersom jag behöver dom idag! måste vara nåt fel på systemet eftersom dom inte kommer in? aja, iaf så fick jag ju en slant över denna gång eftersom jag fick 3 kartor istället för 13 då går man in på Bikbok och kikar lite, kollar på rean! HITTAR EN JUMPSUIT! provar, sitter NAJS, och då jag står i kassan så är det dessutom HALVA reapriset :) Fick den alltså för 75 kr! Det tyckte jag var mycket bra!

Snart ska jag på jobbet, jobbar till klockan sju idag och sen bär det av till Pilgrimstad för att vara hundvakt i helgen! Det gillar vi :) 

ps. Känns sjukt bra att säga att man är på jobbet eller ska till jobbet ;D FÖR JAG HAR ETT JOBB!

Fan det här var ju riktigt roligt

JAG SÅLDE! det förväntar dom inte första dagen och jag gjorde det i sista minuten :) det var kul! Imorgon ska jag sälja mera! Pirrigt som fan var det att börja men jag märker redan stor skillnad! Nu jävlar!!!


Nu har jag varit på kurs i två dagar

och idag gäller det, idag tror jag tametusan att vi ska ringa! Pirr i fläsket!

Mitt och Joels barn


Såhär känner jag mig idag


Såhär känner jag mig just nu


How can I tell you that i love you


Super mysigt var det på brunkullan, och underbar marängssviss hade dom, med kolasås! Dit ska man definitivt fler gånger :) och bio blev det också! Det blev att vi går på nya terror on elm street, hoppas den är läskig :) Simon följer med också! Han bad ju på sina bara knän att han skulle få vara med oss så såklart han ska få det ;)

Det går att kommentera igen förresten :) Tyckte det hade varit väldigt snålt på den fronten så säger Joel att det inte ens går :) Men nu är det fixat! Så kommentera lite extra nu ;)

Älsklingen och jag ska ut och äta

Det blir att gå på brunkullan och få oss en fin middag :) Ska bli mysigt! Synd nog så gick inte bion som vi ville se
på fredagar och alla andra filmer var inte intressanta. Annars hade det blivit en helkväll :)


Bild lånad från http://www.brunkullanskrog.se/

I love you like a fat kid loves cake



Är det ingen rolig typ som vill följa med till Göteborg?

Vi har en biljett över till Pink konserten som är i Göteborg den 23:dje Juli, åk med oss i bilen och sov med oss på vandrarhemmet. Hela paketet kostar 1600 kr, så kom igen nu! Följ med och ha roligt som fan med oss!

Det blir en hel underbar helg i Göteborg!


Pussa, krama, pussa, krama, ska vi skaffa barn?

haha nu ska jag sätta mig och spela the sims 1, för det är de enda vi har!


Fina underkläder från Halens



Mycket fint! det vill jag ha

Nu jävlar ska Lina också bli stor!

Här sitter man och kollar på Macken filmen så ringer det, ett nummer jag inte känner igen och undrar vem tusan kan det vara? Svarar lite försiktigt och sedär! Så ska man på kurs på måndag på Plaza :) och sen jävlar ska det jobbas! kulkul! Jag ska bli grym som fan! bara så ni vet!

Grillkalas hos mig igår



Haha ibland är man allt bra seg

läste det HÄR inlägget i Egoinas blogg nyss och fick också en uppenbarelse, man ska inte bli skjuten i födelsedagssången utan man ska bara få lite lift på skottkärran då benen kanske inte bär nå mer! Låten blev helt plötsligt helt annorlunda :)

Idag är det en jobbsökar dag.

Sitter och försöker få ihop ett bra personligt brev. Sen så jävlar ska jag dela ut dom och sen så jävlar ska jag få ett jobb. Bara så ni vet!

You'll always be in my heart

Idag blir det som sagt lite kalas, har gjort världens godaste tårta :) Hoppas ja! Det är iaf marabouchokladgrädde i den, så det borde vara underbar! Sen så blir det världens bästa sallad och världens bästa grillat! De ni! och på kvällen får jag nog träffa världens bästa pojkvän!

 

Haha när jag och Joel var och lekte så skrev han det här på backen :) Vi är världens sötaste, bästa och barnsligaste par!
(L står för Lina såklart, som jag kallas av dom som är smarta)


as long as you love me

Tror ni inte att min romantiker till man kom hem på min födelsedag :) Han är ju allt bra underbar! ♥ därav inget bloggande på några dagar då vi tagit igen 3 veckor haha :P Imorgon så blir det ett litet kalas här med de närmaste vännerna :) Blir grillat och bus hade jag tänkt mig! Hoppas det blir kul :)

I födelsedagspresent så fick jag mig en ny telefon, pengar, smyckesträd, tröja och en tavla med en bild på berlinmuren där det står Joel ♥ Lina :) + att min saknade man kom hem! bra dag tycker jag!

RSS 2.0