Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer


Alla mina tankar kretsar omkring dyra saker

63,1 stod vågen på imorse, nöjd tjej. Lär väl dock inte våga äta idag haha. Ska med syster på stan, kan bli farligt :) Men upptäckte att min tröstshopping inte hade gjort så stor skada, jag hade mer pengar än jag trodde. Just nu sitter jag och njuter av Kents nya låt och funderar på vad jag ska äta till frukost, nötmuslin är sluuuut :( Så jag kan inte äta min favoritfrukost. Bajs på det då! Men fint väder är det ute, och jag njuter av att inte ha facebook!

 


En liten lista blir det idag

Dagens låt: Kent - 999
Dagens frisyr: Utsläppt med några små flätor
Dagens smink: Som vanligt förutom att jag provade en foundation som var med i Vecko revyn
Dagens klädsel: baggyjeans och tight randig tröja
Dagens händelse: Gick på konstutställning ;) Låter lyxigt!
Dagens planer: Ha spa med Josefine
Dagens vill ha: GODIS!
Dagens tråkigaste: Att jobba och vara trött (:
Dagens mat: Frulle youghurt och ägg, lunch kyckling, middag proteinbar!
Dagens kärlek: Världens finaste Joel <3
Dagens humör: Ganska neutralt
Dagens köp: Lowcarb choklad och pepsi!



En dag för längesedan då jag var jävligt snygg


Igår gick jag in på ett cafe och ville ha en muffins

Här ekar det tomt, det är ok. Jag lever! Livet går upp och ner och jag vet inte riktigt vad jag tycker. Vikten står still men försöker köra stenhårt nu. Har sagt upp gymkortet, får se om jag hinner ångra mig under uppsägningstiden. Jag vet ju liksom inte hur det ser ut i sommar, är jag helt arbetslös? Har vi en ny lägenhet? FINNS JAG? Mycket frågor, få svar. Mycket som jag vill, inget som jag vågar. Varför tar jag inte tummen ur ärslet och tjatar mig till ett jobb? Det är ju så man måste göra. Det vet jag. Det är därför jag hatar att jag föddes som en vekling, att jag aldrig är tuff, att jag aldrig klarar nånting. Vet inte ens om jag får ha kvar min halvtid hela terminen. Åååh. Ska det vara såhär att bli stor? Ska man alltid känna sig värdelös och liten? Varför ska man då bli stor? Jag vill vara 13 och att mitt största bekymmer är att våga gå på H&M och köpa bh. Piss och skit så har jag försökt shoppa bort mina tankar också. Funkade det? INTE ETT DUGG. Men jag har fina kläder. Kanske någon ska få ha mitt kort ett tag? Inte för att jag shoppar så jag får skulder, bara så jag får leva på existens minimun resten av månaden ;) Bla bla bla, när skrev jag ett sånt här långt inlägg sist då? Kanske aldrig har hänt faktiskt. Jag gillar att hålla mig kort. Men nu vill jag ordbajsa, så då gör jag det. BAJS BAJS BAJS.



Snyggaste solbrillorna evvah!

Mina små barn på skolan skrattade åt mig då jag tog på mig dom, men jag äääälskar dessa solglasögon. Snyggare finns nog inte om jag får säga det själv. Runda brillor är hett. PUNKT och slut.

 


God gives us dreams a size too big so that we can grow in them.

Fyndade också denna tjusiga mardrömssugaren (Som Moa säger). Den är liten så jag tänkte göra halsband av den. Kommer bli fin till retroshortsen, mina heta nya solbrillor och en vit t-shirt. MUMS.


Don't you got tits? Stick 'em out, for God's sake!

Vill ha denna tjusiga skapelse, jag är verkligen född fel årtionde.

 


Where did you sleep last night



Nya favoriten, Nirvana t-shirt från H&M/herravdelningen. Mums.

Hey fine mama, welcome to the Jukebox Jamboree!

Kika på mitt fina fynd från gregoriemarknaden. I frickin love it, har ett marilyn monroe linne också.

 


Om man vill lukta riktigt gott



Älskar parfymen jag fick av älskling på alla hjärtans dag, äntligen får jag lukta gott igen. Har trånat efter den så länge och provat den en miljard gånger men aldrig tagit tummen ur ärslet och köpt den. Jag är lite rädd för parfymer nämligen. Jag tycker sällan dom passar mig, men den här gör faktiskt det. Mums.

Godaste och bästa lchf frukosten



Blanda efter behag: Rysk youghurt, grädde, vaniljpulver, sötning, ingefära, mald nejlika, gurkmeja, kanel och nötmüsli. Kryddorna är för att kicka igång förbränningen, det bästa är att också få i sig kokosfett och omega 3 på morgon, då jävlar!
I nötmüslin är det Mandel, solrosfrön, linfrön, pumpafrön och kokosflingor.

Bästa pannkaksreceptet a la lchf



Klicka på bilden för att komma till receptet

säxy bikini från H&M!


:)

Jag SKA ha tema barnkalas på min födelsedag! Så är det bara!

Hon gör så vackra kollage

Den där Lillalie



Kappa - Lindex | Klänning - Monki | Skor - Converse | Krage - Lindex | Väska - H&M
Kappa - Lindex | Byxor - H&M | Tröja - Monki | Skor - Converse | Väska - Lindex
Kappa - Lindex | Shorts - H&M | Skor - H&M | Tröja - Lindex | Väska - H&M | Halsband - Lindex

Fin och annorlunda fläta

Det roliga med den här frisyren är att jag för inge längesen kom på att man kunde göra så för mitt bakhår alltid ramlar ur och är fult så jag berättade det för min syster, och nu hade Frida gjort så. Riktigt snyggt är det iaf och jag har aldrig sett det förut. Men nu vet jag att det funkar ;) Länk till Frida


Såhär underbart är det nästan

Såhär underbart är det nästan att väga sig nu. Känns lite overkligt att det går så bra.


Blä man vill ju kräkas

63,9 visade finvågen min imorse! YESSSS!!!! UNDER 64, nu gäller det bara att lyckas hålla sig där. Har köpt mivitotal (eller joel har) och omega 3. Håller på att kräkas när jag tar dom båda två, egentligen tycker jag inte att det är så äckligt så att jag behöver få den känslan. Jag undrar om jag ska försöka få i mig det på nåt annat sätt. Men hur? Jag klara ju inte av tabletter heller så det blir ju förjävla svårt.

Idag blir det gregoriemarknaden

Den årliga gregoriemarknad är i Östersund just nu. Så mamma och Katrine kommer in och ska kika på den med mig. Det blir mys. Får se om jag hittar några delikatesser som jag kan mumsa på nu när jag är lchfare. Brukar ju finnas fina kötter och ostar iaf. Den som lever får se.


Den sötaste lilla väskan

Den här köpte jag på barnavdelningen på kappahl i lördags om jag minns rätt. Den är så fin så jag tror jag ska dö. Det är lite jobbigt med våren, då är ju allt så förbaskat fint och man vill köpa allt. Då blir min plånbok ledsen. Vet inte hur jag ska klara det här. Denna kostade iaf 99kr.


Världens finaste Bambi

Här är min skönhet, min livskamrat och det finaste jag vet. Tack världens sötaste mamma för den! Tänk att du prickade så rätt utan att du visste om det :) Fler rådjur åt folket! ÄR ju lätt ett av de finaste djuren i världen.


Fasta

Nu har jag inte ätit på 26 timmar och jäklar det var ju lättare än jag trodde, nu måste ju kroppen vara renad och fått en ny start! Det roliga är att jag inte är hungrig längre. Köpte två jättebra träningsbhar på gina tricot idag också. Blev helt chockad då jag provade dom. Satt som en smäck och var lätt att få på (brukar vara svårt att få på bra sportbhar över mina monsterbröst) Så nu är jag nöjd. Såhär fint blev det på mitt rum i pilis också då jag städade det i söndags, det behövdes verkligen :)


Tjoho!

Imorgon tänker jag fasta och på Torsdag tänker jag äta en fastlagsbulle, bara så ni veeet! (I lchf version såklart)

When the children cry

Jag känner mig instängd, begränsad, dålig, ful, okreativ, konstig, trängd, krympd, otillfredställd, besatt, jobbig, äcklig, ensam, ensam, ensam. Eller nåt. Får man må dåligt då man borde må bra? Jag vill bort. Bort från verkligheten. Jag vill inte vara jag för en stund.


Så det så!


Kom ihåg att i varje hopplöshet finns det hopp!


Drömmar

Inredning måste ju vara det roligaste som finns, jag önskar jag kunde bli inredningsarkitekt. Det var ju planen från början, men jag är både för feg och töntig. Men jag önskar jag hade mitt egna hus jag kunde göra om precis som jag ville. Blommigt, femtiotal, retro, Lina, färglatt, vitt, marockanskt, en salig jävla blandning helt enkelt. Håller på att samla ihop till en inspirations mapp. Längtar tills vi hittar nåt som helt enkelt är ämnat för oss. Men samtidigt är det nice och spara Pengar och bo här. Men fan jag vill ha en garderob där alla mina kläder får plats iaf.

 


JAG FICK EN BAMBI

Åååh vad glad jag blev, har letat massor av fina bambis på tradera men dom är knappast lika fin som den här. OCH SÅ HAR MAMMA KÖPT DENNA FINA TILL MIG. TACK TACK TACK! Så jävla söt är den :) Den ska jag vakta med mitt liv.


Det är dit man kommer när man kommer hem

Idag ska jag hem! Hem till fina Pilgrimstad, dock saknar jag huset men wtf. Det är ju iaf mamma och mina fina syskonbarn, varav Moa fyller år idag :) Hon ska få sig en prinsent och leka med världens bästa moster i helgen. Sen ska jag rota lite och se om jag hittar några roliga kläder. Är lite jobbigt att bo på flera ställen när det gäller den fronten. Det får ju knappast plats hos joel i byrån jag får ha! Nu ska jag äta frukost och sen gå på gymmet och springa skiten ur mig. Jag SKA UNDER 64 NU! Har slarvat alldeles för mycket på senaste tiden. Det är nästan liksom för lätt med lchf (Peppar peppar). Så man blir lite slapp.


Finare tjej får man ju leta efter



Bilden är länkad till hennes urtjusiga blogg

Vill dansa i den här i sommar


RSS 2.0