I don't believe that anybody feels the way I do about you now

inspiration från bik bok

Fan vad avundsjuk jag är på er som kan ha dessa


You took my hand, you showed me how


Jag saknar ju så himla himla mycket just nu

♥ asfalt · skinnjacka · den beste sykkel · glass · sjön · nyklippt gräs · sommarskor · kubb · sommarkvällsdoften · varma solstrålar · Joel · stugan i piteå · familje grill kvällarna · vattenkrig · solbränd hud · greksallad · sparka boll med Smulan · nytvättade sängkläder som torkat ute · äta frukost på bron · converse · fiska · grilla korv vid öppen eld · kärleksmys · marängsviss · jordgubbar · blommor · solglasögon · bad · kramas i solnedgången · mina fina vänner · busa med Moa · äta morötter direkt från landet · cykla · åka båt · pussas · gröna löv · smultron · ligga på gräsmattan och sola · springa på stan utan 7 kilo kläder · shorts · när det regnar och det ligger mask överallt · sova tills man väcks av solen i ögonen · vare ute hela natten · tälta · milkshake · grönt gräs · partaj · bara ben · ligga och titta på stjärnorna ♥




Snälla bror och Karina bjuder på tacos idag



Är bjuden på middag idag, dåligt glad jag blev då Karina sa det! Jäij! Idag har jag badat och bara latat mig, skönt att slippa skolan men saknar ändå redan den mysiga klassen! Dom är så goa! Synd att jag inte kunde kalasa med dom ikväll!

Saknar att krama och pussa på min Joel också, hoppas verkligen att han kikar förbi här och badar lite imorgon :)

Puss på livet!

Dreams really do come true


"Love is just a word until someone comes along and gives it meaning"


Det sista jag behöver innan sommaren


OJ hoppsan, jag råkade.. Men den bad om att få följa med mig hem faktiskt!


Hej hopp gummisnopp!

Sitter hemma i pilis just nu, vid min älskade och saknade dator! haha, den är allt bra vacker den må jag säga. Jag och Karita har varit hem för att fira henne lite i efterskott hemma hos Katrine! Fick hälsa på sötMoa och fick sig lite instruktioner på hur projektorn funkar så jag inte pajjar den! Ska vara hundvakt där i helgen!

Blev inget studiebesök på jämtlands bryggeri idag, utan det blir nästa vecka! Idag satsade vi på ölprovning och jag och Olle fick såklart alla rätt på ölwebskolan! Fint diplom skrev vi ut också! haha..

'Cause If she wanna rock she rocks

Efter många dagar och många men så ska jag klippa av håret, men det blir till sommaren faktiskt, men tro mig, det kommer hända vad ni än tycker.


Neil Young - Heart of gold


Haha jag är ju som uppochner ja

Nu när alla tyckte att jag skulle ha den vänstra så blev jag säkrare på att jag ville ha den högra. Varför är jag så?
Samma då folk säger att jag ska ha kvar mitt "låååånga vackra hår" då blir jag bara mer sugen att klippa av det. Jag vet inte varför det blir så men så blir det. Av någon anledning så blir jag irriterad över hur folk vill att jag ska se ut?? Men ändå så är det jag som frågat... Imorgon blir det ölprovning och Pilgrimstad.

Fy farao för beslutsångest.

 

Den vänstra kostar 229 och den högra 99, dessutom kommer mina äckliga bröst se bättre ut i den högra.

Men den vänstra är finare.


Plupp plupp, ge mig vår!



Nog är man allt bra snäll alltid

Som bjuder syster på sushi då hon säger att hon tänker svälta sig själv!



Hur som haver så kollade jag in mina hårtoppar idag, så slitna som dom var idag har dom inte varit på länge! Såna där vita pluttar och kluvna hårtoppar, jag måste verkligen klippa mig. Ska nog ta tag i det nästa månad. Synd bara att jag är i skolan då Attityd har happy hour!

Laptop skins som jag vill ha på min älskling



http://skinz.se/

Av dessa sex favoriter så är Tigern och den vita vargen favoriterna!

You took my hand, you showed me how


I give my life, give my life, give my life.

Känns som att bloggen kommer lite i kläm nu när jag skaffat mig ett liv hehe :) Men det har blivit en jättebra början på utbildningen och vi har fått göra massor av gruppövningar och så nu första veckan! Kul att diskutera och sånt! Sen så ska vi framöver på studiebesök på Jämtlands bryggeri! Tycker jag är skit bra då jag bor bara några meter därifrån :) Så då ska jag sova i Pilis!

Imorgon så ska vi prova ut kläder och börja med Service och Servering! Det är den delen som jag ser mest fram emot så det ska bli kul att börja med! Vi får också sovmorgon imorgon så vi börjar klockan 9! Nöjd tjej!


Jag tävlar om ett smycke!



Härifrån kommer smyckena!

och här är bloggen med tävlingen!

Du kan ta en kyss

 

Skolan gick bra, och nyss har jag kollat på Den lilla sjöjungfrun.


Nu är jag redo för första skoldagen! Önska mig lycka till!

Nu är jag redo för första skoldagen! Önska mig lycka till!


Två snygga hattar från H&M


When I'm in your arms I start believing

Varför inte lägga till mig på bloglovin?

bloglovin

All these things that I've done

Igår firade vi Marit (min kusin) som fyllde femtio! Var sjukt roligt då sist jag träffade kusinerna där var väl för 10 år sen på 40 års kalaset :P Var väldigt roligt att få träffa dom och bekanta sig lite! Sjukt god mat var det kan jag säga! och efter förätt, huvudrätt och 3 efterrätter så var jag sjukt sjukt nöjd!
Idag har jag myst och badat lite med min favorit tills vi for till Mor min för att fira henne som fyller år imorgon! Där fick vi också mycket fin middag och sjukt god tårta :) Tror hon blev nöjd över presenterna också! hoppas jag. Hon fick jättefina tallrikar av Kent och Karina, blev lite avis faktiskt! Såna vill jag ha då jag blir stor! haha.

Min fina fina mamma <3




Je säj gammelola att du e finest på jola

Idag så ska man på Christer Halvarsson i alla fall :) Då jag hör hans musik så tänker jag bara på hur himla söt Kent och Karina är! Och resan ner till Arlanda inför Tunisien, för då nördade vi Christer :)


Din ekonomi kommer att förbättras




Tror jag inte ett dugg på!

Judy min vän vad du är tankfull, varför Judy min vän?


En existens så fattig, men ändå ett liv utan slut.

Jag känner mig ganska osynlig, som att jag är i en korridor och ni går bara förbi utan att ens reagera på att jag finns. Så känns det då jag vet att ni läser men inte kan lämna ett endaste avtryck här. Ni kan väl i alla fall skriva: Hej! Det är lilla jag som läser! Eller nåt liknande. Bara så jag vet att ni lever liksom. Tack på förhand.

Det har ökat litegranna i alla fall


Ditt resultat antyder att du har ganska god självkänsla, men det finns utrymme för förbättringar. Människor som känner sig värdelösa hamnar lätt i en ond cirkel där deras beteende och tankar förstärker den felaktiga föreställningen de har om sig själva. Även om din självkänsla i grunden är god, och en viss osäkerhet är normalt, så skulle det inte skada om du jobbade lite på att stärka din självkänsla. De vinner du på i längden genom att du får bättre självförtroende, bättre relationer, mindre oro och ökat välmående.


Den 27 Augusti hade jag 32% Så det ökar ju sakta men säkert.
här finns testet

Den allra finaste dikten som jag vet



Vilken är eran favoritdikt?

Därför så längtar jag till sommaren

  • För jag vill känna doften av nyklippt gräs ♥
  • För jag vill ha vattenkrig med familjen ♥
  • För jag vill grilla och ha underbara kvällar med dom jag tycker om ♥
  • För jag vill bada naken i sjön ♥
  • För jag vill leka med Moa i solskenet ♥
  • För jag vill äta jordgubbar och sola ♥
  • För jag vill kunna gå ut halvnäck och inte behöva frysa ♥
  • För jag vill ha asfalt  eller gräs under mina små fossingar ♥
  • För jag vill åka båt med Katrine och Erik ♥
  • För jag vill leka femkamp och skratta ♥
  • För jag vill cykla på min DBS, världens vackraste cykel


The Baseballs The Baseballs The Baseballs The Baseballs





ofta känner jag att jag föddes fel årtal

 


and there is no god with a plan, it's sad

Jag blir så himla ledsen. Jag vet inte riktigt hur det gick till men jag brukar gå in på bloggar och sen kolla in bloggar som de bloggarna länkar osv osv. Jag hamnade i ett hemskt mönster. Varenda blogg jag hamnade på stod det orden Jag är tjock, jag är fet, jag har ångest, jag skär mig, jag är onormal. Och det gör mig så himla ledsen att läsa sådant. Eftersom att dom tutat i sig alldeles själva att dom är fet. Allt sitter i huvudet och det är så himla synd att det ska behöva vara så. Skulle de väga 30 kilo så skulle dom se på sig själv på samma sätt ändå. De tror att bara de går ner några kilon så löser det sig. Men så är det inte. Det sitter i huvudet. Varför kom de in på de tankarna? Jag önskar att jag kunde hjälpa alla. Jag önskar att alla kunde se på sig själva så som de är värda att ses på. Jag önskar att dålig självkänsla inte fanns. För jag tror och nästan vet att utan dålig självkänsla så skulle den här världen vara underbar. Den skulle inte vara defekt, utan dålig självkänsla tror jag inte ens att Hitler skulle varit ond. Att en endaste sak kan göra världens människor så illa.

Något som jag tycker ska införas i skolan är just det här. De längsta lektionerna ska vara om självkänsla, det är så jävla viktigt. En vacker dag skulle jag vilja stå och föreläsa om det. Får se om det kommer hända.

Bad dreams you don't want to have to wake up here

Nu börjar det gå för långt. Jag har drömt dåliga drömmar i flera dagar nu men den här klår allt. Jag blir gärna jagad, mobbad, bestulen på saker och mördad men det här går jag inte med på! Det här var det värsta av det värsta! och det var uppenbart om vad den ville komma fram till. Frågan är om denna oro skapar alla drömmarna eller om det är flera olika grunder till dom?


its strange how you can convince me to clean my room

 

Ska nog städa upp lite på mitt rum imorgon också


No, they don't know who I really am



SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

 

Gjorde ett personlighetstest, här kan ni också göra det


With your treasure, a secret for me to hold

Imorgon efter att mammut har handlat så ska jag baka, jag ska baka det underbaraste av de bakelser! Såklart semlor, och hembakta semlor är så obeskrivligt goda! Dom kan nästan beskriva kärlek bättre än ord. Tycker jag i alla fall. Sen ska jag svulla hela hela dagen! Låter som en underbar dag va? ;D


can't you see this man is meant for me


She don't sleep at night, afraid to turn out the light

Om jag inte hade haft gigantiska äckliga bröst så hade jag haft på mig det här i sommar, men jag får se ut som en bimbo istället! WEEEI PÅ MIG!

I crossed all the lines and I broke all the rules




Såhär vill jag klippa mig, vågar jag det?

Tala så jag förstår jävla skitkula, vaaaaaaad???


FUCK IT ALL! FUCK THIS WORLD! FUCK EVERYTHING THAT YOU STAND FOR!

 

FUCK YOU ALL!

Running out of ways to run
I can't see, I can't be
Over and over and under my skin
All this attention is DOING ME IN!

FUCK IT ALL! FUCK THIS WORLD!
FUCK EVERYTHING THAT YOU STAND FOR!
DON'T BELONG! DON'T EXIST!
DON'T GIVE A SHIT!
DON'T EVER judge ME!

Picking through the parts exposed
Taking shape, taking shag
Over and over and under my skin
All this MOMENTUM is DOING ME IN!

FUCK IT ALL! FUCK THIS WORLD!
FUCK EVERYTHING THAT YOU STAND FOR!
DON'T BELONG! DON'T EXIST!
DON'T GIVE A SHIT!
DON'T EVER TOUCH ME!
and don't you fuckin' judge me!

Burn!

You got all my love, livin' in your own hate
Drippin' hole man, hard step, no fate
Show you nuthin', but I ain't holdin' back
Every damn word I say is a sneak attack
When I get my hands on you
Ain't a fucking thing you can do
Get this cuz you're never gonna get me
I am the very disease you pretend to be

I am the push that makes you move (x4)

FUCK IT ALL! FUCK THIS WORLD!
FUCK EVERYTHING THAT YOU STAND FOR!
DON'T BELONG! DON'T EXIST!
DON'T GIVE A SHIT!
DON'T EVER judge ME!


the stars lean down to kiss you and i lie awake and miss you.

 

Lookbook.nu


I love Love I love being in love I don't care what it does to me


Jag fick sån lust att klippa av mig håret

 

 



No, they don't know who I really am


Idag fick jag handla upp lite pengar, nöjd tjej!









Varg t-shirten inhandlades iaf, och jackan är jag sjukt nöjd med! Glad tjej :)

Så underbar är du, min vän, och ser så vacker ut.




Min älskling, du är som en ros,
en nyutsprungen skär,
ja, som ljuvaste musik,
min älskade, du är.
Så underbar är du, min vän,
och ser så vacker ut,
och älska dig det ska jag än
när havet sinat ut!
När hela havet sinat ut
och bergen smält till glöd!
Ja, älska dig, det ska jag än
när jorden ligger död.
Min älskling, du är som en ros,
en nyutsprungen, skär,
ja, som ljuvaste musik,
min älskade, du är.








and everything that i've done seem so wrong

Idag ska det bowlas, discobowling dessutom! Ska bli nice, och innan dess så ska vi äta oss feta på tacos! Låter det inte underbart? Jag gillare.


Jag känner att en dålig vind är påväg

En vind av dålig självkänsla är på g, och jag är inte riktigt säker på hur jag ska tackla den. Känner mig dålig och det är det värsta jag vet, att JAG tänker att jag inte duger som jag är, gör eller vad jag kan. Det helt enkelt duger inte. Jag inbillar mig att alla andra tänker på mig som jag gör och då blir det bara en massa dravvel i hjärnan. Men oftast så är det ju så att andra inte ens har tänkt tanken att ens tänka lite på så illa som man tänker på sig själv! Haha, lät det där ens förståerligt? Skitsamma man kan inte vara bäst på allt och så är det, men jag tvivlar på om jag ens är bra på nåt? Jag kan väl i alla fall få vara grym på en endaste sak? Aja, jag ska skaka av mig den känslan och kolla på SATC the movie och äta sushi till kvällsfika :) Tycker jag låter fint.



Nu hamnar jag väl hos satan för att jag är avundsjuk

Men FAEN vad jag vill kunna designa som den här tjejen kan: http://ohstlin.blogg.se/

wiwi, jag gillade den här jag.

Jorden kan du inte göra om.
Stilla din häftiga själ.
Endast en sak kan du göra:
en annan människa väl.
Men detta är redan så mycket
att själva stjärnorna ler.
En hungrande människa mindre
betyder en broder mer.

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Nu är jag hemma igen! och är en mycket besviken tjej, jag som tänkte tömma plånboken och så ser ingenting ut som man tänkt sig. Varg t-shirten såg inte alls ut som på bilden, den var i fel färg och i vargen skiftade det typ lila och nåt. Inte coolt.  Så nu funderar jag starkt på att lägga pengarna på en skinnjacka istället :) finns en billig på H&M som jag vill ha! Bara 400 kr. Lär ju vara kvalitet därefter också men jag brukar inte slita sönder saker så fort direkt.

Men jag är iaf nöjd över dagarnas sällskap :)

Den här fast det är även mudd i kragen


Haha, det här tyckte jag var lite roligt

Tur man kan glädja folk åt sitt misslyckande :)


Will you stay with me, will you be my love ♥


When I was young, it seemed that life was so wonderful.

Imorgon bär det först av till Gällö för att hämta mitt förbannade abbonnemang så jag äntligen kan använda det riktiga numret igen, sen så senare ska jag till staden, får se om jag ska handla upp lite pengar! Är fortfarande mycket sugen på det där high tech sminket. Ska även införskaffa den där varg t-shirten, och om den inte finns så tänker jag skära mig i armarna :) På kvällen blir det Dexter och mys med världens finaste!




If I was A rich girl, nananananana..

Topshop


RSS 2.0