Funderingar om tankar och drömmar

Människor som jag fått gott intryck av och gillar drömmer jag ofta om. Jag behöver inte känna personen över huvudtaget utan bara träffat dom och fått ett bra intryck av dom. Ofta undrar jag om jag själv någonsin gör såna intryck. Om någon drömmer fina drömmar om mig. Om någon brukar tänka på mig och känna gud vilken fantastisk människa! Man tycker ju att jag kan väl inte vara så hemsk att ingen fått ett sånt fint intryck av mig? Och gud så spännande det skulle vara att få veta vem eller om. Tänk om någon tänker på mig så som jag tänker om andra.
 

När psyket tar över.

När mensen blir sen, när man får utslag på armarna, när man glömmer saker, när man har svårt att koncentrera sig, när man inte längre vet hur man slappnar av,  när man sover dåligt och när beroendet är svårare än svårast att handskas med. Ja, då kanske man inte är på topp?
 

Vi fortsätter spela rock´n roll men vi håller på att dö

Sitter här och lyssnar på nationalteatern, väntar på mensen och känner mig duktig! Har ringt runt för att fråga om de behöver personal och frågat om praktikplats, fick dock inget napp men det var bra övning för livrädda lilla mig. Apropå ingenting så gillar jag inte spotifys nya upplägg, jag tycker man fått sämre uppsikt på låtarna. Fast jag har egentligen aldrig gillat spotify, tycker man fastnar så lätt på samma låtar där.
 
Hade feber och frossa igår, var inte så mysigt, men mår fan nästan bra idag. Känns ju hur coolt som helst att det kunde gå så fort? Jag tackar Karitas dunderhonungsdryck. Tror lätt på att det är dens förtjänst att jag mår så bra som jag mår idag. Undra om jag ska fortsätta rensingen av alla mina kläder? Känns som att jag tagit vatten över huvudet haha. Det är så jävla mycket, och svååååårt att bestämma vad fan man ska ha kvar. Jag tänker ju lätt *men det kanske blir inne igen* *men den kan vara bra att ha* men snälla Karolina Jonsson, om du inte använt plagget på 5 år så kanske det inte är så aktuellt att spara på? Men tydligen så tycker jag det. Vissa saker som jag aldrig använt över huvudtaget vill jag ju till och med ha kvar. Ibland är man ju allt bra pantad.
 
Aja, over and out.
 
 
Skitgammal bild men jag har fan inga nya, måste fasen börja fota igen.

Idag vill jag ha den här dagen igen


Jag tror inte man ska lyssna då någon kallar oss för dårar.

Det första jag ska göra då lönen kommer är att skriva in mig på ett jävla gymhelvete. Jag saknar det, jag behöver det. Punkt. Sen måste jag få till lite struktur. Tjohej!

Hjääälp mä råå

Skönt med Fredag, även skönt att vara ledig. Även fast jag verkligen verkligen behöver jobba så känns det skönt ibland att inte behöva välja. Får jag inget jobb så är det ju bara att njuta av att få vara ledig. Det är väl det enda fina med att vara vikarie. Är riktigt sugen på att sälja mina grejer på tradera nu.Så pappa kom hit med mina grejer så jag kan börja rensa och säääälja! I alla fall dom tuffa grejerna jag inte vill ha eller inte passar i. (Typiskt mig att köpa saker jag tycker är snygga men INTE ALLS passar min kropp) Måste verkligen börja köpa kläder efter lillkroppen min. Men jag hittar aldrig någonting som jag tycker passar. Jag har för stora bröst och fel stil för det.
 
 
 
HJääälp mä rååååå!
 
 

I hela mitt liv har jag hört en sång

Idag ska jag gå på biblioteket och se lite viktig ut hade jag tänkt. Har alltid velat vara en sån där mysig jävel som strosar runt på bibliotek. Det är lugnt, det finns så mycket roliga böcker och man känner sig som en helt annan människa. Haha, är det bara jag som känner så? Förut ville jag bli bibliotikarie, men då var man tvungen att plugga i hundra år och läsa en miljard böcker så det kändes inte aktuellt. Men det måste vara ett urmysigt jobb, och man lär sig nog mycket. Jag får försöka lära mig ändå och hänga där i alla fall. Hoppas mitt lånekort inte är inaktuellt och från stenåldern bara.
 
 
 
 

Dra mig baklänges ner för en trapp vad trött jag är

Dra mig baklänges ner för en trapp vad trött jag är, kunde inte sova inatt. Jag gillar inte dom här nya fasonerna att jag inte ska kunna sova. Jag har alltid kunnat sova. På en buss station har jag förfasen sovit. Men nu går det inte längre, blir det så när man blir äldre eller har det med att göra att jag är stressad över min livssituation? Störigt som inåt helvete är det i alla fall.
 
Idag ska jag ränna en jävla massa, är ganska opepp på det faktiskt om jag ska vara ärlig, speciellt för att jag är så förbaskat trött. Men det brukar ju alltid gå bra då man väl tar sig iväg. Näe, nu ska jag göra mig lite kaffe och göra mig vacker! Sen jävlar.
 

Kära arbetsgivare

Jag är den rätta personen, det spelar ingen roll vad jag ska göra, jag är den rätta. Jag har hög arbetsmoral och det finns inget som skulle göra mig lyckligare än en fast anställning. Det som jag skulle tycka vara roligast är att få jobba i butik, det tror jag att jag skulle vara extra bra på. Jag är snabblärd och rolig. Bra kombo va? Enda problemet är att jag är fruktansvärt dålig på att söka jobb. Inte för att jag inte vill ha jobb, inte för att jag har dålig karaktär. Enbart för att jag är en gnutta blyg och dålig på att göra reklam för mig själv. Är jag sämre på att jobba för det? ABSOLUT INTE, jag är bra på att jobba! Men vad betyder det då? Jo det betyder att jag aldrig kan få visa för någon hur bra jag är. Hur gör man då?
 
Hej hej! Här är jag, jag är en fantastisk människa som alla borde få träffa. Mer än en gång.
 

Moodboard till vardagsrummet


RSS 2.0