Saknar mitt gooodis

Det här har jag som godis nu när jag äter lchf (Vet att just det här jordnötssmöret inte är godkänt) MEN ACK SÅ GOTT! Det är dock slut och jag MÅSTE handla meeera!


Spice up your life

250 kalorier på rullbandet, jag älskar att jag numera längtar tills nästa gång jag ska springa då jag kör intervaller. Det har nog aldrig hänt förut i hela mitt liv. Det är inte lika jobbigt längre. Jag älskar mitt nya liv och min nya kost, det är svårt och det är tufft att ändra allt som jag gjort, men det funkar på flera sätt. Jag mår bättre. Har gjort en underbar lista på spotify också, massor av låtar mellan typ 95 till 2005. Man blir glad!


Det finns så mycket jag vill ha

ååh jag vill shoppa sönder, det är så mycket roligare att handla nu när jag gått ner i vikt. Jag vet inte om det är en förbannelse eller förtrollelse. Men gud vad jag vill shoppa (Har väl med våren att göra också antar jag) Behöver åka hem till mamma och göra om kläder istället. Det är mycket billigare. Men jag hinner ju aldrig. På helgerna vill jag sova och slappna av. Det har jag inte en skymt av på veckorna. Men i helgen ska jag hem, söta lilla Moa fyller ju år! Det kan jag ju inte missa :) Hoppas det blir finväder, jag vill pimpla och grilla korv!


The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem.

Jag ska resa tillbaka i tiden, den som vill får vara med och den som vill får hjälpa till. Jag dissar facebook totalt för om det är något som är osocialt så är det ju facebook. Något mer deprimerande får man ju leta efter. Därför ska jag följa den här listan, lägg gärna till något om ni kommer på, jag är tacksam för förslag :) Det ska vara random, roligt, vara något man gjorde då man var liten eller bara nåt som man kan göra tillsammans. Svårare än så är det inte.


Grilla korv
Baka bullar
Sticka en mössa eller halsduk
Gå på biblioteket och låna en bok
Pimpla och ha med varm choklad
Äta tårta med slev direkt från fatet
Hoppa i sjön
Leka bollen i burken
Sminka varandra i teman
Spela ett sällskapsspel
Åka pulka
Spela brännboll
Gunga
Leka kurragömma
Brevbubba
Plocka en bukett blommor
Spela bingolotto
Ha ett disco
Spela tv spel (Inget senare än super nintendo)
Göra en tavla
Skriva ett brev och skicka till någon
Åka skoter
Leka blindbock
Tälta i trädgården




Det var bättre förr..

..då datorer var skit
..då man köpte skivor och lyssnade på dom i en spelare och man lyssnade om och om igen och kunde varenda sekund utantill
..då man gick på dans för att träffas istället för på krogen
..då man skrev brev för hand
..då man ringde till varandra på hemtelefonen
..då man plockade 7 sorters blommor på midsommarafton
..då man gick hem till varandra och spelade åttabitars
..då mobiler inte fanns
..då melodifestivalen fortfarande handlade om musik
..då det fanns affärer i byar
..då man cyklade dit man skulle
..då man inte visste så förbaskat mycket
..då man spelade bingolotto på lördagar
..då man spelade in saker på kasettband
..då man framkallade bilder


Blääääääääääää, jag hatar tvåtuseentalet. Jag känner verkligen hur fel i tiden jag blev till. Jag passar inte in här, man mår dåligt av det här. Jag är villig att ändra mig, är ni med? Vill ni spela bingolotto med mig och bojkotta datorer och telefoner? Vill ni vara min brevvän och vill ni följa med mig på biblioteket? Vill ni cykla med mig på ödes grusvägar och fika efter vägen? Vill ni sitta med mig på golvet med tusen cdskivor och nöta en efter en?  Vill ni sitta och spela åttabitars med mig i timmar?  Vill ni göra en kollage tavla med mig med massor av bilder vi tagit på alla våra äventyr?

Har denna fina på mig idag

Denna tjusiga fick jag också av Joel den där himlans trevliga dagen då han ville ge mig massa saker, FIN VA?

Låter som Peter Harrysson

Sliiiten, börjar tro att jag aldrig kommer bli frisk. Beställde lite silver och annat smått och gott på bodystore nu när jag fått lön (Som jag blev chockad över att jag hade fått, den 27nde är ju på måndag). Är i alla fall otrooooligt skönt att det är helg, och jag ska tamefan vila ut mig. Fast imorgon ska jag på staden, ska köpa hårinpackning och ett par tjusiga röda stövlar. Ska även kika in på H&M och se vad jag ska välja för mina 300 kr som jag tjänat ihop i bonus ;) Haha räkna ut vad man måste handla på ett år för att få det ni! Mycket kan jag säga. Men mer än så tänker jag inte göra i helgen. Ska bara ta hand om mig själv, och kanske ta liiiite hand om Joel också, om han är snäll.


Kanske ska välja den häääär? :)


Were you a lonely boy?


Smala lilla flicka

Det går bra nu, imorse vägde jag (TRUMVIRVEL) 64,4 tänk att det verkligen hjälper att offra ätar dagarna :) MEN på tisdag ska jag tametusan ha en semla (Men en lchf semla såklart)

Tänkte att vi skulle jämföra lite sen jag började med lchf, så här är resultaten: (Har också gått ner 5cm bröst) JÄIJ!



Lite mer ska jag ner, jag låg ju kring sextio innan jag började gå upp så satans mycket i vikt. Sen får vi se när jag är nöjd :)

Skoinspiration


Har på mig den här snygga idag

En av de sakerna jag fick av joel för att han tyckte att jag varit så duktig :)

 


Grötfrukost på lördag

Idag blev det lchf gröt till frukost, receptet hittar ni här, det är inte fantastiskt men det funkar. Sen tänkte jag gå på gymmet och köra stenhårt, har slarvat för mycket den här veckan och vill få igång förbränningen ordentligt igen.



Present från Thailand

Min syster kom hem från Thailand i veckan, denna tjusiga fick jag då!


Lchf brödet jag har gjort



Smörgåsen som är på nåt inlägg nedanför är ett lchf formbröd och HÄR finns receptet. Var några som undrade :)
Min syster tipsar om det HÄR brödet också, hon säger att det är godast av dom hon provat.

Jag älskar dig


Dagens frukost: Smoothie och leverpastejmacka


Snart kommer dessa snygga hem till mig

 


Hittade tametusan de gröna braxerna

Och snygg röv fick jag i dom dessutom! GE MIG!!!!!!

Heeeta kalasbraxer

Vill ha! Synd att dom är slutsålda. H&M.

 


Inspiration från Agnes Almvärn

Hur snyggt? Hur snyggt som helst! Bilden är länkad såklart



byxor- gina, linne- second hand, jacka- h&m

What A Wonderful World



Jag gillar min jordglob, pappa är allt bra att stjäla grejer ifrån! Jag paxade även en vacker kanna då jag var där! Så gör vi i våran familj, paxar saker innan dom dör. Gulligt va ;) Ibland har man turen att man får sakerna innan. Fick med mig ett deciliter mått i rostfritt stål också, DET var nice!

Vill ha en annan duk dock, den där känns inte superb.                                                                     (tidsinställt inlägg)

Den magiska tekannan


Ballerina skor med spänne

Jag vill ha ballerina skor med spänne, svarta. Någon som vet vart det kan finnas

eller någon som har ett par i storlek 36 som dom vill skänka till behövande ;) Let me know then!

 


Jävla fotbollshelvete

Joel pajjade för mig igår, eftersom dom tråkade ut mig med fotboll och dålig musik i 6 timmar så svullade jag. Nötter och ris a la malta. Det var gott, men inte värt det. Jag hatar då det går åt fel håll, även om jag vet att det kanske bara tar någon dag att rätta till så gör det ju hack i nergången. Sen tänker jag också, varför har jag så jävla bråttom? Jag har gått ner 5 kilo på en månad. EN MÅNAD. Det går ju typ inte egentligen. LCHF äger, men nu blir det seriöst inga fler jävla nötter förrän den fjortonde. OM jag är under 65 då. Annars jävlar ska jag straffas. Fan om jag slapp titta på fotboll igår, då hade jag inte ätit sådär. Det vet jag, då hade jag njutit av vänner, däckat i soffan och varit smal som en sticka då jag vaknade. Man kan ju förvarna om man ska ha en fotbollskväll tycker jag. Visst hade jag trevligt, men jag blev tjock. Nu blir det två ägg till frukost, och en kopp grönt te, sen tänker jag fan inte äta förrän middan!

Såhär ser det ut i köket nu


Dom här vill jag ha


5 kg minus

Det går bra nu! (i alla fall när det gäller vikten) Vill klippa av mig håret igen också. Vi får se vad som händer och hur länge jag har tålamod till att ha kvar eländet.




RSS 2.0