Finn ett fel


Mer bilder på köket


Lite detaljer från det nya köket


Första advent och julgröt i Pilgrimstad


Längtar till helgen


Nyjobbad och nytränad.

Har jobbat och tränat. Var sliten av någon anledning så jag orkade inte köra 400 kalorier kondition som jag hade planerat. Kan vara för att jag började på den sviiiiiiiinjobbiga trappmaskinen och sen gick på bandet. Blev i alla fall 200. Sen körde jag styrka. Armar, mage och rygg. Liiivrädd att träningsvärken ska göra mensvärken värre. Då gråter jag vill jag lova. Liniment ska rädda mig hade jag tänkt.

Längtar så in åt **** efter snön nu. Vill att den ska komplettera feelingen på torsdag. Katrine har nämligen kommit på en ny bra regel. Man får börja med julen den tjugofjärde november. För det är EXAKT en månad till Julafton då. Tack gode gud för jag klarar inte att vänta. Vill pynta överallt. Vart jag än går.

Världens bästa och finaste Joel gjorde så att köket fick sin prick över iet också. Nu är byggarna näst intill klar. Bara lite finslip. Jag har iaf ägnat hela helgen åt att göra det vackert. Och Joel följde med och köpte grejer för nästan 1000 kr så det blev fint :) Grejerna får ni se sen. Då jag har orkat ta kort. kanske korten kommer på torsdag då det blir julfint ;) LÄNGTAR!
Såhär känns det i mitt hjärta just nu

Två år har jag snart spenderat med dig och känslorna brinner som aldrig förr. Du är det finaste jag vet! Jag förstår inte hur jag kunde ha sån tur och få en kille som tar hand om mig som om jag vore en prinsessa. Att han alltid bryr sig och vill mig mitt bästa. Joel är det bästa man kan få! SÅ DET SÅ! Nu ska jag på gymmet, sen ska jag fixa till i vårat nya kök :) Och städa resten av lägenheten för den delen.


Ett hjärta som älskar

Ett hjärta som älskar världens finaste Viktor.

Frost är iskristaller som bildats av frusen luftfuktighet på kalla ytor som konkreta föremål.

Fick en halvtid fram till Jul. Det är ju ganska nice. Det är kul att bli omtyckt för det man gör. På Torsdag kommer dom och leker med köket igen. Kul att dom gör det högst en dag i veckan så det liksom blir klart så fort som möjligt. Igår hackade jag paprika i datastolen. Halloooe, vi har det redan trångt assfases. Ge oss en tvåa eller trääa rå! Visar en urstjusig bild på mig och Vickepick sen. SÖTPÖJK!

 


HAHAHA fyyyfaaaaaaaan sööt killen!


Jag är fortfarande smal

Tog en dag ledigt till för säkerhetsskull. Om jag ska jobba hela veckan så ska fan ryggen vara hel. Den känns nästan helt okej idag. Var livrädd för att ställa mig på vågen idag också för jag trodde jag ätit sviiiiiiiinadåligt i helgen men jag hade gått ner 200 gram till sen sist :) 69,7 kilo! Duktig tjej! Och då har ryggen liksom gått av emellan! Så det är helt utan träning. Men det märks att jag kan ju faktiskt äta lite onyttigt. Så länge det är lite. Det underbaraste med det är att jag har inte behöv att ta mer än lite. Det är helt fantastiskt att Karolina Jonsson har vant av sig att äta som sju hungriga feta män!

Tjänade ihop 270 kr på loppisen igår också. Yeee, för kläder jag inte kan ha eller vill ha. Och tre väskor! Söta småtjejer som var hos mig och handla. "Det känns som en affär att handla här hos dig"  "Om det blir någon mer loppis så MÅSTE du komma med mer saker" Haha. GÖLLIGT!


Jag sitter fast

Jag sitter fast, har aldrig varit så irriterad över att jag sitter fast. Nu lyssnar jag på nostalgiska deppiga låtar och spelar skitspel på datorn. Önskar man kunde få körkortet i ett kellogs paket.

Önskar mig denna boken

Fotot är taget av denna tjej

Idag ska jag hem

Idag ska jag hem till mina finaste syskonbarn. Ska bara vila och ta det lugnt. Få bukt på ryggen. Häftiga sjukgymnastsystern ska få titta på den också. Kanske den är skev. Kanske hon vet varför jag går av. Så hon hjälper mig med det så ska jag hjälpa henne att stressa ner. Ta det lugnt. Ha lite spa hade jag tänkt. Det blir mys de. Ska våldsgästa där ikväll också och titta på idol. Skönt är det ju faktiskt också att jag slapp åka hem så sent. Nu kan jag åka med Katrine och Erik eftersom dom skulle till stan. Synd bara att jag knappt kan röra mig normalt. (nu vet iaf jobbet varför jag inte dykt upp iaf, det känns skönt)
Tjugoett år och har ryggskott?

Har sovit med ryggont hela natten, klev upp, kunde knappt klä på mig eller göra mig i ordning för jobb över huvudtaget. Var helt säker på att jag skulle klara att ta mig iväg. MEN DET GICK INTE. Jag kunde inte ta på mig strumporna ens. Och såklart så är det problem med nätet så det går inte att ringa och sjukanmäla sig. Hatar när jag inte kan göra rätt för mig. Har tametusan ringt varenda nummer. Var till och med påväg att åka dit för att berätta att jag inte kan komma. Men jag fick varken på mig skorna eller kunde sitta på bussen så det var ju egentligen inte att tänka på. Så jävla frustrerande. Jag antar att dom märkt att jag inte dykt upp iaf. Men men.. Hur kan man få så ont i ryggen och bara vara 21? Vad har jag gjort? Vad är det för fel på mig?

Jag tror jag ger upp!

Hejdå!

400 kalorier! Yeah! I'm awesome :)

400 kalorier! Yeah! I'm awesome :)

Fan vad fint jag har det då..NOT

Åååh vad less jag är. Tänk om människor kunde tänka lite. Varför skulle dom dra igång det där med fläkten nu om dom inte har tid att göra klart? Dom fattar inte hur frustrerande det är att bo i skiten. Vi har ingenstans att ställa maten, tallrikarna, ingenting. Vi har inget diskställ. Vi har inget bord för det är fyllt med grejer. ÅÅH! Ne men vi tar en dag i veckan som vi gör litegrann på. Det blir bra. Så kanske det blir klart till sommaren. IDIOTER. Jag har ingen chans i världen att ha det fint. JAG MÖRDAR DOM om det inte är klart till första advent. DOM VET INTE VEM DOM HAR ATT GÖRA MED. /&%¤&%##/%¤#&¤&%"LSJDBG

JÄVLAR VAD GLAD JAG BLEV!!!!!

Ett liv utan kvällsfika lönar sig! Imorse vägde jag 69.9 kilo :) JÄIJ! JÄVLAR VAD BRA JAG ÄR! Min kropp som vägrat gå ner på tusen år har äntligen gjort det!!!!!! Sen att jag lagt om kosten hjälper nog också! Jag vågar inte äta allt längre. Men det är pga en annan sak! Nu sitter jag här med min fil, ett äpple och tranbärsjuice och är så jävla nöjd. Jag var så nöjd att jag väckte joel och var tvungen att berätta! haha. Tur han är en zombie på morgon så det är inga problem att somna om. Jag ska fira med att gå på gymmet efter frukost! Kanske kanske kanske jag till och med tar orbitreken istället för rullbandet :P Men det är ju så mycket jobbigare.... Vi får se :) min rygg gick ju av igår så jag kanske inte ens kan.


Sara är ju allt bra söt hon!

Fan vad Sara är gullig! Hon lovade ju att när hon var i London så skulle hon ta kort på all julskyltning för jag var så avis på att hon skulle dit! Men då hade det inte varit någon julskyltning än. Så då köpte hon en urtjusig julkula åt mig istället :) Fan vad söt hon är! Hon gjorde min dag. Världens bästa och finaste! Tack tack tack!

 

 


Varför vill du riva ner mitt stängsel?


Dancing on my own

Har precis gjort frukost, kan inte direkt slappna av på min lediga dag då jag tror att det kommer byggare eller liknande när som helst. Fan kan dom inte bara göra klart skiten så man kan få leva normalt. Filen luktar pepparkaka, kryddor som är bra för mig! Mums. Sen ska jag nog gå och träna en sväng. Det blir skönt att få det gjort på morgonen. Hade det varit normalt så hade jag tränat innan frukost men jag törs inte det. Vill inte gå in där när dom är här. Blä. Idag vägde jag lite iaf :) För att jag tränade så hårt igår att jag trodde att kroppsdelar skulle ramla av kanske? :P

Idag ska jag julshoppa med världens bästa Sara :D WOHOOO!


Har inte finaste köket i stan


.

Jag ska vara med i Robinson. Då blir man smal.

RSS 2.0