Uppdraget: rädda världen!

Den här boken tycker jag alla ska köpa! EN LYYYYSANDE idé!


Kanske inte behöver övedriva!

Jag såg nu att jag kanske inte hade så lite pengar som jag trodde, 5000 på sparkontot och tusen ska mamma föra över till mig (för jag gav henne mina kontanter) Och sen har jag 600 i plånboken! Men då ska 380 Till Karina också för bensinen, men jag har tillräckligt med pengar för att unna mig dessa tre böcker! Som jag dessutom antagligen har mycket nytta av. Hoppas jag! Och sen ska jag tvinga fadern min köpa parfymen jag vill ha som present, då han får en riktig lön förstås, kan ju inte ruinera farsgubben! Då räcker slantarna gott och väl en kvart till.


 Tur att jag faktiskt är bra på att spara trot eller ej, Iaf slantar som är lite större, Jag är ju så störd så jag kan bara föra in jämna pengar på sparkontot? en slags besatthet jag har, ungefär som att Karita måste ta allting i ordning ;) Men det är ganska bra, för då för jag över en tusing fast jag inte vill spara så mycket, men jag gör det för det måste vara en jämn summa, dessutom en STOR jämn summa, 1000 och 500 funkar enbart! Varför? Ingen vet

Jag har gjort debut på MonkiMitt första plagg har köpts på Monki, det tog en jävla tid om jag får säga det själv, men skitsamma, jag tänkte unna mig en sista grej innan det blidde köpförbud! För nu blir det aldrig mera shopping, ...typ, iaf tills jag får utveckligsstöd eller jobb. Har hängt på platsbanken och universitetkatalogen idag, jag kommer inte fram till något vettigt mer än att jag verkligen måste ta tag i mig själv och sluta tro att det är hopplöst. Visst jag är efterbliven och feg, men inte mördar folk mig väl för det? Eller?

Kanske jag ska shoppa lite till?, men då spendera pengarna på något jag verkligen behöver! En självkänsla bok!

Funderar i alla fall starkt på att rensa garderoben riktigt för att sedan sälja kläderna för en tia styck typ, men jag vet inte hur det ska gå till, jag får ställa mig med ett stånd på stan! hahaha. Äh, jag ska försöka skaffa mig ett liv, hejdå.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Därför söker vi nu Dig som har en enorm vilja att göra karriär och tjäna pengar! Du är driven, positiv och målinriktad. Kanske är du helt ny inom försäljning, kanske har du mer erfarenhet. Det viktiga är att du verkligen vill lyckas!

Vi söker dig som är noggrann, observant, van att arbeta självständigt under eget ansvar och behärskar Internet. Har du körkort och tillgång till egen bil är det en fördel.

Bör vara stresstålig -glad -driftig och framåt
HAHA!           Det är kört för mig.


Jag mår så jävla dåligt

Både psykiskt och fysiskt, men vem fan bryr sig? Inte jag iaf.

Är det en vanlig dag?

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Karolinas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!mycket trevligare att vara två.

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.                                  - Nalle Puh


Jag orkar inte leva, fyfan!

Jag är så fucking seg just nu, vill inget mer än äta, men det är så tråkigt utan nåt på tv så jag måste vänta till klockan sju då det är simpsons! Men vad ska jag göra tills dess? Jag orkar ingenting, ingenting, ingenting. Borde städa klart, men jag orkar inte. Godnatt. Ska nog gå in i duschen och spola kallvatten över mig.

Men snälla ge mig ge mig
 H&M

Jag ska bli brunare! moahaha

Man måste ju ta chansen då solen äntligen är framme! Så nu drar jag upp till pernilla halvnaken och gör henne sällskap så hon målar hus! HÖEHÖEHÖEHÖEHÖE


Greger och jag vi är goda vänner

Faaen, vad sugen jag är och skita i att mina pengar ska räcka tills jag fyller tjugo och köpa en dator istället, en alldeles egen dator, en med inbyggd cam och framförallt en med LJUD! Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill!

Sen vill jag ju också för samma pengar köpa en digital systemkamera också, där krockar det lite, och som sagt så ska jag leva på pengarna ett jävla bra tag eftersom att ingen vill ge mig pengar.

Men med en riktig kamera och en riktig dator kan jag komma långt, det vet jag! 

Det händer bara inte Karolina

  1. Jag börjar skära mig i armarna och ser ut som en panda i ansiktet och bara lyssnar på HEJ JAG VET ATT JAG KAN SKRIKA SÅ DET GÖR ONT I HALSEN musik.
  2. Jag börjar dricka varje helg och visar pattarna för alla, för jag är ju så jävla cool så det inte är sant, HALLÅ? Jag är ju the one and only, det var ju jag som kom på färgen rosa!
  3. Jag börjar röka och hänger varje dag på apberget och dricker öl med mina fjortis kompisar, LOL liksom! Why would that happen to me?
  4. HAHAHAHAHA, att jag är lika cool som alla små bloggtjejer som ens gör såna här listor. Jag kommer aldrig bli som dom :( SADFACE


Jag hatar mig själv mer än nånsin

Vad gör man åt det? Hur får man allt det onda att försvinna? jag vill bara må bra, jag vill bara vara glad, jag vill bara leva ett liv som jag trivs med. Jag vill ha någon som vill umgås med mig på dagarna, någon som finns där, någon som bryr sig. Men varför bry sig om ett sådant vrak som jag? Jag är så patetisk så hälften vore nog. Men allt är inte mitt fel. Jag vill också ha ett jobb, ett jobb jag trivs med, kommer jag ju aldrig att finna. Inte med mig rädsla för allting. Men mest av allt vill jag leva i en bättre värld, frågan är om jag kanske är alldeles för medveten om allt det onda i så det blir kaos i mitt lilla hjärta? 

Om det ska vara såhär så vill jag inte vara med.


Stekar knatte knutte den grå

Funderar på att antningen städa eller att baka! Funderar också på att byta tillbaka rum, inte för att jag inte gillar det jag har nu utan bara för att det är så mörkt där inne, och på det andra är det superljust! Har iaf ställt in min fina nya spegelbyrå på gammelrummet, sen får vi se vart det bär av, funderar på att ha det andra som walk in closet ;) HÖHÖ.. För då blir det inte lika lätt stökigt i det jag använder :P FIFFIGT ELIN. Ne men vi får se.

Jag hatar det mesta och ogillar de flesta. Så känn er oerhört opopulära! För det förtjänar ni.

Fast den Tunisiska knatte knutte gillar jag mycket.

Jag vet någon som fyller år


Jag önskar mig

1. En självkänsla bok
2. Jlo sunkissed parfym
3. Boken drömskolan

Dock är mitt liv ett spöregn

Jag borde lära mig att inte bara titta på regndroppen då resten av himlen är vacker.

Sista inlägget innan resan

Nu säger jag hejdå och vi hörs förhoppningsvis nästa vecka :) Sakna mig lite iaf.

För dom som brydde sig

Jag tänker inte skicka massa hejdå utifall jag dör sms denna gång har jag bestämt. Bryr ni er om jag överlever så får ni för tusan skicka och fråga själva. Ska bli skönt att komma härifrån, slipper jag tänka och jag slipper sitta och tro att alla hatar mig. Dom som har brytt sig den senaste veckan ska iaf få ett jag lever sms.

Vi far ungefär mellan 8 och 9 ikväll. Jag och Karita far i brors bil med hans tjej! Och Mamma, Moa, Katrine och Erik i den andra. Vi har förberett med åksjukepiller och coca cola för att få lite rapningar och så lite åksjuka som möjligt. Det blir bra det! Massa nässpray och papper ska med också,. För förkylningen vägrar ju ge sig.

Just nu så är man lite nervös och har inte ens packat klart riktigt än, fast det är så pass så att jag kan fara med dom grejerna jag har men jag kanske inte är så nöjd. Det är ju så himla svårt att veta vad man vill ha på sig??

Nu ska jag iaf snart börja göra mig i ordning, raka benen, duscha, packa det sista och fixa batterier och mobiler osv. Nu är det inte länge kvar, inte länge kvar alls! Om ett dygn så ligger jag på stranden och solar! FATTA! Eller kanske inte riktigt, men jag är iaf i ett annat land och steker :)
Om jag dör, så vet ni detta

1. Hur gammal är du om fem år? 24 typ
2. Vem var den sista du träffade? Mamma, Moa, Katrine
3. Hur lång är du? 160 om jag får bestämma
4. Vilken var den senaste film du sett? Amercian pie 2
5. Vem ringde du senast? Karita
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? mm :) Nu ska jag sova - Till Alex
7. Vad är dagens planer? RESA
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms oftast
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? inget dera
10. När såg du senast din mamma? En stund sen
11. Vilken ögonfärg har du? Brooown eyes, pretty pretty big broown eeyes
12. När vaknade du idag? För tidigt
13. Har du någon gång hittat en katt? Ööööh, har jag säkert
14. Vilken är din favoritplats? Sängen
15. Vilken plats föredrar du minst? Arbetsförmedlingen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I underbara Pilgrimstad
17. Vad skrämde dig som barn? Vad vet jag? INGET
18. Vem fick dig att skratta senast? I have no idea
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Det är man aldrig
20. Har du stationär eller bärbar dator? Ingen, våran är död
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på humör
22. Hur många kuddar har du i sängen? träää
23. Hur många landskap har du bott i? JÄMTLAND JÄMTLAND JÄMT OCH STÄNDUT!
24. Har du någon gång spytt på fyllan?  The only and first time
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror väl på när
26. Är du social? Om jag vill
27. Vilken är din favoritglass? Efter humör, men ofta sandwich
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Vara lycklig och köpa en systemkamera och dator och sedan spara
29. Tycker du om kinamat? Jadå
30. Tycker du om kaffe? Aldrig i livet
31. Vad dricker du till frukost? Vem vet
32. Sover du på någon särskild sida? På magen, med ett ben upp och ett ner och samma med armarna
33. Kan du spela poker? Näääää, typ inte
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte?
35. Är du en beroendemänniska? Beroende av min mammut
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jag vet en
37. Vill du ha barn? Såklart, men inte klämma ut dom
38. Kan du några andra språk än svenska? blä
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ne
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Shopping
42. Äger du dyra smycken? Näae
43. Har du någon gång testat narkotika? Varför skulle jag
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Makaronpudding med världens bästa köttfärssås
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hmmmm
46. Välj ett ärr på din kropp? Hmmm, på min läpp. Jag gick in i en stol 
47. Vad har du för ringsignal? Flipsyde - Angel
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mja tror de
49. Flirtar du mycket? Om jag vill
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hmmmm, hemma
51. Kan du byta olja på bilen? Aldrig
52. Har du fått fortkörningsböter? Haha
53. Vilken var den senaste bok du läste? Uppdraget
54. Läser du dagstidningen? Jag vill inte veta om alla hemskheter
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Ikväll så
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Riiiixxx
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Karolina Jonsson
59. När var du i kyrkan senast? Hmm, när jag döptes?
60. Vilka personer utmanar du? Everybody!

En månad utan dig idag

En hel månad, det känns som en evighet och en sekund samtidigt.jag måste erkänna att jag saknar dig

Förresten så har jag inte sagt

Att min älskling har tagit livet av sig.... :(

Jag kommer sakna dig datorn <3

Nu jävlar bär det fan av snart!

Imorgon gäller det, imorgon sätter vi oss i bilarna ner till Stockholm/Arlanda för att sedan flyga ner till AFRIKA! Hur grymt låter inte det då?


Tunisien är olivträdens, kaktusarnas och moskéernas land. Kulturen känns annorlunda från vår och har inslag från såväl orientalisk kultur som västerländsk kultur. Under århundraden har erövrare avlöst varandra och fenicier, romare, araber, turkar och fransmän har alla lämnat spår i den tunisiska historien. I städerna kan du skåda fantastiska och historiska lämningar som till exempel den storslagna och imponerande romerska amfiteatern i El Djem eller de arkeologiska utgrävningarna i Karthago.


Pengarna räcker längre

I Tunisien är det fortfarande billigt att leva vilket innebär att reskassan räcker lite längre. I städernas myllrande medinor som med alla exotiska dofter, prylar och färger fyller dina sinnen gäller det att pruta - här kan du göra riktiga fynd. Efter shoppingturen kan det vara skönt att slå sig ned på en uteservering och beställa in en kopp tunisiskt kaffe för en billig peng.


Långa sandstränder och härlig öken

Kilometer efter kilometer breder sandstränderna ut sig, med kristallklart och rent vatten. Eftersom stränderna är långgrunda passar Tunisien perfekt för barnfamiljer. När du är i Tunisien är det ett måste att bege sig till sanddynerna i Sahara och uppleva hettan i öknen. Passa på att rida kamel eller kör fort fram i en så kallad quidebike - det är en oförglömlig upplevelse!


Karolina är en surpuppa

Men det är väl inte så konstigt.

Just nu så längtar jag sjukt mycket till på söndag, då vi far till ett varmare land, jag slipper verkligheten och ni slipper mig! TOPPEN! Har inte packat idag, har inte gjort nånting faktiskt. Imorgon ska jag in till staden och handla, vet inte ens vad. bläääää. GODNATT!


Hahahaha tydligen! Trevligt

De flesta kan faktiskt dra åt helvete just nu.

Idag tänker jag packa lite, och planera vad som ska inhandlas imorgon.
Vafan behöver man ha med sig till tunisien?

Hatar ni mig eller?

Det verkar så

Drömmen kryper sakta på mig

Jag vill ju bli bloggproffs, jag vill att folk ska läsa min blogg! Jag är då bättre än många andra bloggare iaf, när jag vill, visst på senaste tiden har jag bara gnällt, men jag saknar ju min baby också! (Datorn)

...en vacker dag
, då kommer jag vara högst på listorna, då kommer folk läsa vad jag har att säga och då kommer det bli en förändring i världen. Bara så ni vet.


Mums mums filibabbaH&M

Do you, do you wanna scream?

Ska man behöva vara så jävla rädd för att bli stor? Jag vill inte...

Alltså nu är jag fan less

Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes.J ag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes .Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes. Jag hatar wannabes.

Jag blir så irriterad på folk som inte kan hitta sin egna stil, folk som låtsas älskar rosa fast dem körde på svart innan. Folk som ska bli blondiner och helt plötsligt älska rosa läppstift fast dem kallade sig blattar innan. Folk som ska låtsas älska allt jag älskade, för att försöka vara det jag är. I MADE YOU , fan vad irriterad jag blir på folk som inte kan hitta sin egna jävla stil. Jag förstår inte, måste alla jävlar vara copycats?! Jag förstår själv om ni vill vara som mig, se ut som mig, och ha det kändis ryktet jag har, men baby det är inte kul om alla är likadana, så hitta en egen sitl?

Det här skriver Desiree i sin jättecoola blogg. Jag vet inte ens varför jag läser den, jag blir så jävla arg då jag gör det. Just för att hon tror att hon är den enda fjortisen i hela världen, hur fan kan hon tro att hon skapat rosa? Eller skapat platina blond? I själva verket så är det hon som är en wannabe, om man nu ska kalla folk det. I själva verket så är alla olika och bara för att man gillar samma läppstift så är man inte en wannabe. Bläbläblä.... ville bara skriva av mig......

Nu har jag röstat i alla fall

Hostandet vägrar lägga sig men studenten överlevde jag iaf! Har en fin bild då jag sniffar nässpray!

Ne snart far vi ju till tunisien så jag måste bli frisk! FAN!Jag ville bara säga tack

TACK, för att den veckan som ska vara den bästa i mitt liv är förstörd.
TACK, för att jag inte ens kommer kunna skrika imorgon om FÖRFAN VAD JAG ÄR BRA
TACK, för att det kommer vara skitväder hela morgondagen
TACK, för att mitt hela liv suger så jävla hårt just nu så jag verkligen får ont i smilet
TACK, för att jag straffas, för något jag inte ens vet vad jag gjort.

Tack så jävla mycket.

Är det rättvist?

Karolina håller på att bli galen

Låt mig vara. Låt mig bara vara, jag har ju inte gjort någonting för att förtjäna det här.

Nä fan för fan fan i helvete

Äh, jag gav upp protesten och duschade, kände mig fan inge gosig. Nu tänker jag dissa allt, vill grina så fort jag öppnar facebook, om alla kunde ha tråkigt utan mig iaf? Då skulle det kännas bättre. Så nu ska jag dra åt helvete.


hihihi jag är ju lite äcklig

Har inte duschat håret sen i fredags, och jag vägrar göra det, så det så!

Jag protesterar mot att vara sjuk på studentveckan!

Jag hatar mitt liv just nu

Det är vattenkrig imorgon, tror ni att jag kan vara med? Det tror inte jag! Fan vad jag vill grina nu..
Det är så jävla värdelöst att vara sjuk så det är inte sant. Fan fan fan fan fan fan fan
Vad fan har jag gjort för att förtjäna det här? Hur ofta tar man studenten liksom? VA?
Jävla liv, och nu kom tårarna! TOPPEN!


Blä blö dbjdfqwdasageryutut

Är på bättringsvägen nu iaf, har bara 38,2 grader i feber nu .... -.-
Så jävla less, gör skitont att hosta och ögonen svider som helvetet brinner. Och jag kokade bokstavligen igår, jag orkade inte ens gå ner och ta alvedon men som tur var så läste mor min mina tankar och kom upp med det och lite baddnings vatten med handduk! Det var najs, tillslut kunde jag sova och jag har sovit i princip hela dagen.

Är ganska lesamt att inte ha några filmer att kolla på iaf, alla har jag ju sett TUSEN GÅNGER!

Äh, nu ska jag gå och hinka i mig vatten så jag blir frisk nångång, vore jävligt surt att vara sjuk på fredag. Då ska fan Gud få smaka på en omgång!

RSS 2.0