Kärlek


Lite mer önskningar på begäran av mor

 
Överkast från jotex 399:- (dubbelsäng)

Badrumsmatta från jotex 99:-

Sängkläder från jotex 249:- (köp två)

Dom här böckerna från adlibris (går bra med pocket)
En shopaholics bekännelser.
En shopaholic i New York
En shopaholic säger ja
En shopaholic får en syster
En shopaholic i väntans tider
En mini shopaholic går i mammas fotspår

Jag vill ha en jättabaotasepestor tröja!

Gud vad jag vill ha en sepestor tröja, minst så stor som tröjan är på pippi i vinteravsnitten. Fatta vad mysigt att trippa omkring i en sån? Frågan är hur man får tag i en sån stor tröja som är mysig. Jag menar, min storebror megalång har ju inte ens så stora tröjor. GE MIG EN!
 

Dagens inspiration kommer från Ida

 
 

Så himla fin klänning på en otroligt vacker tjej
 
 

Lite möbelrenovering


Önskningar jag kommit fram till hittills

 
Twinner dammsugar munstycke, kommer från cdon.com (finns också på clas ohlson) och lite överallt.
Handdukar rosa pompom, kommer från Jotex
Hallmöbel kommer från åhlens
Mortel

Saknar ni mig?

Ni kan ju i alla fall låtsas att ni gör det. Jag vet inte riktigt vad som hände, all blogglust försvann i och med flytten. Kanske stannade den kvar i gamla lägenheten? Vem vet. Men nu är jag här och säger hej! HEJ HEJ! Heeemskt mycket hej!
 

En sneakpeak på vårat sovrum

Det börjar ta sig, nu är det mest småpill så är det färdigt sen :) Lite byråer, lampor och mys liksom!
Jag gillar det än så länge, förutom att vi gjorde så att sängen är för hög, men det ska ändras :)
 
 

 

En sneakpeak på vårat sovrum

Det börjar ta sig, nu är det mest småpill så är det färdigt sen :) Lite byråer, lampor och mys liksom!
Jag gillar det än så länge, förutom att vi gjorde så att sängen är för hög, men det ska ändras :)
 
 

 

Blev ledig idag, wohooo!

Skönt att vara ledig, samtidigt som jag verkligen behöver allt jävla jobb jag kan få! Fan jag har hamnat sist i vikarielistan på varje jävla ställe känns det som. Jag får så lite jöbb! Men det kanske blir så då man är på för många ställen, då måste man tacka nej och så kommer någon annan och stjäl allt! Men men. Hade inte a-kassan varit så jävla dum i huvudet så hade det ju inte gjort någonting, men jag vill ju jobba hela veckorna för att inte dom där kukiga dagarna ska försvinna så fort. Skit the same! Idag tänkte jag försöka få upp gardinstänger och Joel och Andre får skruva klart klädskåpet! Glömt väggfästen till det också har jag insett men Andre säger att det går ändån!
 
Kanske cyklar ner på stan en sväng och kikar efter krokar och sånt tjafs också. Är även på jakt efter hyllplan som är 60*127 cm. Hopplöst fall har jag insett. Och det närmaste jag hittar är 60*248 och dom skulle man ju kunna kapa på mitten, men då är ju problemet med frakt och sånt. Usch vad less jag blir. Inget kan liksom gå vägen för oss :) Allt som gått fel hittills är detta: Tapetseringshjälp försvunnen, tapetseringsproblem, hittade inte handtagen på ikea, allt blev blött i frakten hem från ikea, klädskåpslistkanten har spruckit, vardagsrumsbordet vi köpte var defekt, våran byrå har spruckit i flytten, badkarskanten ramlade av och vi har fått inkassobrev för att vi inte betalat hyran FAST VI GJORT DET. Jag har säkert missat massa jävla kukiga missöden också! Men snart är det ordning i livet igen hoppas jag, annars blir jag ju tokig.
 
Förlåt för att det bara blir instagram bilder nu också men jag orkar inte koppla i finkameran och fixa just nu. Men snaart kommer det bilder på vårat sovrum (När det är klart), det kommer bli så jävla fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart klart sovrum

Nu börjar sovrummet bli färdigt så imorgon kan vi inreda :) känns så himla bra att det är på gång nu så vi kan börja göra det till vårat hem :)


Den här fina har jag köpt till våran dörr


Bloggen dog lite

 
 
 
Men här får ni lite instagrambilder från den senaste tiden i mitt liv, och om ni har lust att följa mig där så heter jag vardagsmys :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0