Träna, träna varje torsdag och så varje jul

Det tycker jag är kul! Eller nåt, kom hem från gymmet för en stund sen och har nyss pratat med arbetsförmedlingen. Kul att jag köade i 8 minuter och sen bröts samtalet, fick börja om från början. DET ÄR SÅ ROLIGT! Dessutom missade jag bussen idag för att jag hade råkat packa ur plånboken, sen missade jag en till och stackars Joel fick skjutsa mig till jobbet. Och som grädden på moset så sprack mina byxor idag. Toppen födelsedag har jag haft, känns inte ens som jag fyller år, jag känner mig likgiltig liksom. Har bakat en kladdkaketårta men den får jag förtära imorgon.  Gick bra på gymmet i alla fall, 600 kalorier och planka på det! Nu ska jag äta lite och sen duscha. Fullt ös medvetslös!
 

Jag fyller år idag


Till min mamma

Mamma
läs det HÄR
Jag är rädd om dig!

En hurtig kvinna i sina bästa år

Idag gick jag hem från jobbet, eller ja nästan ända hem då jag blev upp plockad vid daffys, hängde med Simon ett tag och fick se hans hus, spela basket och sola på bakgården :) Sedan blev det lite mat och gymmet! Gjorde tillslut slag i min velighet (Då jag lät Karita bestämma) Och ångrade att jag sagt upp gymmet. Så nu är gymkortet igång igen. Känns lite jobbigt för nu måste jag ju börja ta mig dit igen :P FAN också :P Men nu ska de sista kilona väck!
 
 

Ibland har jag sån himla tur

Tror ni inte på tusan att jag vann hälsotidningen! Perfekt till min födelsedag :)
 
Tack så mycket Sofia!

Ett par skor som jag har


Things about me

 • Det mysigaste som finns på hela jorden är då man har precis julpyntat hela hemmet och sätter sig ner och lyssnar på massor av julmusik och äter mjuk pepparkaka.
 • Min stora idol är min bror, ibland blir jag lite rädd att jag tycker han är så jävla bra. En gång drömde jag en mardröm om att folk sa dåliga saker om honom och jag storlipade för jag ville inte tro på det.
 • Jag äter lchf.
 • Min stora dröm är att bo i ett stort hus på landet, att kunna äta frukost i solen på bron i nästintill inga kläder.
 • Jag är smått besatt av Vänner. (Serien alltså) They like me and I like them.
 • Mina bröst är för stora för Östersund.
 • Jag är livrädd för framtiden.
 • Så fort joel är ifrån mig så tror jag inte på det han säger, han kan omöjligt älska mig om han är flera mil bort.
 • Jag kan skämmas över de mest skumma saker, jag skäms ibland över andra för att dom agerar som man borde.
 • Jag gillar att sitta och sjunga och tro att jag sjunger bra.
 • Jag gillar att hata saker som andra älskar bara för att liksom, tex desperate housewifes och sånt, jag har inte ens sett det men jag hatar det.
 • Jag älskar mina fina bruna ögon.
 • Jag fyller år på Torsdag och är livrädd att alla ska glömma mig för att jag inte har facebook längre.
 • Jag är väldigt sockerberoende och försöker lugna ner det beteendet.
 • Ibland kan jag sitta och beundra mig själv och undra varför inte fler är kär i mig eller är mina fans!
 
 

Det vattnas i munnen

Hur perfekta ser inte dessa ut då? Recept och bild kommer härifrån. Jag kommer drömma om dessa inatt.

Ett mycket bra inlägg skrivet av Johanna

Kika in det här
 
 
Det är ju bara att sluta med det här, helt enkelt..Eller?

Har hängt storpattarna mina på skrivbordskanten

Har hängt storpattarna mina på skrivbordskanten och läser lite bloggar sådär. Är hyfsat nöjd med tillvaron och peppar för att kliva upp halv sex imorgon! Har börjat på en sån där utmaningsgrej, eller ja. Jag utmanar endast mig själv. Men se hur snabbt och bra man kan göra fler armhävningar. Fattar nii? Blev helt chockad då jag kunde göra fler än en halv. Jag har ju vilat mig i form i Juni! Men jag klarade hela 6 på rad! Så nu ska jag göra det varje dag och se om jag äger skiten ur mig själv nästa söndag. BRA VA! (På kne alltså, starkare är jag inte)


Hälsotidning

En av mina lchf bloggar jag följer tävlar ut en hälsotidning! DEN skulle jag vilja ha så jag länkar till den fina bloggerskan :) Här är hennes blogg

Shake that ass for me


Den blomstertid nu kommer

Härmar frugan på rubriken. Gud vilken fantastisk dag, är det nån dag i livet man ska vara "fröken" så är det ju idag. Vilka fina barn, vilka fina föräldrar och vilka fina arbetskamrater :) Jag fick presenter, fika och kramar! Vara med på kort skulle jag också! Jag behövde inte alls känna mig utanför för att jag är vikarie :) Jag fick en chokladask och presentkort på växtvaruhuset av barnen och deras föräldrar! Sen så fick jag 200 kr på Cubus av världens finaste jobbarkompisar! Gud så glad jag blev, alldeles varm i kroppen och tårar kom det ;) TACK!


Lite av Grekland


Idag åker jag till Grekland

Vi hörs om en vecka förhoppningsvis! :)


OH MY GOD imorgon åker jag

OH MY GOD (Med Janice röst) Imorgon åker jag, känns helt jävla overkligt. Jag måste tvätta mina nya bikinis och packa. Helvete.


Då man vet att man hittat rätt

Jag längtar tills jag kommer hem från Grekland, galet va? Vet ni varför. För jag saknar LCHF. Jag tänker göra en rejäl omstart efter Grekland och jag längtar. Jag blev sjuk direkt då jag började äta kolisar igen. På flera sätt. Det bevisar ju ganska starkt att jag inte ska ha det. Plus att mina skrämmande begär startade direkt. Jag äter och äter och äter och jag kan inte rå för det. Jag TÅL INTE socker. Så är det bara. Men vem fan gör det. På söndag åker jag :) Jag ska bli brun och fin och utvilad! Och efter den veckan börjar mitt nya liv. Kanske till och med börjar i Grekland beroende på utbudet på våran buffé! (har ju all inclusive baby)

Jag vet också varför det failade på slutet förra gången, så nu kan det bara bli bättre liksom. Joel kommer inte känna igen mig då han kommer hem från Ukraina. Måste bara våga säga till på gymmet att jag ångrar att jag sa upp det ;)


I wanna smell like coconut

den här vill jag ha


RSS 2.0