Fröken Lina, även kallad kossa.

Slejten tjej! Jobbat på en förskoleklass i 3 dagar nu. Idag däckade jag i soffan. Vet inte vad jag gillar mest faktiskt, om det är dagis eller förskoleklass. Det är så olika fördelar på båda. En god människa är jag också, det verkar krisa sig på fredag så jag erbjöd mig att komma efter jag jobbat färdigt på ett annat ställe, hoppas det inte behövs dock, för då sover jag nog hela helgen sen utan avbrott :P OCH DET GÅR INTE! För jag ska hem! HEM! Jag har saknat hemma så länge nu att det gör ont. Inte för att jag inte gillar att vara hos Joel. Men hemma är alltid hemma. Med mamma, syskon, moster, kusiner, syskonbarn, kusinbarn och det är bara så det ska vara! Jag älskar ju min familj! Fast dom inte gillar mig så gillar jag dom!

 

(Ang rubriken så var det ett barn i en annan klass som var ute samtidigt som vi som kallade mig kossa, tack för det liksom!) Ändå blir jag bara mer och mer sugen att skaffa en ONGE! Fast jobb sökes!

 


"Vann" ett par skor på tradera

Tjusiga, dessutom så ska jag tvinga josefine att hämta dom när hon ändå är i övik :)

 


Inspiration, plus att Angelica är SNYGG!Denna bild gör mig väldigt sugen att köpa dena fina tröjan! Dock lär jag ju inte vara ens hälften så snygg som Angelica i den. (bilden är länkad till angelicas blogg)

Så himla fin bild

Den här skulle man haft i stort format och göra en stor tavla av, tycker bilden är hur fin som helst!

 


Ett tjusigt halsband

Lagar lite god mat! Kycklingklubbor, MMmmmmmmmm. Har idag gått lite på staua med Sara, var hur skoj som helst för jag tvingade henne att prova massa fina kläder som jag måste tvinga henne köpa då hon får lön. Tvingade henne att köpa en poncho i alla fall. Tänk om hon förstod hur fin hon är i allt!

 

Här är mitt fina halsband som kom från H&M då jag beställde för hundra år sedan. Insåg också att efter jag tagit av lappen av tröjan som var i samma paket att en knapp var trasig, får se om det går att laga, kan ju inte ha en knapp som går upp mitt i allt då man är lite rund om magen.

 

Har också blivit kär i ett par kängor på din sko med röda snören, FAN VAD FINA!!!!!

 


Såhär ser jag ut idag

Såhär ser håret ut när det inte är plattat, jag gillar det synd nog mest plattat. Men det är helt okej såhär också!


Jag gråter en skvätt inombords

Jag sörjer hur världen är, hur fula ord som kan komma ur en sån ung kropp. Huffa. Har varit hos fina kusin vitamin och grattat lite, stulit godaste tårtan och gosat med Nisse Fisse :) HAN ÄR SÖT! Nu har jag skallebank och ögonen flimrar, ska det verkligen göra så? Då jag har varit i mycket ljus så blir mina ögon så, är det normalt? Har i alla fall världens bästa pojkvän som lägger in tvätten och diskar när jag är latast i världen, har varit latast ett bra tag nu och han är bäst <3 tack. Ordbajs.se


Tyson

Tänker på min syster och fina fina Tyson. Hälsa Smulan från mig gubben!

 


Såhär fint blev det i håret mitt

Riktigt nöjd, och som vanligt så ville inte frisören klippa av allt mitt hår ;) Fick säga flera gånger, KORTARE KORTARE! Hon var söt. Men nu är äntligen nästan allt blekt borta, det är lite lite kvar i topparna, men det är bara lite tjusigt tycker jag. Skönt att slippa mitt trassel som blivit. Nu får jag börja från början. Nu ska jag må bra :)

 


Något slags av före bild kan jag tro

Det här är väl den bästa förebilden just nu... Har ju aldrig håret utsläppt längre så det är svårt att få med på bild. Tyvärr ser jag dessutom ut som en kossa på bilden men det är väl hur verkligheten ser ut just nu. Note to self är att inte skratta då någon tar en bild. Joel är fruktansvärt snygg iaf, som vanligt!

 


Gårdagen tillbringades på Viggos dop

Underbart väder, fina människor och gott fika. En perfekt dag att döpas på för lille Viggo. Jag hoppas Desirée och Tomas är nöjd med fotografen, jag gjorde så gott jag kunde och tog hur många kort som helst :) Här är några av mina egna favoriter :)Forget all the reasons why it won´t work


Såhär blir det nog i huvve mitt

Det är alltså en klipptid som jag bokat på måndag, och My har himla himla fin frisyr! Jag vet att jag sagt att jag aldrig ska klippa kort igen, men jag måste! Har inte sån ångest över det heller så länge jag inte gör lugg så går det bra ;) Men håret är som en rishög, man kan börja undra om jag haft nå slags hormonrubbningar eller om det är något fett stort som fattas i min kropp för håret säger ifrån, har aldrig haft såhär risigt hår. Därför jag började med balsammetoden men det gick inte så bra då det började klia i hårbottnen, har kommit på att det troligtvis är för att jag inte sköljde med ÄCV skölj så efter klippningen ska jag börja om! Så som my vill jag klippa mig :) kommer bli tjusigt tror jag!(Klicka på bilden för att komma till källan, det är denna tjejen som är på bilden)

Påminn mig!

påminn mig att jag bokat tid på måndag då!

Lite inspiration till Joel ;)

Såhär ska ett frieri se ut :P

 


Father and daughter

 

 

 

 


DEN tyckte jag var rolig


En tanke bara sådär!

Ni som känner mig bra ni vet att jag är världens räddaste människa i princip! Och av Mia föreläsning så insåg jag att jag är dessutom världens modigaste. Tänk vad mycket jag utsätter mig för som känns rent åt helvete! Tänk att jag en gång var så rädd för att betala med kort att jag var tvungen att gå och ta ut kontanter innan jag kunde handla, och att jag kunde gruva mig i flera dagar för jag visste att jag skulle träffa en ny människa och jag fullkomligt avskyr att skaka hand! Idag har jag skakat minst 5 händer, och jag är dessutom expert numera på att handla med kort ;) Fasen vad jag är modig hörni ;) Jag har dessutom den senaste tiden börjat gråta av att jag kör bil och tycker det är så fruktansvärt jobbigt inombords, MEN JAG GÖR DET! Jag är stolt över mig själv och nu hatar säkert ni mig för att jag skryter om hur modig jag är. Men det betyder bara att ni behöver en dos Mia :) SÅ DET SÅ!

Ja ni får att tycka att jag är sjuk i huvudet, det är ok :)

Världens finast människa på alla sätt

Jag och mamma gick på en föreläsning med Mia Törnblom idag, det är det bästa jag gjort i hela mitt liv! Hon är så fantastisk och underhållande att det inte går att beskriva. Sån inspiration! Jag fullkomligt älskar henne. Om ni får chansen att gå på en av hennes föreläsningar så GÖR DET. Det gör så gott i själen och man behöver verkligen bli påmind om det vi redan vet. Vi måste vara snäll mot oss själva och träna träna träna på våran självkänsla. Imorgon efter jobbet så ska jag köpa den finaste boken och i den ska jag skriva hur bra jag är varje kväll. För förra boken jag köpte påminner mig bara om hur dålig jag var då ;) haha. Nu vet jag att jag är fantastisk och jag ska bevisa det varje dag i min tjusiga bok! Tack fina Mia! Jag stal dessutom en kram så nu är jag praktiskt taget kändis ;) Jag har både kramat mia törnblom OCH hejjat på Bygglovsmatte och Willy PÅ BARA NÅGRA DAGAR! Det är värt att skryta om ;)

 


Så himla bra låt hon skrivit

hejja Moa!

 


Vi proppar i oss och vi vaknar som as

Usch, jag mår inte topp nu alltså. Huvudet vill stängas av så jag ska gå och lägga mig, har redan sovit 2.5 timme efter maten och jag behöver redan sova. Hoppas bara det inte blir svårt att somna. Jag har tur som har min fina kille som lagade mat åt mig idag i alla fall, det var guld värt och det var gott! :) Du är bäst älskling!

RSS 2.0