Känner jag mig själv, ja det gör jag kanske men jag är inte säker

Men närmare kommer jag, har nog aldrig trivts så mycket i mitt liv som jag gör nu. Även om jag har foglossningar, mår illa av järntabletterna, är sjukt besviken över sköldkörteln och kroppen är allmänt jobbig just nu så mår jag himla bra i själen. Det känns som om jag hamnat rätt. Sen jag blev gravid blev jag ett eko/giftfri nörd och jag trivs så bra med att vara det. Även om folk hånar mig eller minimerar mig så älskar jag det jag pratar och läser om. (tur det finns forum där såna som jag får hänga ifred) 
 
Människor är jävligt elaka. Så fort en brinner för något så jävlar ska en tystas ner. 
 
Idag har jag 7 arbetsdagar kvar (hoppas jag) graviditetspenningen är fortfarande inte godkänd men nu har äntligen alla dokument kommit in iaf. Sen ska jag vila, förbereda mig och pyssla till liten. Den största stressen just nu är flytten dock, allt med renovering och skit måste liksom flyta på och liten får faktiskt inte komma i September. Inte i början iaf. 
 
Jag vill jobba på EJ's, eller det måste inte vara just där men det är det jag vill göra. Ekologiskt, giftfritt, naturläkemedel. Det känns rätt för mig. Så efter jag varit hemma med liten ett tag så tänker jag studera, vet inte vad jag måste studera och hoppas tamefan det går att göra på distans eller här uppe för annars vet jag inte vad jag gör. Men jag tänkte prata med personalen på Ej's om tips :)  Om jag inte öppnar en egen giftfri butik, men det känns som ett för stort projekt men gud vad roligt det skulle vara, att bara ta in produkter som en litar på. 
 
Nu har jag ordbajsat nog, det var längesen jag skrev här.

RSS 2.0