Det där med snor

Helvete, en förkylning på g igen, kändes som feber ett tag men det har jag inte tid med så jag ignorerade det. Imorgon ska jag ju jobba 10 timmar! Och eftersom jag redan handlat upp denna månadens lön så är det ju bäst man jobbar, höhö. Snart blir det ju ikeabesök är tanken! bla bla bla, insåg idag att varför jag går så snett i mina kängor är för att undersidan gått sönder, som att liksom hälen blivit helt mjukt och man sjunker ner i den. Helt weeeird. Jag älskade dom, måste typ ha begravning. Och hur ska jag kunna hitta nya perfekta? Livet är svårt.
 
 

Värsta boooozten!

 

I want to pull it off like Emmy

Titta så fin Emmy är i sin lugg, är så jävla sugen på att prova, gäller bara att ta tummen ur. Jag som var så tuff förut har blivit så mesig, klippte mig ju fan kort hemma själv i mina unga dar. Joel tycker jag ser ut som ett troll, men jag menar, det passar väl ypperligt? Jag är ju ett troll! Sen är ju jag en sån som blir mer sugen om folk säger att det inte är bra ;) Trotsig som en treåring!
 
 
 

Vill göra en förändring

Jag vill göra en drastisk förändring! Kanske klippa luggen kortkort och färga håret rött? Kanske sidecut eller undercut? Kanske raka av mig alltihop? är less på att jag aldrig vågar bara, man vet ju inte förrän man provat. Igår gjorde jag ett test hur jag skulle se ut i kortkort lugg, tyckte jag var ganska söt faktiskt och såg lite mer ut som dom där supersnygga tjejerna som jag vill vara en av. Jag är ju egentligen lite mer sådär färgglad och rockig? Men jag får liksom inte ut det. Vill ju dessutom pierca septum, det har jag ju velat göra så jävla länge men heller inte vågat. Jag som påstår att jag inte bryr mig om vad andra tycker men jag bryr mig om vad föräldrarna på förskolan tycker tydligen. Kanske inte ska göra allt på en gång, då ser det väl ut som att jag är i en kris vilket just nu är typ enda gången jag inte är det haha. Näe mer våga, annars vet man ju inte som sagt.
 
 
 

Så mycket ansvar

Ofta funderar jag vad jag egentligen hade gillat om världen inte var så könsstereotyp, gillar jag verkligen mode? Vill jag verkligen att Joel ska bära matkassarna? Hade jag haft långt hår? Vad hade jag tyckt vara sexigt? Älskar jag Seth Rydell för att jag är formad att älska honom? Hade jag mekat med bilar? Fattar ni hur jävla läskigt det är att det är världen som format mig.
 
Och samtidigt tänker jag vidare på hur jag ska låta mina framtida barn forma sig själva, jag vill inte att alla ska säga att mina barn är fin när dom har klänning, jag vill inte att dom ska känna sig feta när dom är 7 år. Fattar ni vilket jävla ansvar vi har? OCH JAG HATAR ATT JAG BIDRAR, jag säger ju också att barnen är fina, men det är ju så man gör. Jag försöker ofta tänka på det, jag vill att fin ska ha en annan innebörd. Jag vill att barn ska få vara barn.
 
 

Inget vettigt

Spinning var ju helt okej och nu är jag igång igen! Tur att min fina Josefine är hemma och drar med mig på gymmet, idag ska vi pumpa biceps! UNTZ UNTZ UNTZ! Önskar hon bodde här så jag alltid hade en gymkompis då jag har svårt att ta mig iväg ju :)
 

Blev ledig idag, känns fantastiskt bra fast jag verkligen behöver jobba. Hoppas på att dom ringer imorgon istället, är ju bara bokad på torsdag eftermiddag.
 
Är btw sugen på att måla våra stolar svarta, visst är det snyggt? (Bild lånad av någon) Men törs man det? Jag som ändrar mig varannan minut. Orkar snart inte med mig själv. Idag tänker jag i alla fall lämna tillbaka mattan jag köpte förra veckan. BLÖH!
 
 

Ska tydligen på spinning

Har gjort en fin gryta och ska snart på mitt första spinningpass, är sketanervös, för någonting säger mig att det inte kommer att vara min grej för fem öre, jag hatar ju att träna på cykel! Men men, man vet ju inte förrän man har provat sägs det. Måste skriva ett schema för träningen den här veckan förresten, annars kommer det ju inte bli av. Har ju som sagt haft paus en vecka, lite för skönt var det nog. Även om jag saknade att pumpa vikter! Det är nog min bästa träning, styyyrka! Jag gillar att bli biff.
Nu äre på't igen ba.
 
Fan vad trist det är att blogga med gamla bilder förresten, kanske måste ge mig ut och fotografera lite ändå.
Nu har man ju lugg och dubbelt så tjocka ögonbryn.
 
 
 
 

Det där med stil och inredning

Några påstår att jag har stil och har ögon för form och färg och jag tvivlar varje gång. Jag tycker jag är sämst, jag tycker jag tamefan aldrig får till det. Spelar ingen roll vad jag gör så ser det alltid förjävligt ut här hemma. Jag trivs inte med inredningen. Gång på gång önskar jag mig saker för att det ska bli komplett men antningen blir det värre eller så ångrar jag mig eller så vill jag bara ändra mer och mer. Önskar jag vågade lägga ner lite pengar på det, men eftersom jag aldrig blir nöjd så vågar jag ju inte det. Blöh!
 
Jag vill fan ha det här vardagsrummet!
 
 

Jag vet inte ja

Kollar på idol och funderar, funderar på djupa saker, funderar på vem jag vill vara, vill göra och vill påverka. Kommer inte fram till någonting vettigt.
 

Jag vill inte vara rädd

Jag är rädd att ni ska dö, jag är rädd för att ni inte äter ordentligt, jag är rädd då ni blir någon annan människa av någonting jag inte tycker ska få finnas, jag är rädd att ni gör processen snabbare, jag är rädd att ni inte tar hand om er, jag är rädd att ni inte berättar saker, jag är rädd att ni klankar ner på er själva, jag är rädd att ni tror att jag inte tänker på er, jag är rädd för att ni inte kommer finnas när jag får barn, jag är rädd att ni ska dö.

Träningspaus

Jag har medvetet tagit träningspaus den här veckan, ganska skönt att slippa tvinga iväg sig faktiskt, vilket jag verkligen gjort senaste tiden, suttit i timmar i ångest och tillslut gått. Blir ingen bra upplevelse då. Men den här veckan har jag paus för att jag känner att jag har tillräckligt att tänka på då allt känns åt skogen den här veckan, hittills har jag klarat det bra men imorgon ska jag ha en klass 4 själv. I ett klassrum jag aldrig varit i med barn jag aldrig pratat med. Får väl se hur det går.
 
Btw, känner jag mig lite ledsen över att jag tappade allt mitt fotointresse, jag som fotade precis allt förut. Men nu känns det bara skitjobbigt att släpa med kameran. Kanske för att jag aldrig utvecklades eller lade ner energi på att lära mig? Vet inte, men det vore ju kul att ha någon jävla hobby istället för att hata allting, som nu.
 
------->>>HÄÄÄÄÄR <<<------- Här kommer länken till min mamma så hon kan ha koll på mig då jag avaktiverat facebook igen. Vill inte hänga där, blir deppig dåå!
 
 
 
 
 
 
 

Ahmen give me some leopard

Provade den här fina igår, såååå jag! Ge mig 1200 kr så jag kan köpa den!
 
 
 
 
 
 
 

Alltså skämmes tamefan

Vet ni hur många födelsedagar man kommer ihåg nu för tiden om man har avaktiverat facebook? Zerooooo. Jag suger pung. Jag tycker det är hemskt att det är så. Förut kunde jag alla födelsedagar i huvudet, jag hade inpräntat i huvudet exakt vilken dag och var förberedd dagen innan. Snacka om att facebook drar ner kvaliten på oss som människor. Sitter och glor på "vad andra gör" hela tiden och gör ingenting själv. Jag hatar hur samhället har blivit idag, jag hatar att man inte kan leva utan telefon eller dator. Lika beroende är jag själv också. Jag menar, idag börjar jag klockan 12, och har suttit vid datorn sen jag vaknade halv nio. Visst jag har ju kollat på intervjuer med min kära (Börjar bli lite skrämmande besatt nu). Men fattar ni vad mycket tid man slösar på datorer och telefoner? Skrämmande! Och hjärnaktiviteten måste ju ha dragits ner som fan, jag kommer ju inte ihåg ett skit för att jag behöver inte. Ändring ska ske nu!
 
 

Btw, tror ni jag klarade en hel dag?

Btw, tror ni jag klarade en hel dag utan e-ämnen och mjölkprodukter? haha det failade till middagen (och jag åt bara frukost och middag) Men det är ju helt jävla hopplöst. Vad ska man äta? Vad fan ska man krydda med? Det är e-ämnens skit i ALLT. Fick iaf bli en sås på creme fraiche till fisken med fucking jävla e-ämnes buljong. Men men, förhoppningsvis överlever jag men det drar ju ut på utplåningsprocessen.
 
 

Inte billigt att ligga på topp!

Har precis beställt ett te för 200 kr, billigt va? Det kostar att ha en kropp som är känslig. Jag har som sagt en utplåning att göra. Idag då? Idag har varit en sån där förbannat dålig dag då man bara vill blåsa huvudet av sig. Hatar när jag har sådana dagar och vet inte ens varför. Hatar att inte veta varför, sån har jag alltid varit, spelar ingen roll vad det gäller, så egentligen kanske jag bara gräver ner mig lite extra bara för att jag inte vet varför.
 
Idag har jag i alla fall gjort nästan ingenting, kollat på serien höök hela dagen bara för att min käresta är med (Har snart tittat på allt han varit med i, Joel tycker det är kul att jag kan se på hur dåliga filmer som helst bara för att Jens är med). Sen har jag varit på gymmet en sväng och lyft skrot hehe, låter kaxigt då man säger så. Men om någon psykopat där ute kan tala om för mig varför jag vill skjuta mig i skallen ibland så får dom gärna säga till, orkar inte med deeeeeeeeeet. Otillfredställd med livet kanske?
 
 

E-ämnesfri mat?

Har ni någongång försökt äta mat utan e-ämnen? Det är sjuuukt svårt, speciellt då man redan äter lchf och försöker äta mejerifritt för att döda den förbaskade candidan för gott. Vet ni att det är e-ämnen i typ allt? Det enda jag vet som är utan just nu är ägg, 40% grädde och rent kött. (varav grädde vill jag inte äta) Mmm vilken frukost. Grönsaker är asbesprutade och i allt är det tillsatt nåt jävla konsistens eller smakförhöjande ämne. Varför? För att vi misshandlar maten så förbannat så vi måste göra fejk. Hatar världen.

Hädanefter ska jag vara bra

Jag blir helt brydd att folk ens kikar in i min blogg fortfarande, och att ni inte lessnar på att kika in dag efter dag för att inte se ett skit? Men jag är ändå mycket glad över att ni är kvar och jag önskar att jag kunde hitta inspirationen igen att skriva och ta bilder. Det var ju det bästa jag visste förut. Nu vet jag inte alls vad jag ens gillar? Jens Hultén? haha som Joel sa idag "Tänk om man kunde känt för en person nångång som du känner för Jens" Då frågade jag om han inte kände så för mig och svaret blev: Så att jag vill se dig varje dag? (Rynkande på näsan). Haha jag älskar vårat förhållande. Så lättsamt, så ärligt och så fint. Om alla förstod sig på oss skulle dom nog rösta på oss som årets par :)
 
Seriöst alltså, det kittlar i fissen.
 
 
    Har ni hört maggios nya låt förresten? Den är bra! Hädanefter
 
 

RSS 2.0