Beslutsångest, beslutsångest


Hos H&M är det redan sommar


Just nu vill ha allt detta i mina ägor och fara till spanien med älskling ♥

Funderar på att börja med detta

Jag har en så äckligt fet hals att jag vill skära av den. Jag köpte ett fint vanligt silverhalsband och det satt så tight att jag skulle kvävas. Så fet hals har jag.

God jul önskar jag er allaHoppas ni får en alldeles underbar julafton, det ska iaf jag ha :)


så skulle svaret vara du

Om hjärtan hade en doft
så skulle det vara doften i ditt hår

Om himlen hade ett loft
så skulle det vara där vi låg

Om jag lycka skulle pensla
så skulle jag måla ditt namn

Om en eldstad vore en känsla
så skulle det vara din famn

Om älska vore en tid
så är det föralltid, här och nu

Om kärlek var en fråga
så skulle svaret vara du

- Karolina Jonsson


Jag hoppas, jag drömmer, jag ber!


sluta aldrig hoppas
, sluta aldrig be,
sluta aldrig drömma. under kan ju ske


Nu ska jag titta på denna

Nu ska jag titta på nu är det jul igen 2 och dricka glögg, ska dessutom hålla tummarna sjukt hårt på att jag har smak imorgon, för det är verkligen dags för den att komma tillbaka nu! HÅLL TUMMARNA MED MIG DÅÅÅ!


Min fina första tungkyss

Det var en solig sommardag (Den sjätte Juni 2003 för att vara exakt). Vi låg i nederslafen i våningssängen som stod i friggeboden. Han visste att jag aldrig kysst någon förut så han sa: Gör som jag. Med en massa pirr i magen och stor förväntan så blev det precis som jag hade önskat. Helt fantastiskt. Vi kysstes hela den kvällen. Killen var han som var min första kärlek (Cristoffer Milde)


Bilden är lånad härifrån


Älsklings Moa sjunger julsånger


Vad kärlek är för mig

Kärlek är: att busa med Moa då hon säger roliga söta saker, julmusik och juldoft, midsommar då man plockar blommor, då solen värmer ryggen, när det snöar för första gången, då någon man verkligen saknat kommer hem, då man kollar på fjollfilm och blir glad i magen då dom får varandra på slutet, att julpynta, att slicka ur skålen då man bakar, glada överraskningar, pussar och kramar, fina ord, goda gärningar, god mat, när man får lön, när man hittar pengar man inte visste att man hade, när man hittar något man letat jättelänge, och massa massa mer.

Kärlek är sjukt svårt att beskriva, men om jag ska göra det i en enkel version så låter det sähär: Kärlek för mig är lycka, skratt och pirr i magen. Att det klickar och att man kan skratta med varandra. Det är det som är grunden tror jag, har man det så flyter resten på. Jag tycker att Björn Gustafssons låt beskriver kärlek till en annan människa sjukt bra med glimten i ögat, och det är så jag tycker det ska vara. Kärlek är allt som får en att le och må bra som till exempel strösslet på en glass eller att få somna i Joels mysigaste och tryggaste famn.
Du är doften av viol
Du är restskatten från fjol
Du är en helt fantastisk tjej
Du är Beatles å Leila K
Du är glad och elegant
Du är laktosintolerant
Du är strösslet på en glass
Du är det roliga i hasch


Shake up the happiness, wake up the happiness.


Det här är vad jag vill höraWhen you're down and troubled
And you need some loving care
And nothing, nothing is going right
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkest night

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there
You've got a friend

If the sky above you
Grows dark and full of clouds
And that old north wind begins to blow
Keep your head together
And call my name out loud
Soon you'll hear me knocking at your door

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there

Ain't it good to know that you've got a friend
When people can be so cold
They'll hurt you, and desert you
And take your soul if you let them
Oh, but don't you let them

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there
You've got a friend


Det är jobbigt att sakna nån hela tiden

men vem fan bryr sig? Allt och alla kan fara och flyga.


Tjuvkik på mitt fina fina rum


Det här har jag mumsat i mig idagBilden är länkad till källan

Nerå jag har inte ätit hamburgare idag, men jag tyckte det var en tråkig sak att skriva om så. Om ni så gärna vill veta så har jag idag ätit tomtegröt och korv med bröd.

(Följer fortfarande den där listan men eftersom jag inte har något internet så blir det ganska stora mellanrum ibland)

Ett underbart vackert litet husBild lånad härifrån

Ungefär såhär vill jag att mitt hus ska se ut :) Fast bron ska vara målad vit och huset får gärna vara ljusgult! Och så vill jag ha det rakt framför bron med en stor gård och en röd lada :P Det blir bra de!


De två som förde mig till livet


Mamma har alltid funnits där, henne har man alltid kunnat lita på i vått och torrt. Även om hon inte är den bästa på att trösta så vet man att hon vill väl. Om någon är elak så säger hon alltid "Ja men han/hon kanske inte har haft det så lätt" men om man är riktigt ledsen på någon så säger hon att hon ska slå denne. Hon jobbar med att torka gamlingar i rumpan och det har hon gjort i typ 30 år, under dessa år har hon också fört mig och mina 3 syskon till livet. Och även fast hon inte tror på det själv så är hon en så bra mamma som det går! Hon är helt fantastisk och har alltid tagit hand om oss hur mycket ondska som än försökt jävlas med oss. Det enda jag vill är att hon ska förstå hur underbar hon är men hur många gånger man säger det så går det inte in. (Jag tror Joel känner igen detta i någon annan person också) 


Pappa är den som bjuder på mat på kiosken då man begär. Efter mycket tjafs och utskällningar så tror jag nästan att det har gått in nu vad han har gjort och han försöker bättra sig. Det var hans utseende jag fick som ni ser och det är han jag stjäl saker av oftast. Man kan faktiskt sjukt nog göra fynd i hans kaotiska hem. Han jobbar med att leka med element i uppsala numera, förr i tiden var han chef på OK. Han överdriver med julklappar och tycker det är coolt att beställa alla från ellos och cellbes. Han vill väl han också fast det inte blir så bra ibland. Han är som han är och jag har äntligen accepterat det nu så jag slipper bli besviken något mera. Han är ju trots allt min pappa.

 


Förra året spelades denna mycketOch jag fick det jag ville ha ♥


Min allra första kärlek

Min första kärlek som jag räknar med var då jag förälskade mig i Cristoffer Milde, en liten busunge från Gällö! Jag var kär i han jättelänge innan jag vann hans hjärta! (Den tekniken körde jag ju även på Joel, att vänta ut offret haha) Vi var tillsammans i nio månader. Det är ganska länge för att vara 13 år tycker jag. Han lärde mig massa dumheter. Jag var med då dom snodde en bil till exempel. Fast så söt och väluppfostrad som jag var så ville jag inte ha med det att göra så jag satt i skogen tills dom kört klart.

Vi umgicks ofta med Billy, Sebastian, Marcus, Josefin och Pernilla. Vi var som ett litet gäng, vi brukade också hänga mycket i friggeboden i huset. Vi tog långa promenader på nätterna i pyjamas. Men mest så satt vi bara i friggeboden och fjantade oss!

Kring lucia på våran skola brukade vi ha massa titlar som man kunde rösta på vem/vilka som skulle bli. Jag och Bobbo som han kallas blev då årets par, det var jag mycket stolt över och har fortfarande kvar diplomet som vi fick. Det började den 25:e Maj 2003 och slutade den 9 Januari 2004 om jag inte minns fel.

Det var min första kärlek de. Synd är att det inte finns några bilder, det var ju gamla hederliga kameror som gällde på den tiden :P

Världens finaste pepparkaka

Ett inlägg som handlar om mig

Karolina, en omtänksam tjej med humör skulle jag kalla mig. Det betyder alltså att jag är snäll, men jag har ett humör som är som en bergochdalbana. Ena sekunden kan jag vara hur glad som helst och går det minsta lilla fel så bryter helvetet lös! Men jag blir lika lätt glad igen, om jag vill alltså. När jag är arg är jag också som en tvååring, jag tycker jag är söt när jag smäller i dörrar och skriker men det tycker inte Joel.

Är också lite hypokondrisk sådär. Rädd för det mesta och tror alltid att jag skulle råka dö. Är också lika orolig över att andra ska dö så det är jobbigt för mig då alla ska göra farliga saker hela tiden och inte vill berätta för mig att dom lever stup i kvarten. Är också rädd för att jorden ska gå under eller döda oss med dess krafter som naturkatastrofer eftersom vi inte tar hand om den. Tänker fortfarande på ett program som jag såg på nickelodeon när jag var barn att om man skitar ner och inte tar hand om jorden så blir den sjuk och jag vill inte vara med då den går under.

Jag själv tycker jag är väldigt vänlig! Jag vill de flesta väl även fast de är onda, sen jag läste Mia Törnbloms bok "Du äger" Så skyller jag alltid på att alla har dålig självkänsla. Vilket alla typ har och det är därför världen fuckar up! Därför borde det undervisas självkänsla i skolan, det tycker jag är skitviktigt. Viktigare än matte och historia i alla fall. Då tror jag allt skulle se sjukt annorlunda ut här i världen.

Jag är ganska söt fast lite konstig bara. Min bästa vän tyckte jag var störd första gången jag träffade henne, det tycker jag är lite roligt :) Men jag är som jag är och vill absolut inte ändra på mig. Duger det inte så får det va.


Typ, det är väl jag, är det något som jag ska lägga till tycker ni?
Här får ni en bild på mig och mina bröst också! Varsågod! 


Jag tänkte härma alla andra

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Någon speciell
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min tro
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favorit helg
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Min favoritfödelsedag
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Fem saker ni inte visste om mig


Den tionde December


Sitter med min underbara poncho och bara nyser, fasen vad less jag blir! Jag förstår inte ens vart förkylningen kom ifrån? Den bara kom som en smäll på käften! Jag har i alla fall väldigt fina naglar, alldeles juleröda! Nu ska jag roa mig med sunes jul, det behövs nu när jag är lite sadface, att vara sjuk och sakna Joel som tusan är inte min största hobby!


Låt det brinna, låt det brinna


Jag nyser hela hela tidenSå nu ska jag tycka synd om mig själv och titta på teskedsgumman i sängen! Ska dessutom göra mig en
massa jul the. Ibland kan det ju vara mysigt att vara sjuk, men jag skulle föredra att vara frisk.

kolla hur förkuld du är här


Man kanske ska bli läkare minsannGör testet här


Jag hinner bli mördad

Jag hinner ju bli mördad innan Joel kommer hem igen. JAPP! Så ofta händer mord och så länge ska Joel vara
 borta att det är en stor chans att jag blir mördad. Då ångrar han nog att han åkte.


närå, såhär ser jag ut ju


Jag har blivit sötare på senare darDen nionde DecemberÖverraska den du bor med med städning! Idag har jag städat badrummet och hallen åt mamma och jag hoppas verkligen att det uppskattas :) Det är en av de bättre känslorna, att känna att man gjort någonting för att någon annan ska bli glad! Och då man samtidigt lyssnar på julmusik och dansar med moppen så blir det ännu roligare! Dock är det lite komiskt att jag inte kan gå ut med soporna för jag vet seriöst inte vart våran soptunna är :O Aja, ska iaf gå ut med kartonger till förrådet, kanske hittar soptunnan på vägen, haha :P

Fick chatta lite med Joel nu också, det kanske inte känns lika länge nu då han har både dator och internet!
Det är bra, för inatt funderade jag på att skaffa en reserv men nu kanske jag inte behöver det!

Nu ska jag iaf baka lite saffranskaka och sjunga falskt! Det kommer dofta ljuvligt :)


Haha den var tametusan rolig

Till: Mig (från okänd)
Sms: Tack för igår, hoppas du inte blev gravid
Svar: Tack själv, hoppas jag inte smittade dig med hiv
 

Förklaring: Fick ett roligt sms och svarade lite kul jag med, undra vad personen tänkte när han läste svaret. Fick förövrigt inget svar tillbaka.


Felsms.com gör mig på bättre humör

Till: Farfar
Sms: Fan vad det luktar skit i naveln. Hur kan det göra det?
Svar: Det samlas väl massor av smuts där.

Förklaring: Appropå ingenting så skulle jag skicka det här till min vän men det kom till farfar. Nu tog han det bra och trodde att de var en vanligt sms till honom


Av någon anledning så var de detta sms som fick mig att skratta! Tänkte mig verkligen in i situationen och hur den där farfarn lät, han var söt! Ungefär som Joels farfar :)

Det mesta suger åsnejävlapung.

Jag har en fruktansvärt dålig dag så akta er för mig. Mamma har redan fått smaka på skiten stackarn. Efter lite skrik och gråt som en tvååring så känns det inte bättre heller för den delen. Allt känns åt pipsvängen. Punkt slut!


Den åttonde DecemberFör att få era julklappar mycket finare så strimla snörena, det lyfter paketen otroligt i utseende tycker jag! Denna bandstrimlare finns på clas ohlson och kostar endast 29 kr. Dock så tycker jag att den inte funkar nå bra. Vi har en annan hemma men eftersom vi precis flyttat så hittar man ju ingenting. Det finns andra på panduro och ikea också.


Mys på prästgatan 12 idag

Jag och Joel gick på prästgatan 12 och åt lunch (frukost). Idag var det tomatsoppa och det var himmelskt gott! Älskade dessutom salladsbuffén som ingick i priset (75 kr), på det fick man också en kopp te eller kaffe på maten. Inredningen är ungefär som jag skulle ha gjort det själv om jag hade ett café. Så det stället gillas mycket. Har ni inte varit där så gå dit. Fast det jag egentligen gillade mest var att det inte var fullproppat med folk som pratar så högt och tar så mycket plats att lilla Lina blir tokig. Jag gillar egentligen inte människor så värst har jag insett ;) haha. Nerå, men jag gillar lugnet :)

 

Bild lånad från prästgatan 12 på facebook


Saffransbullar med kräm i mitten

 

ca 18 st.

50 g jäst
6 dl mjölk
1 g saffran (två kuvert)
175 g mjukt smör
1 ägg
1 1/2 dl strösocker
1/2 tsk salt
ca 16 dl vetemjöl1. Häll upp mjölk i en kastrull och blanda i allt saffran. Sjud ett par minuter tills allt saffran blandats med mjölken. Tag av från spisen och låt svalna.
2. Gör vaniljkrämen så länge (medans saffransmjölken svalnar).
3. Smula ner jästen i en degbunke och slå den kalla degvätskan över, blanda tills all jäst har lösts upp.
4. Skär det mjuka smöret i små kuber och tillsätt dem, några i taget.
5. Blanda i ägg, socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget. Arbeta degen väl. Låt jäsa under bakhandduk till dubbel storlek.
6. Forma degen till ca 18 bullar på 2 plåtar. Låt jäsa 45-60 minuter under bakhandduk.
7. Lägg över vaniljkrämen i en spritspåse med lång spets. Gör ett hål i varje bulle med fingret och spruta i en stor klick vaniljkräm i varje bulle. Vik över en flärp av degen för att täcka hålet och vänd sedan på bullen så att flärpen hamnar på undersidan.
8. Grädda i 200 grader i ca 10-12 minuter. Låt svalna något.
9. Smält lite smör i en djup tallrik i micron och pensla på bullarna. Doppa i socker!

Vaniljkräm
½ vaniljstång
5 dl mjölk
3 msk + 3/4 dl socker
6 äggulor
1 dl maizena

1. Skär ett snitt i vaniljstången på längden. Skrapa ut fröna. Koka upp mjölk, vaniljstång och frön samt 3 msk socker i en kastrull.
2. Rör ihop äggulor och resten av sockret med maizenan i en bunke. Sila först ner 1/3 av den varma vaniljmjölken i äggblandningen och vispa den slät. Sila sedan ner resten.
3. Häll tillbaka i kastrullen. Värm under vispning tills krämen tjocknar. Ta från värmen och ställ krämen kallt.


Receptet och bilden är lånad härifrån

Idag blir det en Lina och Joel dagLite mindre bloggning idag, ska vara med Joel innan han far till Thailand i 3 veckor! Kommer sakna honom så sjukt mycket. På tisdag tidigt på morgonen åker han och själv blir jag kvar i östersund. Stannar där tills på onsdag då jag ska på möte på arbetsförmedlingen, sedan drar jag till Pilis och myser tills Joel kommer hem :)

Jag måste ha varit snäll i år

Jag måste ha varit otroligt snäll i år så många julklappar som jag fått redan! Har fått en miljard av joel känns det som och av Desirée och Svärmor! Joel kom med Desirée och Tomas paket idag och hon hade sagt att man fick öppna det nu! Alldeles för snabb var jag och hur fina presenter som helst låg i paketet! Känner mig så sjukt bortskämd och tacksam! Känner mig också dum för att jag inte kan ge något tillbaka! Men jag är iaf jätte tacksam över att ni tänker på mig ♥ Svärmors paket ska jag försöka hålla mig till julafton till att öppna iaf! (Anledningen till att jag får paketen nu är ju att dom far till Thailand över jul)

Nedanför ligger jag och chillar i mina nya duntofflor! Var faktiskt välbehövligt få jag alltid fryser om fötterna här! Och boken som jag så länge önskat! Tack!


Julgröt på folkets hus i Pilis

Idag har vi varit på Julgröt på folkets hus i Pilgrimstad, har blivit en liten tradition nu! Gröten var hur god som helst och barnen sjöng också! Julkänslor ♥

 


Den femte December

 


Den fjärde December


Idag ska vi på Jamtli julmarknad, ett måste i juletider tycker jag! Och jag råder er också att gå dit, otrolig mysfaktor. Efter den så far vi till Pilgrimstad och myser istället, tänkte tvinga joel svänga in nånstans så jag kan köpa fusk saffranskaka (sån där på mix alltså) Så vi kan baka den och kanske bjuda Kent och Karina på när vi ska dit och titta på dansbandskampen och dricka glögg!

 

Bild och film är lånad härifrån


Kvarteret skatan firar jul
Haha jag hatar mig själv ibland

Nu har jag redan ångest för att jag klagat på folk som klagat! Och så tycker jag synd om dom ändå! Det är som om att alla som jag syftade inlägget till har fått mig att få dåligt samvete utan att ens säga något! Jag menar, det är klart man får klaga. Men jag tycker ni överdriver så jävla mycket och det blir ju inte bättre av det. Det jag menade var att jag tycker ni ska vara tacksamma, för det är inte alla som är det!

Så skriv en tacksamhetslista vettja! GÖR DEN SKITLÅNG! För jag antar att ni inte övat på det på länge. Skriv ner allt som gör att ni får en lycklighetskänsla i magen. SÅ kanske ni kan vara glad åt nåt.


Det blir vad man gör det till

Jag sitter och roar mig med att läsa kommentarer på öps hemsida, så jävla patetiska alla är! Jag förstår inte hur alla orkar ägna så mycket energi till att klaga och sedan klaga på dom som är posetiva! FÖR HERRE GUD OM MAN ÄR POSETIV! Det är ju verkligen inte okej!

Detta är ju faktiskt världens undergång! Det är så fruktansvärt synd om oss Östersundare! STACKARS OSS! Jag har också varit sjuk, jag mådde dåligt som fan men inte klagade jag. Visst, då visste jag inte varför för då hade det inte kommit ut än. Men ni kanske ska försöka se NÅNTING posetivt? Det blir ju knappast bättre av att klaga som några idioter! Dom gör ju vad dom kan. Javisst, det finns sjukt många orättvisor här i världen men det är ju bara att gilla läget. Det blir INTE BÄTTRE av att vilja mörda alla. Jag finner fan inte tillräckligt bra ord.

Jag förstår att det blir mycket omständigheter för många när det inte finns rent vatten, men vi är så jävla bortskämda, jag antar att det är därför alla klagar som några jävla idioter!

Vi har det så jävla bra i Sverige, snälla kan ni vara tacksamma för det? Det finns massor som kan göras bättre osv osv, men det gör det ju alltid. VAR TACKSAMMA FÖR DET NI HAR, inte bitterfittor för det ni inte har!

Som ser julen i annat perspektiv

 

Hatar att jag tycker denna låt är typ en av de finaste julsångerna. DEN ÄR JU SORGLIG! När jag blir stor så ska

jag vara en sån som bjuder hem ensamma människor till mig på jul! Alla borde få en del av Lina på julen :)


Så firar kändisarna jul

Såklart jag är kändis, därför så ska jag också svara på frågorna! :)

Hur firar du jul i år?
Hos bror min med hela familjen hoppas jag! Och några flera därtill dessutom.

Vilken är den bästa julmaten?
Kalvsyltan och rödbetssalladen är nog viktigast! Och ägghalvorna och skinkan och köttbullarna och prinskorven och äppelmosen osv osv..

Vad avstår du helst på julbordet?
Sillen, jag har gett det en ärlig chans men det är helt enkelt inte min grej!

Vad ser du helst, Kalle anka eller Karl-Bertil Jonsson?
Karl Bertil Jonsson är helt klart mysigast! Då man tittar på Kalle anka är man så spänd på vad som ska hända efter det! Men då man tittar på Karl Bertil så är man nöjd, lugn och glad :)

Vilken är den finaste julklappen du fått?
Jag vet faktiskt inte, det finaste är ju att man är tillsammans och äter julmat och har pirr i magen! Men det mysigaste var iaf då mamma gömde playstationet som jag visste att jag skulle få :) Jag hade öppnat alla julklapparna men inget playstation! Då låg det uppe under mammas tröja som jag så promt skulle hämta åt henne för att hon frös ;) Det är roligt med lite lur!

Vad önskar du dig själv i år?
Att Joel kommer hem hel från Thailand!

Hur viktig är snön för rätt julkänsla?
Det är viktigt! därför är jag så glad över att snön kom tidigt i år och är här för att stanna! HUR MYSIGT SOM HELST!

Vem kysser du helst under misteln?
Min älskling!

Har du lyckats hålla något nyårslöfte?
Hehe ne jag tror inte det men det bättrar sig, jag har tänkt att jag ska ha vettiga nyårslöften nu för tiden. Mer hur man ska bete sig liksom. Jag satsar på nyårslöften som "i år ska jag träna upp självkänslan" eller "i år ska jag bli en bättre vän!" Det tycker jag är viktigare än att man ska börja träna så gör man det två veckor sen är det bra ;)

Vilken känd person skulle du vilja ge en julklapp och vad skulle du ge?

Jag vill ge alla kändisar en julklapp, eller alla människor också för den delen! Alla borde få Mia Törnbloms bok DU ÄGER! För då tror jag världen skulle bli en bättre plats!
Bild lånad från Hanna, en underbar bloggare med humor!


Den andra DecemberIdag är mitt tips att göra det fint på utsidan! Det gjorde jag hos mor min till första advent. Lyktor med oljeljus, granris framför bron och bockar gör det underbart fint! Jag gjorde dessutom en dekoration med granris och en hink! Jag fyllde alltså hinken med granris och pyntade med lite julgransprydnader! Superfint! Finast är det med en gammal plåthink, jag fick dock klä en ful plasthink med tyg istället eftersom jag inte hade någon sådan! Ni kanske får en bild på mammas bro då jag kommer hem till Pilgrimstad igen :)

 

(Bilderna är inte tagen av mig utan de är lånade, länkning finns här nedanför)


Bild nr 1
Bild nr 2

He's so fluffy I'm gonna die!!

Jag bara måste se den här filmen, hur söt är inte Agnes då? SHE'S SO CUTE I'M GONNA DIE!

 


Den första December
Jag vet att ni saknat mina värdelösa rim! men dom hör liksom till julen nu ;) Sitter här och väntar på att joel ska komma hem från jobbet! Sist han såg mig hade jag snelugg, det fick inte ens ni se! Men jag tror faktiskt inte han märker någon skillnad om jag ska vara ärlig ;) men sånt är livet! Om inte annat så blir han ju förvånad över att jag är här och väntar på honom, för det har jag inte berättat :) Har också bakat mjuk pepparkaka åt kärleken min!

RSS 2.0