Ulle får stå för inspirationen idag

Underbara vackra kvinna
 

Några bilder från helgen


Markus Krunegård var det bästa på yran

Foto: Magnus Werme
 
 
 
Markus levererade, Melissa var fantastisk och Laleh var hur gullig som helst. RESTEN SÖG APRÖV! Så jävla besviken och ångrar starkt hur mycket jag betalat för det. Men men, aldrig mer betalar jag nog för yran. Nästa år blir det bara stråk.

Jag tror jag är kär


Min fina Glenn är här


Sommarsallad med varmrökt lax och jordgubbar

 
SALLAD:
Varmrökt lax
Sparris, lättkokt, delad
Jordgubbar, delade
Salladslök, strimlad
Minitomater, delad
Dill, hackad
Finbladig sallad
Mozzarella ost
Hallon balsamico
Salt och peppar
Olivolja
 
Gör såhär:
Bottna ett fat med sallad. Blanda sparris, jordgubber, lök, tomater, dill med hallon balsamico, olivolja och salt och peppar. Lägg på salladen och toppa med den varmrökta laxen och mozzarellaosten. Ringla över såsen.
 
SÅS:
Blanda lika delar gravlaxsås och creme fraiche och smaka av med salt och peppar.
 
KLART!

Mina fina vita skor


Världens godaste pepparkaksbröd

 
2 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
2 msk pepparkakskryddor
100 g mjukt smör
3 ägg
 
eventuellt hackade nötter och frön
eventuellt en skvätt grädde
eventuellt lite sötning
 
 
Blanda alla torra ingredienser i en bunke, vispa smöret mjukt och fluffigt och tillsätt ett ägg i taget. Häll i mjölblandningen och vispa till en smidig smet (med elvisp). Jag brukar också blanda i solrosfrön, pumpafrön och hackade mandlar och valnötter men det är en smaksak. Hällde också i en skvätt grädde sist och de blev de bästa bröden jag gjort hittills. Klicka ut 10-15 små bullar på bakplåtspapper och grädda i ugnen cirka 15 minuter på 175 grader! Sen är det klart, DAGS ATT NJUTA!
 
Jag brukar blanda bregott med kanel och liite stevia strö att ha på bröden. I LOVE IT!
 
ursprungsreceptet har jag hittat här

Morgonträning och snart till jobbet

Har tränat lite på morgonen, var dock för seg med att ta mig upp så det blev bara 300 kalorier på crosstrainern, hade nog klarat en timme idag. Jag har varit väldigt seg på crosstrainern på senaste tiden men det känns som att jag kommit igång igen :)
 

Veckans utmaning har paus, veckan som gått.

Veckan som gått: Jag tycker utmaningen har gått riktigt bra. Jag powerwalkade hem en dag, cyklade till jobbet en dag och tränade 3 dagar i veckan. Gjorde mina situps och tålyft. Karita berättade också sen att jag inte behövde fortsätta med armhävningarna så det gjorde jag inte. Enda jag failat på är att jag snaskat fredag och lördag. Jag snaskade jordgubbar med grädde och jordnötssmör och det satte sina spår. Men idag är jag på banan igen.
 
Denna veckan är det stråk och yran så då blir det utmaningspaus, men det betyder inte att man ska lata till sig helt, jag tänkte i alla fall försöka utmana mig själv att försöka låta bli så mycket sötningsmedel och saft som möjligt. Jag tror att saften med aspartam är ett bidrag till att min svullna mage aldrig ger sig så nu får vi se om det funkar :)

Det här äter jag

Mamma tycker att det är jobbigt att bjuda mig på mat numera så jag tänkte göra ett litet tips inlägg till vad jag kan äta. Har lånat text från kostdoktorn.
 
 
Detta får jag äta:
  • Kött: Valfri sort. Nöt, gris, vilt, kyckling. Fettranden är nyttig liksom skinnet på kycklingen. Välj gärna ekologiskt och gräsbetat om du kan.
  • Fisk och skaldjur: Alla sorter. Gärna feta fiskar som lax, makrill eller strömming. Undvik panering.
  • Ägg: I alla former. Kokt, stekt, omelett. Gärna ekologiska.
  • Naturligt fett, feta såser: Använd gärna smör och grädde i matlagningen så blir det godare och du blir mättare. Bearnaisesås, hollandaisesås, läs på förpackningarna eller gör själv. Kokosfett, olivolja och rapsolja är också bra alternativ.
  • Ovanjordsgrönsaker: Alla sorters kål, till exempel blomkål, broccoli, vitkål, brysselkål. Sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad, avokado, lök, paprika, tomat med mera.
  • Mejeriprodukter: Välj alltid det fetaste alternativet. Riktigt smör och Bregott, grädde (40 %), crème fraiche, feta ostar. Fet grekisk/ turkisk yoghurt. Keso. Var försiktig med vanlig mjölk och fil, de innehåller mycket mjölksocker. Undvik smaksatta, sockrade och lättvarianter.
  • Nötter: Bra som tv-godis (helst i måttliga mängder).
  • Bär: Okej i måttliga mängder, om du inte är superstrikt/-känslig. Goda med vispad grädde.
Titta i affären på innehållsförteckningen.
Högst 5 g kolhydrater per 100 g födoämne är ett enkelt nybörjartips.
 
Detta vill jag undvika:
 
  • Socker: Värst av allt. Läsk, godis, juice, sportdrycker, choklad, kakor, bullar, kaffebröd, glass, frukostflingor. Även sötningsmedel undviks helst.
  • Stärkelse: Bröd, pasta, ris, potatis, pommes frites, chips, gröt, müsli och så vidare. »Fullkornsprodukter« är bara mindre dåliga. Måttliga mängder rotfrukter kan vara okej om du inte är alltför noga med kolhydraterna.
  • Margarin: Industriell smörimitation med onaturligt hög omega-6-halt. Har inga hälsofördelar, smakar dåligt. Statistiskt kopplat till astma, allergier och andra inflammatoriska sjukdomar.
  • Öl: Flytande bröd. Full av maltsocker tyvärr.
  • Frukt: Mycket socker. Ät undantagsvis som naturligt godis.

Nytränad och nöjd med dagen

Det gick bra att jobba idag fast jag knappt sovit inatt. Ont i röven fick jag dock av att cykla, så ont att jag inte kunde cykla tillbaka så cykeln fick stanna inne på skolan. Imorgon ska jag öppna så då börjar jag klockan halv sju. Tiiiiidigt. Tror jag ska slockna efter halv åtta hos mig :)
 
Gick hem från jobbet och har varit och gymmat. Nu är jag värd en dusch och ett par revbensspjäll :) Tjolahopp!
 
Är sugen på en sån här men det är jag inte värd ännu!
 

Bara så alla korkade människor fattar

LCHF:
1 vi äter inte mer kött
2 vi äter grönsaker
3 vi äter naturligt fett
4 och vi äter inte mer kött
5 slutligen, vi äter inte mer kött

Mama, I'm coming home

Gud jag började tametusan lipa nu för jag chattrar med min mammut, jag saknar familjen i pilis så jävla mycket. Fattar inte att jag inte åkt dit nu när jag varit ledig bara för att jag vill gymma. Jag vet ju att Katrine kan plåga mig att träna om jag vill! Nu blir det nog så att vi åker dit i helgen, jag tar med mig älskling dit och grillar, tränar och njuter av livet, för det är bara i Pilis man kan göra det. I stan får jag ju ångest av att vara, jag går inte ens ut för det finns ingen gräsmatta jag kan ligga ensam och slappa på. Näe då tittar jag bara ut genom fönstret och deppar för jag inte vill gå ut då det är väder för det. Jag gillar inte stan, inte såhär centralt. Det är endast bra för att det är nära till gymmet och affärer då man är sugen för det. JAG SAKNAR MIN MAMMUT, JAG SAKNAR KATRINE OCH JAG SAKNAR HENNES BARN! JAG SAKNAR KENT OCH KARINA! Jag saknar gräs, smultron, frisk luft och grillat. Jag ska hem, så är det bara! Ni förstår att det är mycket svårare för mig än ni tror att bo i stan. Pilgrimstad är mitt hem, det är dit man kommer när man kommer hem. Always and forever.
 
 

Smått irriterad på att det inte är mer resultat

 
Jag känner hur mycket starkare jag blir och att jag verkligen jobbar som en svettig arbetshäst för att komma dit jag vill men jag går varken ner i vikt eller ner i mått och jag förstår verkligen inte det. Varför märks det inte att jag tränar som jag gör? Varför märks det inte att jag äter som jag gör? Jag jobbar hårt och jag har hamnat där man blir less för att det inte händer något. Har dock köpt katrins lchf bok och där står att ju längre man står still ju större resultat får man då det släpper. Så jag hoppas verkligen att det är så. Har inte tränat idag då jag fortfarande är så jävla opepp, jag hatar det. Jag vill ha det där i huvudet igen att nu fan ger du dig inte Lina, du kämpar! Hoppas det kommer tillbaka snarast för fan vad stark och fit jag ska vara då jag är klar, och jag ska kunna göra chins.
 

Sista "semesterdagen"

Har ju varit ledig nu i cirka två veckor och imorgon är det dags för jobb igen och blir det i 2,5 vecka. Börjar mjukt med att starta klockan 11 så det känns bra. Det som känns mindre bra är att jag måste fixa en cykel till imorgon då de tydligen brukar åka på cykelutflykter typ varje dag. Så någon som vill låna ut en cykel till mig i 2,5 vecka är mycket välkommen att göra det! Strax ska jag väcka Joel och tvinga honom att njuta med mig min sista semesterdag.
 
 
 
 

Just sing little darling, sing with me.

 

Hanna Stefansson är dagens inspiration

Här kommer ni till henne
 

Veckans utmaning vecka 29

Veckan som gått
Jag har ju failat ganska bra veckan som gick, blev inga situps eller armhävningar alla dagar! Och jag har ätit både choklad och nötter. Så nu blev Karita ännu hårdare den lilla fisen! Hon säger att inte förren man klarar utmaningen blir man av med den.
 
Karita till Karolina
Så det blir 50 situps varje dag, inget snask eller över huvudtaget äta efter klockan 19.00, träna upp armhävningar så att jag klarar minst 5 på söndag (på tå), 50 tålyft om dagen och minst träna 3 gånger den här veckan samt en powerwalk.
 
Karolina till Karita
Samma som veckan innan att det ska vara minst 2 mål om dagen samt viktigt att det är mat efter träning, dessutom ska det vara minst 50 gram protein per dag då jag vet att fröken är för bra på att äta kolhydrater som jag är en motståndare av ;) Hon ska göra 50 tålyft varje dag hon också och sammanlagt 3 minuter planka om dagen ;) Den sista blir tuff, plankan är en hard one!

Puss påre älskling

 

Inspiration från Amanda Berg

She's HOT!
 

Snelugg istället för rishög

Gud vad jag saknar klipptanten, jag skulle betala 500 kr om hon klippte mig. OCH JAG ÄR SKITSNÅL! Jag blev alltid alltid alltid nöjd då hon klippte mig. Hon visste exakt vad jag ville ha och jag blev så himla fin då hon klippt mig. Fan också, jag måste verkligen klippa mig nu, mitt hår har nog aldrig varit såhär risigt, aldrig haft så dålig hårkvalitet. Vet inte varför? Jag har alltid haft så fint hår, men nu har jag tappat hälften och det som är kvar ser ut som hö ungefär. Vill ha tillbaka håret jag hade på studenten, långt, fint och hur bra kvalitet som helst. Tänker i alla fall klippa snelugg nästa gång jag klipper mig, jag var fin i det. Snelugg och uppklippt, då får jag lite vågor också :)
 

Champions keep playing until they get it right.

Har hängt rattarna på skrivbordskanten nu igen och har lite skiftande ont i magen? Hmmm, vet inte varför men det enda det kan typ bero på är "FIN"restaurangen vi gick på igår. Väldigt besviken på maten är jag. Ska iväg och träna snart tänkte jag, jag är tyvärr inte pepp men jag måste ju i alla fall lyckas med att träna fyra gånger den här veckan som var en del av mitt uppdrag. Jag vill ju inte faila på allt. Tror det blir orbitrek, om jag orkar. Den har blivit svårare på senare tid? Jag blir som så rastlös och trött och vill lyfta skrot som en och annan bodybuilder. Näe, men idag behöver jag orbitrek. Lite kondis ska man väl ha. Tjoflöjt!
 

to become known as a regular


Jag har inte skött mig

När det gäller utmaningen så har jag inte skött mig alls de två senaste dagarna, jag har inte gjort situpsen och jag har ätit efter 19 och jag har ätit nötter. Fyfarao och skäms på mig. Hatar när jag tappar fokus och så rinner det alltid över då också, har jag redan börjat kan jag fortsätta tycker jag, men så är det ju absolut inte. Ska i alla fall på gymmet med syster idag, dock vill jag köra igenom hela jävla kroppen men det vill inte hon. Jag vill köra tills jag nästan kräks.  Bild från Grekland
 
 

What would you say if I took those words away?


Är deppig idag

 

Gamla bilder då jag var snygg i håret

 

Because this is my new lifestyle

 

Idag blir det träningspaus, kaaanske

Vad tusan ska jag göra när jag är ledig och inte tränar? Då gör jag inte ett skit på hela dagen känns det som, men lillkroppen skulle nog behöva vila upp sig en dag nu ;) Har tränat på ganska bra och lite återhämtning skulle liksom sitta fint! Men jag vill ha resultat, jag har så förbaskat bråttom hela tiden. JAG VILL HA DEN DÄR JÄVLA HETA KROPPEN NU! Får se om man hittar på nåt annat skojjigt iställerååå så blir det feeeet jävla idiotträning nästa gång ;)
 
 
 
 

En video till alla dom som har små rattar

Det funka inge bra att lägga in video för mig, vet icke vaaarför! Så här har ni en skojjig video, ni med små rattar som tror att ni vill ha stora (:

Ingenting är rättvist just nu

Folk dör som inte ska dö (i serier), jag blir fet fast jag tränar som en häst som blir piskad, jag är ensam fast jag är rolig, jag är pank fast jag förtjänar att vara rik och ingen diskar min disk fast jag har namnsdag idag.
 
Skit på bajs!
 

Två gamla fina bilder

 

Två fina bilder


Har druckit morgonkaffe ur världens finaste mugg

Har druckit lite morgonkaffe i min fina mugg, försökte ta mig upp i tid idag, har blivit lite fel på tiden nu när jag varit ledig en vecka :) ställde klockan på 8 men kom i alla fall upp 9. Imorgon provar vi på 8 igen :) Gillar inte att sova bort dagen längre. Jag blir ledsen då. Lyssnar på Lars och slappnar av lite., vill gå och träna men vet inte vad då jag tränade hela kroppen igår och den behöver vila, kanske får köra ett tag på orbin. Vi höööörs senare.
 
 
 

Veckans utmaning

 
Förra veckan:
Veckan som gått har gått bra, jag har kämpat på med mina situps och fått in en hyfsat bra teknik nu i alla fall. Vissa dagar har jag velat dö när jag gjort dem och vissa dagar tycker jag det är roligt. Jag är glad över att jag inte fuskat en enda dag i alla fall, jag har alltid gjort dem även om det blivit lite sent vissa dagar. Jag är nöjd och bad om ett hårt uppdrag till denna vecka av syrran och det fick jag ;)
 
Karita till Karolina:
Utmaningen från Karita denna vecka blev att minst träna 4 dagar, fortsätta med 50 situps per dag samt att försöka göra en riktig armhävning (FRÅN TÅRNA) har ju tränat ett tag från knä men nu är det dags från tårna och det håller jag starkt med om. Som grädden på moset så ska jag inte äta nåt snacks denna vecka, (Nu tolkar jag själv då Karita inte definierade något snacks) Men eftersom jag bara äter nötter och choklad som snacks så avstår jag från det samt att jag inte ska äta något alls efter klockan 19 på kvällen.
 
Karolina till Karita:
Karita ska fortsätta med sitt matuppdrag, jag vill att hon kommer in i att äta riktigt, jag la även till att det är viktigt att hon äter efter träning. (Hon hade varit bodybuilder tror jag om hon bara lärt sig äta så musklerna kan växa). Hon har ju dessutom varit på festival förra veckan så då är det dags att komma igång igen och då fick hon också att träna minst 4 gånger denna vecka, varav minst en träning ska vara med mig :)

Så är det

Nu ska jag på gymmet ;)
 
 
 
 
 
 

Start to be great


Jag älskar mina syskonbarn


Dansa, pausa, dansa.

600 kalorier på orbitreken, 50 situps och biceps så jag en vacker dag kan göra chins. Det är mitt mål ända sen jag var hos simon och hängde i stången han hade i dörrkarmen. Jag vill visa att jag kan! Ingen tror på mig, det vet jag, men jag ska visa er att även den lataste kan bli fit.
 

Endast Håkan kan rädda mig nu


Mina fina promarkers

Jag fick promarkers i present bland annat, detta är vad jag lyckats åstadkomma än så länge. SKITROLIGT att rita faktiskt, och jag började inte ens grina för att det blev fel. Framsteg framsteg.
 
 
 

Tre små bilder från mitt kalas

Jag hade skitroligt, jag bjöd på tårta, tvingade folk att leka och skrattade som fan! Det gör jag om nästa år :)
 
 

Personligt inlägg

Hej alla läsare,
Idag har jag gjort slut med min pojkvän *sadface*. Som tur var blev jag tillsammans med hans lillebror. Han är söt och duktig på geografi *HAPIface*

älskar er mina läsare, ni gör mitt liv värt att leva.

Röra på fläsket

Har varit ute och gått nu på morgonen. 70 minuter lugnvik runt. Nästa gång blir det bättre tid, funderar också på att dra på gymet efter lunch, men klarar jag att vara så hurtig på en och samma dag? ;) Vi får se! Måste ju ändå göra dom där förbaskade situpsen som jag tycker är så svåra att göra :P
 
 
 
 
 

Veckans utmaning bliiiiiiiir (trunmvirvel)

Karita till Karolina

Eftersom jag har de klenaste av de klenaste magmusklerna så fick jag uppdraget att göra 50 situps om dagen, har precis gjort mina första 50 (Tog alla på en gång då jag alldeles nyss varit på gymmet och kunde lika gärna göra dom då jag var svettig) och det blir en kamp. Jag har ALLTID varit VÄRDELÖS på att göra situps, jag har inte direkt rätta knycken så detta är ett perfekt uppdrag för mig. Jag ska tamefan klara det!

Karolina till Karita

Karita är väldigt dålig på att äta (Tvärtemot sin syster Lina alltså) Så hon har fått i uppdrag av mig att MINST äta 2 riktiga mål om dagen. Jag vet att man ska äta mer men detta är mycket för min lilla mackätande lillsyster! Hon ska ALLTID äta middag men får välja mellan frukost eller lunch. Problemet för henne blir nog att få till riktig mat då hon sällan ställer sig framför spisen och lagar den. MEN MACKOR GILLS INTE liksom! Här är systers blogg.

Nu ska jag gå och träna


En ny kategori

Jag och syster ska börja med att ge varandra en veckas utmaning som de gör på den här fina bloggen, jag hade dock glömt det tills nu så jag har inte tänkt ut någon finemang utmaning men jag ska komma på något riktigt bra tills ikväll så kommer uppdragen upp på bloggen då! Syrrans uppdrag till mig kommer också då! Hejhej så länge!

Lesssssssssss

Så jävla less. Orkar inte bry mig, jag vill inte bry mig längre, jag får helt enkelt bli pank och hemlös tillslut. Ge upp. Det spelar ju ändå ingen roll hur många gånger man försöker göra rätt om ingen annan klarar av att göra det. Jag som gillar att ringa så jävla mycket, dom verkar fatta det. ELLER? Och så skäller dom på mig och säger att jag sagt fel, men hur många gånger jag än gör om det så får jag inte rätt jävla papper. Jävla fitthelvete. Jävla apbajs. Just nu vill jag vara Dexter och bara mörda nån idiot.

RSS 2.0