Världens sötaste syskonbarn


Man borde ju ta tillfället i akt

Eftersom det ändå är rea på cubus idag så kanske man ska köpa den här tröjan också, kostar då endast 90 kr

och den kan jag ju ha på julafton. Känner faktiskt inte för att ha en klänning i år ändå!


Såhär fint är det hos Joel nu

Gjorde det ju julfint hos Joel igår (bara för hans skull) ;) Han åker ju till Thailand den sjunde december som sagt....JA är int bitter.

Nu när jag fick min storlön idag (150kr) Så passade jag dessutom på att handla en julig tröja på Cubus! Är ju 30% på hela butiken idag! Så den kostade bara 69 kr! hur söt som helst!


Julstädning lottas ut? NÄE VA!

Fick en inbjudan på facebook där man kunde vinna en julstädning! MEN HALLÅ! Vid jul är det ju enda gången det är roligt att städa :) Det är ju det man väntar på! Iaf jag, att få göra julfint och lyssna på julmusik är ju en av de underbaraste sakerna att göra! Att få se hur det utvecklas till ett julhem och samtidigt skråla till carolas pipa! DET ÄR JUL DE ♥


Nu ska jag gå och köpa dessa

Typ hur goda som helst, *faktiskt godare än vanliga pepparkakor*

men det får ni inte säga till nån att jag tycker :)


Slängde ihop en design till jennie


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och kika på helheten :)

Jag måste skaffa lugg igen

Karita la upp den här bilden på facebook, det är taget julen 2007! Typ en miljard år sen! haha ne men det var då inte igår iaf, fan vad snygg jag var i håret! Om jag inte minns helt fel så tror jag till och med att jag klippte mig samma dag som kortet är taget! Då vi också julbakade :)


Nu blir det kusiner till Moa iaf!

Facebook har ju faktiskt svaret på allt, det vet vi ju!


Har du problem? Men snälla Åke!


Viva la diva palett

Här kommer ett tips på en bra julklapp till sin flickvän! En palett från viva la diva, finns att köpa på åhlens kring juletider för 189:- om jag inte minns fel.
(JAG VILL OCKSÅ HA EN!)


Julmarknader ska vi på allihopa!

Den fjärde blir det julmarknad på Jamtli och den femte blir det julgröt och julmarknad i Pilis! Det är så himla mysigt med julmarknader, stämningen är på topp och det finns alltid massa roligt att titta på. Dessutom så ska Sonic Six till Jamtli och ha en liten konsert och dom tycker jag är underbara! Hoppas det inte kostar extra att titta på dom bara.

 

bild lånad från jamtlis hemsida


Världens sötaste pyjamas shorts



Finns på kappahl och kostar 149:-

Vit chokladtryffel

Vit chokladtryffel

1 dl vispgrädde

200 g vit choklad

2 msk smör

4 digestivekex

ev sockerkulor

Låt grädde koka upp och dra sedan bort den från plattan. Bryt sönder choklad och strö ner i grädden. Rör om tills den smälter. Klicka därefter ner smör och blanda ihop till en jämn massa. Häll smeten i en djup tallrik och låt svalna. Forma sedan smeten till små tryfflar och rulla dem i krossade digestivekex. Tryck fast några sockerkulor som dekoration och lägg tryfflarna i knäckformar. Förvara i frysen



 

Det här ska jag tametusan pyssla med i julmånaden! Ser underbara ut!



Recept och bild lånat från Clara

Måste bara berätta en sak

Idag var jag och Joel och storhandlade! Men eftersom att allting inte fanns på Willys så for vi till Ica maxi och kompletterade! När vi stod i kassan så gick jag och satte mig på en bänk nedanför kassorna, detta märker inte Joel så han tar och smeker tantens (som stod före i kön) rumpa istället för min! Så jävla roligt!

Sen om jag ska ta det som en diss att han inte märker någon skillnad på mig och en tant går ju att diskutera :P men roligt var det!

Nu är det jul i svärmors hus!

Eftersom Joels familj kommer vara borta över jul (&%#%¤/&#Q/) så ska vi mysa hemma hos svärmor ikväll! Det blir Kalkon och massa annat gott! Så det ser jag såklart fram emot :) Synd bara att dom var tvungen att välja att resa till Thailand på min favoritmånad så jag får vara utan min älskling i princip hela December! Menmen! Hoppas han behåller mig tills nästa jul då :)

 


Mor min ska till Ikea



 

och det här har jag siktet på! Men det blir nog bara gardinerna tror ja.


Fredagsfunderingar!

Sitter här och tänker! Idag tänkte jag att jag skulle få bort fläcken jag haft på mina fina byxor (som alla andra hatar) i evigheter. Dock så blev jag inte påmind om fläcken förrän jag tog på mig byxorna och såg den och sprayade vanish direkt på byxan medans dom var på eftersom jag var för lat för att ta av dom. Efter ett tag kände jag det stack lite på benet och fläcken var inte borta utan blev bara fulare med vanish. (Tydligen måste man ju tvätta dom också för att det ska gå bort haha) Så jag tog av mig brallan och såg att mitt lår blivit blekt! En blekt fläck mitt på låret! Helt sjukt :P (efter jag blött ner byxorna i handfatet och torkat dom med hårtorken så var dom som nya igen)

Men efter mycket tankar och funderingar så undrar jag om det var så Michael Jackson gjorde sig vit?


Har varit i Pilgrimstad och varit sjuk

Har varit i Pilis sen i måndags och så blev jag magsjuk, vilken otur jag har! Men nu känner jag mig mager iaf så det är ju ett plus ;) hahaha. Finns inget internet uppe i mammas nya lägenhet än så därför har det varit otroligt dött på bloggfronten. Men om nån vecka eller nåt så kommer det nog dit också! Så jag kan ta dit min lilla bebis (min fina dator). Aja, nu vet ni hur det ligger till! Hoppas ni håller er friska i alla fall :)


Vill ha, vill ha, vill ha!

 

från H&M


Grattis på 20 års dagen Jennie!


Den här skulle man haft på julafton


Söta vantar med tillhörande mössa

Hur söta? De önskar jag mig också i julklapp! Finns på indiska och kostar 99 kr styck!

en massa fyra saker

 

 

4 TV-program jag ser:
1. Halv åtta hos mig
2. Simpsons
3. How I met your mother
4. 2 and a half men

4 saker jag gjort idag:
1. Promenerat
2. Städat
3. Ätit middag på dalwhinnies
4. Köpt jul the på indiska

4 saker jag längtar efter:
1. December
2. Julmusik
3. Pepparkaka
4. Lussebulle

4 saker på önskelistan:
1. Systemkamera!
2. Badtillbehör
3. Ett jobb
4. En pippitröja


Blev bjuden på middag av älskling!

Klev upp vid tio och gick ut och gick! Skönt att få komma ut direkt på morgonen men det blåste jättemycket. Sedan blev det frukost och storstädning! Grundlig skurning av kök och toalett så nu är det fint och fräscht här! Efter allt slit så bjöd Joel mig på middag på Dalwhinnies, underbart gott! Nu är jag otroligt mätt och nöjd :) en bra dag!

Små skor till små fötter

Man kanske ska ta och köpa sig ett par nya uggs, mina gamla är helt skeva! Och uggs är ju så fruktansvärt sköööön! Om det blir av så blir det par från barnavdelningen på H&M! Tur man har små fossingar, det blir så mycket billigare då!


Tänkte nog prova på Quick knit


Visst kan jag ju sticka, men det verklar ju så mycket roligare med den här mojängen!
Så då kan jag sticka den där stora feta underbara halsduken som jag länge velat ha men aldrig hittat :)
Finns att köpa hos Panduro

RSS 2.0