Rockar lite innan festen



 


Så såg jag ut tvåtusenelva


Såhär var mitt tvåtusenelva

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Gick på gamla stan i Rhodos det var nog det bästa som jag aldrig gjort förut!



Har du några nyårslöften?
- Att bli hälsosammare och gå ner en skvätt i vikt. Typ imorgon blir det lchf! (eller när vi hinner storhandla)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej. Men alla i hela världen verkar ju vara med barn utom jag. Orättvist.

 


Vilka länder besökte du?
- Världens finaste Grekland!

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Oroat mig. Som vanligt gör jag det för mycket ;)

 


Bästa minnet från 2011?
- Grekland!

 

 

Bästa köpet?
- Min systemis <3

 


Vad spenderade du mest pengar på?
Kamera? Eller sammanlagt? Mat? Kläder?



Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Varje gång jag för lön typ ;) Har fortfarande inte vant mig vid att det är mina pengar.



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Svårt att svara på, med tanke på att jag varit mycket ledsen och tappat massa hopp. Men jag är ändå lyckligare och jag har ju världens finaste stöd när allt känns åt helvete :)



Favoritprogram på TV?
- Adam live! Halv åtta hos mig! Big brother ;) Som jag dessutom drömde om inatt, Madde ringde Joel och jag blev förbenad!




Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Ett större hem och ett fast jobb!


 


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Att jorden ska gå under! NEERÅ! Jag vet inte, jag vet ju inte vad som kommer hända :) Kanske jag tar körkort? ;) Jag ska tänka på saken. Jag har ju råd med flera stycken nu!

 


I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy

Haha men herreminje! Roligt men samtidigt mycket sorgligt.

Less på människor

Usch för människor som tror att dom är så förbaskat smarta men helt enkelt bara är genomkorkade. Ta reda på fakta innan ni yttrar er och tänk på hur många människor ni skadar bara för att ni är så jävla pengakåta. Jag mår dåligt av all ondska och själviskhet i världen. Jag måste verkligen börja ta ännu mer avstånd från tidningar och "fakta". Det räcker med all jävla negativitet som redan finns här i världen. Sluta dra fram varenda liten vrå av skit bara för att skrämmas och tjäna pengar. Tänk på era medmänniskor istället. Ge stöd, ge tips och ge kärlek. Inget mer hat, inget mer lurendrejeri. Jag vill inte det. Jag är så förbannat less.

I stormen med bara värmeljus

Dagmar skapade ett redigt kaos och även strömavbrott hos oss i minst 13 timmar i alla fall. Men jag var nog den enda som tyckte det var mysigt. Man fick liksom komma lite till verkligheten en stund. Jag gillar mer verkligheten än allt jävla fejkskit. Det enda jag oroade mig över var maten ;) (Och när det stormade som värst så trodde jag att jag skulle dö). Var till stan under strömavbrottet och reade lite. Köpte mig tillslut ett par byxor i min storlek äntligen. Kan ju inte köpa försmå byxor varje gång. För jag har ju inget att ha på mig tills jag blir mager. Men efter nyår så ska jag välkomna mitt hälsosammare och friskare liv! Det hejjar vi på. Hade en underbar julafton, med fin familj och älskling! Bror med tjej fattades dock. Men någon gång i deras liv kan dom väl få vara någon annanstans på julafton ;) Fick världens finaste halsband av Joel! Dyrt var det också, för inte dög den billigare varianten åt Linimon inte :) Han är söt min kille!

25 ljus tror jag att jag fick till då jag räknade igår som värmde mitt rum under avbrottet. Lång i sängen i flera timmar och bara njöt av tystnaden. Då strömmen kom tillbaka så satte jag på en film och började svulla. Det var alltså bättre utan ström ;) Men det räckte i dom timmarna som de var borta. Jag gillar inte att vara så beroende av tv och dator. Man ska inte vara rädd för sina egna tankar.




Från oss alla till er alla en riktigt God Jul!


Man ska vara tacksam för det man får ;)


Om jag får välja




Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst
Chokladkalender - Paketkalender



You can take my heart


Kärlek mellan en människa och ett djur är nog finast ändå

 

Dessutom är låten så JÄVLA fin!


En karamellskål utan karameller?

Köpte mig en sån här idag. Det var bra pris och jag har så länge velat ha en. Dock så har jag ett problem. Jag ska ju sluta att äta godis helt efter jul (Inte för att just godis är mitt problem utan det är allt annat) Men så är det. Lchf next year. Så är det bara. Så berätta för mig vad jag ska fylla mina fina skål med istället. Jag vet ju att ni är fiffiga!


En dröm om att vara avundsjuk

Jag drömde inatt att Karita fick en iphone i julklapp. Fasen vad förbenad jag blev. Jag kunde inte förstå varför hon som redan har en iphone skulle få en i julklapp? Dumma Karita. Och dumma dröm. JAG vill ha en iphone!


Deen här med


Vill ha den här myströjan


Tänkte bara på en liten sak :)

Den här tjusiga brödboxen finns på clasohlson för 229:- DEN vill jag ha :)   Då vårat skafferi blivit ungefär hälften så stort så kan jag ha denna fina i fönstret för allt bröd istället.

This is killing me

Sugar sugar sugar! I LOVE SUGAR! Fan för socker. Jag verkligen kämpar med att inte äta efter middagen. Jag vill bara smälla i mig choklad, pepparkakor, lussebullar, glögg, brie ost och såklart froooozen cheesecake.MEN JAG FÅR INTE, jag får verkligen inte. Jag förtjänar det inte. På Torsdag ska jag på julbord. DET ska jag förtjäna. Tränade hela kroppen med styrka igår och körde kondition idag. Helgens skit ska bort så fort som möjligt. Blir nog inte mycke smak på pepparkaksdegen i helgen inte.  Nu ska jag ta några syfilis! (som jag kallar physalis)


Den femte december

 

eller nåt.....


Har njutit av denna lugna dagen

Idag har jag kokat tomtegröt, myst framför teven med sunes jul och surviving christmas, låtit bli att klä på mig, ätit kycklingrester och bara varit. SÅ JÄVLA SKÖNT. Precis vad jag behövde. Lite lugn för en gångs skull. Orkade inte ens tänka på att jag är fet och satte i mig frozen cheesecake. En underbar dag.

 


Julmarknad på Jamtli och sunes jul


Den andra December blir det bak

ÄNTLIGEN Fredag, det är jag inte bara lite nöjd över. Fick dessutom sluta tidigare. Underbara dag. Har precis slängt ihop en frozen cheesecake och tänkte baka en mjuk pepparkaka också. Ikväll Blir det mys! Riktigt juligt fredagsmys. Underbart.

 


Den första December är här nu

Myst med Joel och julfilm idag, det behövdes. Nu känner jag mig lite som en människa igen. Dock kommer jag nog inte göra det då klockan ringer imorgon ;) Men imorgon klockan fyra! DÅ blir det avslappning på hög nivå. På lördag blir det julemarknad :) Här får ni en länk till min jullista på spotify, dock slängde jag bara ihop den lite fort nu men det kommer fyllas på :) Är inte van att lyssna på julmusiken via spotify ;)


RSS 2.0