Jag älskar helt enkelt Johan Falk

Gudars skymning vad jag tycker de nya Johan Falk filmerna är bra! Jag älskar dom helt enkelt. Synd att inte Kinnaman är med så mycket längre. Han får väl 10 sek i varje film. Men nu när Seth har blivit så grym och hård så gör det inget. Mumsigt liksom. Riktigt bra filmer i alla fall, har ni inte sett dom nya så gör det NUUUU! Och har ni inte ens sett dom gamla så är det dags att sätta igång och titta igenom alla :) Men de nya är såklart bäst!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh ett HALVÅR!!
WOW! Det skulle jag OCKSÅ verkligen vilja klara av,
men nu kommer det inte bli så. Hade det inte varit för att
jag skulle lämna Sverige på obestämd tid nu om 2 veckor,
så hade det säkert gått, men jag kommer vilja och kunna hålla
kontakten med dom här hemma (och nya vänner när man reser vidare) via facebook sen! Alla svarar ju inte på sms liksom... men jag kommer väl försöka begränsa mig/eller så att jag inte går in VARJE dag, som jag gjorde innan den här pausen!!
Det e verkligen inget bra beroende alls och det ger mig egentligen inte nåt bra, förutom just nu också då...eller ja, när jag kommer vara i Australien.. ja, well, jag har iaf tagit bort en del "vänner" och/eller inställt så att jag inte behöver se ALLAS uppdateringar o så att bara mina närmaste kan se vad jag skriver också. NÅT kan man ju iaf gör. och så vill jag kunna hålla kontakten med killen jag gillar, som också befinner sig på resande fot i Indien just nu och inte går att kommunicera på nåt annat sätt för tillfället :/

Ha en jättehärlig söndag!

2012-11-04 @ 10:31:14
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0