Ser inte lite gott ut heller

 


Vit Kladdkaka

2 Ägg
2 dl Strösocker
2 tsk Vaniljsocker
2,5 dl Vetemjöl
3 msk Mjölk
100g smält Vit Choklad
100g smält Smör

75g smält Mjölkchoklad
100g Marshmallows - klippta i mindre bitar
25-50g smält Mörk Choklad

Gör så här
Rör med en slev ihop ägg och socker. Sikta i vaniljsocker och vetemjöl. Tillsätt mjölk, vit choklad och smör. Rör smeten slät och fin. Häll smeten i en smörad och bröad (jag brukar använda kokosflingor istället för ströbröd) bakform och ringla i mjölkchokladen. Grädda kakan i mitten av ugnen i 150 grader, ca 20 minuter. Strö över marshmallows och ställ in kakan på grilleffekt tills marshmallowsen har smält och fått en gyllene färg. Låt kakan svalna en aning och ringla över mörk choklad. Låt kakan vila i kylen över natten.

Recept och bild är hittad på http://kalasgott.blogg.se/
Den ska jag prova baka en vacker lördag :)

Kommentarer
Postat av: hanna

jag har laddat upp min låt twitterboy så man kan ladda ner den nu, så du kan få den ännu mer på hjärnan ;)



http://www.speedyshare.com/files/23068157/Twitterboy.mp3

2010-06-21 @ 19:41:28
URL: http://exiback.blogg.se/
Postat av: B R O W N S U G A R

Åh gud vad gott! De måste jag prova!

2010-06-21 @ 20:25:16
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Det går även att använda mannagryn ;) Det fick jag lära mig på Svenssons Café, även mamma brukar använda de om ströbrödet är slut :P Såg supergott ut! Det måste även jag testa nångång när jag får hehe

2010-06-21 @ 23:06:20
URL: http://louiisemadeleine.blogg.se/
Postat av: JOSSAN!!!

Fan vad gott!

2010-06-22 @ 14:30:53
URL: http://jhossi.blogg.se/
Postat av: Tina

Det lät galet gott!

2010-06-23 @ 09:20:46
URL: http://tinaakerblom.blogg.se/
Postat av: amanda ;)

haha, vit kladdkaka, det var nytt :) ser gott ut iaf :D

2010-06-23 @ 16:28:36
URL: http://amandaaf.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Nämen guuud vad gott!

2011-01-30 @ 11:42:22
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0