Västerbottenpaj a la LCHF

VÄSTERBOTTENPAJ (LCHF)
300 g riven västerbottenost
4 ägg
2 dl vispgrädde
Salt och svartpeppar
Riven muskot
Tillbehör:
Creme fraiche
Finhackad rödlök
Röd stenbitsrom
Gräslök
Svartpeppar
Gör så här:
Smörj en pajform med smör. Fördela ut den rivna osten i pajformen. Vispa ihop ägg och grädde och smaksätt med salt, svartpeppar och lite muskotnöt. Häll äggblandningen över osten. Gratinera i ugnen 20-25 minuter i 225 grader i mitten av ugnen. Låt pajen svalna. Skär upp lagom portionsbitar och lägg upp på tallrik, värm lite i micon om pajen blivit kall. Servera med creme fraiche, finhackad rödlök, röd stenbitsrom, gräslök och svartpeppar.
300 g riven västerbottenost
4 ägg
2 dl vispgrädde
Salt och svartpeppar
Riven muskot
Tillbehör:
Creme fraiche
Finhackad rödlök
Röd stenbitsrom
Gräslök
Svartpeppar
Gör så här:
Smörj en pajform med smör. Fördela ut den rivna osten i pajformen. Vispa ihop ägg och grädde och smaksätt med salt, svartpeppar och lite muskotnöt. Häll äggblandningen över osten. Gratinera i ugnen 20-25 minuter i 225 grader i mitten av ugnen. Låt pajen svalna. Skär upp lagom portionsbitar och lägg upp på tallrik, värm lite i micon om pajen blivit kall. Servera med creme fraiche, finhackad rödlök, röd stenbitsrom, gräslök och svartpeppar.
(Jag hade dock ingen muskot)
Kommentarer
Trackback