Provar mobilen

Testar ny telefonen min :) det tar lite tid att lära sig men snart så är jag haj på det här :)


Städstök och packning av allt man äger

Det borde vara olagligt att ha såhär mycket grejer på sån liten yta. Tur så inåt helvete att vi byter med någon så vi har ju kunnat börja köra grejer dit. Förstår inte alls hur det skulle ha gått till annars. Fast vi har ju som haft ett baota förråd PROPPAT med grejer som behövdes rensas och så. Fortfarande sjukt mycket grejer kvar och då har vi ändå kört iväg massor. Får ångest och förstår INTE hur det ska gå ihop. Har 15 punkter på städlistan och jag har kunnat bocka av 2............. BLÄ!
 
 
 

Jag vill också äta frukost i vinglas

Jag vill också äta frukost i vinglas, får nog önska  mig såna i inflyttningspresent. Jag älskar vinglas,men jag älskar inte vin. Men man kan dricka vad som helst i dom och helt plötsligt så blir det vardagslyx. Jag gillar vardagslyx! Bilden kommer härifrån

Tänk att få vakna tidigt en morgon

Sitter och äter mandelgröt och försöker planera dagen. Det är så himla svårt att tajma allt packande och städande så att man inte behöver leva som en grottmänniska under tiden. Men idag ska jag nog ha som mål att rensa alla lådor från förrådet. Om jag törs gå ner, husmusen är där och vaktar!
 
 

Var till Pilis en sväng idag

Och kramade på mina fina syskonbarn! Jag sprängdes av kärlek och jag vill ha såna kramar varje dag. Framöver ska jag och Moa ha pyjamasparty, det kommer bli nice :)
 

En fin höstbild från förra året


Dom här vill jag ha

 
Grymt headset till min iphone! Finnes här

Dagens lilla lista

Dagens humör: Snuvig och glad

Dagens mående: Täppt i näsan, fnissig och längtan.

Dagens borde: Jag veit int, jag borde ha tränat men ändå inte för jag är ju sjuker. Så kanske borde jag druckit te?

Dagens frisyr: Bulle på huve!

Dagens smink: Bara litegrann för att täcka det värsta

Dagens klädsel: Trasiga tights och grå tröja, sedan bytte jag till chinos och svart överdel :)

Dagens planer: Jobba, träffa Josefine och pussas!

Dagens materiella vill ha: Huuur mycket som helst står på listan just nu, mest från ikea och mest en prinsess säng!

Dagens fundering: Hur man tapetserar och gör förarbete (vill inte att min mamma ska jobba skiten ur sig) Och hur vi ska hinna allt..

Dagens beroende: Keso och grädde!

Dagens tråkigaste: Mina nysar!

Dagens längtan: FLYYYTTTT!

Dagens superlängtan: Att få göra vårat hem till ett hem!

Dagens tidning: ÖP antar jaaaaaa

Dagens låt: Är det en vanlig dag?

 

Längtar så himla mycket

Gud så jag längtar tills vi kommit till nya lägenheten och fått dit alla grejer och köpt det vi ska ha. Då jag kan börja inreda och göra det till vårat hem. Det är någonting jag verkligen älskar, att inreda. Jag vet att det kommer bli så jävla bra och jag älskar att få kreativiteten att flöda. Även att jag kommer kunna ha min fina symaskin där, jag kommer kunna skapa så himla mycket. Nu är det nära, snart kommer allt vara perfekt!
 

Moodboard till vårat framtida sovrum


Inspiration från Angelica Blick

Här är hennes blogg
 
 

Mitt huvud sprängs av överbelastning

Vi ska flytta! Vi ska flytta till en tvåa på 66 kvadratmeter, skitstor balkong, badkar, städskåp, klädkammare, riktigt sovrum, fantastiskt vardagsrum och kök med så mycket förvaring att jag kan njuta och handla massor på loppis. Mitt huvud sprängs av överbelastning på inredningsinspiration och jag är rädd att jag kommer glömma allt tjusigt jag kommer på. Dessutom vet man ju aldrig om jag ens får göra allt då Joel inte kommer gilla det. Det skär då i mitt lilla hjärta. Sovrummet och badrummet är i princip helt klart i mitt huvud, även köket är på god väg. Det kommer bli dyrt men ack så fint. Sen planerar jag att fynda mycket på loppis och måla om och göra det till mitt. Det gick dessutom väldigt väldigt fort, redan om två veckor så drar vi härifrån liksom! Hur ska vi hinna allt?

 
 

Den här bilden pryder mitt kylskåp nu! MUMSIGT


Jag säger det igen, snygg frisyr på en snygg tjej


Världens sötaste svampbob får följa med idag

Har man lovat barnen så har man ;) Idag följer fina svampbob tröjan med ut på äventyr!
 
 

Något fantastiskt är påväg att hända

Här händer det grejer. Hoppas verkligen att allt går vägen denna gång! Joel är 100% på och jag med! Känns skitbra just nu. Jag måste dock vara redo att jobba hårt för det här och det ska jag. Nu är det dags att ta tag i livet och köra. Jag kan inte hela tiden vara rädd för att göra fel för då gör jag ju ingenting alls. Nu ska jag bli stor.
 
 

I'm so in love, every time I look at you my soul gets dizzy

 
 
 
 



 
 
 
 

Världens sötaste morgonrock som skulle passa ypperligt bra i mitt liv.

Cubus 249:-

Idag ska vi iväg och köpa ett kilo luft!


Bäst man går och tränar

Har legat på latsidan senaste tiden, så det är väl bäst man går på gymmet och gör ifrån sig lite. Var där igår dock, men innan de så har jag laaaatat mig. Måste ju fixa statistiken medans det går ;) I snitt varannan dag ska jag fan vara där den här månaden! och då måste jag gymma idag, imorgon och på måndag för att få till det :P
Tror ni jag can do it? Kände mig smal då jag vaknade imorse också, sen mätte jag mig och insåg att jag inte var det. haha. Jag ska sluta HELT med måttband och våg tror jag, bättre med bara känsla, då får man ju tro iaf :P nästa gång jag ska mäta mig är sista september i så fall. Om ens då.
 
 

För att jag älskar dig, så som du är.

 

Hur tjejer väljer kläder

 

Alla vill till himmelen men få vill ju dö

Efter att jag tappat greppet helt och gråtit ut ordentligt så kollade jag på go'kväll. Ja jag vet, det var det bästa på tv just då. Tro mig. Men jag blev så avis. Jag vill också bli helt omgjord. Där proffs väljer ut frisyr, makeup och kläder åt precis mig. Som är som gjorda för mig och lockar fram mina bästa sidor. Jag vet att jag är dålig på det själv. Jag vill mest följa modet men har svårt att acceptera mina kurvor och framförallt mina bröst. En vacker dag ska jag lära mig. Så som Lena här nedan blev klippt vill jag också klippa mig förresten. När jag lessnat på långt hår så blir det nog så :)
 
 
 

Ungefär såhär känner jag mig


Dagens inspiration kommer från Tuva

Bild kommer från den här tjejen alltså
 
 

En tjej som är ovan att jobba nu

Däckade i soffan efter maten, inte alls van att jobba längre :) HIHO! Men skönt som fasen att få komma igång igen, synd man måste plugga för att bli förskolelärare, annars hade jag nog kunnat hoppa på den karriären just nu. Men jag är inte redo att PLUGGA!? Näe, nu vill jag ha ett jobb och en framtid. Den känns så oljus annars. Var ju på intervju förra veckan men fick inte jobbet, jag som till och med drack socker för att få det, men NERÅ! haha. VAD SKA JAG BLI NÄR JAG BLIR STOR?
 
 

Som Bambi med oslipade klövar

   En tjusig tröja som kostade 249:- och kommer från H&M.

You can have fun, but you also have to put on your thinking cap every day.

Världens finaste keps kommer från H&M och kostar 79:- 
 
 

Stripes on a tiger




Gårdagens kvällsfika


It's full of flowers and heart shaped boxes

 

Cat's in the cradle

 

RSS 2.0