Nu ska det här nattas!

Nu ska jag lägga mig, kolla på idol och sen sova så jag tar mig upp imorgon :) Ska ju som sagt på ikea och jag undrar om jag ska våga unna mig något! Vi får väl se, om jag ska unna mig nåt så tar jag nog kläderna några inlägg under ;D Och laptopstödet och ljusen förstås :) Jejejeje, ni skiter fullständigt i det. GODNATT!

Jävlar vad snygg Moas blogg blev







(Klicka på bilden för att komma till bloggen
)


För 100 kronor så gör jag en bloggdesign helt skapad för dig.
Ovanför är några designer som jag gjort och jag gör även alltid min egen design.
För att beställa en design behöver du tänka på vilka färger och bilder du vill ha, och vad du vill ha för upplägg.
Har du inga ideér själv så kan jag försöka göra en design och jag ändrar tills du är nöjd.

För att beställa behöver du bara kommentera i bloggen och säga att du vill ha en design och sedan kontaktar jag dig och ger dig min msn så vi kan prata om designen.

Betalar gör man via internetbank och man får designen efter betalningen kommit in. Men jag gör designen innan och visar dig den så du vet vad du betalar för såklart.

Hoppas ni är intresserade!


You're my survival, you're my living proof.


And I think to myself, It's a beautiful night

 

But I look at you, warm in your dream
While your mobile dances above
And I think to myself
It's a beautiful night
And I know everything
Is gonna be alright
Yes now I know
It'll be alright


Ska till ikea med Karina imorgon!

 

Och detta är det jag vill ha (som jag törs titta på) Kommer väl börja gråta i varuhuset imorgon! Dock har jag väl inte råd med laptopbordet, men det är inte livsviktigt just nu heller, kan nog önska mig det i julklapp istället.


Höstmys kläder som skulle sitta jättefint i garderoben



Tröjor 149:- styck
Strumpbyxor 129:-
Halsdukar 99:- styck
Gina tricot

Brandi Carlile - The Story

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you
I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do
I was made for you
You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what
I've been through like you do
And I was made for you...
All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you


Jag drömde lite tokigt jag

Haha, jag drömde ju såklart om Gina tricot ;D Butiksbiträdet bad mig att gå därifrån för att jag var där alldeles för ofta! HAHA! Men det kom fram att hon skojjade och ville styla mig istället (: Dock försvann hon och det blev aldrig av, knasigt knasigt!

Har gjort om Malins blogg nu också! Gå in och kika!

Pillrat och designat lite ikväll

Jag blev alldeles precis klar med Idas design, blev väldigt fint faktiskt :) Kul att göra lite annorlunda än som mina egna är :D Gå in och kika på den vettja :)  Jag fick supermycket beröm utav henne också, så nu kommer jag sova gott inatt :) Wiieee


Jag gillar ordspråket hon ville ha!


Jävlar vad Clara var vacker ikväll

 

Underbar outift och grejset hon har i håret är pricken över i:et!


Slow dancing in a burning room

Jag är trött, less på verkligheten och är ett fruktansvärt mensbarn! Mitt huvud är inte som det ska och jag får inga pengar förrän i mitten på november, LITE STÖRIGT. Så tills dess ska jag sitta i karantän och skära mig i armarna! Eller nåt liknande. Vänta på hoppet, skulle haft mig ett kvällsjobb för då får man både utvecklingsersättning och lön! Såååå, GE MIG ETT KVÄLLSJOBB TACK! Ne nu ska jag lägga mig framför teven och grina...

Dom vill jag ha MAMMA


Lika pank som innan lotten

Förresten så vann jag ingenting på trisslotten, så det firade vi genom att baka cupcakes!

Haha kolla på bilden längst ner till vänster ;) Var ihop med Bobbo då jag skrev det där! (Cristoffer alltså)

HALLÅ?

 

bloglovin


Fick ett armband i brevlådan

 

Fick ett snyggt nitarmband utav den HÄR tjejen!

Tack så mycket!


If I had a million dollars

Alex kommer hit och gör mig sällskap och han har köpt en trisslott till mig :P Perfekt! Nu får ni hålla tummarna för att jag vinner! För det är verkligen min tur nu, det behöver kanske inte vara så mycket, bara en liten slant liksom :)


Jag fick en liten liten Johannes

Jag drömde inatt att jag födde barn! (Det gjorde inte alls ont så nu kan man sluta oroa sig över det) HAHA! Men iaf, jag slog upp föda och pojke på internets drömtydning och gissa vad! Jag borde köpa en lott idag för jag ska ha tur i lotteri :) Undra om man ska be någon svänga och köpa en lott åt mig, jag skulle ju faktiskt behöva en slant!

Mina fina köp från i Fredags



Okej, bilderna äger inte för dom är tagen med camen, och hade jag haft färg på så hade det sett sepe ut, så är det med cam! Men iaf så är det träpärlor och bling bling på örhängena och koftan är ändå grå så! FINT VA?

Och ser ni designen, den ÄGER! Försökte få till lite länkar uppe i hörnet också men det var bara snett å vint med mönstret så det sket jag i, men är det inte fint? För en gångs skull så är jag nöjd :)

Glöm inte bort att du är värdelös

 

Ja såhär ska man se ut då man städar

Typiskt mig att ta på mig allt jag hittar och sedan gå omkring i det under städningen


Julsaker så det står härliga till!

HAr rensat lite i skrubben själv, bara en massa rat mest! Och det som inte är rat är mina julsaker ;D YEAH! Typ halva skrubben, haha. Men nu kommer jag åt dom lätt när det ska julstädas och det var syftet ;) Hittade lite sjalar och en kavaj som är mammas som jag ska prova :P Alltid kul att hitta saker som man kan använda! Nu ska jag fortsätta plocka ihop och sen städa mitt rum och rensa garderoben! Sen blir mitt rum som det ska vara igen! PUSSPÅER!

Dear catastrophe waitress

Blöööööööö, nu går jag och lägger mig, godnatt!

Jag har aldrig sett en chip chop som kan sjunga

Jag - Jag har aldrig sett en chip chop som kan sjunga
Syster - Ne det kom ju bara en som tvåa i idol förra året



(Jag menar inget rasistiskt)

Pink beautiful fingertips

Jag är verkligen sämst på att måla naggellack, först hamnar allting utanför, sen så målar jag på nästa lager för fort så det aldrig torkar och blir fula märken, då försöker jag ta bort det och nu sitter jag här med rosa fingertoppar, snyggt, jävligt snyggt.


Ready to take a chance again

Har lekt lite med designen idag, övar lite på att få ihop header mönster med bakgrunden, hoppas det finns ett enklare sätt än hur jag håller på ! Aja, imorgon ska vi rensa skrubben om det blir fult väder, så jag hoppas på det. För om skrubben inte rensas så kan jag inte städa mitt rum, eller kan kan jag väl men det känns jääävligt onödigt då.

Blä vad jag är tråkig idag, jag vill på gina tricot igen! Jag vill slösa upp min allra sista pengar, sen får jag väl vänta till slutet på oktober på en slant. Tror ja, blä, ska iaf på möte hos arbetsförmedlingen på tisdag om jobbgaranti för ungdomar och sånt SKIT.

Rensat under trappen

Vi sket i mitt rum och vi sket i skrubben, vi rensade under trappen istället och fiiifaaan! 3 säckar blev det, och ut fick sommarskorna och sommarjackorna gå! Jejeje. Nu känner jag mig äcklig! Och jag saknar min rosa bh, vart är du?

Myskväll med syster yster



Var som sagt på middag hos bror med tjej, jättemysigt och trevligt var det! Har saknat bror och Karina fakknist, sen så fick jag en myskväll med syster Katrine då vi färgade hennes hår och kollade på idol! Jag fick med mig serien Sally hem också så nu ska jag kolla på den :) När jag kom hem så har jag suttit och kollat på kändisdjungeln med mamma och då frågade hon om jag sett att sminket kommit, det hade jag ju inte så glad blev jag att få veta det :) Det var en blå skugga, glitter ögonskugga och en röd ögonpenna! NAJS!

Fan vad påsar jag har under ögonen jääämt, ROEVHÅÅL!

Juuulen är häääär!



I alla fall jotex julkatalog, drömmar drömmar drömmar!

Idag var en bra dag

Åkte in till staden med syster Katrine och herre gud, Östersund är ju en helt ny stad, fullproppat med nya butiker! UNDERBART, eller kanske inte precis just nu då jag är pank men ändå :) Det blev lite handlande iaf, köpte en cardigan på Gina tricot, dock fanns den inte på hemsidan så ni får en bild sen! Och så köpte jag en gummisnodd på Monki och örhängen på H&M som heller inte finns bild på hemsidan!

Haha lite kaos det var på Gina tricot, proppfullt med folk, var bara att ta tag i det första man såg som man vill ha och ställa sig i kö :P Tur var ju att den satt bra fast jag inte provade :) En söt liten tygväska fick man också! Greatans! Nästa gång köper jag nog en ring och kanske en sjal, jag har ju faktiskt så få av dom ;)

 

Har också bjudit in mig och mamma på middag hos bror med tjej! Det ska bli mysigt :) Dom tänkte dissa oss först men det kan dom glömma! Ska Katrine få komma så ska jag komma!




För en gångs skull





















Det är bara en endaste sak jag är säker på, det är att jag längtar till julen! Det är bara den som kan skydda mig från allt det onda, där kan jag gömma mig i lyckan och ruset att ha en sådan mysig högtid och ingen kan ta det ifrån mig! Inte ens alla onda kalle anka hatare och inte dom som äter pizza på julafton.

Hejsan, var är jag?

Sjukt less på min egen existens, och alla andra verkar också vara det, kul att veta att folk avskyr en som pesten och att man jämförs med människor som är jobbiga som stryk. Tack, det känns bra!

Just nu vill jag åka typ 38756 mil härifrån och lära mig hypnos, till mig själv alltså, skulle vara kul att ha makten över sig själv, för det har inte jag. Jag vet inte ens vem jag är eller vem jag vill vara.

Skit på livet!

Nu ska jag på loppisen och hänga där med pappa! (han mutar med mat)

Funderar lite grann

Om jag ska åka hem imorgon istället för på Fredag, jag kan tänka såhär. Anledningen att jag vill stanna till på fredag är att Gina tricot öppnar då, MEN det LÄR vara proppat med folk, kanske, eller nåt. Och jag ska ju ändå in på tisdag på bajsförmedlingen och hoppas på att jag får en slant i Oktober! Vi får se, jag saknar mitt hem liiijte fakknist, så hemmakär som jag är så är det otroligt att jag varit här så länge :)

En sak till, ni kanske förvånas, kanske inte, men nu tänker jag göra som mitt hjärta säger och inte vad ni säger, jag skiter i vad som "kan" hända och om jag "kan" bli krossad igen, sägs det inte tredje gången gillt? Jag tar faktiskt gärna chansen, men jag ska känna efter lite till så jag är bombsäker att det är rätt, nu vet jag i alla fall att det var honom jag saknade och inte bara närheten.

Faktiskt vaken !

Har varit ut med Panchito och kollat in mina typ TUSEN bloggar på bloglovin :P Snart ska jag ta och diska och duscha, men BRYR NI ER? haha. Sitter och drömmer om mitt drömhem och fan vad sugen jag är på att ha ett (drömhem alltså) Där allt är mitt, allt är som jag vill ha det och som grädden på moset så ska det finnas en öppen spis, någon som offrar sig att ge mig det huset? Med också utsikten och gården, haha, jag kommer bli pank direkt då jag blir stor, kan tänka att mitt drömhus kostar miljoner! LÄTT VÄRT! :) Ska nog ta och göra massa inspirations bilder till drömhuset då jag kommer hem! :) Det roligaste är att allt jag tänker på, och allt jag ska ha vill jag ha för att få min jul att äga :P Jag tänker alltså att jag inte kan ha vissa färger för det skär sig mot julen :P HAHA! Är systrarna dvärg Jonsson skadad på julen kanske? YES! WE LOVE IT!


Jag tänkte tipsa!

Titta vilka fina teckningar den HÄR tjejen gör, och hon gör gärna på beställning och då tycker jag ni ska slå till :)


I love my uggs

Stor kärlek till min mor som betalade mina uggs, för jag älskar dom! Dom är så fruktansvärt mysig så hälften vore nog :) Alltså, jag är jävligt nöjd!

Snart ska vi äta underbar Stinas örtkyckling med FEJTSÅS! Det är toppen det :)

Pusspåer!

Något som stör mig

När människor kallar andra för wannabes eller att dom skapade en speciell stil och så vidare, alltså vafan. Vad vi än gör och vad vi än tycker så har någon gjort det eller tyckt det innan oss, så dom som kallar andra för wannabe är fan en wannabe själv, herregud vad är det ens att tjafsa om? Nästan ingen är först med något, inse fakta. Visst man kan snacka om vem som flög första flygplanet osv, men är alla andra piloter wannabes då? Eller? Ni som kallar andra för wannabes kan ju tala om det för mig? Är alla wannabes?

Sitter hemma hos syster yster

Glor, funderar starkt på att duscha för att kunna synas bland folk idag.


Gunhild = Höst


Min lilla bebis fyller 11 år idag


Nu vart det rött

 

Ni får en snyggare bild då jag har möjlighet till det.


Färdig för utgång!



Nu är jag klar, dock känns det inte som en snyggdag, hahaha. Tar med mig min älskade dator tror jag i alla fall! Fast jag är inte säker än :P Men jag skulle ju få låna Karitas dataväska så då är det väl lättare att släpa på den sen :) Vi får se hur jag gör. Fast lite onödigt att ta med den kanske, Karita har ju faktiskt en dator. Men det känns alltid en aning bättre att ha sin alldeles egna ;D Haha, äH! Mamma kan ju få sitta och nörda i veckan kanske :P

Östersund i mitt hjärta

Ska till stan idag, Vi hade Ullas busskort så jag kan åka gratis, det tycker då jag är finemang iaf ! Hade tänkt införskaffa mig ett par svarta uggs, bara för att jag ska vara myyyys hela hösten och vintern! Jag vet att jag har väldigt lite slantar, men vafan! Jag har inte handlat sen Tunisien typ, så jag förtjänar ett par mys skor! Plus att jag faktiskt letat upp dom billigaste och dom befinner sig på skopunkten och kostar 250 kr! Bra då säger vi så.


50 kronors ting


Will it be the same?

Nu sitter jag i täcket framför datorn och myser! Ska snart klä på mig nåt slafs och börja städa hade jag tänkt, VILL HA MINA ÄPPELLJUS, så om någon ska till ikea så kan dom ju säga till. Jag vill ha dom så snart som möjligt, för FAN vad mysigt det är.

Hade nog tänkt att rensa byrån på kläder också, jag har för mycket och som ändå inte används, och snart ska ju tjocktröjorna få plats också och nu finns det inte en chans till det!

Blöblö, vi hörs senare vettja!

Imorgon ska det bli fint på rummet mitt

Jag vet en sak jag ska göra imorgon och det är att städa, sen hade jag tänkt att försöka få igång en hobby så jag tänker antningen sätta mig och rita eller försöka göra smycken, får se vilket det blir, kanske till och med blir båda eller inget alls. Men tanken finns iaf, men alltid är det inte tanken som räknas. Sen ligger tanken att börja med självkänsla boken igen också, vi får väl se vi får väl se, det är ju knappast så att jag har lite tid (:
Blev jävligt sugen på att färga håret rött igen (alltså sugen igen) Då Sara skrev om det i sin blogg. Vad tror ni?


Ibland sticks det i hjärtat

Idag har jag varit med Cristoffer, vi bakade kladdkaka, gjorde mat och sen segade framför teven. Väldigt slapp dag. Roligt att ha lite sällskap för en gångs skull. Lät som att det skulle bli grillmys i helgen också!



Nu ska jag kolla på 2 & 1/2 men. Försöka tänka på lite annat då jag inte gillar att bryta kontakten, men jag gör det för din skull, för jag vill att du ska må bra igen och om det krävs att radera mig helt så borde det väl bli så.

Om jag hade pengar

 

MONKIIIIII


Sur över björken



Hålet i björken är alltså gjort av en hackspett och om man knackar på den så låter det ihåligt, det är alltså farligt om trädet står kvar för om det blir storm så kan det rasa över ladan eller nåt.

Jävla skit också


FIIIINT VÄÄÄÄÄÄDER!

Oh holy shit vilket fint väder :) Och jag är uppe tidigt ;) höhö, nu ska jag duscha och klä på mig sen ska jag ut och dansa på gräsmattan och njuta av antagligen den sista solen :P

H&M dom kan dom!


Notting Hill - Trean

Jag är sjukt seg och uttråkad, väntar på att få kolla på Notting hill på trean, fjoll fjoll! Då ska jag svulla, dock har jag slut på äppelljus så jag är riktigt sadface, det är typ det goaste jag vet, äppelljusen från ikea luktar ljuvligt!

Jag har fullständigt slut på inspiration till allt, en sak vet jag och det är att jag ska läsa självkänsla nu igen för att anteckna samtidigt! Sen ska jag äga på att vara jag. Fast det gör jag ju typ redan men jag menar att jag kan ju göra det ännu bättre om jag gillar mig själv och inser hur verkligheten är så man inte lever i sin bubbla med offerkoftan på, men den tycker jag att jag blivit mycket duktig på att låta bli att ta på mig! (inavel)

Nu vart det bara dravvel, I ALLA FALL, så såg jag på Män som hatar kvinnor inatt, JÄVLAR vilken film, jag blev så imponerad! Det är nog min favoritfilm nu, i alla fall i den genren (Som om jag sett någon annan) hahaha.

Godnatt.

Kött med coca cola!

Har precis duschat, idag har jag myst med gosit och hon och jag kom fram till att jag luktar illa! Sen så har jag slappat framför idol och pimpat Katrines blogg! Nu ska jag, Mor och Bror äta grillat och ha de gött!


Jag är faktiskt bra på..

...vara otroligt fruktansvärt lat, så lat så man skäms, även lika svag men det hänger väl ihop
...skratta, le och ha damp med syster Karita
...att vara rädd för allting så som onda armar som mörker och som människor
...att julpynta och se lyckligast ut i hela världen samtidigt som jag gör det
...att äta mat, godis, snask, slusk, tills jag spricker för att sedan forstsätta
...säga ifrån, tror jag i alla fall. Jag står för mina åsikter! Cigg suger
...vara pinsam, i alla fall för andra då jag skriker dennes namn rakt ut i affären då jag tappat bort personen
...göra bloggdesigner, i alla fall då jag verkligen vill och tar mig tiden att försöka riktigt'
...vara arg på människor utan att tala om det, så ligger det och ruvar tills jag ryter
...sjunga med i låtar, även de allra sjukaste, ingen vet hur jag kan dom
...välja fjollfilmer och ha fördomar mot alla andra fast jag borde ha det mot fjollfilmerna
...vara snäll och låna ut och handla kläder
...baka rulltårna, morotskaka, snoddas, osv osv BAKA, över huvud taget
...att vara söt och klä mig superb! Tycker iaf jag och Katrine
...säga ord jag inte vet vad dom betyder för att jag tycker det låter bra, tex superb?

Men allra mest äger jag på att vara moster!

Något som borde läggas till på listan?




Karolina är hemma igen

Känns som om att jag inte varit hemma på flera veckor, jag kommer inte ens ihåg då jag åkte till stan :P Men nu är jag iaf hemma igen, var som sagt ute igår och det var roligt (: Dock tycker jag fortfarande inte att jag passar in på krogen :P

När jag kom hem hade jag fått ett brev av min älskade fru<3 Det uppskattades mycket.

Orkar inte skriva ;D, nu ska jag läsa en massa bloggar sen ska jag lägga mig framför teven och slöa!

Jag vill ha, MYS!

Jag vet att dom inte är snyggast i världen, men jag kan tänka mig att dom är skönast!


Goo goo dolls

Bra låtar!

 

 

 

 




















And even though the moment passed me by
I still can't turn away
Cause all the dreams you never thought you'd lose
Got tossed along the way

Var en orolig tjej

Men nu har jag ringt och frågat och det var inget farligt! Tur det, sitter här hos Karita och väntar på att magvärken ska släppa så jag kan sova igen lite sur på att jag måste hem och ut med hundarna för att sedan åka tillbaka, det kostar ju faktiskt 50 kr vilket är mycket för en fattig tjej som jag! Aja, imorgon ska jag ut med Jennie (: Känns konstigt att jag ska ut, väldigt konstigt, men jag får göra det bästa utav det! haha,

Nu är det så att den som vill vara snäll med mig kan ge mig en sån här, kostar 40 kr på H&M! BRA DÅ SÄGER VI SÅ!


Karolina är i staden

Åkte in hit igår! Var med Andreas till sent och sen kom jag hem till Karita och vi kollade såklart på Dexter hela natten! Nu har vi sett säsong 1, 2 och 3! ÄR JÄVLIGT sugen på 4 men vafaaan, den har vi inte.

Stannar i stan till på Torsdag tror jag, för då måste jag åka hem och gå ut med voffarna, sen vill Jennie ha ut mig på Marité på Fredag (:

Nu har jag inget mer vettigt att säga!

Dagens önskeoutfit!


Ja tro det eller ej! ;D

Men jag är vaken! Jag lyssnar på Moa i hennes första radio sändning :D Jättekul! Stolt över mig själv att jag tog mig upp också :D Wiiieee!


http://pitefm.se/

Orkar fan inte

Drömde en skitdröm igen, vad vill ni mig?

Baaamse och lilleskuutt


Yo te amo Karolina

 

Jag måste säga att denna låt är mycket vacker

 

 

Yo te amo Karolina
Well I'm sorry but the words just came along
When I saw those big brown eyes of yours
Then I knew it, this would end up in a song
Oh, what I feel about you, how you make my day
I'm not pretending, but I love you, I do

You turned me on forever
'Cause you're my dream that once came true
You are my love and guardian angel
I dedicate this song to you

Whenever I was crying
Whenever I was down in heart
You were my love and guardian angel
I know you'll always see me through

Yo te amo means "I love you"
And I love to hear you sing it everyday
Oh, that moonlit night beneath my window
You were standing there and called my name
Then you said you loved me, you didn't go away
No use pretending, for I want you to stay

You turned me on forever
'Cause you're my dream that once came true
You are my love and guardian angel
I dedicate this song to you

Whenever I was crying
Whenever I was down in heart
You were my love and guardian angel
I know you'll always see me through


Någon som har lust att roa mig ikväll?

Jag har precis duschat, det var gött, trodde det skulle vara svinkallt med det höll sig som tur var! Vet iiinte vad jag ska äta till middag, hmm..

I alla fall, så ska jag få parfymen av min far i sen födelsedags present :) GREJTANS

Äh, jag är boring, orkar inte anstränga mig som en tok idag :) PUSS PÅ ER!

Mums filibabba



Den här parfymen provade jag igår (tror det var den iaf) och jag blev helt förälskad! Tror jag ska flirta med pappa och säga att detta skulle bli en perfekt födelsedags present i efterskott.

Fick krama lite på Martina också! Det gillades <3


bloglovin

Tjugofemte September

Så öppnar Gina tricot i Östersund!



Den där tröjan ska jag ha då!

Fy fan! Jag lever

Det vart kaos när jag skulle åka hemifrån, jag hittade inte min systers nyckel som jag visste att jag skulle få betala för om jag tappade bort den. Letade ÖVERALLT, i tvättmaskin i kläderna jag hade på mig sist jag var där, i väskor, i sminkväskan, jackor, jag började storböla (Jag vet att jag är känslig men shit happens) Iaf så satte jag mig i bilen så ringer mamma då vi åkt en liten bit och säger åt oss att vända om då hon hittat en nyckel i tvättmaskinen. Gud så lättad jag blev. Men det är ju såklart att det ska jävlas bara för att jag ändå mådde dåligt för något annat.

Nu har jag iaf varit på arbetsförmedlingen och snackat, tydligen så var det så att min handledare skulle kalla mig till att prata om det där men han hade inte skrivit någonting på min användare eller vad man ska kalla det. Så hon skulle påminna honom då han kom tillbaka efter lunch och fråga vad fan han håller på med. I vilket fall som helst så får jag inga pengar förrän i slutet på Oktober. Buhu. Aja, jag klarade av att gå dit och fråga och jag känner mig stolt :) Jag tycker såna där saker är skitjobbiga, ni kanske inte förstår men så är det iaf. Nu ska jag och Karita titta om Gina tricot har öppnat! <3

Fit for fight, yeah



Sådär, nu ser jag iaf hyfsad ut. Jag har ont i magen, jag måste nog vara hemma, gud vad synd.

Nu ska jag mysa och läsa Glamour!

Imorgon bär det som sagt av till stan, jag ska på arbetsförmedlingen SJÄLV, lika bra att inte tänka på det för då får jag panikångest. Jag ska inte till stan imorgon alltså, jag ska absolut inte till arbetsförmedlingen och bli hånad.

Just nu ska jag mysa ner i sängen, tända lite ljus och sen ska jag läsa Glamour tidningen som kom i brevlådan idag.
Kanske ta och äta mig lite mer morotskaka! Mums filibabba! Äh, det här blev bara ordbajs, det är nog därför det är så lite text i min blogg, för jag suger verkligen på att skriva.

Jag sover över hos syster imorgon iaf, vet inte om jag leker med henne och Malin eller om någon snygg snubbe plockar upp mig, men det lär ju märkas.

Godnatt på er underbara ♥

Någon som kan ge en fattig kvinna det här?


Jag är med och tävlar hos Makeupartisten

 

Man kan vinna det här halsbandet, och man kan få i vilken text man vill! För att komma till tävlingen så klicka HÄR eller på bilden. Kika in på Gobbit och välj och vraka bland stansar och symboler!

 

Jag vill iaf att det ska stå kärlek och att det ska vara symbol 6 i slutet (alltså ett hjärta)

Och det ska vara skrivet med texten fancy.


Det blidde en lite nyare design

Men jag gillar inte den här heller, haha. Jag blir nog aldrig nöjd, skitsamma! Nu fåre va. Imorgon ska jag in till stan och tjata om att jag vill ha utveckligsersättning, jag kommer alltså dö imorgon.
Jag tror han kommer säga: Du kommer aldrig få några pengar, du är så dålig så vi vill inte ens se dig i livet.
Då säger jag: Buhu, jag har inte ens råd att åka HIT JU!
Dom: NE men vad bra, då slipper vi se dig.

Ja då vet ni ju i alla fall ungefär hur jag tänker, känns lovande eller hur? Hur fan ska jag överleva detta liv.


Uppdatering.
Nu gillar jag designen mer iaf, hihi

Imorgon blir det en ny design igen

Någon gång ska jag tamefan bli nöjd! Men nu orkar jag inte, har en super huvudvärk, kan bero på storlipandet.
Men nu mår jag lite bättre, ska lägga mig och mumsa på lite kakor och skit så vikten jag gått ner går upp! Vore ju dumt att stanna som smal, eller?  Nerå, nu ska vi inte vara såna. En liten kaka kan man inte gå upp massa kilon av.

Sov så gott! Och glöm inte att lägga till mig på bloglovin.

bloglovin

Åh herre gud, det kittlar i äggstockarna!

 

Kolla 1.15 in i videon och njut.

Sedan, upprepa!


Please forgive me I can't stop lovin' you

Har varit lite ledsen ikväll, eller lite och lite, faktiskt väldigt mycket men det ska vi inte tala om här! Har iaf underbara läsare som skriver så fina saker till mig så jag blir alldeles rörd! Det uppskattas så himla mycket ska ni veta!

Just nu vill jag bara titta på vänner och drömma mig bort, det är verkligen den bästa serien som har gjorts, inget snack om saken! Synd bara att jag inte har den. Så jag får titta på nåt annat istället.


Jag gillar Ginatricots modellbilder

 

Myspys!


Ett fint försök till en videoblogg

 

 

Ja jag är en tönt, ja jag är 19 år, det kan man inte tro. Skitsamma videoblogg är verkligen inte min grej! Men vad gör man inte för att ni ska få se hur cool man är? Skryter lite om mina sjalar också, sen ger jag upp. Sen kommer en finfin video till som handlar om hur jag kände för att göra videoblogg. Sedär sedär.


Det gör så ont så ont.

Gud gillar inte mig. Det gör så fruktansvärt ont, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen? Och aldrig blir jag nöjd med designen heller, jag börjar undra om det är för att jag gör den själv och jag vet att det går att få till det mycket finare, jag är ju alltid avundsjuk på alla andras bloggdesigner, ALLTID.

Haha det var ju lite roligt!

Mamma kommer upp och frågar när jag sist använde min ryggsäck, jag kollar på henne frågande och så säger hon att eftersom alla kläder jag pratat om försvunnit och så småler hon lite. Hon fortsätter att säga: Dom ligger på skohyllan så du kan ju gå och titta! Jag springer ner: Ååååh där är det linnet! Haha, det låg även en bh där, en bh med 2 storlekar mindre än vad jag har i kupan nu, hur längesen använde jag den där ryggsäcken tro? ;D
Fast iofs kommer jag ihåg då jag använde det där linnet sist, det var på våren i tvåan då jag träffade snyggstefan!

Lite grejer som iaf jag vill ha i höst


RSS 2.0