Pippi Långstrump och Lilla gubben


Här kommer pippi långstrump



Gissa vem jag ska klä ut mig till ikväll? :D


Jag vill väldigt gärna ha en pippi tröja

Även kallad fiskartröja!
Finns att köpa HÄR
Jag vill ha en i storlek medium, tack på förhand!

Har fått sån lust att klippa lugg igen

Har blivit så sugen att skaffa lugg igen, hade det JÄMT förut och nu är jag utan! Skulle också vilja klippa upp håret lite, nu är det bara stort och fluffigt, alldeles för stort! Men som tur är så växer det som ogräs! Kunde ju inte ens sätta upp håret mitt då jag nyss klippte det men nu kan jag göra en "dubbel boll" haha, fattar ni vad jag menar då? Det har växt mycket iaf, fortare än jag trott och det är bra!

 

Men vad tycker ni om att köra på lugg igen?

 


This is my life and I don't care

Lyssna på den här

Three little birds

Har suttit och gjort om bloggen och nu äntligen så ser den bra ut! Så nu är jag nog nöjd en kvart eller två :) Har kommit fram till att jag ska sluta vara snäll och göra design till alla utan att ta betalt! En riktigt fin design tar flera timmar och då är det inte värt att göra det till människor som bara pratar med en då dom vill ha en design. Så då vet ni.

Min plan som jag hade gick i kras i alla fall. Där jag hade planerat att praktisera tog inte emot. Så nu måste jag luska ut en ny plan. Jag vill ju lyckas komma ut och få jobba i butik och på nåt sätt måste det ju gå (även fast min handledare säger att jag inte har en chans, SÅÅÅ peppande han är)

Aja Joel är på jobbet och jobbar väl till klockan 2 ungefär, så jag ska ha fredagsmys alldeles för mig själv! Det blir vänner (serien) , popcorn och coca cola! (självklart skakad coca cola och popcorn med aromat på, annars går det ju inte)

(Tydligen så älskar jag paranteser och vet inte riktigt när man ska använda dom men vem bryr sig?)

Fan vilket fint sovrum

Jag älskar då man blandar gammalt med nytt, det är då det blir som allra bäst! En liknande sänggavel skulle jag kunna tänka mig då det blir dags att inreda mitt sovrum i mitt drömhus! Underbart!

 

Bilden är länkad till källan


Katrine tvingade mig att köpa ett halsband

 

Men fint var det!

Så nu finns det inte med på önskelistan längre :)


Jag har en plan!

Maja informerade mig om en utbildning på miroi som går genom arbetsförmedlingen! BUTIKSSÄLJARE, kursen har redan börjat och jag blev upp i hejsan som få! Sprang till arbetsförmedlingen för att få lite mer info och det visade sig att den utbildningen går ganska ofta så jag ska ta den nästa gång istället :)

Nu har jag en annan plan, jag ska praktisera lite här i November hade jag tänkt! Vte precis vart jag ska fråga och jag hoppas verkligen att jag får praktisera där för där vet jag att det blir en öppning snart :) HÅLL TUMMARNA!

En till sak till önskelistan

Jag hittade ju en underbar cape/poncho på Åhlens förut som jag ville ha, som var helsvart, men då jag väl fick pengar till att köpa den så var den spårlöstförsvunnen. Har varit in där och kikat med jämna mellanrum men den kommer aldrig in igen. Men nu har jag hittat en ny cape/poncho som jag vill vill ha! Denna finn på glitter och kostar 249:- GE MIG DEN I JULKLAPP!



(Bilden är länkad till bloggen där bilden är lånad från)

Så duktiga vi är

Klockan 9:20 klev vi upp och 9:30 så gick vi ut och gick! Gick ungefär 50 minuter och det var jätteskönt att få komma ut det första man gjorde på dagen :) Efter promenaden gick vi och pantade burkar och köpte massa frukt! Och sedan blev det en redig frukost med fiberhavregrynsgröt och rågrutmackor med leverpastej och till det lite juice! Känner mig som en helt ny människa :)

Det enda negativa var att mina skor skavde, jag måste verkligen till Pilis och hämta mina träningsskor!

 


Nu blir det mer disciplin

Imorgon blir det långpromenad innan frukost och sen är det slut på småätande och gotta på veckorna. Jag måste skärpa mig nu. Men det är faktiskt svårt att få till rutiner då man inte har någonting att göra. Kraven jag har på mig nu är:

  • Inget j*vla småätande hela tiden (det är så jävla onödigt)
  • Ska kliva upp innan klockan 10 varje dag (vi börjar med det i alla fall)
  • Normala portioner, (jag behöver faktiskt inte äta lika mycket som en dinosaurie)
  • Ta mig ut och röra på mig varje dag (behöver luft, rörelse och dagsljus för att fungera)
Klarar jag inte det så får ni faktiskt avliva mig, för annars kommer jag se ut som katten nedan snart.




Har shoppat lite idag

 

Tänkte att det var dags att byta mascara då jag haft samma i mer än ett år! Är det något jag snålar på att köpa så är det smink, sjukt egentligen. Det är ju inte så bra för ögonen att ha en gammal mascara! Men nu har jag kastat ALLA gamla så nu kan jag bara använda den här nya :) perfekt! Hoppas den är något att ha.

 


NU: Frozen cheesecake och vänner





Foto: Wolfgan Kleinschmidt

Den här boken finns också med på önskelistan


en liten önskelista till julen






Sängkläder från ellos
Örhänge från item.blogg.se (ett örhänge räcker)
Badprodukter Från åhlens i doften passion (UNDERBAR)

Har designat åt Charlotte



Klicka på bilden för att se hela designen

Ljudet av ett annat hjärta ♥

Min älskling har ett hjärta av guld. Han tar alltid hand om mig då allt känns åt helvete och då allt är suveränt så ler han med mig. Det är den bästa av känslor att veta att han är min. Han är den enda mannen i mitt liv som jag verkligen känt på riktigt att han bryr sig. Han kan det där med more than words. Även om han kan vara en klumpeduns ibland med både ord och kropp så känns det verkligen att han vill bara väl. Har han råkat säga något elakt så ser man hur han ångrar sig och att han verkligen inte menade så som jag hörde det. Det bästa av allt är att i hans ögon ser man bara kärlek, i hans ögon är jag det bästa som finns. Han är verkligen världens bästa pojkvän.

9 månader har vi varit tillsammans idag och det ska bli en massa jävla år ♥



Ibland är man allt bra dum

Tänkte sätta mig och designa om min blogg lite medans Joel kollar på fotboll, men efter jag börjat slog det mig att jag har ju tametusan inga bilder att leka med här i stan! Så inget mer blev det med det. Men då jag redan hade börjat förstöra designen som jag hade så fick jag pilla ihop en gammal lite. Så den här får ni gilla tills jag kan göra nytt! Jag älskar ju att sitta och pilla men det blir ju så tråkigt med en design utan personliga bilder så :) Kan ju inte ta några nya heller då jag tappat mitt fotogeniska ansikte någonstans på vägen! Får inte till det längre helt enkelt. Jag tror det satt i håret, för sedan håret försvann så har det inte blivit några bra bilder. Men det växer som ogräs mitt älskade hår! Det är de som är så jävla bra :)

Jag ska sakna dig idag

Jag saknar massor idag
Mitt hår, Smulan, Gymnasiet

Alla halsband kostar 50 kr på ur och penn

 


Bland annat det här
Bild lånad från Esmeralda Nilsdotter

nedräkning till julafton


Life-Size Humans - Something to remember


De här önskar jag mig i julklapp

 


Finns i ellos och kostar endast 199 kr för två påslakan och två örngott! ♥

Björnen sover, björnen sover i sitt lugna bo..


Har designat till Bea och Stefan idag

 

Gå in och kika vettja :)


Olika ögonfärger




Bloggtorka


Jag vet någon som längtar efter julen



♥ pepparkakor, jul-på-mugg, snö, filtar, kärlek, lussebullar, julfilm, skinka, tunnbröd, ljus, kanel, rött, värme, mys, familjen, julmarknad, julpyssel, slå-in-paket, gröt, lyktor, tomten, marsipangodis, oversize-tröjor, sjalar, dunjacka, julmusik ♥

Man skulle haft en skrinda

Nu då jag vill ha upp lite saker, men inte direkt saker som jag orkar bära så skulle det varit bra om man hade en skrinda! Sen som en bonus kan jag ju köra omkring på min söta lilla Moa också då vi ska ut och busa!


There's nothing in the world like love

Kul att ni gillade den nya designen, brukar inte vara någon som säger nåt då jag gör om men nu var de det. Kul! Idag har jag inte gjort mycket, inte ens ätit. Måste göra det snarast för jag börjar få skallebank. Har satt upp gardiner och gömt mina saker i garderoberna är typ allt jag gjort. Mitt rum börjar i alla fall ta form. Jag vet det kommer gå fort då jag fått dit min sänggavel. Men just nu är det inge roligt att försöka göra fint då det inte går. Skulle behöva sätta upp två hyllor på väggen också. Om jag får för mamma förstås. Men nåt hål i väggen måste jag ju få göra.

 

Saknar mitt hår gör jag också, vilken spånskalle jag var som klippte av det. Tur det växer hyfsat fort.

 


International suit up day today!


Det gjorde ont att komma hem idag

Det är så tomt utan dig min kära vän. Vi saknar dig och tänker på dig, det vet du.

Tävling hos Angelica Blick


Bilden är länkad till tävlingen

Såhär såg jag ut på Josefines kalas

 


Nu har jag köpt 16 galgar och en gardinspiral

Japp, alla galgar måste vara likadana så då är det bara att köpa nya! Tur dom var billiga, 16 stycken vita i trä kostade bara 98 kr. Av gardinspiralen ska jag i veckan göra en sänghimmel :) Hoppas det blir fint. Ni kommer såklart få se bilder på det om jag lyckas bra. Lite otur dock var att det är 10% på hela sortimentet på h&m idag då jag storshoppade där i förrgår. Hade stor lust att lämna tillbaka allt och köpa det igen men vissa saker är ju redan använda hehe. Kände för att ordbajsa lite så det får ni acceptera.

Saknar min tant

Kyckling på söndag det enda jag vill ha


När man har hjärtesorg så får man handla

 

Har handlat lite idag, en stor mysig tröja, jeanstights, strumpbyxor, knästrumpor, torgvantar, en brosch/hårspänne, och filmen Asterix och Kleopatra!

Den filmen brukade vi titta på när vi var små.

Bästa sättet att lindra rädsla och sorg är nämligen genom att kolla på barnfilm tycker jag!

 

Tårarna är slut och jag känner mig varken ledsen eller glad. Det känns så himla konstigt.

Kan man verkligen ha varit så ledsen så det tar slut?

Jag hoppas verkligen du har det bra där du är nu ♥

Du finns alltid i våra hjärtan, det vet du.


den jävligaste stunden i livet var den då du gick

Vad ska jag ta mig till då jag kommer hem och det inte är någon som hälsar i dörren med en viftande svans?

Den vackraste stunden i livet var den då du kom
men den jävligaste stunden i livet var den då du gick
och att var förlorat

Det här är din och min låt ♥

 


Ja tack!


En fin dekorationsstege



Såhär blev dekorationsstegen som jag byggde för ett tag sedan, fick virke av min snälla bror!
Inte kan man tro att dom där träbitarna förut var ett fönster inte :) Nöjd är jag i alla fall!

Idag fick jag äntligen hålla lillebror


Ungefär såhär känner jag mig


Bild lånad från: http://aportion.net/

Fan fan fan fanf anf anf asljfiklcfnj

Jag blir så jävla less, fel att nån jävla affär gör möbler som jag vill ha så jag slipper bygga några. Jag kan ju inte och jag har inte material som räcker eller som jag ens orkar bära. Har man inte grejer så är det jävligt svårt att bygga. Jag kan inte få det fint på mitt rum förrän jag har den där jävla möbeln heller. Den är ju hela grunden. Utan den ser det sepestört ut.

Fel att jag fick en farsa som var snickare då.

Prenumerera gärna på min blogg


bloglovin


inspiration till mitt nya hem



Fint att göra ljuslyktor/hållare utav saker man redan har tycker jag! blir så mycket personligare då!
Eller om man fyndar något och gör utav det. Loppisar är underskattade tex.

Bilder är lånad från: http://mittlivplandet.blogspot.com/


Dom här ska jag lätt göra till jul


 

 


Cookie dough cake balls ca 30 stycken:

100 g smör
1 1/2 dl florsocker
ca 2 msk kaffe
ca 3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
100 g ca 40 % choklad

 

200 g choklad
strössel eller pärlor

 

Vispa smör och socker mjukt, tillsätt kaffet. Rör i mjöl och vaniljsocker. Hacka de båda chokladsorterna ganska fint, är bitarna för stora kan det vara svårt att få till fina bollar. Ha i chokladen och blanda väl, forma till runda bollar. Låt dem vila i frysen i minst två timmar. Smält chokladen och doppa de frysta bollarna i den, man får vara ganska snabb då chokladen stelnar supersnabbt på de frysta bollarna. Strö genast fint strössel eller pärlor över.

 

Orkar man inte stå och rulla all deg till bollar kan du blanda degen med vaniljglass och frysa in, vips har du din egen variant av Ben & Jerry’s ”Cookie dough ice cream”.

 

 

Recept och Bild: Linnéa Seidel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Har designat lite bloggar idag.



Såhär fin och busig blev systers header!

Söta söta lilla bebis

 

Du ditt lilla knyte skrynkligt och sött, som sötaste socker min syster har fött.
Min kärlek till dig lilla barn är så stor, du är nog världens finaste lillebror.
Dig ska jag visa allt det fina i livet, att försöka få dig le varje dag är givet.
Lilla prupp, lilla fis jag ska älska dig på alla möjliga sätt och vis.


Gjorde mig ett par tavlor i väntan på älskling


Såhär mår jag just nu



RSS 2.0