Ursäkta frånvaron på bloggen, men vi flyttar

Imorgon gäller det! Har packat som en idiot idag och ändå känns det så långt ifrån klart det går. Men snart är det över, snart har vi vårat hem. Jag längtar och hoppas. Hoppas på att det inte ser ut som fan (eftersom vi inte ens fick titta på den) Men det blir nog bra till slut! Balkong och badkar är värt mycket! Nu ska jag ta mig en dusch, känns som att jag inte gjort det på flera år. Jag bloggar då jag hinner, kanske gör något tidsinställt inlägg! Tjingeling.

 


Längtar tills att få bo på ETT ställe

snart äntligen så slipper jag bo på hundra ställen! Då kan jag ha mina grejer på ett och samma. Jag längtar som faaaan, och det är bara några dagar tills det är vårat :) Just nu packar jag ihop för att åka till staden igen. Antar att lägenheten ser ut som hell som alltid då joel haft fest men just nu gör det mig inget. För snart slipper jag den trånga grottan och de flesta av dess tillbehör. Jag är glad för det.

Den tjusiga hatten som införskaffades


Inspiration till tapeter

Om det är fula tapeter i lägenheten (Vilket jag nästan hoppas) ;) hehe. Så har jag kikat ut dessa: Syns inte så bra på bild men dom är superdupermegafina!

 


Mitt nya fina röda arband




Snackar lite om allt och ingenting


VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!!! JIPPIEEE!!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Jag och Joel ska få flytta ihop på riktigt nu! I EN LÄGENHET MED SOVRUM, OCH BADKAR, OCH BALKONG, OCH STÄDSKÅP OCH HERRE MIN GUD! Jag är typ såhär lycklig:



Det finns skatter på marknaden i Östersund

Dessa fina handlade jag på marknaden igår, hur fina? Hur fina som helst! Såna här har jag letat på stan finns de bara med vita fjädrar och det tycker jag inte är lika vackert. Så nu är jag en himla nöjd tjej! Nu ska jag fara in till marknaden igen ;) ska följa med Karina! Måste svänga in hos joel och hämta mina träningstights också, jag kan inte leva utan dom! Det är nog det bästa jag köpt. Hörs senare!

 


En söt liten blommig blus i min ägo

Den här är inte ny, men jag har nog inte visat er den. Eller ja, jag har ju inte använt den än. Så typiskt mig, jag köper kläder och sen tycker jag dom är för fina för att användas vardagligt typ. Så då måste jag vänta tills det är något speciellt så jag kan använda dom? Logiskt? Nej va. Men så knäpp är jag. Dessutom gör jag sällan något speciellt så ibland ligger kläderna bara för att jag tycker dom är för fina. Jag måste sluta med det och använda det jag gillar!


Har råkat beställa lite grejor

Råkade beställa lite grejor som jag länge velat ha! Ett stativ, en fjärrutlösare och vänner boxen (TIPS, vännerboxen kostar endast 700 kr på cdon just nu LÄNK) Får se hur fort det kommer. Så nu är jag många pengar pankare, blir nog ingen yra för mig ändå. ELLER? beslutsångest beslutsångest. (bild från midsommar)


Mycket inspiration inför kommande flytt

Vi hoppas ju på att få flytta, helst snarare än senare! Och gud så mycket underbar inspiration ikea har, jag sitter här och drömmer då det öser ner regn utanför, jag vill flytta nu! NU NU NU! nu ska jag kika på inspirationsbilder till kök och vardagsrum också :) Jag gillar att sitta och drömma. En vacker dag, en vacker dag!

 




Fan vad less jag är på elaka människor

Varför har människor så svårt att vara trevliga? Varför måste vissa trycka ur sig elaka kommentarer jämt? Vissa människor borde helt enkelt vara stumma och inte kunna skriva. För vad är meningen med att vara så jävla elak hela tiden för? Varför trycka ner någon som försöker? Ingen mår bättre av att ni håller på som ni gör. Jag försöker alltid vara en god människa, prova med det ni också! Åååh jag blir så jävla irriterad.

En blommig klänning från Monki

En smäll på käften känns det som idag, men jag reser mig igen, det gör jag alltid. Vill verkligen gå på yran, jag blir ju tokig. Varför är det så dyrt? Jag vill se Maggio, The Ark, Orup, Håkan och Säkert! Sketsamma, nu ska jag äta lunch och bli en människa igen, kanske hoppa in i duschen och skölja av allt. Ordbajs.

 


Ett av världens finaste halsband

Köpte ett nytt fint halsband igår på H&M, tjusigt va? Jag älskar det. Kostade endast 50 kr.


Jag kör hårt tills jag storknar

Har tränat hårt idag så jag kommer nog inte kunna röra mig imorgon, får smörja mig som tusan med liniment eller nåt för att kunna överleva :P Men jag skaa gå ner den här gången! Det här var i alla fall min frukost! Huuur gott som helst, en jordgubbsdrink! (Åt ägg och macka också) Nu ska vi åka till nyhem på loppis! Tjofadderittan lambo!

 


JAG VANN iaf en gång!

JAG VANN JAG VANN JAG VANN! Jag och Katrine var ute och sprang idag (ibland gick vi för jag höll på att dö) i slutet så skulle vi springa allt vi kunde till mål OCH JAG VANN! Jag blev helt chockad över hur fort det gick! Tror Katrine också blev det, sen tävlade vi två gånger till på vägen hem, men dom gångerna talar vi inte om! JAG VANN! Jag var hur snabb som helst, häststeg! Ohlala! haha. Har dessutom gått ner ett kilo minst under tiden jag bott i pilis :) Har jag ens pratat om det i bloggen? Har varit ganska dött här, hur som haver har bott i pilis ett tag för att hitta tillbaka till min kropp. Jag och Katrine har slagit vad eller vad man ska kalla det till sista September! DET BLIR SVÅRT! Men det fixar vi! :)

I never thought I´d be in love like this


Muggarna jag fick av svärmor i födelsedagspresent


Det bor en liten tant inuti mig

Hittills idag så har jag varit ute med Kira och gjort världens godaste frukost! Jag gjorde egen müsli (Ja jag stal solrosfrön och linfrön av dig Katrine) Men det är jag värd! När jag blir stor så ska jag ha massor med såna här fina burkar med hemmagjort innehåll och fina tyger på locken! Jag älskar det! Det bor en liten tant inuti mig som bara längtar efter att få leva ut allt man kan göra i det perfekta hemmet

Müsli:
Solrosfrön, Linfrön, Havregryn, Hackade mandlar, Sirap, Honung, En skvätt socker, Kanel och Kardemumma
Blandas efter behag och steks till man är nöjd.

 



what do you say when words are not enough



Är hur sugen som helst på choklad och snask och allt som jag inte får äta, jag hatar att vara tjock och känslig. Jag känner mig så jävla värdelös, bortkommen och vilsen.

I want you to want me, I need you to need me.


Nu blir det lördags smaskens

Har varit hos bror med tjej och badat och ätit tacos! MUMS var det, och efter det har jag gått lite med kira och övat lite med henne. Hon verkar vara riktigt villig att lära sig, hur kul som helst! Hon kan redan krypa (inte felfritt) men jag höll bara på i några minuter. Nu ska jag iaf äta lite glass och njuta på balkongen, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blev ju ensam och övergiven. Hade!





Mina smultronröda söta tofflor




Varje dag känner jag såhär för dig

Aldrig i hela livet har jag varit såhär kär, du är min stora kärlek, den jag vill bli gammal med, den jag vill uppfostra mina barn med och den jag vill bygga upp mitt hem med! Jag vill alltid ha dig nära mitt hjärta. Det mest fantastiska med kärleken till dig är att den aldrig svalnar, jag saknar dig alltid lika mycket och jag tycker alltid du är lika underbar. Du är så himla godhjärtad och snäll och snygg och bäst och jag finner inga tillräckligt bra ord för att säga hur perfekt du är för mig! Jag älskar dig!


Pratade om grekland med mamma

Jag - Vi har redan tittat ut lite utflykter, vi ska upp på nåt berg och titta på en gammal byggnad
Mamma - JAG TÄNKER INTE klättra på nåt berg
Jag - Men jag tror inte man klättrar heller, snarare vandrar
Mamma - Jag tänker ändå inte
Jag - JAHA? Ska du sitta nere alldeles ensam och vänta på oss och bli våldtagen av en grek då?
Mamma - Ja tack!

Jag pälskar min mammut!


Östersund bra, men Pilgrimstad bäst!

Idag ska jag hem till mamma! Där ska jag bli smal igen hade jag tänkt, var på ungdomsmottagningen idag och skulle förnya ppiller och var tvungen att väga mig, jag är nu officiellt överviktig! TJOHO! Ska handla ricinolja idag så jag kan rengöra mitt ansikte på ett effektivt och naturligt sätt! Har hört mycket gott om det, skriver om det sen. Sen ska jag på möte och sen tar jag bussen med Jennie hemåt! Kanske ska bada med kusin vitamin och sola hade jag tänkt! Gött :)


(passande bild på min födelsedagstårta)


Nu har jag handlat inför balsammetoden

Har läst massor om produkter och skit vi luras köpa för att "det är bra för våran hud och vårat hår". Jääävlar vad mycket bullshit det är, allt är ju fejk. Inga av dom produkterna som påstår att de ska vårda och sånt skit gör just det. Dom förstör hår och hud istället och rubbar den naturliga balansen. Ett steg på resan att bli lite mer naturlig är att skippa schampoo helt och endast tvätta med balsam (och då ska det vara ett balsam som inte innehåller massa SKIT). Här på bilden har jag ett "sista schampoo" Som man måste ha för att tvätta bort dumheter som man dränkt sitt hår i, och balsam som jag sedan ska börja tvätta mitt hår med.  Här kan ni läsa mer om balsammetoden.

 

Vill också sluta med tvål och deodoranter men måste läsa på om det mer först.

 


Nu kan jag bjuda på tårtkalas

Idag har jag strosat runt lite på staden med småtjejerna Maja och Moa, har också råkat handla lite, haha men jag har slutat visa allt jag handlar på bloggen, känns som att alla dömer mig då. Vi får se om det dyker upp lite bilder på nå inköp.

 

Idag kom Tomas, Desiree och Viggo förbi också, fick lite försenade presenter! Underbara! Ett tårtfat, en tårtspade och världens sötaste lilla burk med smarties i. Mycket glad blev jag! Men nu behöver vi verkligen flytta för jag har ingenstans att ställa grejerna jag fick :)

 

Nu ska jag lägga mig i soffan och kikar mer på Sex and the city, har gjort något med ryggen som jag inte vet vad men den är fucking weird! Så den ska jag vila!

 


Om jag skulle vara lesbisk såå

Såg precis filmen you again, blev helt kär i Odette Annable, jäklar vilken vacker kvinna. Titta bara. Jag skulle nog döda för att få se ut så. OH MY GOD!





Jag vill ha en Chihuahua

Sen jag såg Karitas grannes Chihuahua hund så har jag blivit helt förälskad, dom är ju så jääkla söt och perfekt att mysa med i soffan. Jag vill jag vill jag vill jag vill!



rame>

RSS 2.0