Börjar bli dags för en önskelista jö

Den tjugoåttonde juni fyller jag år, GLÖM FÖRFASEN INTE DET! Här kommer en fin lista på saker jag vill ha:

  • En fjärrutlösare till min fina canon eos 500d
  • En fotokurs
  • Vänner boxen och sex and the city boxen
  • Presentkort
  • Make up store kurs
  • Örhängena jag lagt upp nedan
  • Denna clutch från Gina tricot
  • Gummistövlar
Kommer fasen inte på något, jag brukar ju ha en lista på flera mil! Helst av allt vill jag nog ha en fin födelsedag, med familj vänner, grill, sällskapsspel, lite fina drinkar, bus och lekar! För det är sånt jag gillar, som ett barnkalas fast med vuxna vill jag ha! jag vill sätta svansen på grisen med ögonbindel och ha fiskedamm! Sen vill jag spela galenpanna och alias med dom jag tycker om helt enkelt! OCH MASSA BALLONGER!


Have you ever really loved a woman?

Ojojoj vilken dag, tur att det märktes att jag bröt ihop, för tusan vad söta arbetskamrater jag har! Efter kramar, en paus och stöd så kändes det mycket bättre. Men ibland är det fan hårt, hårt som sten, och då vet man inte riktigt vad man ska ta sig till.


Tänkte visa upp mina tjusiga nya bhar som jag är mycket stolt över iaf. JAG KUNDE HA DOM! HIPP HIPP HURRA! Därför köpte jag tre stycken (för det händer ungefär varannat år att jag hittar bhar som passar så pass bra) Om det anses stötande att jag lägger upp bilder på tuttekassar så skit bara i att titta :)

Har varit sketa dålig på att uppdatera, men jag tror inte direkt att ni bryr er ändå :) Så ni får ta inläggen som de kommer ni som gillar att kika in.


jag önskar mig detta i födelsedagspresent

Dessa två örhängena önskar jag mig! Finns att köpa HÄR och kostar 70 respektive 60 kr. Om ni skriver Fanny i meddellande grejen så får jag en överraskning på köpet också ;) BRA VA!



NU känner jag mig iaf jävligt snygg

Jag älskar mina nya träningskläder, jag känner mig hur het som helst fast jag gått upp massa kilon! Man kanske ska kuta omkring i de här kläderna jämt :) Himla fint pannband har jag köpit på jobbet också (eller jag har inte betalat det än men jag har tagit ut pengen som jag ska lämna på måndag) LOVE IT! Hade himla tur också att det matchade nya träningskläderna då det är röda detaljer på jackan! SNYGGT SNYGGT SNYGGT!

 


Känner mig som en söt och fet gris!

66 kilo! (tänk också på att jag är typ en meter lång) 66 kilo har jag aldrig någonsin vägt i hela mitt liv, även under min feta period! Det betyder att jag är ännu fetare nu (VAD DU ÄN LJUGER OM MAMMA) Jag vill inte se ut såhär, varför ska det vara så förbannad svårt att gå ner i vikt? Ne vadå, det är bara att motionera och äta rätt... MEN DET ÄR INTE SÅ LÄTT! För då hade jag aldrig kommit hit. Det är skitsvårt. Det är förbannat skitsvårt. 59 vill jag väga, som jag gjorde på studenten. JAG VAR SÅ FÖRBANNAT SNYGG DÅ. Smal och hade världens finaste hår! Dit vill jag komma igen, jag vill tillbaka! Just nu ser jag bara gravid ut, och det är inte roligt då det är noll bebis i magen. Det är faktiskt så man önskar att det var en där, så jag hade något att skylla på. Kanske jag är skendräktig?


(/"%W# #R(Q"#¤"(%¤("#&%¤("#&="#(%&")/%&

JAG HATAR DET HÄR! jag finner inte ord, varför går det inte att laga mat själv? Man tappar all lust, vill bara ruttna i helvetet och hoppas någon sparkar på en! Är man ensam så blir det så svårt, man vill inte äta någonting förutom allt man inte har. Om ens det. Nu ska jag svälta till döds och jag gråter redan så huvudet sprängs. Jag har humör som en terrorist men shit happens!

this is the first day of my life

Det blev jobb idag, så fick springa till stadium efter jobbet och leta träningskläder! Hittade detta setet för bara 399:- kronor så jag blev nöjd. Man är så JÄVLA snygg i träningskläder. Helt sjukt faktiskt. köpte också ett orange linne till. Nu behöver jag bara en bra sport Bh men det finns ju ingen som funkar på mina sepe bröst. Men det är väl bara att fortsätta leta! Eller så får jag klippa av tuttarna! Har jag tur så krymper dom som fan då jag blir smal! Hiho, får se om jag lyckas denna gång!


Mys med Josefine och sex and the city

Ikväll blev det mys och film! Även massa onyttigheter, SKÄRPNING LINA! Men det var gott. Imorgon ska jag köpa ett par träningstights och kanske nåt annat snyggt att springa runt i :) Sen så är det slut på detta deppande och ätande, för det är inte såhär jag vill vara, jag vill inte ens veta hur mycket jag gått upp de senaste veckorna men problemen har helt enkelt tagit kål på mig. Var längesen jag mått så dåligt så länge. Men nu hoppas jag verkligen att det håller sig bra! För jag pallar inte mer skit och det är min tur att må bra nu! Jag vill känna mig bekväm och pigg och glad! Inte deppig, nere och fet. KÄRE GODE GUD! Låt mig funka!


No matter what they say now I'm in love

No matter what they say now I'm in love, snyggaste skorna just nu! ELLER HUR? Finns på dinsko

har inte kunnat blogga på flera dagar (har jag trott) men det var så att vi lagt till en grej för att slippa all k*k reklam som är överallt (bla facebook och bloggar) som dessutom är med ljud, så jävla psykande! så då fick vi nåt till firefox som tog bort all reklam, och dessutom gjorde så att jag inte kunde logga in på blogg.se, men igår upptäckte jag i alla fall felet och prinsen min åtgärdade detta!

 


En dag på storsjöbadet sliter på en

Har varit på storsjöbadet med busungarna Maja och Moa idag! Helt galet trött är jag nu, hamnade i Pilgrimstad gjorde jag dessutom! Måste ju ta farväl av fina familjen om världen ska gå under imorgon ;) Grillat blev det och nu är jag smällfet, men det är okej. Vet inte alls när eller hur jag åker tillbaka till staden, men det lär väl märkas. Ska troligtvis mysa med kusin vitamin ikväll i alla fall. Sen så tycker jag att ni har glömt vad det är för dag IDAG! KOLLA I KALENDERN OCH SEN KOLLAR NI I MIN HEADER OCH SEN GRATTAR NI MIG ;) Typ bara mamma och moster Ulla som kommit ihåg! och systeryster med sill!

gammal bild


Idag är tanken att fota på riktigt

Igår lekte jag lite med kameran och man lär sig faktiskt väldigt mycket om man sätter sig ner en stund med manualen ;) Så idag ska jag och kusin ut och fotografera lite är tanken. Först tänkte jag dock dra till jobbcoachen och smiska han lite! var dit igår också men då var det inte en själ där?? Hoppas dom är där idag iaf, behöver få mitt papper påskrivet och så har jag lite taktiska frågor att ställa! En häst från Jamtli fick stå för bilden idag då jag inte hade några coola bilder till övers, men efter dagen så hoppas jag att jag har det ;) PUSS PÅ ER!


Vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs och jag.

Jag hade lite tråkigt så jag gjorde en bild på hur man kan känna sig ibland, fast jag känner mig inte såhär idag som tur är. Hatar ju känslan att man ser ut som satan gjort en personligen. Visst är jag väl söt? ;)



Glöm inte att jag har namnsdag

En sån här vill jag ha, och jag har ju faktiskt namnsdag på fredag!
bilden är länkad till källan


Det ordnar sig, det gör det alltid!

Igår bestämde jag mig för att på riktigt be om hjälp, och tametusan det gick bra! Blev för en gångs skull tagen på allvar och nu håller vi alla tummarna för att detta funkar. Fick dåligt samvete över att jag inte kunde jobba men jag behövde verkligen detta och jag är ju fit for fight imorgon! Hoppas verkligen jag inte krånglat till det alldeles för mycket för dom på lillgården idag.

Har också sett att världen tydligen ska gå under den 21a Maj. Nu börjar jag faktiskt bli riktigt less på detta domedagspratande, låt livet ha sin jävla gång och sluta spekulera, för jag orkar inte oroa mig hela jävla tiden, OK? Vi kan ju ändå inte göra nånting, förutom att ta hand om våran kära jord lite bättre men det är nog redan försent. Vi är helt enkelt för oansvariga för att ens få ha hand om världen.

Här är i alla fall den fina topen jag köpte på H&M för ett tag sedan, hur söt som helst och mina bröst får till och med plats, det ingick dessutom bhband så att den inte ramlar av, för jag kan i alla fall inte vara utan bhband, då tappar jag tuttarna i backen! ;) Köpte även tillhörande trosa!


Nothing can keep me from you

En underbar helg i Pilgrimstad har det varit, jag trivs hemma! För det är dit man kommer när man kommer hem. Jag har världens bästa familj och jag älskar dom som bölder i rumpan! (eller som moa säger, bulle i rumpan!) God mat, kortspel, mys i ziperall och bus med syskonbarnen! Köpte även lite häftigt tyg av min kära brors Karina! Huuur häftigt är det inte då? Jag älskar det. Får se var det blir för skapelser, men tanken är i alla fall någon slags hissgardin, kuddfodral, dukar eller klä tavlorna! men det räcker nog inte till alltihopa så jag får ta och suga på den karamellen ett tag :) Imorgon blir det jobb, och det är jag som stänger! Så vi hörs inte förrän sent imåra.




Detta söta småsmisk gav mig en överraskning

Tror ni inte att söta lilla Viktor kräktes ner min ziperall? JO DET GJORDE HAN! Han kanske inte tyckte den var fin? Men ledsen blev jag och nu måste den tvättas, det är tur han är så söt och oskyldig att jag inte kan vara arg på han! Och inte kan man ju heller vara arg på en bebis, men otur! DET VARE!



DAMN! Vad jag gillar det här!

Rosa och orange är så jäkla snyggt tillsammans! Det är verkligen favoritfärgerna just nu, och det här tycker jag är riktigt häftigt och effektfullt! Bilden ärlånad från fina Brownsugar och bilden är länkad till det exakta inlägget och där står det om de snygga läppstiften :)


Tuffa brudar i lyxförpackning!


JAG ÄLSKAR MIN NYA ZIPERALL



Längtar till världens bästa lördag

 

Gud vad jag längtar tills på lördag då jag ska vara med min älskade familj! Det blir alldeles för sällan man är hemma i pilis nu för tiden och jag saknar det! Vet dock inte om jag åker till Pilis imorgon eller om det blir på lördag. Slutar ju halv sex imorgon och då måste jag åka äckelbussen hem! Kan ingen vänlig själ bara hämta mig? ;)

 

Nu ska jag strax ta och cykla till Jonna och störa henne lite :)

 

Här är i alla fall en bättre bild på mina fina lyktor ifrån åhlens, JAG ÄLSKAR DOM!


Jag vill ha den gula bikinin

Sååå snygga bikinis, är riktigt sugen på båda två faktiskt! Jag måste ju vara snygg i Grekland! Bilden är lånad från fina Angelica.
Gula överdelen kostar 49:- och den andra 129:- Gillart!



När hopp och mening, bara försvinner

Blev tidigt med jobb idag i alla fall, och jobba ska jag också göra resten av veckan. Det blir gott om päningan sen får man hoppas. 
Har ingenting vettigt alls att säga idag! Jag längtar till helgen för då ska jag hem till fina Pilgrimstad för att bara vara jag,
tänka bort allting som tynger mitt lilla skruttna hjärta och kramas med min älskade familj! FASEN vad jag saknar dom jämt!
Känner mig just nu bara dålig, äcklig och trasig! Som vanligt.

Ännu en tatueringsfundering, saknar ju Smulan hjärtat hela tiden också, så denna är till henne isåfall.


Alltså är jag helt jävla retarded eller?

Jag lovar, det är inte för att vara dum, för att jag är lat eller för att jag vill ignorera! UTAN jag missar ALLT som händer på min telefon, jag trodde ju tametusan jag hade satt på ljudet nu just för att jag inte ska missa men det har jag! Dessutom kollar jag på telefonen så sällan att det går åt skogen! Lotta från jobbet hade ringt och ville kolla lite tider åt mig, men nerå! Och nu är det för sent att ringa upp! Tusan! Aja, jag ska ju iaf dit imorgon, men kanske ville dom att jag skulle jobba längre och tidigare? Men det går inte att göra någonting åt det nu. Jag får nog börja ha på mig mobilväskan forever and ever och höja signalen så jag inte missar något mer! För syster och Josefine har också bombat mig :) Usch, jag har ju också börjat somna efter middagen varje dag som en gammal tant! Nu ska jag slå mig på käften lite :)


Spring för livet om det är dig kärt

Det var skönt att få en till sovmorgon, det behövde jag. Var hur spänd som helst mellan halv sju och nio imorse, det är då det brukar ringas in personal ;) Men idag fick jag vara ledig! Skööönt! Sitter och dricker lite proviva och ska snart ge mig ut och röra på fläsket! Känns sådär, kan tänka att det är mycket jobbigt att springa då det är såhär varmt :) MEN JAG SKA! Sen ska jag göra ett schema för träningen i veckan hade jag tänkt. Imorgon får det räcka med att cykla till jobbet, det blir ju ändå sammanlagt en timme!

Här får ni se en underbar videkiss bild som jag tog i april, tror nästan det är finaste bilden jag tagit! (Som inte är på mina fina syskonbarn)



Fina dikter, jag läser och tänker på dig ♥

If tears could build a stairway and memories a lane,
I'd walk right up to Heaven and bring you home again.
No farewell words were spoken, no time to say good-bye,
You were gone before I knew it, and only God knows why.
My heart's still active in sadness, and secret tears still flow;
What it meant to lose you no one can ever know.
But now I know you want me to mourn for you no more,
To remember all the happy times; life still has much in store.
Since you'll never be forgotten, I pledge to you today:
A hallowed place within my heart is where you'll always stay.



I thought of you with love today, but that is nothing new.
I thought about you yesterday, and days before that too.
I think of you in silence. I often speak your name.
Now all I have is memories, and your picture in a frame.
Your memory is my keepsake, with which I’ll never part.
God has you in his keeping.
I have you in my heart.



They say memories are golden, well maybe that is true.
I never wanted memories, I only wanted you.
A million times I needed you, a million times I cried.
If love alone could have saved you, you never would have died.
In life I loved you dearly, in death I love you still.
In my heart you hold a place no one could ever fill.
If tears could build a stairway and heartache make a lane,
I'd walk the path to heaven and bring you back again.
Our family chain is broken, and nothing seems the same.
But as God calls us one by one, the chain will link again.

How to save a life

Fan vad jag blir trött då jag har ätit, är som en gammal tant! Huffa, tror jag ska gå ut lite ett tag innan big brother, sen blir det tidig kväll ikväll! Imorgon ska jag röra på fläsket, tänkte hoppa hopprep i 10 minuter och sen ska jag springa/gå fort korta lungviksrundan, göra 20 armhävningar och 20 bengrunksimojstränamagen! (hatar att göra vanliga situps) PEPPA MIG! Kom på straff jag ska få om jag inte gör det! Ska börja skriva upp allt i almanackan så det SKA GÖRAS! Jag vill inte må eller gå upp såhär mycket. Det är inte coolt.

Halsbandet som var i H&M paketet
:


Vårstädning i den lilla lägenheten

Igår blev jag så less att jag bara var tvungen att dra igång och göra någonting drastiskt! Jag pallar inte att leva i mörker, jag behöver ljus! Så jag gjorde det bästa jag kunde och detta är resultatet! Visst är det fint? :) (varken stolen eller grejen med glasdörrar ska vara där inne men just nu har vi lite för mycket möbler och för lite plats) Jag trivs i alla fall mycket bra och det var värt pengarna som lades ner på nya gardiner, dukar och matta! Nu vill jag bara klä om tavlorna i ett häftigt tyg och i samma tyg göra en hissgardin! Det skulle varit tufft! Gärna med något mönster i orange! RAWR! Vill också ha en orange duk i fönstret, vet ni vart det finns?






Ge mig tro, ge mig hopp, ge mig kärlek!

Ska dra ut och på staden och se om jag hittar mig ett hopprep! Nu jäklar ska de nya kilona väck, dom är inte min kompis. Är jävligt snygg idag också (Bilden är inte från idag)  Har på mig min nya tröja och mina nya jeanstights så I am ready to go! Vi hörs väl senare!

 


No one thinks of fightin' when they see a topless girl


Här är en bild på en del av H&M beställningen

En söt mobilväska och en fin tröja, beställde ett halsband också men det får ni se sen! Hela paketet gick på 193 :- med frakt, det gillar vi! liiite besviken på att kedjan inte var längre på mobilväska dock, jag hade velat ha den som axelrem men denna verkar man ska ha som ett halsband typ. Fina grejer är det i alla fall.


Herre gud vilken vecka detta har varit

Hehe sitter just nu och lyssnar på denna braiga låten, tycker den passar hur jag känner just nu! Att man borde uppskattas mer ;) hahahah. Har varit så himla körigt denna vecka och jag har jobbat varje dag! Ett stort tack ska jag ha ;) HAHA! LYSSNA PÅ LÅTEN! Idag var jag så trött att jag somnade i soffan, man blir ju helt utsliten. Vi får se om jag orkar cykla till jobbet imorgon (För det var tanken).

Tänkte i alla fall visa er min fina halsring som jag köpt för ett tag sen, värsta bästa sidan är den beställd ifrån också! Snabb leverans och gryyymma priser! Här är den som jag köpte då jag har lite grovare hals än alla andra (SOM JAG ÄR SKITGLAD ÖVER ATT JAG HAR, NOT) Den kostade i alla fall endast 45 kronor! Dock måste man beställa över 100 kronor för att få beställa men det är inga problem för det finns ju massor av fina saker och halsringarna brukar ju kosta mycket mycket mer! Jag beställde även lite örhängesmaterial och en ring. Jag är mycket nöjd!





Ett par shorts för 13 kr är inte helt fel


Dessa söta shortsen har jag klickat hem från tradera! Själva shortsen kostade 1 krona och frakten 12 ;) DET GILLAR VI! Vet inte riktigt hur jag ska matcha dom dock men det får vi se framöver, ha ni några braiga tips på det kanske?


Kan du se mig ifrån himlen?

Gå upp, upp till jobbet, jobba jobba äta lunch! Samma sak händer imorgon. Så är mitt liv just nu. Har fått hem ett paket från H&M, jag gillaaaaaart mycket! beställde bara några få saker och utnyttjade som vanligt att googla rabatter (TIPS) så det blev bra pris på det! Jag ska ta lite fina kort och lägga ut åt er fina! Men nu blir det duschen för jag (TRUMVILVEL) har varit ute och sprungit 5-6 km (vet inte exakt hur långt för jag tog en liiiiten liten genväg. Imorgon ska jag vara på jobbet klockan sju så det blir tidig kvääällaråå!

 

Saknar dig, kan du se mig ifrån himlen?

 

 


What have I become, my sweetest friend

Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit idag, jag gråter för att jag inte kan skära leverpastejen i lagom stora bitar, för att det inte går att bädda Joels säng för bäddmadrassen är värdelös, för att folk glömmer bort mig, för att jag har ont i huvudet, för att det alltid blir jag som får tvätta all jävla skit tillslut,.. och för att jag inte klarar nånting, och för att jag inte kommer få den där väskan jag inte kan köpa själv för att jag inte vet hur man gör.

Nerå, jag är inte känslig.

USCH, usch pest och pina är allt just nu, jag vill bara tyna bort, vad hände? Nu går jag och lägger mig och hoppas att jag drömmer mig bort till nåt vackert place för här klarar jag inte av att vara just nu.

Ska man skratta eller gråta?

Usch vilken dag, jag vill bara spy galla här på bloggen men det ska jag låta bli med. Egentligen skulle man ju tagit ut aggressionerna på att träna eller något men jag vill bara gråta. Det är bara att ta nya tag! När Joel kommer hem så har jag iaf två paket att se fram emot :) JÄIJ!


Om man vill vara fin, använd tikei smink

Har beställt hem prover från tikei och jag provade dom igår, jag blev helt förälskad! Så himla bra smink! Jag har ju provad i.d sminket förut och jag tycker inte alls det är lika bra som det här. Jag kände mig snygg hela kvällen igår fast jag mådde lite dåligt på kvällen. (Vet inte alls vad det var med mig men jag svettades och svag skallebank) Så om ni är på jakt efter nytt smink eller bara vill prova något nytt, prova det här! Det finns alltså provpaket man kan beställa hem så får man prova på sminket och vilken färg man ska ha på foundationen. Jag älskar det. (Och jonna du får komma hit och prova om du vill) ;)


RSS 2.0