Söker ett mörkgult nagellack

Typ färgen på bilden, har ni nåt tips vart jag kan finna det?

Nagellacket på bilden är från 2010 och bilden är lånad härifrån

 


En ihopsatt outfit från Monki

Jag gillar jackan mest, den har dessutom ett fantastiskt vackert namn ;) Så den är som gjord för mig!

 


Vem var det som sa det?

Jag hörde att det var någon som skulle ge mig den här tröjan från bikbok! Dock den gråvita varianten. Jag har så länge suktat men då jag skulle köpa den så var den ju såklart slut. Man ska aldrig tveka, då går det åt helvete. Så den som skickar denna tröja till mig som present kan få en puss på pannan ;) Lama sweater heter den och är mycket finare irl. Stor storlek då jag gått upp så förbannat mycket i vikt. Tack på förhand.


Hittade sötaste jackan

Den här söta vill jag ha! Den hittar man på Gina tricot. åååh så fin. Men den lär ju inte finnas i våran butik för det man vill ha tar dom aldrig in av någon jävla anledning. Eller är det jag som vill ha fel saker? Hur som haver så är jag kär i den. Kostar 600 kr. GE MIG DEN!


My är snygg och inspirerar

Tänk om man kunde se ut som denna fina tjejen då! Hon gör så att jag vill klippa av mig håret igen ;) Vem vet, det kanske jag gör! (Fast jag lovat mig själv att aldrig göra det igen) Hiho :) HÄR hittar ni till hennes blogg i alla fall.


Sjuk och uttråkad är vad jag är

Såg att statistiken skjutit upp och blivit dubbel helt plötsligt? Nåt speciellt? Inte för att dubbelt är så särsklit mycket men ändå ;) Är sjuker och uttråkad. Tittar på vänner hela dagarna för att jag inte orkar göra nånting och då jag gör nånting så blir jag alldeles varm och snurrig. Men det är påväg bort så det är i alla fall skönt. Söta fina Jennie var hit och bjöd mig på lite mat, det var hur gölligt som helst! Ville att jag skulle följa med och bowla också men det hade inte gått tyvärr. Näe, nu ska jag nog göra lite juiceifil och titta på ännu mera vänner :)   (Vicke står för ögongodiset, SE så fin body han har)


Min fina fina mamma


Imorgon blir det några timmars jobb

Imorgon ska jag äntligen få jobba lite, dock blir det bara 4,5 timme. Men det är ju mer än ingenting alls och det är ju ganska skönt att ha en kort dag. Dessutom får jag träffa nya personalen, hoppas dom gillar mig. Sen ska jag gå på stan en stund tror jag och drömma mig bort.

 


Jag är kär i denna ponchon från H&M


Kräftkalas hos Moa och Adrian

Jag låter bilderna tala för sig själva! Jag hade supertrevligt :)




Idag blir det mys med favorit tjejerna

Ska till Moa på middag idag, det blir kräftor och annat smått och gott. Jennie kommer också vara där, plus Adrian, men han får vara tjej ikväll :) Tar med mig finkameran så det ska nog bli ett eller två kort jag kan bjuda på i bloggen. Ska strax gå och köpa lite vin och sedan bege mig till bussen!

På bilden är det en tjusig katt från Grekland, fanns himla många tjusiga kattor där, ville ta med dom hem allihopa!

 


Här är min fina tavla från Grekland

Visst är den vacker? Jag älskar den i alla fall. HUr som haver, vart ramar man in tavlor? Går det att göra på gallerix? Och vad kostar det ungefär. Det är ju enbart en duk. Såna här saker gör ju inte alls så jag längtar ännu mer att bli stor och skaffa hus. Hus kommer vara grejen för mig, jag vet det!

Shoppingen i Grekland

 

De vackraste av skålar och tvålar som luktar som grekiska gudar ;) Mandlar som är hur goda som helst och en söt elefant! Jag är riktigt nöjd :) Har också köpt en snoppnyckelring (Greker verkar älska snoppar) och en vacker tavla. Tavlan visar jag i ett annat anlägg :)


Hur vi hade det?

Såhär har vi haft det:



SNART ÄR VI I GREKLAND!

Om mindre än 3 timmar ger vi oss iväg till Sundsvall för att sedan flyga till Grekland sent ikväll :) Gud så underbart det ska bli! Men som vanligt så är jag nervös som en stucken gris. Men jag är inte rädd för flygningen utan för allt annat. Typ om jag glömt något eller om hotellet sprängts i luften och vi inte har någonstans att bo, sånt händer ju var och varannan dag ;D haha. Hur som haver, om jag dör får ni sakna mig! I alla fall lite :) ♥ (Bild från Tunisien)




Jag är ganska bra ändå

Jag har det så jävla bra, det är sjukt att man glömmer det så ofta. Jag är omringad av fina människor som gör mig så glad att jag spricker ibland. Jag har människor som bryr sig om mig, varför brukar jag tvivla? Hur kan jag missa all kärlek jag får? Gud, just nu är jag så glad och känner mig så lycklig över att jag är jag. Jag är så jävla lycklig över att jag nått fram. Att den människan jag vill vara märks. Att folk inte bara ser den där ironiska och konstiga tjejen, utan dom verkligen ser den jag vill vara och är. Thanks for seeing my true colors ♥



Lite ego bilder från lördagen


Igår åt vi kräftor hemma hos brur med tjej




Har hittat ett par av höstens drömskor

Se så tjusiga de är, de kommer från Stadium och kostar 499 pengar!


Lite grekiska fraser och ord!

Vanliga fraser

Hur mår du?

Ti kanis?

Bra & du?

Kala esi!

Bra tack!

Kala efcharisto!

Mycket bra!

Poli kala!

Vad heter du?

Pos selene?

Jag heter...

Me lene...

Jag är från Sverige

Ime apo ti Zoidhia

Jag vill betala

Pleroso me parakalo



Vanliga ord

Hej

Yassou

Godmorgon/goddag

Kalimera

Godkväll

Kalispera

Godnatt

Kalinichta

Adjö

Andio

Idag

Simera

Tack

Efcharisto

Ja

Ne

Nej

Ochi

Ursäkta

Signomi

Vatten

Nero

Öl

Birra

Vin

Krasi

Okej

Endaxi


Jag har redan hittat mitt favoritbalsam

Tänkte tipsa om balsamet jag tycker är perfekt för noo poo, sen om det fungerar på er får ni prova er fram, men det är i alla fall klippotekets vårdande balsam, blå flaska. LÄNK. Håret doftar gudomligt och är så lättskött att jag nästan gråter av lycka. Det formar sig inte efter snodden om man har uppsatt och det är fint även då man är nyvaken. JAG ÄLSKAR DET! 20 kr på Dollarstore and I'm in love. Prova :)

Jag vill ha dessa gummistövlar

Ååh vad jag vill ha dessa gummistövlar, men jag vet inte om jag törs beställa dem. Jag tycker att storlekar på gummistövlar är en djungel och att man aldrig vet om dom ska passa. Dom har iaf det finaste mönstret på insidan och är i en bra neutral färg. Dock har jag alltid lite drömt om att ha den perfekta röda regnoutfiten eller lite mer åt saltkråkan hållet. Men det verkar ju vara omöjligt. Galon är underskattat nu för tiden! Dessa stövlar är från H&M i alla fall, är det någon som har provat dessa? Hur är storleken? Har jag tur så finns de i butik, men saker jag vill ha verkar aldrig finnas i butiken i stan. suck.



Ansiktsrengöring med olja

Även kallat OCM, det bästa mitt ansikte någonsin blivit insmord med, jag älskar det! Har kopierat Lady Dahmers beskrivning om hur man gör så det blir rätt på en gång! Jag blandade det dock i en söt gammal spritflaska (Typ såna som brukar finnas i minibaren på hotell) Jag snodde några från far min och rengjorde och tog bort etiketterna, hur tjusigt som helst eller hur? Man kan ju ge bort dom i present också. Nedan finns beskrivningen på ansiktsrengöringen.



OCM - eller The Oil Cleansing Method som den kallas - är världens bästa rengöringsmetod för ansiktet. Glöm dyra rengöringsprodukter, glöm framförallt tvål som torkar ut och stör ph-balansen! OCM tar hand om de flesta hudproblem, rengör på djupet och har en bevisad effekt på akne.  

Hur ofta bör man göra det? Beror på hudtyp och behov. En del gör detta varje kväll. Andra varannan. Vissa - som jag -  en till två gånger i veckan. Man får prova sig fram helt enkelt!



Du behöver:
  • Ricinolja, solrosolja (funkar med olivolja eller nån annan favoritolja också)
  • En ren, mjuk handduk/tvättlapp
  • Rinnande varmt vatten

Blanda ricinolja med solrosolja. Hur mycket du ska ta av varje beror på din hudtyp, exempelvis

  • Oljig/fet hud: 30% ricin, 70% solros
  • Balanserad hud: 20% ricin, 80% solros
  • Torr hud: 10% ricin, 90% solros
Blanda i ett rent, torrt "kärl" (jag använde en vanlig mugg), det räcker med lite på botten bara. Häll upp lite i handen, ungefär som en femkrona och låt den värmas mellan dina händer genom att gnugga dem mot varandra. Sprid ut oljan över ansiktet. Massera in oljan över ansiktet med långsamma rörelser, massera in oljan djupt i porerna. Ta din tid och fokusera på problemområdena. Samtidigt som du masserar, låt tankarna flyga iväg och passa på att stressa ner och slappna av. Sitt ner, andas djupt och lugnt och låt oljan verka medan du blir lugn.


När du är nöjd och känner dig lugn, ta din rena handduk/tvättlapp och blöt ner den med riktigt hett vatten. Du ska inte bränna dig, men det ska vara varmt nog (ånga) för att öppna porerna. Håll handduken över ansiktet och håll kvar tills den blivit sval. Torka försiktigt bort resterna av oljan med handduken och skölj den sedan åter i hett, rinnande vatten. Håll den över ansiktet igen tills den blir sval, skölj den därefter och upprepa proceduren två till tre gånger till. Skrubba inte ansiktet, oljan försvinner ändå. Var inte rädd att oljan inte ska försvinna, det gör den!

Efter; smörj med lite olja eller Aloe. (eller vad du nu föredrar)

Har beställt mig en höstoutfit från H&M

Nu har man beställt sig en snygg höstoutfit från H&M, jag är nöjd med min ihopsättning. Hoppas jag är lika nöjd live.

 


Jag vill ha en egen måne

Sitter hemma i fin Pilis, har solat lite, druckit smoothie, ätit mat, ätit glass och njutit lite. Guud vad jag trivs här bättre! Jag behöver landet jag. Har öppnat mina paket som låg och väntade, min fjärrutlösare, stativ och vänner boxen :) Riktigt fina köp alla tre faktiskt, visst stativet är inte det ultimata men det visste jag redan då jag beställde det, jag vill mest ha det då jag ska ta kort på mig själv och leka lite. Så vill jag bli coolare senare kanske jag köper ett hightech! Men heeeelt klart värt pengarna. Idag känns livet lite lättare i alla fall, det är skönt. Det finns lite hopp.

 


Dags att hänga upp drömfångaren



Jag har drömt mardrömmar sen vi fick lägenheten, alltså sen vi fick reda på att vi skulle få den. Jag skulle tagit dom på allvar. Jag har drömt om vargar, att joel gör slut, folk dör,( fast det sägs ju vara bra), mördare. Det är inte coolt. Varg betyder svek, jag drömde om dom innan, jag skulle lyssnat. Jag skulle förstått. Det känns som att jag får skylla mig själv, det är mitt fel, jag borde vetat bättre. Men inte visste väl jag att det fanns lägenheter i så dåligt skick i sverige, det visste jag tametusan inte. Inte någon som är till för att hyras ut.

Usch vad tungt det var nu

Det kändes hårt det här, det har varit en tung dag. Så mycket på en gång, mycket att ta in och bekämpa som nåt jävla skadedjur av nåt slag. Men det ordnar sig nog, men jag har ju ärvt av min far att vara världens oroligaste. Så mycket ångest och så blää. Men jag har ju min drömkille som mamma sa. Det har jag ju faktiskt, och vafan skulle jag göra utan honom? Då skulle jag nog bryta ihop helt.

Har tröstat mig med sushi och muffins ikväll, nu känns det sämre. Som alltid då man inbillar sig att man ska unna sig, det går inte då det inte är lördag, samvetet går åt helvete då, speciellt då jag legat på latsidan sen jag kom hit. Fan då. Fattigare och sämre. Varför unna sig då?

Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Jävligheternas jävlighet.

Vi flyttar inte, punkt slut.

En klänning jag fick av moster Ulla

Fick denna fina av moster Ulla då vi var i stan med henne, Jonna och Maja! Hon är allt bra snäll hon! Jag älskar den, den är den väldigt fin! TACK! Ni får en bättre bild vid ett senare tillfälle.


Ibland har jag tametusan riktigt tur!

Jag vann det här underbara fina halsbandet i Sannas blogg! Skitglad är jag för det! Bilden är lånad från hennes blogg.

:D :D :D


Ibland hittar man lite smått och gott

köpte denna söta skålen för en vecka sen eller nåt, söt va? Det är så kul att ha ett hem att kunna handla till, det har jag ju inte haft förut. I love it. Har också köpt de sötaste tacoskålarna ever. Men dom är nerpackade nu så dom kan jag inte visa. Love.

 


RSS 2.0