Joel är världens sötaste pojkvän

Här om dagen då vi skulle äta pannkakor så möttes jag utav det här då jag kom in i köket! Han är så himla söt min fina pojkvän. Jag är så glad att jag har honom :) Dessutom då jag kom hem efter jobbet idag så var hela lägenheten städad och disken var diskad! Då är man nöjd med livet :)




Jag är ett bedårande barn av min tid

Har jobbat idag och ska även jobba imorgon :) Kul med lite mer slantar :) för att roa mina fina läsare så ska ni få lite fler bilder med disneytema :)


Här är en bild på mina vingar som jag gjort utav ståltråd, massor av tejp, nylonskalasbyxor och glitter!

Här är jag som tingeling



Cruella de vil, Mimmi och tigerlilja



Mimmi leker lejonkungen med tequila

Jasmine



Broder tuck gillar Peter pan



Askungen, Ariel och Pocahontas


Ska iväg och jobba idag igen

Och denna gång på en annan förskola :) det blir mycket intryck och inlärning för mig nu om jag ska ha en ny förskola varje gång :P hehe får se hur det går idag då! Är ju egentligen tokförkyld men dom ville ha mig ändå och så kommer mensvärken smiska mig! Men vafan :) Pengar är pengar ;)

Vi hörs ikväll!

A new fantastic point of view

Mimmi var värdinnan och är också min syster, här hittar ni hennes blogg



Här är min fina Peter pan

Här är pocahontas och Ariel

Tigerlilja

Cruella de vil



Askungen



Jasmine



Broder tuck och Toker



En från björnligan



och tingeling




Lite mer "vimmelbilder" kommer sen :)

Alla som svarade på frågan är guld!

Ni som svarade på frågan nedan är guld värda :) Tyckte det var jättekul att läsa, dock så vet jag ju att det är fler än fyra stycken som läser bloggen ;) Så det var synd att inte fler svarade! Jag är ju så nyfiken på vilka som följer den liksom :) Men inredningsinlägg verkar ju gillas så jag ska försöka få in lite fler såna :)

Igår var det disneyfest! och ni ska få bilder på det snart :) Alla var så himla fina och hade ansträngt sig! Jättekul :) Jag och Joel var då alltså Tingeling och Peter pan!

Jag ramlade igår också, med MIN ÄLSKADE kamera! Men sån jävla tur hade jag och det gick bra, jag blev så himla rädd att den skulle gå sönder att jag grät en skvätt! haha, men jag har ju lagt ner så himla mycket pengar på den och skulle den gå sönder så skulle hela min värld också göra det :) Så är det.

Hallå, jag är ju faktiskt lite nyfiken

Jag vill ju veta vilka det är som läser min blogg, vilka som är här inne och tjuvkikar lite på mitt liv med jämna mellanrum, kan ni inte berätta för mig vilka ni är och vad ni gillar med bloggen? :) Och ignorera inte frågan är ni snälla för jag är jättenyfiken!


Min favorit disney låt

Ikväll är det ju fest med disneytema som gäller, så nu laddar jag med min favoritlåt från disney :)


En bild på hela klänningen min

Om ni inte ser skönheten i klänningen så slår jag er på käften ;) Jag ÄLSKAR DEN! Och den är ju 23423 gånger så finare då den sitter på!

Snart ska jag gå på stan och handla de sista grejerna till  min outfit för ikväll! Blir väl lite glitter och smått och gott. Dock blir det inget blont hår ;) Men jag hoppas det är okej i alla fall.

 


Sitter just nu och syr vingar

Tusan vad svårt det var att göra vingar! Hade nog varit lättare om jag hade hårdare ståltråd! Men nu får det bli som det blir helt enkelt! Dock blir dom inte genomskinliga tyvärr. Hade ju varit finast om dom var det men nu får de bli vita eftersom jag var tvungen att stärka dom med papper! Ni får se imorgon ;)


Nu är den nya designen klar

Glömde säga det och folk har kommenterat att de gillar min nuvarande design, men min nuvarande design är alltså den nya :) Gillar ni andra också den?

Jag vill ju bygga om helt

Jag vill göra om designen totalt men jag vet inte riktigt hur. Vill inte göra riktigt som jag brukar utan jag vill ha det annorlunda! Får spåna på det och ta lite fler bilder så kanske det blir möjligt! Ni märker väl om det ändras här inne ;) Just nu har jag ju bara en gammal design som bara ändrats liiite..

Lika lätt som en fjäder

Här är en bild på örhängena jag köpte i förrgår också! Har suktat efter dom hur länge som helst och då jag hade varit så duktig och sparat denna månad så kunde jag unna mig dom :) Älskar fjädrar och har riktat in mig på lite simplare örhängen, så dessa var perfekt! Nu vill jag bara ha ett par pistolörhängen, såå snygga!

 


Nu ska ni få se min nya stora kärlek

Jag är fullständigt kär i den! Jag kommer dansa omkring på gatorna i den nu i sommar! Kan till och med ha den på vintern med tights och knästrumpor, så snyggt! DEN ÄR SÅÅ FIN! Eller hur? Och det passar ju otroligt bra med turturduvor på den :) LOVE LOVE LOVE

 


Dag nummer 21 när jag var liten

Jag hoppar över några steg på listan, hade inga roliga ideér eller nåt på vad jag skulle ta kort på. Och visat hur jag bor har jag ju gjort förut ju :) Om ni missat det så finns det i denna kategori, där finns det bilder på hur jag bor hemma och lite bilder från Joel! Men nu till när jag var liten! Här har ni massor med kort från då jag var liten, ibland mycket söt och ibland mycket mindre söt ;) Enjoy!

















Det gick ju himla bra det där

Jag överlevde ;) Så nu får vi se om dom ringer mig igen, annars har jag väl inte skött mig bra! Men jag har gjort så gott jag kunnat och mer kan man ju inte :) Är bara liite rädd att min blyghet förstör för mig, men jag hoppas dom gillade mig ändå! Försökte dölja den så gott det gick :) Nu har jag lite skallebank dock, tror fortfarande att jag har nåt fel på bihålorna! Joel får laga maten ikväll ;)

Här är mina nya jeans som jag fyndade igår! Som sagt så gick ju hela baletten på 8 kr ;)





Blev inte blondinbella idag

JAG SKA JOBBA!!!! Slänger i mig frukost just nu och Joel hämtar bilen, jag skulle dit så fort som möjligt :P Jag som inte ens hunnit hem till Pilis och övat!! Hoppas dom gillar mig ändå, jag looovar att göra det bästa jag kan!

Who put the bomp in the bomp.

YEEESSS!!! Malin Wiken ringde, riktigt chockad blev jag och svarade lite blygt för att jag trodde hon ringt fel (Har inget pratat med henne i telefon på flera år). Men så ville hon att jag skulle följa med på Nolia mässan och jag var lätt på! Ville ju dit och titta på Blondinbella då hon föreläser och se om jag intresserar mig för några utbildningar. Så det ska bli riktigt trevligt att få hänga med henne imorgon och samtidigt få massa bra info :) Gillart som bara den!


Det är kul att gå på loppis

Mötte Frallan på stan idag! Det var riktigt sköjsigt! Hon fick stå ut med mig tills jag hade bestämt mig för vad jag skulle ha på H&M, ni får se senare eller imorgon ;) Kan ju inte visa er allt på samma gång :P hehe! NÖJD är jag i alla fall och det kostade sammanlagt 8 kr för mig! Fyndade två dukar och ett linne till joel också för 20 kr. Det är bra pris de. Jag tror Joel gillar den rosa duken mest ;)

 


Mitt i glädjen fick jag ett hål i hjärtat

Hittade en perfekt sida som man kan gå in på och känna att man trivs bra med livet ibland ändå! Här är denna fina sida. Dock så kom denna bilden och jag påmindes om hur jävla mycket jag saknar min fina fina vän. Hon var min ögonsten och livskamrat, nu är hon i hundhimlen och jag hoppas så innerligt att hon blir bra omhändertagen där! Jag saknar dig, det vet du.


Idag är det en mycket bättre dag.

Åh vad bra det känns! Idag klev jag upp tjugo över åtta! Underbara Jonna ringde och väckte mig och det är jag så otroligt glad över! Även om jag bara la mig i soffan och kollade på barnprogram så känner jag mig som en helt ny människa. Efter hon haft körlektion ska vi gå lite på stan också! PERFEKT! Då slipper jag gå ensam och drömma bland alla fina plagg :) Idag finns det hopp!


It takes a fool to remain sane

Yeah, Sara har lämnat in mitt nummer till dagiset där hon jobbar! Så vi hoppas på att dom hör av sig :) Sugen som fan på att bli stor nu, men är samtidigt rädd. Då man varit borta från verkligheten så länge som jag har så blir man osäker på om man ens klarar av den haha! Men det är såklart jag ska fixa! Måste bara åka till Pilgrimstad och träna på att byta blöjor på viktor så ska det nog gå galant ;) Jag kan ju inte komma dit och skämma ut mig! (Om jag nu får det) Vore kul att få komma ut i arbetslivet iaf :) Tycker inte det gills riktigt det lilla jobb som jag jobbat i mitt liv!

Så himla snygga och perfekta tights

Jag hoppas dom här finns i butik för dom vill jag ha!

Och jag har ju som upprepat bonus att handla upp på H&M!


Varför är vi kvar i ett liv som redan levts

Jag har inte ens lust att gå på H&M och handla upp min bonus... då är det illa..

Just nu går det bara utför här

Usch, jag blir latare och latare och fetare och fetare. Och mer och mer tragisk för varje dag, jag vill inte vara den här tjejen! Hade jobbcoachen kunnat ringa och boka tid nån gång så jag kan åka hem till Pilis och starta om! Där har jag Katrine som tar hand om mig, som väcker mig på dagarna och ger mig något att göra. Jag behöver en Pilisvecka! Här ger jag upp för lätt, här spelar det ingen roll. Kliver jag inte upp så bryr sig ingen, jag kan sova hela dagen och inte äta ett skit för att sedan svulla hela kvällen. Det är inte sunt att leva som jag gör nu.


Joels nya ursnygga snowboardjacka

Ni kan ju iaf få se Joels ursnygga nya jacka idag :) är sjukt sugen på att stjäla den! Men om jag blinkar med mina fina ögon så kanske jag kan få låna den nån gång :) Sjukt snygg är den i alla fall! Håller ni inte med? :)


Idag har det varit dåligt med bloggning

Men jag skäms lite, jag klev upp klockan 12, åt frukost klockan tre och middag alldeles nyss. Avlivning på mig snart! Imorgon ska jag tametusan upp i tid och därmed basta! Tänkte gå på H&M och handla upp bonusarna jag fick för att jag är en sådan trogen kund också! Så då har jag ju något att se fram emot :)

GRATTIS SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN DIN!

Min syster Karita fyller 26 år idag! Tycker ni ska gå in på hennes blogg och skriva grattis ;)

 


Åh dom här vill jag ha, MUMS!

Slappa snygga byxor från H&M! I like them.

Kanske ska köpa dom för mina presentkort jag fick ;)

 


Dag 18: Känslor

Min fina man! Du gör mig vilt språngande förbannad ibland, men jag älskar dig som en geting älskar honung! Du förgyller min vardag och vill mig alltid väl, ibland vill du mig så väl att du råkar göra mig ont. Den finaste mannen jag träffat och som ska förgylla hela mitt liv. Mina känslor för dig mitt hallonhjärta är av de renaste guld. De pirrar och värmer i magen som flygande hjärtan. Jag älskar dig.


Vi är lika störda och barnsliga båda två!

Dag 17: Ett ögonblick

Ett ögonblick tar jag faktiskt i en film, synd bara att aftonbladet mitt klipp har lagt ner så de har tagit bort alla mina klipp där. Annars hade jag en egen film från denna konserten men nu får det bli en som någon annan har filmat. Detta var min första riktiga konsert (Yran gills inte) och den var så jävla underbar! Vilken kvinna hon är och vilken show hon gjorde! Jag minns att jag i slutat var gråtfärdig för att jag tyckte det var så himla bra! Det var ett fint ögonblick :)


En fin dag på Andsjön igår

Joel och jag for till bror igår och hälsade på! Tillslut så tvingade vi familj katrine att komma också! Mina kusiner var också med. En underbar dag i solen med grillad korv och skoter. Synd bara att Joel inte hittade dit så snabbt så han fick knappt vara med ;) Men det var en jättehärlig dag och även fast det var kallt så värmde ju solen massor! Gilla!

 






Såhär såg jag ut förra lördagen

 

Boyfriend jeans (Joels jeans) från Jack and Jones

kavaj från H&M


Såhär mysigt blev det med de nya sängkläderna

Här vill man ju ligga hela dagarna nu! Mycket mysigare än förut :)


Vill ha, vill ha, vill haaa!

Undra om den skulle sitta bra på mig? Måste nog gå och prova!
Finns på H&M


Dag 16: Självporträtt i svartvitt

Jag gjorde världens godaste middag idag, eget potatismos och till det serverades det ugnstekt lax och hollandaisås. Så JÄRNSPIKARS GOTT, hade nog varit ännu godare om jag hade känt smaken riktigt, men jag känner ju iaf om det är salt eller sött och såntdär så jag vet ungefär hur det smakade! Jag ÄLSKAR LAX och jag förtjänar sås ;)

 

Imorgon ska vi fara till Gällö och leka med skotern, skulle åka till bror med den lät det som? Hoppas det! Så det blir nog en fin utedag. Hoppas också att det blir lite varmare så det inte blir för kallt att vara ute länge. Men med min dunjacka och snowjoggings så borde det inte vara några problem :)

 


Kladdade lite på papper igår

Blir så avis på alla kreativa människor som kan så himla mycket så jag satte mig ner och ritade lite igårkväll, bara för att se om jag kunde liksom, och helt värdelös är jag ju inte. Med lite övning och tålamod så kanske jag också kan bli någon som andra blir avis på :) Men så långt hinner jag ju inte om jorden ska gå under 2012!




En massa färger i inredningen

Det är såhär det ska se ut, massor av färger, det gillar jag. Ändå så är mitt rum hemma i vitt och rosa typ hehe. Men då jag har mitt eget ställe då ska det se ut såhär: FÄRG! Då blir man glad och det är lätt att matcha då man redan har alla färger ;)

(Allt detta är ifrån http://indiska.com/)


Dag nummer femton: Kärlek

Idag får kärleken stå för mina fina syskonbarn! Kärlek finns på så olika sätt och olika former och nu ville att det skulle handla om kärleken till dem. Aldrig förut har jag haft en sådan relation till sådana småttingar och det finns inga ord som kan beskriva hur mycket dom betyder för mig. Att få se lilla viktor flina och göra sina konstiga ljud gör ju så man blir alldeles glad i magen, och underbara busiga Moa som jag lär en massa roliga dumheter och älskar så det gör ont. Jag älskar de båda två så himla mycket och jag är så fruktansvärt glad över att Katrine och Erik gjorde dessa barn. Tack för det!

 


Ojojoj vad man är duktig idag då

Men någon gång om året måste man ju vara det också! Har joggat/gått i 50 minuter, mest gått ;) men ändå mycket mycket bättre än ingenting! Känner mig som en ny människa nu då jag duschat! Gjorde lite situps (eller nåt, såna där man gör då man viftar med benen i luften upp och ner, Pernilla vet ;).) och benpress med joel på också :P haha, han är bra till mycket han! Nu ska jag klä på mig, tänkte nog ha på mig min fina oranga tröja idag, har ju inte haft den på evigheter! Sen blir det tvättning så vi kan använda våra nya fina sängkläder :)

Ett fynd från Coop Forum, helt galet

Köpte dessa ursnygga sängkläderna på coop forum, inte trodde man att man skulle hitta sängkläder där inte! Men det gjorde jag, blinkade med brunögonen (HAHA) och jag fick den ena och betalade den andra själv! Endast 50 kr styck kostade dem. Var ju tvungen att köpa dubblet (måste ju tänka på framtiden då vi kommer ha världens snyggaste sovrum med världens snyggaste säng)


Hur fina är inte mina nya skor då?

Jag älskar dom, synd bara att jag upptäckt att mina fötter är skev och att jag antagligen måste köpa sulor för 500 spänn. Men det är väl sånt man får ta! Ska gå och hämta bio biljetterna nu så ska vi snart se på bio, det känns alltid så lyxigt att kolla på film på bio istället för hemma, det är nice.


Dag nummer 14: En vinterbild

Ett fint foto från badhusparken (tycker jag i alla fall). Skulle tagit mig upp tidigare idag, har gjort ett schema när jag ska kliva upp och när jag ska äta haha. För annars kommer jag aldrig få någon disciplin på mig! Men idag hade vi ingen frukost så då gav jag upp direkt. Så får det inte vara. Imorgon ska jag kliva upp halv nio och äta frukost nio, jag vill inte äta frukost efter klockan 12 längre...det är bara sjukt.

 


Dag nummer tretton: Tema ljus

Kom hem från mamma för en stund sedan, tror hon tyckte vi pratade för mycket ;) men så är vi! Imorgon så ska brorsan bjuda mammis på middag och jag bjuder henne på bio! Hoppas hon tycker det ska bli roligt :) Min fina fina mammis! Sjuk hade hon varit också, och ville inte säga något för då skulle jag kommit hem och ta hand om henne. Haha. Svinkallt var det iaf att gå från bilen, och min nya fina stora rosa påse gick sönder för vi bar vatten i det. Får man chansen så stjäl man ju rent och heligt vatten från Pilgrimstad ;)

 


GRATTIS på födelsedagen min fina Mor

Ska åka till Pilis idag och fira min underbara mamma! Det blir middag och tårta för våran del, synd jag inte känner ett skit då!
MEN MAMMA? Du är bäst, och jag hoppas du kommer bli nöjd med din dag.


Blir less och ledsen på det här

Har fram och tillbaka varit utan smak och luktsinne sen Joel åkte till Thailand...DET VAR SJUNDE DECEMBER! Har aldrig fått tillbaka smaken riktigt, bara lite doft. Men nu är det helt borta igen. Jag blir så jävla less och ledsen, jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra. Har googlat (Som jag egentligen förbjudit mig att göra), att det kan bero på zinkbrist är det enda jag kan få fram. Såg också en som varut utan smak och luktsinne i ett år innan de fått tillbaka det. Så vill jag ju inte ha det. Hälsocentralen vill jag inte till heller, sist jag var där tittade de i en bok och försökte lista ut vad det är för fel på mig, det kan jag ju göra själv. Men snart finns det väl inget annat alternativ! Ska köpa vitaminer imorgon hade jag tänkt och se om det är något sådant som behövs.

Mina fina alla hjärtans dag present


Såhär ser mina dagar ut


Neeeeeeeeeeerååååååå, bara på alla hjärtans dag ;)

Dag nummer elva: Tokigt!

Låt mig presentera min familj!


 


Kikade på snabba cash inatt



Tittade på Snabba cash inatt med älsklingen! Den var faktiskt riktigt bra, behövde se en bra film efter alla dåliga jag fick se hos Karita ;) Insåg också att det är ju faktiskt Joel Kinnaman som är Dickan i Tjenare kungen, då gillade jag han lite till! Men han är mycket finare i hatt än i stekarfrilla!

Dag nummer tio: Detta gör mig glader

Gjorde ett litet kollage av med vad jag blir glad av! Sen en mycket passande låt till det ;) Enjoy!



Har varit på zuumba idag! Det var kul


Har drömt massor av tokigheter inatt

Vaknade och var jätteledsen, tvingade Joel att hålla om mig fast han sov och grät en liten skvätt. Jag blir så himla påverkad av vad jag drömmer så det är ju inte sant. Jag vet inte hur många gånger jag tokgråtit då jag vaknat, en gång har jag till och med drömt att jag spottade ut tandblekning, tror ni inte att jag gjorde det på riktigt då? Jo..

Jag har blivit jagad, simmat i en flod med döskallar och förlorat min mor inatt! Det sjukaste är att enligt drömtydning så betyder det att jag är stressad, ska få tur och så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

Helt galet, det måste ju betyda att jag är jävligt nervös, men att det kommer gå sjukt bra idag? ;) Jag tolkar det som det iaf. Strax ska jag gå till arbetsförmedlingen och skriva ut cv och sen ska jag gå dit jag blivit tipsad att de behöver folk :) Önska mig lycka till!

Dag nummer nio: Dagens

Såhär ser min fina tröja ut på! Hur skön som helst verkligen!
60 kr på Monki


Det är kul att hänga på arbetsförmedlingen

Haha Ulrika ringde och tydligen hade hennes kollega missat att jag skulle skriva på ett papper till igåår! Så jag fick gå dit idag igen, kul att sitta och vänta i 35 minuter för att få skriva på ett enstaka papper :) Me like it! Då känner jag mig ungefär såhär:




Min absoluta favoritbild

Världens finaste bild, i alla fall i mina ögon! Jag har framkallat den för att sätta upp den i mitt hem. Du och jag, vi. Jag saknar dig varenda dag och du var världens bästa vän, därför finns det ingen annan bild jag skulle kunna välja. Du hatade verkligen att vara med på kort, men jag tvingade dig och det är jag så glad över att jag gjorde. Hundhimlens finaste ängel, det är du min fina vän.

 


Nämen föfaan, Tjenare Kungen

Nu ska jag ta mig en lååång varm dusch och göra ansiktsmask och raka benen! Bara ta hand om mig själv. Sen ska jag kika på Tjenare kungen som jag lånat av Josefine! Var ju upp till Madde och Josefine och laddade mitt batteri till kameran! TACK FÖR DET! Nu kan jag ta kort igen.


En bild som jag aldrig lagt upp


Inspiration till tatueringar - mums



Bilder lånade härifrån

Dag nummer sex: Tema grön

Eftersom smarta Lina glömde laddaren till kameran i pilgrimstad så får det bli två gamla redigerade bilder idag! Tänkte egentligen ta en ilsken bild och göra om den till grön men det blev svårt då när jag som sagt har slut på batteri. Kanske man ska springa upp till madde och ladda batteriet lite?




Dom här skorna vill jag ha

 

Din sko 499:-


Gårdagens fynd på Monki



Magen kurrar, bina surrar!

Var duktig och gick och la mig klockan tolv igår! Dock så vaknade jag typ vid 3 och mådde åt helvete! Var tvungen att springa på toa och gråta lite! Magen har helt snurrat om, är det parasiten eller är det nåt som vi dragit på oss? Katrine har också haft en ledsen mage.. Iaf så fick jag tillslut somna om i Joels famn i soffan (han kollade på film hela natten) och det var så mysigt! Älskar att få somna så, känns så himla tryggt och att alla problem löser sig. Min fina Joel.


En gammal bild från 2007

Idag ska jag visa er en gammal bild, dock är den bara 4 år gammal men det gills väl? Jag var sjutton år och vi var sjutton stycken som åkte på semester till Bulgarien. Ing-Marie hade fyllt 60 och bjöd oss på en resa! Det var första gången jag åkte utomlands (Förutom Finland). Jag gillar den här bilden trots jag ser konstig och ledsen ut! Jag tycker den strålar sol och lugn. (Det är också roligt att man kan tro att det är en utlänning i bakgrunden men det är min pappa)


Jag är en vampyr, jag suger och spyr

Nu blir det kvällsfika och mys framför teven med prinsen min! Har städat upp efter han och Andrés kalasande igår så jag förtjänar massor av kärlek och mys nu! Ölflaskor och kapsyler i stora lass, vilka dumheter! Det är det man får då man kommer hem, städa.

 


Bild nummer fyra: Min hobby

Det blir en bild på en header för jag skulle väl säga att min hobby är att designa, jag kan nämligen inte komma på någonting annat som jag håller på med så mycket mer än det! Har jag tråkigt så gör jag ju om designen. Inte så rolig bild dock men det är ju sanningen :)  Min andra hobby är väl att pussa på Joel ;) Så ni får en bild på det också :P





Filmen om den fina hunden Hachiko

Så himla fin film, handlar om en hund och en man vars band är obeskrivliga. Hachiko väljer honom och är honom trogen sitt liv ut.

Han följer sin husse till tåget varje dag då han åker till jobbet och väntar även där varje dag då han kommer hem.

Så himla fin film som sagt, och den är baserad på en sann historia! Se den, den är verkligen sevärd!

 

 

Det här är en bild på hunden som historian är baserad på!


Dag tre, en familjemedlem

Här har vi en familjemedlem, en ganska färsk! Därför tyckte jag att det var honom jag skulle ta på fotot! Viktor, min systerson. Världens sötaste och goaste lilla pojke! Ser fram emot att få vara med då han växer upp och blir stor och han tycker att jag är världens bästa moster ;)


Moa frågar bloggläsarna hur läget är


ABC är börjar på alfabetet

Jag sitter nu i sängen och leker med Moa min lilla sötfis! Familj Moa och familj bror ska äta middag här idag så det blir mysigt! Jag gillar då vi äter middag tillsammans. Synd bara att inte Joel är med.


Min absoluta favoritpryl

Mina absolut favoritprylar är min dator, kameran och photoshop. Fast photoshop räknas väl inte som en pryl men det är jäkligt roligt att leka med! Jag kan faktiskt inte bestämma mig vilken av kameran och datorn, men hade jag kunnat kameran mera så hade det säkert varit den, men jag har ju inte lekt tillräckligt mycket med den än :) (Blev bara en random bild jag la upp i photoshop innan jag tog kort)


Vill du veta en sak? Jag saknarej!


Tio saker jag vill göra innan jag dör

Roligt att veta vad andra helst vill göra här i livet, så gör en lista ni med så jag får kika :)

  1. Rida på en elefant
  2. Åka dubbeldäckarbuss utan tak med en guide
  3. Måla en tavla som jag sätter upp i mitt hem
  4. Åka upp i Eiffeltornet
  5. Resa till egypten och titta på pyramiderna och sfinxen
  6. Klappa en tiger
  7. Lära mig spela ett instrument
  8. Gå på Disneyland
  9. Bo på ett 5 stjärnigt lyxhotell och unna mig en underbar helg
  10. Sova under bar himmel med nån jag tycker om


Ska till öppna förskolan med Moa

Ska alldeles strax åka till Brunflo och gå på öppna förskolan med Syster och hennes barn! Bäst moster som man är! Jag somnade relativt tidigt igår också, så jag är ganska nöjd (klockan ett är tidigt för mig) så det är bara bra att jag kliver upp i tid idag!

 

Jag och Moa målade med vattenfärg igår

 


Dag ett: Självporträtt

Här är mitt självporträtt, det är väl såhär man ser mig hoppas jag. Lite skev, ganska söt och oftast med en sjal runt halsen!


Jag vill bara sova normalt

Jag vill bara kunna gå och lägga mig i en normal tid så jag kan kliva upp på morgonen utan att vara avliden.. Jag förstår verkligen inte vad problemet är? Är det för att Joel jobbar natt och jag har vant mig vid att vänta på honom? Är det för att sängen står åt fel håll? Beror det på oro eller ångest för att jag aldrig blir stor? Eller är det för att jag inte äter bra? Är det för att jag rör mig för lite? Eller är det för att jag saknar Smulan så mycket? Eller spökar det här? Spökena i huset vaggade mig iaf till sömns.. Jag skulle gärna vilja ha svar.. Men jag har ju ALDRIG haft problem med det här förut. Men det är väl lagen om djävlarnas djävlighet.




Ska börja med denna utmaning


Tänkte börja med denna idag, får se hur jag lyckas nu då jag nyss köpt mig en fin kamera, fast många av bilderna måste ju vara gamla :) Det är alltid kul med bilder iaf, och ni får lära känna mig bättre.

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Så blev det då jag bytte gardiner

Fick dock knyta dom för annars slickar dom på golvet och det är inte så coolt. Jag vill heller inte korta av dom då jag inte planerat att bo här hela livet och vill inte ha för korta gardiner i MITT UNDERBARA FINA HEM SOM ALLA KOMMER AVGUDA! (eller nåt)


Musik - sköljer bort dammet från vardagslivet.

Tänkte att ni skulle få ta del av MIN spotifylista, jag har ju otroligt blandad musiksmak så det borde nog finnas någonting som någon gillar ;) Lyssna, sjung med, dansa och njut som in i hel**te! :)  Slänger in en bild på en sleten tjej också! Såhär ser verkligheten ut ;)





I fjol så gick jag med herrarna i hagen

Äter lite just nu, måste verkligen börja ta mig upp tidigare... Vaknade ju faktiskt tio men det känns ju verkligen som man inte har någonting att kliva upp till och då blir det lätt såhär.. Kanske ska tvinga pappa att betala gym åt mig? Har ju faktiskt hittat ett liiite billigare än förra gången ;) men det blir väl då karita också ska börja där, så hon kan slå på mig tills jag kommer igång! Nu ska jag nog rensa lite kläder och se vad som kommer fram :)

 


En katt som är en mupp= Muppen

Japp, det är namnet på katten! är han inte söt? gillar verkligen att han blundar för blixten.


Ingen big deal här inte

Tänkte ju köpa den här kavajen idag, men de var helt slut i butiken. Då tänkte jag att jag skulle beställa den istället och det visade sig vara ett smart drag utav mig :) Googlade nämligen lite rabatter till H&M och fick tillslut till så att kavajen kostade 100 kr. PERFEKT! Dock fick man inte beställa för mindre än 190 då man hade rabatter, men då blev det ett dra på lakan till Joel också! Det behövs verkligen då han trodde innan att det gick att ha ett lakan till en 90 säng på en 120 cm bred säng.

 


I believe in a thing called love


Tomatsoppa på Karolinas vis


Tomatsoppa:

1/2 Gullök
1 burk Krossade tomater
1 klick Tomatpuré
1 klick Creme fraiche
1 bit Grönsaksbuljong
Svartpeppar
Oregano
Salt

Hacka löken och fräs i lite smör, häll över krossade tomater och tillsätt tomatpuré och grönsaksbuljong. Krydda efter behag. Serveras med en klick creme fraiche.

Ska lämna mitt lilla hallonhjärta idag

Tänkte faktiskt bege mig till lilla Pilgrimstad, krama lite på Moa och krama lita på mamma (fast hon kommer slå mig om jag gör det) Tänkte troligtvis också samla ihop till en hög saker jag tänkte sälja, så det kanske blir en bloppis? Vad tycker ni om det? annars går jag och tvingar folk att köpa grejerna. Har blivit helt galen i att jag vill fylla Klas-Göran med mycket pengar :)


RSS 2.0