Sooommarlov, solen lyser skönt

Idag har jag varit på möte, sen har jag solat lite här och var! Lite skiftande färg men i det stora hela så är jag het! RAWR! Har umgåtts med syster (som kom med massa godsaker då jag var ledsen i söndags) och fina Rarra, ätit mat med dom och kikat på Scream 2! Nu ska jag lägga mig i soffan och låta den nya färgen gro in!

Jag i min nya hatt från Åhlens, kostar 149 kr och är gjord av halm.


Den fina ryggsäcken jag fick av Joel

Fick denna underbara ryggsäcken av Joel i present :) Har även fått underbara muggar utav svärmor! Önskar att jag hade ett hem där man kunde ha dom så de syndes! JAG VILL FLYTTA! :) Ingen som har en lägenhet till övers mitt i stan som är billig? TACK!

 


Ja må mig leva, ja må mig leva!

JAG FYLLER ÅR IDAG!

 


Ibland har man tur att få paket i förväg

Dagen efter midsommar så firade vi mig litegrann hemma hos mamma, fick tre paket! Sex and the city the movie, sex and the city boxen och det stora paketet innehöll 8 fina tallrikar :) TACK så himla mycket Mamma och Katrine, imorgon är den riktiga födelsedagen :) Då kommer Kent och Karina och firar mig, de sa att vi inte skulle planera någon middag så det blir nog en mumsig födelsedag ;) Sen så kommer Jonna förbi också :) alla som vill är ju såklart välkommen! Jag får väl ta och göra en tårta eller något liknande :)




Tänk att allt kan gå åt helvete så fort

Jag är nedbruten, allt hopp försvann på en sekund. Idag vill jag inte ens kliva upp, jag vill inte mer, jag orkar inte mer. Jag blir alldeles för deprimerad när det händer, mer och mer för varje gång. Den här gången trodde jag att det skulle funka men det gjorde det inte. Vad ska jag ta mig till?

Kent Harry Löv, skaff dej ett jobb på Q8

Latest tracks by Kjellsson

Världens finaste och rosa resväska

Tvingade älskling att ta kort på den, SE SÅ FIN DEN ÄR! Den är sååå Karolina :)

 


Tala om vart du ska resa, kanske kan jag följa med!

Idag fick jag vara ledig, det var himla skönt att inte bli väckt imorse faktiskt, men då blev det så att jag försov mig istället då jag skulle på möte med jobbcoachen, MEN JAG HANN PRECIS ÄNDÅ! men det hade jag inte gjort om dom inte börjat sent ;) TUR? jajamen! Sen drog jag på dollarstore och köpte världens finaste resväska, för tyvärr så är ju den jag fick på studenten nerkissad (egentligen borde ägaren till hunden betala) Men han hatar ju mig ändå så det skulle nog bli svårt att fixa det :) Hur som haver så har jag ju nu en HIMLA FIN resväska, den är rosa och lila och alldeles perfekt :) dessutom kostade den bara 300 kr! JAG GILLARE. Hade den inte legat i joels bil nu så hade ni fått bild på den :) Dessutom gick jag lite med Jennie på staden och hittade den perfekta hatten jag letat efter, den ska jag inhandla då jag har fått min FETA LÖN! :)

 

 


How could I just let you walk away

Less på det mesta, och på att ingen bryr sig. Men bryr sig ingen annan så får man ta hand om sig själv! Jag ville bara kika liksom. Har nyss varit på kurs i fyra timmar, kändes inte så givande men den skulle ju tas. Är inte alls lika sugen på att ta körkort, det verkar ju bara krångligt och dödande. Så varför? Varför ska jag ens ta det? För att man ska? För att vara klara sig själv? Jag vet inte. Men jag kanske ändrar mig då jag får prova lite, vem vet? Men det kan ju vara ganska bekvämt då man blir stor och får barn och skit, men det ska vi ju aldrig i livet ha.. HAHA, ja e int bitter! JO DET ÄR JAG!  (Ett plus är att jag känner mig yttepytte friskare)

 

Men ni får en mysig bild iaf.

 


Är superduper mega förkyld

Känner inte alls för att gå på varken jobb eller introduktionskurs imorgon då jag känner mig såhär! Hela dagen kommer gå åt och jag vet inte ens om jag kommer kunna andas! Tur jag har min bästa kompis otrivin. Inte heller hinner jag äta om jag inte löser det på nåt snitsigt sätt, jag måste nog smöra för älsklingen min. Inte kan jag sitta på fastande mage på en kurs på tre timmar. Näe, MEN EFTER KURSEN kan jag ut och köra med Joel :) WEHOO! Näe, kanske man ska lägga sig nu och hålla tummarna på att man blir frisk imorgon? Det var nog inget smart drag att dra och simma och basta idag i alla fall. MEN JAG SKA BLI SMAL. (och jag gillar då håret är mjukt)


En dag på Frösö zoo med syskonbarnen

Blev väckt av att det ringde och ungefär såhär lät det: Man svarar då ens syster ringer, Moa vill ha med dig på zoo! Jag hakade lätt på, det var halva priset och jag har inte varit på zoo på flera miljarder år typ. Så jag tyckte nog det var roligast ;) Fina djur och fina barn fick jag kort på. Nöjd med dagen är jag dessutom :) Lotta ringde också så jag får till och med lite fler timmar jobb och det är bra, för jag vet ju inte alls hur det kommer bli med jobb nu senare. Någon som har ett fint jobb ledigt till mig sen kanske? Då vi förhoppningsvis flyttar också så kan ett fast jobb sitta mycket fint!


Man kan ju faktiskt börja undra

Jag och Joel tog oss en liten prommis igår kväll och tog lite kort, fick lite panik då jag såg det här. (Ni kanske tycker jag är störd men fan jag trivs inte med vad som händer) Kände bara hur jag skulle hamna i hänt extra om jag var kändis. VAD HÄNDER MED KAROLINA? ÄR HON MED BARN? Jaa, man kan ju faktiskt börja undra. Men jag är bara fet. Imorgon ska jag jobba och efter jobbet ska jag simma, jag ska simma så ofta jag kan. Det är sjukt jobbigt och jag är så sjukt otränad att jag tror jag ska drunkna hela tiden. Får väl skaffa megalång snorkel eller nåt så jag slipper oroa mig.

 


Tiden räcker liksom inte till

Då jag vill vara hemma i pilis, tjäna pengar och träffa my boifriend så mycket som möjligt! Sen vill jag dessutom bli smal. DET GÅR INTE IHOP! Sen att jag slutat sova normalt gör det inte bättre, inatt drömde jag allt hemskt på en gång, om smulans död, sen så brann mammas drömhus ner och mamma strejkade att allt hände så hon gick och dog också! Vaknade dyngblöt i ansiktet. Vad ska detta betyda? Såhär kan man ju inte ha det! Vad är det jag tänker på? Vad är det som får mig att drömma såhär? Vem är jag? Vad är meningen med livet? Eller något dylikt vill jag säga.


I min lilla värld utav blommor

Dessa fina byxor blev det utav värdekortet! Gillar dom, plus att jag behöver lite fina byxor då jag helst inte använder tighta (eftersom dom numera sitter så tight att jag typ kvävs) Har en bild på mig i min nya baddräkt också men vet inte om jag vågar visa den.. Herregud, hur ska jag lyckas gå ner? DET ÄR SVINSVÅRT! Hur som haver så är detta ett tidsinställt inlägg, är på jobbet just nu och ska jobba till fem! Kanske jag svänger förbi badet efteråt. MÅSTE LYCKAS. Funderar på LCHF MEN JAG ÄLSKAR FÖR MYCKET MAN MÅSTE AVSTÅ. Varma mackor, potatis, pannkakor, muffins, mjölkchoklad ååh så mycket gott. Pasta kan jag avstå, det är jag redan svinless på! Men resten? Näe, nu när jag är frisk så måste jag lyckas gå ner i alla fall. (PEPPAR PEPPAR) Sen kan jag dra ner så mycket det går på kolhydraterna.


I just don't know what to do with my self

Idag var jag hos moster Ulla och checkade till tänderna! OH YES, den svarta pricken var ju inget hål, det var bara en missfärning! Tur man har en moster som är tandhygienist så man vågar fråga om saker! Då jag var klar för att gå så gick jag rakt ut, efter en liten bit upptäcker jag att jag fortfarande hade på mig de där fula blåa skoskydden! Fnissade lite åt mig själv och kastade dom i närmaste soptunna :P Tankarna är alltid så spridda, dessutom var jag trött! idag har jag städat, rensat tvättkorgen, köpt ett par byxor (Fick ett värdekort tillbaka då jag lämnade tillbaka lite grejer i hopp om att få pengarna tillbaka, men attans så hade tiden gått ut! Så det blev ett par blommiga byxor från rean) Dom får ni se imorgon, idag blev det en bild på en av grejerna jag lämnade tillbaka. Det är jobbigt att vara pank, men nästa månad kommer jag vara skitrik, så det väger ju upp :)


Städa städa varje måndag eller vad var det nu

Idag har vi storhandlat och myst! Sedan då Joel åkte iväg på jobbet så tog jag tag i köket och badrummet, vi har nog världens mest förfallna badrum... Badrumsskåpet har rostat sönder så det går inte ens att göra rent. Bleeh, fult är det där inne också! JAG VILL FLYTTA NUUU! Jag vill få plats. Aja, hoppas snart! Sitter iaf nu och smuttar på lite efterrätt med digestive, vaniljkesella och drottningbär! MUMS! Väntar på Madde som är segast i världen som vanligt ;) ska spela lite betapet med henne. Sedan blir det snutta kudde och imorgon blir det jobb :)

 


Will you still love me tomorrow?

Är lite smått skitdeppig, inga pengar får jag, ingen mat får vi! Jag vill inte låna från sparkontot, det förstör magin! Det är typ som att lyssna på julsånger mitt i sommaren. MAN FÅR INTE! Kassan är ju så himla snabb, dom kunde ju sagt för iaf 10 dagar sen att det var fel ifyllt. Nu har jag ju väntat och väntat och väntat på INGENTING! Haha, kom precis på att det är dags för nästa lapp att lämnas in. Bleh!


Funderar på att börja med balsammetoden

Jag tror jag skulle vilja prova på den här metoden, det verkar ju himla bra för håret och det blir mycket mycket finare! Jag tycker ju att mitt hår har blivit så torrt omöjligt på senaste tiden så mitt hår kanske skulle må bra av detta? Jag tror tametusan att jag ska ge det en chans i alla fall!




En underbar dag i älsklingengs hemtrakter!

Idag har vi varit i Gällö och firat min älskling och hans bror! Dom fyller år på samma dag (igår) Så det har blivit presenter, tårta, grillat och bada tunna! Fullkomligt perfekt dag faktiskt! Snart ska vi ut och mysa lite mera på någon uteservering på staden! I like it! Hade ju dessutom en perfekt dag igår med fina Jennie och Moa! Åt på Dahlwhinnies (MOA BJÖD♥) och sen strosade vi mest bara runt! Jag gillade det, men då jag nästan dygnade så däckade jag hyfsat hårt då kvällen var slut :)

 

 




Det finns en smurf i oss alla

Det märks att man jobbar på dagis då man har stora glassfläckar på kläderna och luktar svett! är mycket jobbigt att jaga ungar i denna värmen kan jag säga. Skallebank och stank! Fyfasen hur jag ser ut! Jag vill vara söt imorgon men det kommer nog bli omöjligt, nästan så man hoppas på spöregn till klockan tre prick :) Då ska jag hem och gratta min karl som fyller år! Har ingenting vettigt att säga, förutom att inom snar framtid vill jag ha denna sägen! GE MIG DEN!


Det går bra nu kompis det går bra nu!

Vi ska inte dra några förhastade slutsatser men fyfan i helvete vad lycklig jag är precis just nu :) Låt mig leva i min lilla värld för en sekund där jag planerar att allt går vägen och blir som ja vill! Tänk att det kommer bli på riktigt nu! Jag talar mer om det då det är verklighet :) Men typ till 95 % säkerhet är det ju! ÅÅÅÅH LYCKA! Efter regn kommer solsken, och nu kom de! Jag mår bättre, det går bättre, jag får jobba och det rullar på som det ska nu helt enkelt! Det går bra nu!

oooh you touch my talalaa, mmm, my ding ding dong!

Jag tycker videon talar för sig själv.


Provade denna snygga baddräkten idag

Hatar bikinis och badkläder i överlag, dom sitter som skit på mina gigantiska hängpattar. Men jag tog ändå med mig ett gäng för att prova i hopp om att något skulle passa då jag vill ha mer badkläder. Baddräkten tog jag med bara för att jag tycker den är så fruktansvärt snygg och jag trodde knappast jag skulle kunna ha den. MEN JÄVLAR så fel jag hade, den satt som en smäck och pattarna hurrade av lycka, eller nåt. JAG ÄLSKAR DEN. Fan att man är pank och fan att man ens går och tittar då man inte har några pengar. Jag la undan den i fall att jag skulle vinna på lotto utan att köpa en lott eller liknande. ååh.

 


Nu ska jag läsa mig en liten bit

Då jag var i pilis blev jag ju helt fast i boken, nu ska jag nog sätta mig på innergården och fortsätta läsa, OM JAG VÅGAR. hatar att det är så mycket folk här, det är bättre på landet, de enda folket som är där känner man ju. Men på våran innergård är det en affär, frisör och restaurang. Inte coolt. Bilder är i alla fall från helgen då jag läste hemma i fina pilis, ååh jag älskar pilis. Där kan man vara naken om man så vill. Och Joel älskar staden, fy farao. När jag blir stor får jag nog bo själv! FÖR JAG SKA BO PÅ LANDET. med ett stort hus och en lada! Det ska dofta nyklippt gräs och blommor istället för cigarettrök! Och barnen ska springa omkring i vattenspridaren och allt kommer vara perfekt, då kan ju joel sitta inne i stan och ha en meter till allt som han nu vill!


Vilken skillnad det är på smink och smink

Proverna till tikeisminket är sååå slut och jag känner mig fulare än nånsin. Tänk att smink kan göra att man känner sig så vacker, men det måste verkligen vara rätt smink. Idag är jag ful igen, jag BEHÖVER DETTA SMINKET! Jag måste ha det. Min fruktansvärda mustasch syns till och med mindre med det här sminket, och påsarna under ögonen försvinner, och mina fula blodådror som syns i fejset försvinner. TIKEI ÄGER! Och mitt ansikte är inte så bra märker man ju nu :P


Bilder på det fina hotellet vi ska till i Grekland

Tänkte visa mamma och er det fina stället vi ska till i grekland, hotellet har fyra solar och ett plus så det är nog inte så pjåkigt ;) Det är även alldeles färskt och nybyggt, blev färdigt i år! HÄR kan ni läsa och kika mera om vart vi ska. ÄR DET INTE VACKERT SÅ SÄG?!?!? Har redan kollat ut lite på vad jag vill åka och titta på också och den fina staden Lindos står högt på listan, även fjärilsdalen som har säsong då vi ska dit. Bilderna är ifrån apollos hemsida och jag länkar en gång till för säkerhetens skull HÄR. åååh vad jag längtar! Det kommer bli en underbar resa, och fina Joel ska med också <3

 


Videoblogg, det åskar i Jämtland

Och här var det jäävligt lindrigt. USCH för åskväder.


Förresten så kom jag på en rolig sak

Idag smög det in en ekorre på dagis, den kanske inte ville vara ute i det skiftande vädret? vad vet jag, typ två decimeter från lotta (som inte ens märker något utan det är jag som ser det) smyger den in och springer fram och tillbaka i korridoren, den hittade ut ganska snabbt som tur var men fasen vad galet. Att ens en ekorre går in på en dagisgård är ju tillräckligt sjukt tycker jag! haha, tur att alla barnen var ute i alla fall :)

 

Jag har inte tagit bilden och jag vet inte heller vem som gjort det. Jag googlade.


Tänkte göra en sak som betyder för en annan

Klickade in mig på en fin blogg om en tjej i 22års åldern som kämpat för att överleva cancer och även nu kämpar för att komma tillbaka till sig själv om jag förstår det rätt. Jag kan tänka mig att allt slår om i huvudet och att det är svårt att komma tillbaka. Det finaste med denna tjejen är att allt hon vill är att samla in pengar till andra som är cancersjuka så då ska jag länka till hennes insamling, tänkte okcså slänga in texten som hon skrivit själv och det kommer här:


Roxannas insamling


Jag måste ta vara på varje ögonblick, varje sekund.
Vara lycklig & Tacksam att jag få vaknar varje morgon.
Att jag ha alla jag älskar runt omkring mig
men framför allt vara tacksam över att jag klarade min Cancer.
Att jag var en sådan stark person & lyckades.
man måste ta vara på livet, och det här är
det minsta jag kan göra.


Nu har jag startat en insamling till Cancerfonden.
Fast en egen insamling då.
Mitt mål är minst 10.000 innan datumet 19 December.
Och för dom som inte vet så är 19 December det datum jag själv
blev sjuk.
Utan gåvor till forskningen hade jag inte suttit här.
Många med svår Cancer hade inte klarat det.
Tillsammans kan vi göra skillnad.
En liten gåva och kämpa med mig om
att vi ska nå det målet, och förhoppningsvis mer.
Tack.


Här kan ni läsa hennes blogg och HÄR kan ni skänka pengar.

Jag är ju riktigt söt idag om jag får säga det själv

Tikei smink kan verkligen göra skillnad, jag måste köpa det snarast, men just nu har jag inte råd. Men snart får jag lite mera pengar, och lönen i Juni kommer ju vara superb! Så då kan jag vara såhär fin hela dagarna sen :)


Är inte detta världens finaste armband?

Just nu är jag antningen på jobbet eller så ligger jag och sover, beror på om någon arbetskamrat har ringt och väckt mig eller om det blir som planerat jobb klockan 14.15-16.30.. Hoppas iaf att jag är helt frisk då jag har en liten förkylning som inte vill bestämma sig om den ska vara kvar eller om den ska dra! Hur som haver så vill jag röra på kroppen för då jag vägde mig i hopp om att mitt nergångna kilo fortfarande var nergånget så blev jag besviken. Och jag vill träna och det går inte om jag är sjuker. Armbandet är i alla fall köpt på india.


Såg väskan och drömde mig bort en stund

En fullständigt perfekt outfit! I really like it, vet precis hur jag skulle haft håret också därav behövs hårspännena ;) Näe, jag måste nog börja spela bingolotto eller något annat man kan vinna pengar på, såhär kan man ju inte ha det ;)  Allt i kollaget är från H&M by the way! Och allt fungerar även mycket bra som födelsedagspresenter ;)



Jag önskar mig även en biljett

När jag fyller år önskar jag mig även en tredagarsbiljett till storsjöyran! Se till att köpa den till mig innan den tolfte juni för då kostar den 995:- och efter 1145:- BRA då säger vi så ;) Och hörni, kolla även in det här underbara inlägget med den snygga ryggsäcken jag vill ha! JAG DÖÖÖR JU! Jag tycker nästan det är jobbigt att fylla år, jag vill ha så himla mycket, och då man inte kan få allt så vet jag inte vad jag ska gå på gatan för att få ;) HAH! JAG VILL HA JAG VILL HA JAG VILL HA JAG VILL HA!


Ska lägga mig på balkongen och njuta

Nu lägger jag mig på balkongen och läser lite i Elsas Mode, bilden är lånad härifrån då jag inte hade någon passande på lager. Men jag undrar en sak, funkar det inte att kommentera min blogg längre? ;) VERKAR SÅ IAF! Visa mig att det fungerar!


Ska vi gå hem till dig, eller hem till mig?

Sitter hemma i fina Pilgrimstad just nu, Kvällsol på balkongen efter en underbar dag, det är livet de. Idag har jag provat på ny frukost (se nedan stekt gröt) Det var supergott faktiskt, tro det eller ej! Så det kommer jag lätt göra om. Och det var superbra att jag hittade det för jag tycker frukost är så tråkigt :) Sen blev det tvätt och fara hem! Träning med Karina och sen har jag varit med Moa och även nattat henne :) MYYYS! Nu väntar jag på big brother och njuter av livet, tänk att man glömmer att man trivs med livet ibland.

 


Idag blir det att prova på annorlunda frukost

Såg ett inlägg på en blogg HÄR, och blev mycket nyfiken på att steka gröt! Så idag ska jag prova det :) Har slängt i en tvätt och väntar på att den ska bli klar, sen blir det att följa med syster yster Katrine hem till fina pilis! Sen ska jag på nåt vänster ta mig till Karina och träna lite! En bild från när jag och Jonna var ute och busade fick också följa med! Hoppas ni får en fin dag (Och att piss statistiken börjar funka igen) Är det bara jag som har problem med den?


Ingen vill veta vart du köpt din tröja

Idag har varit en bra dag, sov ut riktigt riktigt ordentligt! typ 12 timmar, och fruktansvärt skönt var det! Då jag väl tagit mig upp så följde jag med Madde ut och gick till Lungvik fram och tillbaka. For på Maxi en sväng också och efter det har jag ätit lite kyckling och tittat på djävulen bär prada. Man hinner inte med så mycket då man sover bort hela dagen ;) MEN SKÖNT VARE! Hade egentligen velat tvätta idag men det fanns ingen tvättid, vet inte hur jag ska göra med tvätten, tror det blir att slänga i en trostvätt tidigt och sen fara till Pilis imorgon! För trosor behöver jag och resten kan Joel ta hand om tycker jag :) Ska bli så skönt att få ha en megalång helg!


Den här önskar jag mig också

Den här bilden är lånad från My, det är en underbar ryggsäck som kommer härifrån, köp den till mig i present ;)

 


Såhär såg jag ut för några dagar sen

Långkjol, långcardigan, vitt linne och halsband! Enkelt och härligt. Hade jag haft kvar mitt mils långa hår så hade jag varit riktigt jävla äckligt het. Men nerå, det skulle jag klippa av. Om ni inte märkt det så HATAR jag det här mellantinget, antningen får det vara kort eller megalångt. Men inte såhär. JAG GILLARE INTE. JAG VILL HA HÅRET TILL NAVELN IGEN! Sen så hatar jag mitt hårs fall också, alltid fel. Bleh blu blä :) Felåt att jag är en surkuse! Puss på er!

 

Tidsinställt inlägg by the way, just nu är jag på jöbbe och smiskar barn!


RSS 2.0