Apropå dom där fina skorna




Elin Henriksson har stil

Den här fina tjejen kan det där med kläder, och jag är så glad över att jag har dom där skorna!






Imorgon är det fest hos brorsan

Imorgon efter jobbet ska jag till broder på fest! Sugigt att det är jag som stänger så jag och Joel kommer bli sen, men det är dom ju vaana vid, iaf att joel är det ;) Har nåt få tidsinställt inlägg, annars får ni vänta tills jag kommer tillbaka :)

 


Sugen på att klippa av skiten igen

 

 

Nu är jag sugen på att klippa av mig håret igen, det känns ju som att jag ändå aldrig får till det. Jag kommer aldrig orka spara ut det som jag hade innan jag började klippa. Och kort hår är så skönt att jag dööör. Jag vill ha ännu kortare än sist. Då fick jag ju be henne 114 gånger att klippa mer och mer. Men av någon anledning är folk så rädda för att göra stora förändringar. Men jag ville ju bli av med håret och då ville jag det ordentligt. Får se om det ryker igen eller om jag hinner ångra mig. Men då blir det iaf minst 5 cm kortare än på bilden.


Den fantastiska middagen jag gjorde igår

Fick värsta tokrycket igår och slängde ihop en helt fantastisk middag. Massor av goda kombinationer! På tallriken finns smörstekta champinjoner, färska rödbetor, kokt broccoli, Avokado, rucolla, bladspenat, gurka, paprika, tomat, isbergssallad, solrosfrön, chevre och en kycklinggryta på kyckling, bacon, creme fraiche, sambal oelek, gurkmeja och lite kryddor. MUMS VAR DET! Bjöd Karita och Joel på det. Till efterrätt fick dom chokladmousse. Btw måste jag börja ta kort på folk också och inte bara mat haha.






Photo a day challenge number 7 - Daglig rutin

Kunde inte komma på någon bra daglig rutin som inte var typ att äta, gå på toa eller klä på sig. Så jag tog bloggen. Jag läser bloggar och bloggar mest varenda dag. Så det får bli den. Där får ni en sneak peak på mina nya favoritskor också som jag inte lagt ut bild på än ;)


I helgen blev det hemmagjorda Praliner

Formarna köpte jag på panduro. Pralinerna är fyllda med hemmagjord marsipancreme och lite annat smått och gott som kokos, honung och mandlar.




Idavendela har stil

En tjej kör med en bra grej på hennes blogg med inspirationsinlägg på outfits, jag tror tametusan jag ska härmas lite.

Jag börjar med denna fina outfit från den här tjejen.


Ett mintgrönt tradera fynd för 25 kr






ÄNTLIGEN känner jag mig som en fighter

JAG LYCKADES! Jag tränade ordentligt. Jag tränade så jag var nära att kräkas. Gud så glad jag är, för de senaste gångerna jag har varit på gymmet har jag bara slötränat. Jag har hamnat i nån slags svacka, men idag gick det grymt bra och jag pressade mig själv! 360 kalorier på orbitreken och 4x10 benpress, 3x10 bröst, axlar, biceps, triceps, mage och rygg! Sen gjorde jag plankan två gånger också. Nu är jag mycket nöjdare än imorse. Imorse var jag en bitterfitta! Nu är jag en tulpan! JÄIJ!

Någon som kan formulera sig bättre än jag

Här är ett bättre inlägg om hur jag såg på Anna skippers program du är vad du äter häromdagen.

Photo a day challenge number 6 - Din himmel

Den här fina bilden tog jag då jag var påväg till Grekland förra året. Jag älskar Grekland och där var min himmel!

 


Igår försökte jag göra lite skorpor

Jag hade några brödskivor kvar från det här brödet, så jag tänkte, kanske man kan torka dom och göra skorpor? Dock hade jag för dåligt tålamod som vanligt så dom blev inte så hårda. Men jag kryddade dom med kardemumma i alla fall och kastade in i ugnen i småbitar. Resultatet blev detta. Jag gjorde ett fantastiskt kanelsmör som jag hade på och vips så hade jag en mumsig liten bit. Helt okej men går nog att få till bättre.




Photo a day challenge number 5 - Favorit

Vet inte vad dom menar men jag tar det som min favoritefterrätt! (Förut var det pannacotta men den har nu blivit slagen av den fantastiska chokladmoussen jag gjorde)


Jag har aldrig tänkt på det så

Kollade på du är vad du äter ikväll och dom pratade mycket om att äta som jag gjorde förut verkligen är en "sjukdom". Jag är så jävla sockerberoende. Jag är värre än en alkolist. Hon jämförde det även med alkolism som beroende. Jag är sjuk och det är världens fel, det är inte mitt fel att jag känner som jag gör och det känns så jävla skönt. För ibland vill jag bara skjuta mig i huvet då jag vill smälla i mig så sjuka saker, men det är mitt beroende som gör det. Det som är ännu mer jobbigt är att jag är sååå jävla sockerkänslig. Jag är ju liksom fortfarande sugen nu då jag kör lchf kost. Även då jag kör skitstrikt. Tänk om jag alltid vetat det jag vet idag. Då hade jag aldrig blivit sjuk. Nu måste jag bara ta mig ur det här, jag försöker och försöker och jag ska vinna.

Min fina underbara vita skinnväst

Här kommer en helbild på min fina fina vita skinnväst. Jag är så satans nöjd med den. Nu vill jag bara att det ska bli varmare så jag kan använda den nån gång. Idag har dock frysit ihjäl fast jag haft vinterkläder på mig. Jag lyckades i alla fall att gå till jobbet, det var bra!

 


Världens godaste LCHF gröt

Utan att tveka kan jag säga att detta är världens godaste LCHF gröt, jag har provat några då jag saknar gröt och den här är tametusan godare än vanlig gröt. JAG ÄLSKAR DEN HELT ENKELT. Jag höftade så inåt helskotta då jag provade att göra den. (Har alltså hittat på receptet själv så ta det med en nypa salt) Jag använde dessa måttstockar:

MANDELGRÖT:

1 dl grädde
1/2 dl mandelmjöl
1/2 tesked fiberhusk

Micra och rör om tills den blir fin och gojsig, servera sedan med varma bär eller kanel. JAG ÄR KÄR!


Photo a day challenge number 4 - Något som får dig att le

Kärlek! Utan tvekan.



Vårkänslor på vägen hem

Man får ju åtminstonde massor av vårkänslor då man går hem, fast jag var blyförbenad då jag gick hem idag så fick blåsipporna i skogsvrån mig att må lite lite bättre. Dom är ju så söta och det doftar vår. Jag ville plocka några men det var för långt hem för att jag inte skulle kasta iväg dom så jag lät bli.

Jävla skit i späckhuggarfittan

Tror ni inte på fan att jag får punka idag också? Faaen vad less jag blir. Jag försöker ju spara pengar så jag slipper köpa ett dyrt busskort och istället går det såhär. Orkar fan inte gå på morgon. Det går hyfsat bra att gå hem men inte dit. Imorgon ska jag fan tvinga mig att GÅ till jobbet. Går jag inte så ska jag avlivas. Fast det skulle inte göra så mycket just nu. SÅ BITTER ÄR JAG.

Tallriksunderlägget på bilden kommer härifrån


Hämtade lite vår och sommarkläder

I helgen var jag hem till pilis en sväng och hämtade massa tjusiga sommar och vårkläder. Bland annat den här klänningen nedan. Nu gäller det bara att det ska bli snäppet varmare så jag kan börja använda kläderna. Hämtade även mammas fantastiska gamla jeansjacka, den ska användas flitigt då vädret tillåter.


Photo a day challenge number 3 - Något du gillar

Haha, det komiska var nu att då jag skulle komma på något jag gillar så började jag tänka på mat, mat, mat! JAG ÄLSKAR MAT. Det är min stora last. Därav fick det bli en bild på en semla. Det är jävligt tur det finns lchf semlor. (Dessutom tycker jag dom är godare än "riktiga")

Världens bästaste Joel har lagat den semste sykkeln!

Imorgon ska jag cykla till jobbet och sen ska jag göra det så ofta jag kan! Det är bra både för mig och plånboken, nu hoppas vi bara att däcket håller imorgon. Det var tydligen liiitte hål i det för nåt pucko fortsatte ju cykla på den då det blev punka :)


Photo a day challenge number 2 - Frukost

Det här är min nuvarande favoritfrukost, Rysk youghurt blandad med grädde, bär och nåt sött med nötblandning på toppen och till det ett glas vitamin och fröknäcke med grönsaker på. Mitt första försök till en tjusig frukostbild så ni får vara snälla.

Gissa vad för fint jag offrat plånboken för


Photo a day challenge number 1 - Du

Här är jag, ingen annan än lilla jag. En vilsen liten tjej som är en bra och rolig person (tycker jag själv i alla fall). Är en hejjare på att tigga, tjura och klaga, men är dessutom en hejjare på att älska, shoppa och styla! Har humör som en bergochdalbana och har lätt att framkalla beroenden. Älskar gamla saker och nya saker, tycker att det var bättre förr och känner att jag är född fel årtal. Är dålig på att höra av mig och visa att jag bryr mig. Älskar att gå barfota och att spela sällskapsspel. Tycker att familjemiddagar är det bästa som finns och önskar att jag hade ett baotastort hus att bjuda hem alla till. Det är helt enkelt jag, och ingen annan än lilla jag.

Fint med ringar och gott med gröt

Jobba joobba jooobba. Det är det jag gör, så medans jag är där tänkte jag tipsa om en lchf gröt. Jag blandade grädde mandelmjöl och pyttelite fiberhusk och micra! MUMS! På det hade jag sötade hallon. Ett alldeles perfekt mellanmål. Man vill dock inte ha så mycket, lite mer som en risifruttisize liksom. Kan göra den lite bättre en annan dag och lägga upp bild och recept.

 


Den snygga midjeväskan jag fick av Joel


Börjar med det här imorgon


Godaste moussen i hela världen



Gjorde den här chokladmoussen, men jag använde den här chokladen istället. Det var det godaste jag ätit på år och dar helt ärligt. Jag brukar liksom inte ens gilla chokladmousse, men den här var fantastisk. Tjusig blev den dessutom.

Hiho, den borde jag tänka på nu!


Den här skönheten vill jag ha

Titta på denna vackra cykeln. DEN vill jag ha!!! Då lovar jag att cykla till jobbet varje dag. Kostar 5795:- tyvärr. Hade den kostat två hade jag köpt den för fyra timmar sen. Jävlar i helvete vad vacker den är. HALLÅ!? Jag fyller ju år snart! Det är en Trekcykel och den heter stockholm deluxe. Bilden är länkad.

 


Dom här tjusiga skorna vill jag ha


Världens finaste sommarglas

Titta så urtjusiga sommarglas jag fick av min fina Joel en bra dag! Vi har kraschat de flesta av våra större glas så då inhandlades dessa tjusiga.

Jag ÄLSKAR dom och då jag får löning så ska jag köpa 2 till. De kommer ju såklart från bästaste indiska. De som har de finaste porslinet och glasen!

 



En liten tanke bara


Midjeväska är snyggt



Bilden på shortsen kommer härifrån, resten har jag tyvärr inte källa på men jag har alltså INTE tagit några av bilderna.

Happiness depends upon ourselves.


Innerst inne är du en riktig kvinna, Louise

Jobbar lååångdag idag, som alltid på onsdagar. Slutar kvart över fem. Hoppas innerligt att jag är ledig imorgon. Skulle vara sjukt soft. Visst det är ju toppen att jag får jobba men då vill jag veta det i förväg helst. Inge kul att bli väckt på morgon faktiskt om jag får säga det sjäälver. I helgen blir det en tripp åt hemtraktshållet, stannar upp och kastar in saker i Pilis och sen fortsätter det till Gällö för att byta däck på Joels bil. Ska tametusan byta ut massor av saker i pilis, dissar nu pissvädret och trotsar vädergudarna. Hem med alla varma kläder och skor och ta hit vårjackor, shorts och sommarskor! YES BABY!


Sånt där som gör en litte gla


Världens finaste lilla Joel

La mig i sängen och grät lite över mina bekymmer, det var skönt. Sen sov jag i två timmar. Lär ju knappast somna i tid ikväll heller. Har tametusan sovit på kvällen flera dagar i rad nu. Kan det bero på fuskandet tro? Hur som haver så var Joel världens sötaste och bara gick iväg och köpte den stenhårda magväskan till mig från gina tricot. Jag har kollat upp massa outfits hur jag ska matcha den och jag är mycket nöjd. Blir ju perfekt då man är ute och ränner och inte vill bära på en bajsväska eller ha en väska som gör så att mina fula boobs blir ännu fulare då en axelrem delar dom. Perfekt helt enkelt. Lägger ut lite bilder sen på outfits jag hittat :) Tack älskling!


Helst i pepparkakshuset

Här, här och här vill jag bo! Skänk några miljoner till lilla mig då :)

Fan i helvete också

Skitjävlasatanshelvetesjävlarfittsugare. Jag blev väckt för att jobba på morgon, tar cykeln och drar iväg eftersom det var ganska bråttom. TROR NI INTE JAG FÅR PUNKA DÅ JAG INTE ENS KOMMIT HALVVÄGS? Jag hade dessutom ingenting annat att göra än att fortsätta cykla på skiten. Jag tror jag fick hjärtinfarkt. Fan också. Hur ska jag ta mig på jobbet imorgon nudå? Törs ju förfan inte åka buss heller.

Så jävla sexigt om jag får säga det själv


Mycket tjusigt från Gina och Monki


Näe nu får det vara nog

Tror ni inte att jag att jag inte riktigt kommit tillbaka på banan än. Usch jag är hopplös, nu är det inte ens roligt längre utan nu känner jag mig bara dålig. Idag ska jag vara ledig (Inlägget är tidsinställt så får se om det håller) Men om mina planer går i lås så blir det ett fett gympass på morgon och sen blir det STRIKT lchf ett bra tag framöver. Måste rätta till det jag ställt till med. Och om det är strikt så får jag inte denna fantastiska frukost. Bara på Lördagar numera.

 


Livet är för kort för att slarvas bort.

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Välj bort de som inte

gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med

båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!


Tävlar om en urtjusig tavla från nollfemnolltvå

Denna urtjusiga tavla skulle jag bli överlycklig över om jag vann. Hur fin som helst. Hoppas verkligen jag har turen med mig denna gång. Om ni också vill ha chansen att vinna så gå in här och kika på tävlingen.

 


En outfit jag gärna har på mig


Dagens detaljer

Här är dagens detaljer när det gäller mina kläder, jag lyckas liksom inte ta fina bilder på hela outfiten så det får bli såhär tills jag fått in stativet som ligger i Joels bil. Blir så fult då jag tar i spegeln. Idag jobbar jag till 14.15 sen så får jag äntligen storhandla. Det var på tiden må jag säga.


SÄLJES

Har ett par såna här treggings eller vad det heter som jag vill sälja, de är från H&M i storlek 40 och har dragkedja i sidan. Nypriset på dom här var 199 så jag säljer dom för 100, är bara använd en gång. Om någon vill att jag ska skicka så läggs frakten på priset.


Det är först när man ger upp som det blir nåt nytt


Snygg Elin i kostymen jag vill ha

Bilden är länkad till hennes tjusiga blogg


Ettårskalas för söta lille Viggo

Var på ettårskalas idag för Joels systers pojke Viggo, OJ jag råkade fuska igen. Hiho, fick sketaont i magen men det var det värt (Nu när jag inte har ont längre). Svingoda tårtor, FANTASTISKT goda bullar och mumsiga kakor. Jag är nöjd. Nu behöver jag nog inte fuska på ett bra tag hoppas jag. Magen är svullen och ledsen. Imorgon hade jag tänkt att cykla till jobbet, får se om det går nu då jag inte orkat gå iväg och pumpa den jäveln, men jag ska försöka att låta bli att fylla på busskortet och köra hårt på cykeln nu ett tag. Det blir ju dock jobbigt dom dagarna dom ringer och väcker mig kan jag tänka. Cykla rally till jobbet på morgonen? Hmmm. Har nu iaf samlat på mig MASSOR av fina kort så jag har lite på lager till bloggandet. Det gillar vi, fina blommor, nya skor, frukostbilder, och somriga glas står på tur.


Eat that up, its good for you

Igår fuskade jag, jag åt en semla, massor av chilinötter och lite godis. Det var gott, nu har jag lagt på mig massa vatten men det fixar jag nog bort redan idag. Nu ska jag laga lite omelettfrukost till mig och mannen min. Synd att helgen redan är slut. Ska dock på kalas innan den är helt slut. Joels systerson fyller år!


A little touch of greece

Om mindre än två månader så åker jag hit. Jag älskar Grekland, jag älskar Rhodos! Jäklar vad skönt det ska bli, är dock lite orolig hur det ska gå med vikten. Men semester, sol och familj kommer bli helt fantastiskt. Bilderna kommer härifrån.


Tre tjusiga ringar från Lindex


En nyttig och riktig smaskig lunch

Stekt lax med Persiljesmör på. Vet ni hur fantastiskt gott det är? Nähe, då måste ni prova. Jäklar vad gött. Nu ska jag sluta göra lax på det sättet vi alltid gjort. Nu blir det såhär ett tag framöver. Riktigt mumsigt. Just den här dagen då jag åt det körde jag så hård Lchf att det inte blev någon sallad till. Men en redig och fin sallad med isberg, rucolla, paprika, tomater, gurka och avokado tror jag kan vara fantastiskt gott till. Stek bara laxen i massa smör och citronpeppar, sen geggar du ihop persilja, smör och vitlökssalt! Jag gillare :)


Tre helt fantastiska musikstycken

Nu för tiden blir jag hur lycklig som helst då jag hittar låtar som jag älskar, jag tycker det är svårt på Spotify, man måste liksom veta vad man vill lyssna på känns det som. Men dessa tre fina stycken har jag funnit och älskat sen första stunden. Det gäller att rota på andras listor för att hitta några nya! Lyssna och njut!


Detaljer ifrån igår

 

Såhär såg jag ut igår, byxor som jag köpte försmå som jag nästan vuxit ur åt det hållet att dom är förstora :) Det gillar jag.


Ett område som jag tycker är vackert

Idag gick jag hem från jobbet, det var fint. JAG ÄLSKAR att gå den sträckan för det är så vackert Vid Odenslund och Odenskog eller vad tusan det kallas. Där alla vackra gamla hus är staplade på rad och inte är förstörd av resten av världen. Jag njuter då jag går där. Tänk om man kunde få chansen att ha ett av dessa vackra gamla husen. Jag ser mig själv i en solstol på deras gårdar. Så jävla avundsjuk är jag. Jag kanske ska pallra mig dit någon dag med kameran och visa vad vackert det är däromkring. Och vet ni vad? Jag gick och la mig halv åtta! HIHO! Nu är jag pigg och glad igen ;) Typiskt.

 


Snyggt med orange och mandarin



Saker från H&M, Lindex och dinsko

Att sakta men säkert nå sitt mål

Dock har jag ju inte satt något mål, kanske borde göra det? Tror det får bli att gå under 60. Men nu tänkte jag skriva upp lite siffror att jämföra med i alla fall! När jag var som allra allra fetast så vägde jag 72 kg, jag har nästan gått ner 10 kg sen dess! Men då jag började med lchf vägde jag 70,6. Höftmåttet har jag mätt på stussen, vet fan inte om det är rätt eller inte. Men då vet ni iaf. 8 kilo sen årsskiftet, nu är det 3 kvar!  HEJJA LINA!





Minns du mig då jag sa att allt var bra?

Vad tror ni vågen stod på imorse??? 62,8! YESSSS!!! Att köra hårt ger resultat ibland ;) Nu jävlar blir det lika hårt idag och imorgon sen ska jag köpa mig lite jordgubbar att fira med! Fasen vad gott. Ser ut att vara fantastiskt väder idag också, man kanske ska skita i gymmet och ge sig ut och springa? Jag ska tänka på saken ;)


Så lite kolhydrater som möjligt

Det går nog inte att äta mindre kolhydrater än vad jag har gjort idag, jag har ätit ägg, bacon, hemmagjorda hamburgare och smör! Nu jävlar! Jag vill under 63 nu! Helst förra veckan. KOM IGEN NURÅ! JAG FÖRTJÄNAR SÅNA SIFFOR IMORGON! Ska ut och gå med Madde ikväll också, och iväg och träna imorgon (är leeedig <3), ge mig värdiga resultat!!!

För exakt ett år sedan

Så satt jag denna dag på uteserveringen nere i badhusparken och åt mjukglass. SÅ blir det inte i år. Dels för att vädret är inte lika fantastiskt och dels för att det är slut på mjukglass ett bra tag framöver. Fy farao! Men en vacker dag förtjänar jag att fuska med en mjukglass.



Joels snygga jacka som jag borde få

Jag gillar joels nya skinnjacka, jag ser lite ut såhär i den (Drömmer jag om i alla fall)

 


Vem ska jag tro på?

JAG HAR ONT I BENEN? Är det aliens i dom? Kryper det maskar i blodådrorna? Tuggar någon på mina muskler? Gör någon tusen nålar på mina senor? Vem ska jag tro på?

 


Någon gång måste du bli själv

En dag med jobb, skönt att börja 9 efter lite lovdagar. Men hade gärna haft längre ledigt! Synd bara att plånboken tar så mycket stryk av det. Men på Torsdag är jag ledig :) Har lämnat cv idag, butikschefen var dock inte där så jag får ringa dit nästa vecka så jag är säkrad på att hon sett det. Jag vill fasen ha mig ett fast jobb nu! (Samtidigt gör det inte megamycket om jag skulle råka bli utan i sommar, hihi) Sitter just nu och njuter av hög musik i lurarna och läser tjusiga bloggar för inspiration, det är vad jag kallar avslappning.


Håller på att baka fröknäcke

Jag håller på att baka mumsigt fröknäcke. Ska dock försöka vara helt utan nötter, mjölkprodukter och sötningsmedel ända till helgen och se vad jag får för fint resultat av det. (Så gott det går alltså) Liiiite sås och steka i smör är ju Ok. Fröknäckena är hur goda som helst att ha som vanliga knäckemackor eller som ostkex då man har några fina ostar hemma. Jag älskar dom. Lite för goda faktiskt!



Bilden är länkad till källan, alltså INTE jag som tagit den, kommer från den här bloggen

Vill du bli tjock? Ät lättprodukter vettja!

Jag trodde jag behövde gå ner i vikt, då började jag med lightprodukter som lätt creme fraiche och sånt, jag ska berätta att det var då jag gick upp i vikt. Jag gick upp 11 kilo! Därför tycker jag att ni ska ta er en funderare, vad fan är det i lättprodukter egentligen? Här finns ett bra inlägg skrivet av kostdoktorn Andreas. Jag är så glad att jag förstått hur världen fungerar idag. Nu litar jag på kroppen, jag mår bättre än någonsin och jag går ner i vikt av att äta gott! Var inte så jävla trångsynta och ta reda på vad LCHF handlar om innan ni ratar det. Vill du ha en riktig frukost? Ät det här istället


kålpudding till frukost

Det jobbigaste att vara utan så mycket mjölkprodukter och nötter som möjligt är att jag inte får äta min underbara underbara frukost. Jag älskar ju youghurten med nötmusli. Så idag fick det bli kolpudding som Joel och Karita gjort. Jag hade ingen lust att äta ägg. Det är definitivt svårast med frukosten.


Jag vill ha Karins skor

Jag vill ha Karins nya skor, skulle vara perfekt för mig som inte kan gå i klack. Kommer från Dinsko



En ny färglad duk

Älskar min nya duk från indiska, mycket bättre än den vita jag hade. På många sätt.

Strö över hackade mandlar

Ett tips till då ni gör pannkakor, strö över lite hackade mandlar också. Fruktansvärt gott!

 


Nya krafter för att köra hårt

Jag fuskade i förrgår, jag fuskade REJÄLT! Men det var så jävla skönt, det var som att trycka på reset liksom. Jag kände att efter allt detta slit så förtjänade jag den galna dagen fast jag egentligen skulle köra ännu stramare. Åkte hem till mamma och åt en underbar påskmiddag (TACK MAMMA) Men helt plötsligt började jag äta chokladpraliner (Joel försökte ta dom ifrån mig men jag började skrika som en idiot, haha) Och sen blev det digestivekex och sen tunnbrödmackor med oboy och det var helt fantastiskt gott! Så nu jävlar har jag nya krafter till att köra hårt, nu blir det strikt LCHF. Inte ens sötningsmedel, nötter eller mjölkprodukter. Nu jävlar!

 


Jävla skit också

Har stannat upp i viktminskningen, den där bra dagen då jag vägde 63,1 prick är förbi det gick köpprätt åt helvete efter det, det var nog bara en turdag. Eller var det ett aprilskämt? Haha. Tänkte iaf sluta med sötningsmedel, nötter och mjölkprodukter så långt det går. Vad fasen får jag äta dårå? Kött och gurka tyyyp. Haha men jag vill få igång det igen. Det gick ju så bra, sen tror jag att jag fick till för goda alternativ. Tex youghurtfrukosten <3 MUMS! Eller Lowcarb produkterna. Men imorgon blir det hårt en vecka och så ska jag ställa undan vågjäveln! Hur som haver så är det helg imorgon klockan 16.00 DET ser jag fram emot :) Då åker jag hem till mamma och badar och sover!

you get confused and then you fade away

Åh jag skulle vilja åka bort och bara vara nån annanstans ett tag. Ensam med Joel vore bäst. Jag saknar honom, vi träffas varje dag men jag saknar honom. Känns som vi aldrig får riktig tid för varandra. Aldrig han och jag och egentid. Aldrig umgås på riktigt han och jag. Antningen är han ute och ränner eller så ligger jag däckad i soffan. Tiden räcker som inte till, hade sett lite fram emot att vara ledig på lovet också men nu blev det massa jöbb! MYCKET bra för plånboken men jag behöver vara ledig. Nu är det i alla fall städat och fint i lägenhet, jävlar vad det såg ut innan vi städade. Till och med en ny duk köpte jag som är perfekt. Orkar inte bry mig om att pengarna ska räcka en månad, jag gör allt för att inte bryta ihop. Jag behöver kärlek, frihet, skratt och ett miljöombyte tror jag.


När livet vänder, ska jag ännu be. Come give me love.

Försöker peppa fram sommaren genom att lyssna på mysiga låtar (Typ maggio och ted) och ta fram såna här fina bilder som jag har tagit. VARFÖR i hela friden skulle det komma snö igen liksom? Hoppas den försvinner snarast möjligt för den är inte välkommen.

 


Jag hugger i sten

Längtar ganska mycket till sommaren nu. Men är rädd för framtiden.

 


RSS 2.0