Where do I find ZEBRATIGHTS?

I want them

I need them

Where do I find them?

Näe men seriöst, var hittar man ett par schyssta zebratights? Har sett några få ha det men jag hittar dem fan ingenstans så nu tänkte jag fråga er om ni sett dom nånstans?

Och om ni vill vara riktigt schyssta, kan ni ju skicka hem ett par till mig vettja ;) HÖHÖ

Jag tänkte, eftersom jag är lite ledsen för att jag har ont i magen, inte det?

Nene,

Var snål då, mot en stackars ARBETSLÖS

Buhu

Det är så synd om mig

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och grina!












Jag vill inte alls vara kvinna

Sur som ett as, gissa varför? FÖR ATT DET SKA GÖRA SÅ JÄVLA ONT.  Ne, jag ska nog göra 3974628356 kilo fika och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv, lipa lite och sen ska jag döda nån hade jag tänkt! Får se om det sista kommer på schemat, skulle ju vara bra för då kan jag få hamna i fängelset, där får man både supermat och ligg! TUMMEN UPP! Eller?


Men kolla in H&M's rea för fan


Nu har jag testat de nya finesserna!

Så nu kan väl den här designen få vara kvar en kvart eller två (:



Jag och muppen myser
(Ja han heter så)

Jag får be om att ursäkta röran, jag bygger om!

Designen är under konstruktion då den HÄR supersnälla tjejen visat hur man gör lite nya grejer! Så nu jävlar ska här prövas :)

Det här vill i alla fall jag ha på mig idag


Jag har aliens i mina ben för det gör ont

Känns som växtvärk, men man kan väl inte växa fortfarande? Eller har jag fel? Har ofta såhär ont i benen. Jag tror jag har en förbannelse över mig eller så är det bara växtvärk, eller kanske-hej-jag-är-för-lat-och-sitter-för-mycket-vid-datorn-värk? Näääee men, nu ska jag äta chips med dipp och kolla på film i alla fall.

Jag tänkte bara säga en liten sak

OM det skulle vara så att ni vill beställa en design av mig så går det bra, jag gör hela skiten efter hur du vill ha det så gott som jag kan och just nu tar jag 50 kr för att göra det och man måste kunna sätta in pengarna på mitt konto från internet banken!

Här är några designer jag gjort på senaste tiden. Jag har såklart gjort min egen också!
Så kommentera det här inlägget om ni är sugen! Gör bara designer åt blogg.se







Nu har jag bakat mumsig morotskaka!


Brallan jag fick av frugis satt utmärkt


I just looove mina snyggbrillor very much


Nuu ska jag hoppa in i duschen

Och hoppas på att jag ser ut som en människa sen igen.

Dumma Karita, gör mig så beroende av nya låtar


Jag vill också vara modig, jag vill också kunna klara mig själv

Jag läser tusen bloggar och just nu handlar alla om det nya livet i Stockholm, London, Örebro, Piteå, alla har nya liv. Själv sitter man här med samma gamla och undrar om det någonsin kommer bli någonting av en? Jag är så jävla rädd att fastna, att det aldrig kommer hända nåt, att jag kommer sitta här dag ut och dag in hela livet. Nu vill jag verkligen göra nåt, ångrar så sjukt mycket att jag inte sökt någon skola eller nåt, för tro det eller ej men jag är redo att dra härifrån, eller redo och redo, jag skulle tycka att det var roligt att utvecklas och stå ut bara för det, jag behöver det så sjukt mkt, jag behöver få lite stake i mig och JÄÄÄVLAR vad det där kunde misstolkas! HAHA Men ni fattar, lite mod vore bra att ha. Nu må jag ju vänta ett helt år för att kunna gå i skola och då känns det bara konstigt, vad ska jag göra tills dess då?

jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här


åååååh jävlar, vilken grej gud skapat


Hittade den på den HÄR bloggen

Åh jag hörde att ni skulle lägga till mig på bloglovin

bloglovin

Så gulligt av er :)

Jomen fyfan va najsa kläder hörredu!


Snälla söta underbara Gud, svara på mina allra innersta böner


Jag vet inte riktigt alls vart jag ska ta vägen just nu

Har drömt en massa skit, och med tanke på hur mycket jag tog åt mig så finns det nog en massa känslor kvar, eller? Vaknade iaf av att jag mådde skit illa och ville rymma från jordens existens, går det?

Bara för att jag älskar den här låten så jävla mycket

 

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way
Delilah I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you're to blame


Ja jag vet inte alls vad jag ska tänka eller tycka men det stack till

..och jag skulle iaf inte göra så, men alla tänker väl olika kanske? Jag vet inte...

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside


Ett av Guds bästa påhitt är tacos

Jag känner doften av tacos upp hit och FAN vad gott det ska bli! :)



Som sedan hugger dig i ryggen, vi vet hur det känns

En låt som man lyssnat mycket på i sina dar, vart sjukt sugen att lyssna nu!



Här är en låt jag aldrig hört förrän nu, den var skön.

Nu ska jag hoppa i säng för peng

Som mamma så glatt sa då man var lite, Hopp i säng för peng, jag undrar om hon ville att det skulle bli vårat framtidsjobb då hon sa så? Vem vet, iaf så ska jag stänga av datorn nu och kolla på tv med Syster yster! :) Imorgon vette tusan vad som blir!

Don't be surprised if I love you for all that you are, I couldn't help it, It's all your fault


Jag vill ha en hatt

Min dröm är att ha ett mysigt café

Fatta vad underbart att äga ett café, dit folk går för att slappa och prata för att samtidigt fika lite, på mitt café ska det bara vara leenden och en underbart mysig inredning så folk inte ska vilja gå därifrån, mysiga soffor och varma färger. På julen ska mitt café vara rena paradiset och dom som tvivlat på sin julstämning kommer inte tveka en sekund efter dom varit på mitt café. Jag tror fan att det är min största dröm och nu vart jag jävligt sugen att satsa på det.


Nu ska jag hoppa i badet och bli en människa igen hoppas jag.



Har träffat min saknade fru idag, det var mys, fick ett par brallor som jag ska pröva då jag är ren och hon klippte sig, hon vart superdupermegafin! Som vanligt, ne nu ska jag hoppa i badet.

Behöver nog läsa mina böcker lite mer

Psykologer hävdar att i stort sett alla aspekter av livet – lycka, framgång, relationer, prestationer, kreativitet, till och med våra sexliv – beror på en kärnegenskap: vår självkänsla. Djupt inne i oss själva bär vi på en bild av hur vi är som personer och hur mycket vi är värda i våra relationer till andra. Alldeles oavsett hur nära vår självbild ligger verkligheten så vägleder den oss genom vår vardag och påverkar allt från yrkesval till hur vi klär oss. Självkänslan kan liknas vid en oljemålning, lager efter lager av färg har lagts till genom åren och format en komplex inre bild. Varje gång våra föräldrar, lärare eller vänner anmärkt på oss ("du är dum" eller "du är duktig") och varje gång vi tolkat andras beteende ("de valde honom för att han är mer populär än jag") så lägger vi dit ett lager till på målarduken. Målningen utgör det perspektiv som vi ser oss själva utifrån och det är inte lätt att ändra på när färglagren väl blivit för tjocka.


Många tvivlar så mycket på sig själva att det begränsar dem. Vi tvivlar på vår förmåga att lyckas med ett nytt jobb, på om vår partner kommer att stanna kvar hos oss eller på om vi kommer att klara av en utbildning. Men oavsett vilken situation man ställs inför så finns alltid ett val: antingen kan man låta tvivlen styra ens handlingar eller så kan man bearbeta tvivlen och förbättra det man kan påverka och acceptera det man inte kan påverka. Även om bilden som utgör vår självkänsla sitter djupt så kan vi alla skala av de negativa lagren och ersätta dem med positiva. Först då kan vi börja jobba med den allra viktigaste relationen i våra liv – den till oss själva.



Självkänsla test

jag fick 32 %

Ditt resultat antyder att du har ganska dålig självkänsla. Du verkar delvis ha hamnat i en ond cirkel: du känner dig värdelös, vilket gör att du tänker och beter dig på ett sätt som förstärker den felaktiga föreställningen om dig själv. Förmodligen känner du dig frustrerad över detta och vill se en förändring. En god självkänsla är nyckeln till lycka och framgång. En dålig självkänsla gör det svårt att hitta modet som krävs för att nå framgång i arbetslivet, skapa goda relationer och hitta sin plats i världen. Men du kan jobba med att bygga upp din självkänsla och det bästa är att börja direkt - du kommer inte att ångra dig.

Nu är det bara fyra månader kvar till jul

För er som missat det (Skulle vara helt otroligt) Så älskar jag julen mest av allt annat på året :) Och nu är det "bara" 4 månader kvar och som jag längtar, nu har det kommit till den tiden på sommaren då den ändå kan vara helt över och vintern kan lika gärna vara påväg, för mig iaf! Det jag längtar till är alla tända ljus i mörkret, mjuk pepparkaka och lussebullar, kanelljus, allt myspys och julpyntet! OCH JULMUSIKEN SÅKLART, underbart underbart!

Detta får du för femtiolappen



H&M

Jo men just, skämma ut Karolina dagen

Det började med då jag skulle åka tåg då jag kollar snällt på den söte konduktören och säger att jag ska till Pilis, där jag alltså redan var. Så jävla typiskt mig, och inte märker jag det heller, men som tur var förstod han att jag skulle till staden. Sen när vi väl klev av tåget vette tusan vad jag tänkte på så jag gick in i en stackars tant, tanten skrattade och var glad :) det allra sista var då jag skulle hålla upp en galge mot mig för att kolla in en sjal och galgen GÅR AV, jag fattade inte riktigt vad det var med mig idag, aja, shit happens tydligen :) Var en trevlig dag på stan med Carro!

Tänkte bara visa va fin Saras blogg blev


Det är jag som gjort designen
(Klicka på bilden så kommer du till hennes blogg)

Haha fiii faaan vad snygg jag är!


Så här blev det upp i huvet mitt



Och jag är jättenöjd, nu ska jag hoppa på tåget och gå på stan med Carro tills jag ska på ungdomsmottagningen, sen vet jag inte vad som händer, tar iaf med mig datorn till Karita och sover över där inatt.

Nu ska jag se män som hatar kvinnor



Nu ska jag kolla på män som hatar kvinnor och fika mina mums mackor.
Imorgon blir det klippning och ungdomsmottagningen för att förnya recept på Ppiller.
Vet inte om jag stannar i staden hos syster, det lär ju märkas :)
Pusspåer!

Jag gillar hösten, för jag gillar ljus


Detta vill jag ha i min garderob



Örhängena är ju helt underbara och jeansen rockig.
Me like! H&M såklart.

Massa likheter man inte trodde fanns


Har lånat matta och pilates dvd av sis



Jag vet att jag inte är så snygg för stunden, men vem bryr sig? Har iaf lånat en pilates dvd av karita för jag är så less på att vara sämst, latast och allmänt bleh. Men iaf så ska jag prova den nu. Se om det är något för mig.

Är hemma hos syster yster Karita ♡

Följde med Karita och Christoffer hem igår, kollde på Dexter hela natten gjorde jag också :P iaf till klockan 4 då jag var tvungen att sluta för huvudet sprängdes! Inte mys, stannar här inatt också och drar mig hemåt imorgon då jag måste komma på hur jag ska klippa mig på tisdag! :) Det är ju inte så lätt att veta, jag vill ha förändring samtidigt som jag älskar mitt hår som det är. Plus att jag kommer inte ihåg alls hur jag kände mig i snelugg osv. Men men. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan vänta på att Karita kommer hem från gymet! CHIAO!

50 års kalas för pappsen igår


Nu jävlar händer det på riktigt!

Jag kommer snart till dig underbara människa! Dåligt glad jag är nu <3



Gästblogga

Hej hallå gästbloggning på G, Lina kommer bli arg på mig. Idag ska vi ha fest för apan och kort på Lina iförd en mkt snygg t-shirt kommer laddas upp senare ;). Kanske inte i den här bloggen men på facebook och i min blogg moahahahahahaa.

Jag måste ju vara pantad i huve

Jag vaknade av att jag spottade på mig själv, hur jävla normalt är det då? Jag drömde att jag blekte tänderna på ett psyksjukhus typ, och tänderna lyste sådär som saker som lyser i mörkret, alltså grönt, det var ju himla snyggt må ja säga. Men iaf då jag skulle spotta ut medlet i drömmen så spottade jag på riktigt, det är inte så jävla lyckat när man ligger i sängen kan jag säga. Väldigt omysigt blev det att ligga där då.



Reminder of a dream that made me smile

En tanke som hamnade på dig av ren slump
En tanke som fick mitt hjärta att säga till
En fin liten tanke som sedan efter en stunds tänkande blir ond
Den skapar tårar,  vilsenhet och slag i bröstet
Tanken var att du är det finaste jag vet, men att du inte är min
Inte ens lite



Varför tycker jag aldrig min blogg är fin

Jag tycker ALLA  andras bloggar är fina på sitt sätt, alla designer och så blir jag avis och vill göra om men jag lyckas aldrig få till det så som jag vill ha det, jag vill att det ska vara simpelt, personligt och sådär så det känns PERFECT! Hur ska jag få till det då? Jag måste nog klura tusen år till.

Om ändå kläder vore gratis



Jag är en jätte jätte trött tjej

Håller på att städa med mamma nu, blev inget hos Ingmari idag heller för det regnade. Jaja,  gick och lade mig klockan 5 så det är inte så konstigt att jag är trött, men jag kunde som sagt inte sova. Men nu har jag tagit bort det där patetiska inlägget. Usch, ibland hatar jag mig själv. BTW har fått brev från arbetsförmedlingen, dom tycker jag ska på mässa i ÅRE och söka jobb i ÅRE, jag vet en människa som ogillar ÅRE starkt. Det är jag, holiday club är det ända braiga där.

Nu ska jag se The Heartbreak kid

Och dessutom äta mina kungliga Karolina mackor och dricka te! Tända lite äppelljus och bara njuta, som jag gjort de senaste dagarna, även sakna dina samtal lite.  ♥


Tänkte ifall någon ville prenumenera

bloglovin

Så har ni ju ikonen här!
Tack på förhand :)

Nu kan jag vara lugn i alla fall

Karita sa att hon köper brillorna av mig om jag vinner den andra auktionen med :P så det är bra!
Tog som sagt lite bilder idag :) De vart ganska fina, men av typ 1000 bilder så blir typ en bra!
Det suger, är man för ful då? Idag har jag kommit fram till att jag är ful uppochner, att jag borde aldrig le med tänderna framme och jag ser mupp ut då jag skrattar! Inte på topp alltså, men shit happens :) Jag är lite halvsöt i solskenet iaf :)





Det blir tydligen imorgon istället

Imorgon ska jag hjälpa Ingmari istället, jag som ville göra det idag, aja skitsamma! Klockan 12 imorgon hämtar hon mig sen ska vi rensa förråd och grejer! Blir nog bra de, har jag tur så kanske jag fåt nåt fynd eller nåt! :) Skulle iaf få en slant! Så idag tänker jag göra mig snygg och ta lite kort tror ja, får se om jag fastnar på bild!


En sån här mysig jacka finns på Monki!

Men jag trodde jag skulle bli väckt

Jag trodde Momme vill ha min hjälp idag, hon sa det berodde på vädret men jag ser ju att det är fint? Hon har nog glömt, har ringt lite men som vanligt svarar hon aldrig. Hmm, mamma är iaf snäll och sa att hon betalar glasögonen om jag hjälper till och städar! Nu måste bara någon buda över de andra! KOM IGEN! det räcker ju med 5 kr över det som står. Det är ju det priset alla hamnar på iaf så för fan sätt igång! Jag vill inte vinna två buntar!

Haha det var ju onödigt som fan

Satt och budade på brillorna igen, trodde aldrig jag skulle vinna dom men nu verkar det ju som att jag gjort det. Första gången sparkontot får lida. Inte bra inte bra. MEN DOM ÄR COOLA! men nu är jag 240 kr fattigare. AOCH. I alla fall så finns det fler par på tradera ;D BUDA VETTJA (ja jag råkade bjuda på samma brillor på en annan auktion och har högsta budet) SÅ BUDA PÅ! Sök på:

3 st Retro Wayfarer 50-tal Glasögon





Karolina kungliga mackor! YEE


Ursäkta mitt fejs, men såhär ser jag ut på sämre dar

Fett hår har jag, men vad gör man då duschvattnet är iskallt?
Nu ska jag tända massa ljus och kolla på 2 and a half men och fika-

Tänkte iaf tipsa er om mina kungliga mackor,

Husmans
smör
ost
gurka
falukorv
tomat
tacosås
paprika
grillkrydda

NJUT!

Ofc I miss you, and I miss you bad


Jag tror jag är kär i musiken






En sån vill jag ha, mamma!?



Gina tricot

Haha vilket jävla skämt ju!

Jag googlade på höstens frisyrer och tänkte att ödet skulle få bestämma,
tro på tamefan att båda frisyrerna var med, är det ett skämt eller?


Jag måste bara få säga en sak

                           En av de töntigaste sakerna jag vet är det här tecknet
Jag förstår verkligen inte på folk som ska klottra sånthär, eller ens klippa en frisyr såhär (Det var därför jag började skriva) För vad är det som är det roliga? Vad är det coola med att rita det här tecknet? Visst det betydde inte onda saker från början och det använder alla som försvar då man ifrågasätter dem, MEN NU betyder det faktiskt bara ondska, om du ser det här tecknet så tänker du väl knappast på solen eller vafan det var det betydde. Utan du tänker ju på hitler. Så är det så coolt att klottra detta på en skolvägg? Är det så jävla coolt att miljarder människor dog på grund av denna man? Är det häftigt? Om du tycker det är de, så ber jag dig söka hjälp för då finns det stor risk att du är precis som honom, bara gjort utav hat.

Jag fick den reaktionen jag trodde

Alla vill att håret ska sitta kvar, men vad vill jag? Bara för att folk är besatt av långt hår betyder det inte att jag ska vara det. Jag har inte bestämt mig än, men det känns så tråkigt att klippa sig då det inte blir någon skillnad. Aja, ni lär ju se om det händer ;)

Men se där, se där.


Nu har jag gjort hur det kan se ut




Jag vet att jag är grym i photoshop, men shit happens.
Vad tycker ni? Ska jag ge upp det snart 3 års sparandet och klippa av skiten?

Törs jag klippa av mig håret?

Kollade precis klart på he's just not that into you och blev jääävligt sugen på att klippa av mig håret. Den 25e kommer maggan och klipper och då ska jag veta. Men är inte Ginnifer goodwin hur vacker som helst i kort hår. Frågan är ju om jag skulle passa i det, och vad ska jag gömma mina bröst under sen?



Jag är en drömmare, inte du.

Det är problemet,
jag hade kunnat leva i den här drömmen hur länge som helst.
Men det kan inte du.

Jag började nästan gråta inför mamma,
och jag sa att jag måste ner för annars kommer du glömma mig.
Hon sa: Inte kan han väl glömma dig.



I need you and my arms need you to hold ♥

How do I get through the night without you?

Bara någon att älska, ska det vara så svårt?

Bara nån som säger hur fin jag är
Bara nån som bryr sig
Bara nån som är här
Bara nån som får mig skratta
Bara nån som jag kan krama
Bara nån att dela livet med
Bara nån att ta kort på
Bara nån att prata om
Bara nån att prata med
Bara nån att tänka på
Bara nån att titta på
Bara nån som lyser upp tillvaron
Bara nån som plockar en blomma åt mig
Bara nån som ler åt mig så jag blir alldeles varm
Bara nån att pussa
Bara ett namn att skriva i böckerna
Bara ett kort att lägga ut på bilddagboken
Bara nån att tänka på då man hör lyckliga låtar
Bara nån som värmer sängen
Bara nån som håller om en då man kollar på film
Bara nån att gå på promenad med
Bara nån att hålla i hand
Bara nån att skicka sms till
Bara nån att göra fika åt
Bara nån att fira min födelsedag med
Bara nån att ringa
Bara nån att le mystiskt åt
Bara nån att älska
Bara nån som finns där för en

Hahaha, whats up with the näsa?

Läste lite i min gamla blogg liwna.blogg.se Som pajjade och jag kunde aldrig logga in på den igen, helknas. Men det var lika bra för den var BARA depp. Men iaf så hittade jag denna bild: Jag ba: jag har ju en söt näsa iaf. haha..ojojoj



He's not that into you

Det blev inte Linas kvällsbok, jag hittade den inte, istället så såg jag på halva he's not that into you. Gillade det inte, man vill inte veta sanningen och det är ju så, att om du verkligen gillade mig så skulle du aldrig sluta ringa.

I don’t have the strength to stay away from you anymore.

Har precis kollat på Twilight, den var över förväntan då jag lätt dömer filmer alla andra tjötar om, då hatar jag dom innan jag sett dom. Men jag gillade faktiskt den här, men inte så mycket så jag behöver tjöta. Nu tänkte jag kolla på Linas kvällsbok och skämmas lite. Tänker även tänka lite på dig, för det verkar ju inte gå att få ut dig från mitt huvud, även om det vore det bästa.

Väljer man den man är lik?

Novembersara
Skrev ett inlägg om att det händer att människor väljer partner efter hur de är lik en själv, jag blev väldigt road över bilderna hon lagt upp och började tänka att min alldeles favoritvän och jag påstår dom ju är väldigt lika :) Tänkte slänga upp en bild på det.



Jag är med och tävlar hos ITEM

Det här är en bloggerska som gör en massa jättefina smycken, har faktiskt ett superfint halsband därifrån med en skyddsängel och så står det HAPIFACE på en bricka, det fick jag i studentpresent och jag älskar det :) Hade på mig det senast igår faktiskt! Fick också ett par örhängen och ett armband på min födelsedag som jag tror är därifrån!  Men iaf så tävlar jag om ett superfint armband som hon gjort.

Gå in på henne HÄR

Ikväll blir det bara massa mys

Det är söndag och ikväll tänker jag ha mys och må bra kväll. Simon ville egentligen att jag skulle komma dit men jag orkar inte, det betyder ju att jag måste klä på mig och grejja, så istället kommer det bli dusch, nya sängkläder, ljus, måla naglarna, film, te och chokladsnittar! Det låter väl himla mysigt, eller hur?



Vad gör man inte för en slant?

Rensade två osnygga gäddor till mamma, hon hatar det, så jag fick 100 spänn för att göra det. Det var najs!



Helt jävla sjukt patetisk jag är

Har slängt iväg lite jobbsökningar och nu har jag ju såklart ont i magen, jag vill inte att dom ska ringa upp, men egentligen vill jag att dom ska säga, du har jobbet, du behöver inte ens komma på intervju för du är så jävla bra ändå. Hur troligt är det då? NÄE, hejja Karolina! DU ÄR BRA, DU KAN FÅ JOBB!

Nu har jag sålt min första design

Designerna kostar endast 25 kr och då gör jag efter önskemål.
Såhär blev Amandas: (bilden är klickbar)



Om ni vill ha en design så säg till!

Det var riktigt mysigt igår

Var på 50 års kalas hos Lasse, trevligt trevligt, vart allsång med gitarren och det gillas. Sen så for jag till Bobbo och Markus och fick med mig Bobbo och Tomas hem. Kollade på film och bara va! Idag är jag en trött tjej.

Always waiting for something lasting


Jag ska fan på fest ja!

Hemma från staden nu, blev massa slafs mat och massa film och serier! De va najs! Värsta fredagsmyset! Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra vidare på kalas! Sug på den ni.


Nu jävlar vart det impuls

Ska fara till syster om NU, vi ska rädda varandra från allt ont i världen! Vi passar fan sjukt bra ihop om jag får säga det själv. Alla vi syskon passar bra ihop, bara att Kent inte vill erkänna det jämt! Han är lite snobbig.



Vadå inte svensk? VA



Vem är det som påstår att jag inte ser svensk ut?

Glöm mig då, om det är det du vill.

Jag är väldigt snygg idag om jag får säga det själv, har städat rummet och rengjort mig själv och gjort mig snygg. Jag skulle ju behöva gå ut idag för att visa att jag är snygg också. Meeeeeeeen. Här kommer ett videoinlägg också, visar mina nya galaxer braxer! Skitfina!



 


Men det är det sista jag vill.

Jag vet inte hur jag kommer klara av att inte få dig


Om du trollar bort mig

Har varit hos syster inatt, det var mys! Vi bombade på med serien Dexter (Jag som inte gillar sånt) Men ändå satt jag där fastklistrad och frågade om allt. Varför gör han så? Vad har hänt honom? Är det där hans brorsa? tss, sen kollade vi på En shopaholics bekännelser. Haha, när sjalen talar till henne så känns det när sjalar talar till mig ;D Kanske därför jag har över 30 stycken? Vem vet. Ni ska få se mina nya snygga jeans sen. Underbara, OCH en storlek mindre än vad jag brukar ;) Smal tjej nu. Typ en kvart iaf. Nu bakar ju mamma kakor så sen äre kört.


Förut hade jag någonting att se fram emot.

Vafan är det för muta då!?

Mamma - Om du går ut med Smulan så bakar jag chokladsnittar

Kvinnan vet hur mycket jag älskar dom kakorna.



Såklart jag går ut med Smulan då!

Inatt ska jag se ett stjärnfall

Jag hade tänkt att sitta ute hela natten och hoppas på att få se ett stjärnfall så jag kan önska det jag vill allra mest i hela världen. Dock såg jag att det var den här natten som var det skulle vara flest. Alltid ska jag ha otur, jag får inte ens önska. Men jag tänker sitta ute hela natten i alla fall.

-

always waiting
for something lasting
loose your hunger, you loose your way
get confused and you fade away

Min favoritbild på dig



Du är perfekt, jag kan inte tänka mig annat. Du har förtrollat mig med din röst och dina ord, dina skämt och hur du lurar mig så himla lätt. Du har förtrollat mig med att ringa mitt i natten och säga att du ville bara höra min röst innan du kunde somna. Du har förtrollat mig med att säga att jag låter som en 46 åring gubbe då jag pratar och du själv sitter och härmar jägarna för att jämföra. Du har förtrollat  mig med ditt sätt att kalla mig Lina. Du har förtrollat mig med tankar om att du bara skulle kliva in hos mig och säga: Jag tänkte överraska dig, nu är jag här. Hur kan en förtrollning sitta så himla hårt då man inte ens har setts på riktigt?

Jag vill åka ner till dig, leva med dig, bli kär i dig.
Hade jag vetat att allt skulle ordna sig skulle jag inte tveka en sekund, men jag behöver ett jobb/plugg, ett hem och pengar. Men mest av allt behöver jag dig.
Tänk om jag vetat det här tidigare, då hade jag varit nere hos dig nästa helg, bara du och jag, du skulle fått bo med mig om du ville, och vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar. Helt klart.

Men nu är det kört.
Gud så patetisk jag är.

Varför säger jag det som är rätt

När jag vill säga, välj mig, ta mig, jag kan göra dig lycklig.

Jag lovar

En riktig myskväll blire


Jag vet inte hur jag mår

Allting känns hopplöst, jag bara sårar människor eller har overkliga drömmar som går i kras? Jag vet inte ens vad jag ska säga, det känns tomt, så jävla tomt. Jag är förlorad igen.

Ingen får mig att längta som du



Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå








Nu är det bara att övertala far


Om du lämnade mig nu

Jag vill inte ha dig som en dröm, jag vill ha dig som min verklighet.

Hej hej hemskt mycket hej

Gick och lade mig riktigt tidigt igår, är inte så konstigt då jag knappt sovit natten innan och hade jagat hunden över hela byn som inte ens var där. Funderar på att följa med syster till stan och köpa ett par andra svarta jeans för presentkortet, grejen är det att det inte riktig räcker. Hmmmm, men jag hade tänkt sälja ett par andra, skulle de funka hade det varit najs! Aja, orkar inte skriva här.

Du gör mitt hjärta glatt

Jävla äckliga förbannade dag

Först kan jag inte sova för det är för varmt, sen så brinner mammas jobb, sen så får jag veta saker som jag inte vill veta, sen så måste jag gå ut med hundarna halv sex, sen så kan jag inte sova förrän halv nio, nio kommer Katrine och Moa och väcker oss, var och åt paj, upp till Katrine, Hunden smet, Letade 1,5 Timmar MINST, Hunden hittas i KROKOM???????
Vet inte hur mycket jag sovit, somnade kanske Somnade ju aldrig och sen när jag väcktes kunde jag inte somna om av värmen och allt skit. skit skit skit skit. Mamma slutade två, och är inte hemma, kom hem nu.

Jag är trött, hungrig och ledsen.

Goodbye, my hopeless dream.

Ja jag är vaken, har varit det mest denna natt, ringt en massa om att mammas jobb brinner och nyss har jag varit ute med hundarna för mamma var tvungen att åka dit LIIITE tidigare än hon skulle. Visste att nåt var fel inatt, har sovit som skit och funderar på att skita i att lägga mig igen, men då lär jag ju dö idag. Lyssnar på b hiphop. Lite ledsen, men vad ska jag göra?

allting jag har drömt om, jag tänker på dig



Jag ska raka av mig håret

Det är dags för klippning, minns inte när jag klippte mig sist men senaste beviset är mars förra året. Så det kanske är dags, funderar på att skaffa lugg igen, ja gillare ju, men det är jobbigt. Fixa jämt och så behöver den klippas ofta. Aja jag ska tänka på saken, uppklippt måste det bli iaf för nu ser jag ut som ett ägghuve.


Jag tål inte denna värme

Håller på att svettas ihjäl, jag stinker och tycker mycket är meningslöst, funderar starkt på att gå ut på en promenad och rensa både huvud och lungor. Är jag den enda som inte gillar att svettas på detta vis? Alla är så lycklig över att det är varmt och jag vill bara tyna bort, finns det inget som heter lagom?

You are so beautiful to me

You are so beautiful to me
You are so beautiful to me
Can't you see
Your everything I hoped for
Your everything I need
You are so beautiful to me

Such joy and happiness you bring
Such joy and happiness you bring
Like a dream
A guiding light that shines in the night
Heavens gift to me
You are so beautiful to me



Vattenkrig och badminton

Det är vad jag roat barnen med idag, mest Gustav, Ilmar följde med Karina och sov efter han hade ätit upp min glass, han måste även ta de rosa som är SLUT NU, haha jag är värre än barna. Fick iaf 200 kr för att vara lite barnvakt och det är jag jääävligt nöjd över :) TACK!

Ni är allt bra roliga :)

Haha, har blivit attackerad av två främmande människor idag, en tjej som tyckte jag var en tönt och en annan som tyckte jag var ful och frågan är vad de tjänar på att säga detta? Jag förstår verkligen inte varför man ska vara elaka? och varför ens orka bry sig, det är så jävla komiskt, aja, jag gjorde en sån där fokus på bilddagboken bara för att jag fått den gratis, och då ska en massa människor hoppa på en och säga elaka saker när dom inte ens vet vem man är, jag skulle bara så himla gärna vilja gå in och gräva i deras huvud så jag kan förstå varför man gör så. Aja, ingen större skada skedd, tyckte bara dom var patetiska :) Men jag vill så jävla gärna veta hur de tänker, mår de bra av att säga elaka saker? Eller mår då så jäääääävla dåligt så dom måste för att hålla sig på benen? Ja jag vet inte :)

Det andra inte vill, vill jag.

Har läst tusentals bloggar, bland annat mina vänner, som gruvar sig inför att plugga alldeles alldeles strax, och så sitter jag här och läser om att dom inte vill och det enda jag vill är att byta plats med dom. Jag vill inte sitta här och glo längre, jag vill göra nåt! Jag vill hitta ett program som passar mig och börja studera, och det skulle ju knappast skada om det var i örebro, typ, imorrn! Om man ändå kunde tänka lite i förväg, inte visste väl jag för 3 månader sen att jag skulle vara less på skiten nu. Jag vet inte alls vad jag hade tänkt egentligen? Det verkar som om jag planerat att sitta här och ruttna tills döden skiljer oss åt. Men nu ska jag tala till de nervösa och rädda, var inte det, ni har en framtid, jag är räddare än er för jag har ingen. Ingen framtid, inget att luta sig mot, jag har ingenting. Var glada att ni har det, och om shit happen så är det inte mer än att hoppa av och flytta hem igen.

Longing to touch you


Videoblogg på lägre nivå


Det är du som får mig att le

Pratade i telefon till klockan sex imorse, helt galet. Drömde om dig med, det kändes så jävla verkligt! Funderar nu igen vad det ska bli av mig och jag är så jävla rädd, hur ska jag klara att bli utsparkad i världen? Klara mig själv, kunna allt, vara modig, jobba, bli stor. Fan, jag klarar det, men jag skulle ha pluggat nu i höst tror ja, skulle ha suttit fint, speciellt om det vore i Örebro. Fuckit. och blir det Stockholm vecka 39? Det är frågan.

Du frågar mig alltid varför jag ler
Grejen är den att det är du som får mig att le
Det är du som får mig att skratta

Leendet du sänder ut vänder åter till dig

Ibland är det faktiskt lätt att göra någon glad.

Nu jävlar ska jag dansa med dammsugarn!

Var vaken till halv fem inatt och pratade med Niklas, min drömprins, så det vart inget raggande på Ica idag, jag orkade helt enkelt inte kliva upp. Men nu är jag vaken och ska städa övervåningen enligt överenskommelse med mamma.
Komiskt att ingen vill ha en design då det kostar ynka 25 kr, jag vet flera stycken som vill ha gratis. FYFAN VA ELAKA NI ÄR, bara för att jag inte har nåt liv. Jag slavar ju för er och ni kan inte betala 25 kr. Men då får det va! Jag kan lika gärna göra tusen olika till mig själv. Så det så.

Karolina kan bara hon vill!

NU JÄVLAR BLIR DET BLOGGDESIGN FÖR HELA SLANTEN!

25 kr styck även för dom jag känner, är det rättvist? JA FÖR JAG ÄR PANK!

När jag blir proffs så höjs priset, så passa på!

Skriv önskad färg, text, upplägg, kanske en blogg som inspiration?, skicka bilder, osv.
Känner jag inte er and so on så skicka eran msn i det här inlägget :)

Om jag hade pengar



Från H&M som vanligt

En rolig dag på Boda borg!

Fick ett sms imorse om att jag skulle följa med på boda borg, otroligt nog följde jag med, med villkoret från mamma att städa övervåningen, chockad och stolt över mamma var jag! Tror aldrig jag bett mamma om pengar på det där viser och jag tror aldrig hon bett mig göra nåt för att få nåt heller, en bra deal tyckte jag, så jag och Katrine drog in till stan och roade oss med hennes vän Karin, riktigt kul var det men fan vad jobbig vissa banor var :P klättra upp och ner och hit och dit och jag är väldigt nöjd över dagen, längesen jag gjorde nåt roligt :´)

Älskade underbara lilla barn

Du är absolut min största ögonsten, och jag tänker alltid på dig då jag hör den här låten, just för att jag vill alltid finnas där för dig, när allt känns förjävligt vill jag vara där och torka dina tårar, när du behöver vill jag ge råd och när ingen vet att du behöver ska jag berömma dig för precis hur underbar och bra du är, precis som du är.



And if you ask me too
Lina's gonna buy you a mockingbird
I'mma give you the world
I'mma buy a diamond ring for you
I'mma sing for you
I'll do anything for you to see you smile
And if that mockingbird don't sing and that ring don't shine
I'mma break that birdies neck
I'll go back to the jeweler who sold it to ya
He'll give me every carat don't fuck with me (haha)


Same shit different days


Where I'll end up well I think, only God really knows

Vart ska Karolina ta vägen?

Känner att det börjar krisa ihop sig, paniken griper in och jag vågar inte ens tänka på hur det kommer gå med mig, vart ska jag ta vägen? När ska jag bli stor, HUR ska jag bli stor när jag är världens största barnrumpa. Igår när jag sprang över vägen till Kent och Karina kom en massa tankar upp, det ilade i tänderna, och det betyder att jag gnisslar dom som jag gör då jag är stressad och mår dåligt. FAN tänkte jag, har det gått så långt? Sist jag gjorde det var i ettan då jag bodde i stan och höll på att bli smällfet och skolkade jämt. Jag vill verkligen inte bli stor, jag är inte som dom andra,  som sa i skolan och önskade att det vore över, jag var nog en enda som ville att skoltiden skulle vara förevigt, för jag förstod verkligen hur bra vi hade det då. Hur jävla enkelt livet är då man går i skolan. Men jag gjorde helt klart fel val i nian, varför valde jag inte handel för? Det var ju det jag ville gå, skitsamma att det var på Wargen där jag vägrade gå i skola, varför vägrade jag det? Bara för alla jävla fördomar mellan Pc och wargen, jag ville inte vara en snobb, jag ville vara den jag var. Men frågan är, är jag den jag vill vara nu?

MEN VAFAN I HELVETE

Nu har jag fixat photoshop, men det vill ju inte göra som jag vill :( Varför går det inte att montera bilder i normala format som jpeg tyyyyyp! VA? Jag tror jag gör mig lite tacos, ger upp och kollar på film och grinar lite! PUSS



Jag fick till det men gör enligt planerna ändå.

Det vart ju piss ändå

Mensvärk, inget photoshop, svett, äckeläckelpäckel, faaan, nu kan ju denna veckan gå jävligt fort tycker jag. Och om någon kunde ge mig photoshop jävligt fort så vore det snällt, less på att vänta och önska.

En bättre dag idag helt enkelt

Alex kommer hit och ska ge mig en massa filmer och serier och massa annat kul till datorn :) Det blir bra, så har jag nåt att göra nu när (tyck synd om mig veckan) kommer ikväll. Då har jag nåt att göra, sen får jag photoshop också och då blir det design för fulla muggar :) Funderar starkt på att satsa på det på riktigt, men som vanligt så tror ja inte på mig själv riktigt. Kan ju börja med att ta en tjuga för varje design ;D höhö, det blir ju iaf lite pengar efter ett tag. JAG BEHÖVER DET. Ska fundera på saken, nu ska jag hoppa in i duschen och bli ren och snygg igen, om det går :) Ska anstränga mig!

Men skärpning KAROLINA

Faaaaaaaan, först tänkte jag göra inlägg om hur jag hatar mig själv idag, sen tänkte jag skriva ett om hur bra jag är för att ändra på det men tror ni det gick bra eller? Jag känner mig så jävla ful, jag hoppas det ändrar på sig snarast. Hatar att känna såhär, och man letar bara upp en massa jävla fel, varför kommer det såna här jävla pustar av nedstämdhet? Jag ogillar det starkt och jag kan inte ens göra det bättre även om jag försökte komma på saker om hur fin jag var, kom bara på att mitt hår e najs och ögonen har fin färg. Ja men vad är det att skryta med då? Ne skärpning Karolina, tror det blir att ställa sig i spegeln och berömma mig, till slut tror man på det. Behöver även läsa min bok igen och det ska jag göra så fort katrine är klar! Tänk om världen kunde vara mindre utseendefixerad. BLEH!

Jag förstår mig inte på folk

Folk kan vara så himla onda, jag följer en blogg, alldeles lagom stor och hon skriver inget provocerande eller så men på senaste tiden har hon legat på sjukhus och haft det jättejobbigt så kommer det en massa jävla idioter och skriver i hennes blogg att hon förtjänar att dö då hon skriver hur rädd hon är, HUR FAAAAAN kan människor vara så onda? Vad tänker dom? Vad vill dom i världen? Jag förstår dom verkligen inte, och den här tjejen borde inte ta åt sig, ingen borde ta åt sig så elaka hemska saker, men jag förstår att det inte är lätt, men jag skulle vilja komma in en sån här människa huvud, bara för att se hur jävlar dom tänker? Varför vill man såra människor på detta vis? Skärpning här i världen, ska den gå i kras både genom miljö och socialt, SKÄRP ER! Ingenting hjälper genom att vara elak, man får bara skiten tillbaka tillslut.

En mycket sliten liten tjej

Jag vet iaf några som tog sig in och kollade på Lady Gaga gratis :) Och jag vet även någon som har jätteont i benen idag och är sjukt jävla trött! orkar inte skriva med, jag väntar fortfarande på photoshop :) sen ska det bli seriöst. Kanske, ska iaf fundera på saken. Godnatt

RSS 2.0